fredagsmys



Idag blir det en go fredagskväll framför tv med massa godis och mys. Är verkligen helt slut efter denna veckan så det är absolut härligt med en mysig kväll hemma. Jag hade absolut inte orkat göra något annat än detta just idag. I helgen vet jag heller inte vad jag ska göra, har inget direkt bestämt, jag får ta det som kommer :) Nu ska jag lägga mig och kolla på film, jag finns på mobilen :)

Pusspuss !!

lång dag



ordet kärlek skulle jag vilja dela med dig...

Idag har varit en lång dag, först sukgymnastiken klockan 10, och det gick bra. Gjorde mina övningar bra men hade en fruktansvärt smärta. Efter det bytte jag om snabbt och sedan skulle jag til tandläkaren.... Alltid lika tråkigt att komma dit, gillar verkligen inte när man får så mycket grejer i munnen, usch. Sen efter det var det skol, JIPPI ! . Det var väl kul. Sen åkte jag genast hem till natta och vi kollade på film tills båda somnade på soffan, snaaaaaaark ! Sen gjorde vi inte så mycket, nu är jag ensamn ich väntar på att träffa natta och gurra, älskar dom så. Bättre vänner får man leta efter säger jag bara . :)

Pusspuss

onördigt !

Åhh, hur kul är detta då , trodde jag började klockan 13,00 med psykologi... Men inte det, jag ska tydligen ha det nästa termin , så man kan säga att jag är ledig varje onsdag.! Hur segt är inte det då ?! Nu sitter jag och Charlotte i skolan och ska plugga lite om vi fattar läxan ? . tråååååkigt.. Men vi ska dra hem snart :)


Pusspuss

mamma mia



Jag säger bara , JAG ÄR KÄR ! Denna filmen är nog en av dom bästa filmerna jag har sett. Den är verkligen ett måste att kolla på . !!  Helt klart den bästa jag sätt !! ÄLSKAR DEN !

Spanien




Träning, Handboll och Spanien, det är precis det jag vill ha och behöver just nu säger jag bara.
Att börja träna igen med handboll och löpning hade inte varit helt fel just nu, jag saknar det även om jag bara varit borta i en vecka snart så är det nog det jag saknar mest, men snart ser ni mig igen på planen, eftersom mitt knä känns redan mycket bättre och jag sköter min rehab grymt bra, men allt är ju upp til vad läkaren säger den 10 september till mig . :) Annars så skulle jag göra allt för att få minst en vecka i spanien just nu , att bara ligga i solen på stranden och höra vågorna, att inte behöva tänka på allt det som gör så det så jobbigt. Men men, ingen spanien blir det nog inte iår iallafall, skulle väl vara så att vi antagligen åker upp till gällivare i vinter, men det är ju helt tvärtemot en solsemester. Men det är ju aldrig fel att åka upp till snön på vintern, jag menar , vi har ju ingen snö i göteborg direkt.

Puss


inte bra..







Inte visste jag att allt kan förendras på bara några minuter..
Det var det som hände mig, mitt i träningen ställer vi upp för att spela match, då allt gick bra dom första anfallen då det var som roligast, just då gör jag en satsning och skulle precis vända tillbaka passningen till kanten och min fot fastnar och jag vrider till knät... Det lät och kändes precis som om man skulle knäcka en pinne på mitten, så kändes det och lät. Jag blev sjävklart ledsen och bara grät, det kändes som om jag aldrig slutade gråta, mitt smink rann ner i ansiktet och jag hade ingen aning om vad som kunde göra så ont. Mitt knä lindas hårt. Aldrig har jag haft en sån smärta som jag hade i tisdags. Redan igår (onsdag) åkte vi upp till möldals sjukhus, efter en jobbig natt. När vi kommer till sjukhuset får vi vänta i 2 timmar innan vi kommer in till en läkare som får kolla. Dom två läkarna kunde inte vara säkra på vad som kunnat hända med mitt knä, så jag får åka in till röntken. När jag får svaren från röntken är det posetiva, eftersom man bara kan se själva sklettet på röntgen bilderna, och man kunde inte se någon skada i sklettet som tur var. Så jag får gå in på rummet igen och vänta på en special läkare som ska kolla på knät. Då han utfört lite tester som gör så jäkla ont säger han att han misstänker att det är främre korsbandet och minisken som kommit till skada, men han kunde inte vara 100% säker på att det var det eftersom knät var fortfarande svullet och att jag hade så ont. Jag fick då veta att jag ska på återbesök om två veckor och ska få reda på svaret.. Läkarna sa då att jag skulle kontakta sjukgymast och att jag inte få träna handboll :( Men nu gäller det att köra med min rehab varje timme och se till att detta blir bra så snabbt som möjligt.


minus

Nejnejnej, och åter nej.. Imon börjar skolan, visst ska det bli kul att träffa alla igen, men det ska inte bli kul att börja plugga igen! Sommarlovet har gått för snabbt, har ju knappt gjort någonting.

sommarlovet

sola&bada

Varberg

Partillecup

Åhus beachhandboll

Gothia cup

Liseberg

Kusinerna
Göteborgs kulturkalas

Vänner

Fest

Vikkan hälsade på ( hon kommer snart (a) )

sen kommer jag inte ihåg vad jag gjort mer, har gjort massa saker till :)
Just nu kollar jag på film, väntar på att Natta ska komma hem till mig och sen ska jag åka och träna..



trötter

Orkar inte med detta mera, jag ger upp....


Idag var jag och julia med våran farmos på kungsmässan, då vi fick varsin skinnjacka, varsin väska och varsin stickad kofta, finfint. Just nu väntar jag på träningen, idag ska vi ha pilates, as kul ju! Men jäkligt jobbigt. haha :)


PÖÖÖÖÖÖSSS !!


HAN ÄR HEMMA !

Igår mötte jag jag rasmus i stan, för att sedan möta danne. När jag mött båda två gick vi till central stationen för att möta GURRA :D Tre mega långa veckor har gått utan honom och det är så kul att han äntligen är hemma :) Efter vi mötte honom gick vi alla och käkade , gott var det men jag orkade inte allt så danne tog resten. Sen var klockan strax innan halv 9 och gurra skulle åka och träna, så då åkte jag hem och danne och Rasmus åkte hem till rasmus. Sen när Gurras träning var slut mötte jag honom på marklandsgatan för vi skulle åka hem till Rasmus och hämta mina tröjor jag glömde i hans väska, efter det så skulle Danne hem så jag och gurra följde honom till bussen och sen åkte han hem, och jag och gurra tog våran buss hem tillsammans :D


Idag tog jag farväl av mina kusiner, gud vad hemskt det var, dom bor ju liksom 210 mil från oss så det är ju inte så ofta vi träffar dom, men vi kanske åker upp till dom i jul :)
Nu sitter jag och väntar på att ringa och väcka Gurra, för vi ska in till stan sen :)

Pussen // Jonna!


sooooooover ( nästan !! )

bara två timmar kvar tills jag ska sova, ska bevisa att jag kan vara vaken tills klockan 5.. Huuuuuuuuh !


punkt

Sitter nu uppe igen såhär sent, men vad finns det att göra liksom, är ju inte ens trött , känner inte för film just nu , känner inte heller för datan egentligen, vill ut. Men klockan är ju 1 snart och vem är ute då ? Typ ingen... Haha .

Puss


( bilden är tagen efter att felicia sminkade mig, tyck va ni vill :)  )


Model LAB ?

Hade ett missat samtal från något konstigt nummer, hade ingen aning om vad det var för nummer, så självklart ringer jag upp men får inget svar, då min farbror tycker att jag ska smsa nummret till 118100, då jag fick ett sms av att nummret var till Model LAB , vad är det för  något liksom ? Och vad ville dom mig ? , humm.. Och hur fick dom mitt nummer, jaja. Vi får väl se. Men nyfiken är jag allt på vad dom ville. Haha :)


 Puuuuuuss godingar !! :)


Regn regn och åter regn

Igår var jag med felicia, vi tog felicias cykel och skulle cykla till solhuset och möta Anna, då det var stängt och vi fick vända tillbaka hem igen. Anna gick hem till sig för att duscha och jag och felicia gick hem till henne. Vi gjorde inte så mycket i början men sen kom vi på att felicia skulle få sminka mig, :) Det var väl kul . :) vid 9 tiden kom Anna hem till Felicia och vi tog massa kort och bara hade roligt ihop, när Felicia hade gett mig och anna varsin drink som felicia själv hade gjort. Den var nooooooog gå asså . haha :D Vid 12 tiden gick vi ut till markland för att ta bussen in till stan och kika om det fanns något kul där inne,  men det var bara till att vända om för det var hur dött som helst. Så åkte jag och Felicia hem till henne och sov.

Idag regnar det , sjuuuuuuuukt jobbigt. Kan vi inte få ha lite sol innan skolan . ÅÅÅH !



ingen rubrik




Tralalaaa, idag ska jag iväg och sola, lite senare med Felicia och Anna, ska bli hur skönt som helst eftersom det inte finns någon sol i göteborg idag. Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffar Lina en stund eller nått :)
Idag klockan 04.45 gick jag upp och kollade på handbollen tillsammans med min mamma, det var faktist rätt mysigt och vi höll oss vakna med kaffe, annars hade vi ju somnat direkt. Matchen slutade 30-24 till ungern, men sverige spelade bra fram till dom sista 10 minuterna då det kändes som om dom gav upp och det var där dom förlorade matchen, då Annika wiel fridén inte satt sina lägen och där vi gjorde massa tekniska fel. Men men, jag hoppas att det går bättre nästa match, när nu den spelas ?

I was made for loving you baby


internet krångel

internetet har krånglat och jag har inte kunnat vara inne på 3 dagar , men nu är jag tillbaka :)

För tillfället saknar jag någon, jag vet själv inte riktigt vem det är, men det känns tomt inom mig och jag vet inte hur jag ska fylla detta tomma, eftersom jag inte vet vem det är jag saknar . Men förhoppningsvis fylls det tomma inom kort tid :)

Snart ska jag sova, för jag ska ställa klockan på 04.40 eftersom jag ska upp och kolla på os, damerna i handbollen spelar 04.45 idag och jag vill gärna kolla på den matchen, eftersom dom möter ukraina. Man måste ju stötta sverige nu när det är os och allt. Hoppas verkligen det går bra för dom nu ! Annars gör jag ingenting förtillfället. Lyssnar på musik, snackat med mamma och pappa om massa saker, väldigt trevligt faktist, plus att julia inte är hemma just nu så det blir sådär lite mysigare ( haha ) , sen käkade vi revben och det var jättegott.
Men nu orkar jag inte sitta här mera, ska lyssna lite på musik .


PUSSPUSS // JONNA


det är överskattat

Tooudeluu , klockan är strax före 01.00 och jag kollar på american idol, tycker inte det är så bra egentligen men det är bara massa skräckfilmer på tv och dom vågar inte jag se ensam, så jag kollar på det nu . Svenska idol tycker jag är mycket bättre, men det startar väl till hösten hoppas jag ?
Imon kommer det komma massa nya bilder hoppas jag med min nya kamera, får se hur de blir :D. Ska väl antagligen på Liseberg med mina småkusiner imon, och sedan på bio med Natta och se sex and the city, den ska tydligen vara bra, vad jag har hört. :)

Nu ska jag kolla klart idol, kul kul !

PUSSELIPUSS // JONNA

- bästis & jag .

bild

Jonna & Julia - har inget att göra...



     


      


     


     


    

ingen kommentar....

Hur kul har man när man är helt ensam hemma, ligger i sängen & lyssnar på när det bara öser ner regn och lyssnar på musik ? Man har inte alls kul.. Klockan är snart 00.00 och jag vill göra något. Haha , (a) . Alla är ju typ dötrista på msn också, så jag funderar starkt på att sova snart så att denna dagen är över. :)

Idag har jag iallafall köpt mig en ny kamera, mycket sötare och mycket bättre, och jag älskar den!

   


BILDER

- grym förare assåå !


- då jag fick kärringstopp..


- då jag körde mot rött ljus


- då jag körde för snabbt

- Natta grym fotograf på våran färd


ROLIGT & GALET I STAN

Kladdkakan blev ett mycket bra resultat och alla älskade den !


Efter vi varit hos mina kusiner, Natta & Jag så hade vi inte så mycket att göra. Vi satt och funderade väldigt länge på vad vi skulle hitta på för något kul. Då kom vi på att vi kunde höra ifall vi fick låna Jennifers moppe! Haha, sjävklart fick vi det och vi begav oss ut på dom stora vägarna, Natta med sin underbart vackra vita hjälm och jag som skulle köra moppen :O haha, kul var det iallafall och vi åkte ut i trafiken. Jag var livrädd när jag körde mitt i trafiken, natta skrek på mig vad som var rätt och att jag inte fick köra fortare än 45km/tim , sjävklart fick jag typ panik och lyssnade på natta ibland, men det gick väldigt bra för mig tills vi fick rött ljus, då jag råkade köra på rött ( förlåt mig ), sen när vi var vid vasaplatsen körde vi på fel fil och vi fick panik, visste absolut inte hur vi kunnat hamnat där så vi fick backa moppen och köra till rätt fil ( vi körde alltså mot trafiken ). Sen kom vi till avenyn och där fick vi rött ljus igen, och sjävklart lärde jag mig av mitt misstag och stannade på rött ljus och väntade på att det skulle bli grönt, när det ska precis slå om till grönt DÖÖÖÖR MOPPEN och jag måste starta om den, då jag fick KÄRRINGSTOPP, och skämdes ihjäl, drog ner hjälmen långt ner över huvudet så ingen såg vem jag var, sen stack vi fort som bara den därifrån mot sahlgrenska sjukhus. Nu var vi alltså påväg tillbaka för natta och jag hade fått ett hotsms av Jennifer att vi skulle komma tillbaka, när vi ser jennifer så ska vi driva lite med henne så vi körde förbi henne och hon blev typ as grinig och vi tutar som bara den, haha. Sen ser vi massa andra folk som kör på sina moppar och då skriker jag och natta; RACEAAA MOT OSS DÅÅÅ!!! , så jäkla roligt. Och vi tutar förfullt, sen beger vi oss tillbaka till en grinig Jennifer när vi ännu en gång kör förbi henne men inte så långt denna gången, haha . Såå kul . !

Så jag och Natta har haft lite kul idag iallafall, nu ska jag kolla på en film i detta tråkiga väder.
Bilder från denna utflykt kommer sen när natta lagt in bilderna !!



PUSSPUSS // JONNA




kladdigt

GODMORGON!!

Sitter nu och väntar på att Natta ska komma hit ( hon skulle tydligen springa hit vilket jag absolut inte tror på ) , när Natta kommer så ska vi baka kladdkaka, för det är ju inte precis det finast vädret idag för att kunna åka och bada eller sola så vi sätter igång och ska baka. Efter vi bakat så ska jag käka frukost och sen ska vi bort till mina kusiner och låta dom smaka på våran UNDERBART GODA KLADDKAKA, alla älskar den, eftersom det är jag&natta som bakar den, haha ! Hoppas den blir god iallafall.
Just nu lyssnar jag på musik, älskar musik, man blir så glad av den. :)


skriver senare!
Pössspöss // JONNAA


jonna natta- Wiiiihoo!!


Regnregnregn

Visst kan det vara mysigt med en regning dag, men då måste man minst vara två. Att vara ensam när det regnar är inte kul, tycker iallafall inte jag. En sån här dag hade det passat bra om man haft en pojkvän som man skulle hålla om och bara värma sig och kollat på film med eller något annat,då hade det blivit lite roligare. Men nu är det såhär att jag inte har någon pojkvän och vad betyder det, jo ingen att göra sånna här saker med. Så jag får ta och ringa Nathalie och be henne träffa mig och kanske kollar vi på film tillsammans istället. Och jag säger absolut inte att det inte kan vara trevligt att kolla film med en kompis, men det är en helt annan sak att göra det med sin pojkvän, men men . :)
Nu drar jag på musik och ringer Natta, sen får vi se vad som händer :)

PUSSPUSS



bästbästbäst!

Jag har blivit kär i denna låten nu , seriöst !!


she´s dangerous

Igår var jag i stan med min kusin Sandra och hennes kille Piero, det var trevligt och vi fick köpt en del saker. Efter det träffade jag Jennifer och vi var mest ute i denna värmen, men tillslut gick vi hem till mig och la oss i min säng och var inne på datan, tills Jennifer var tvungen att gå hem och städa sitt rum och snacka med sin kille :) Men det gjorde ingenting för Sandra & Piero kom hem till oss och fikade och bara tjötade, det var väl kul :) Sen stack jag ut med Jennifer igen efter hon hade städat sitt rum som tog typ 2 timmar att städa :O , men när vi väl var ute var det trevligt! . Hehe :D Men nu vet inte jag vad jag ska skriva mer huum. Joo mina småkusiner Alma & Agnes kommer idag, och dom är verkligen saknade, har inte träffat dom sen i januari eftersom dom bor typ flera mil ifrån oss, ( i gällivare ) . Så det ska bli jättekul att träffa dom !

Nu ska jag ut och sola lite hade jag tänkt mig , kanske skriver senare !! :D


PUSSPUSSS //JONNA !


handboll- BKHEID


handboll- ASPERO IDROTTSGYMNASIUM !