nerladdning?

Nu har jag suttit här i typ 1,5 timma och försöker bränna över alla mina bilder på en skiva, men det går inte?! Jag får panik. Men men , någon som vet hur man gör kan ju alltid skriva några rader på kommentarer :) HJÄLP!

En bra start på veckan

Godmorgon!
Kan tänka mig att en del ligger fortfarande i sängen och sover, men absolut inte jag...

Idag börjar mitt såkallade "liv" utan massa onyttiga saker, tex godis, chips läsk, kakor. Jag tror ni fattar.
Jag kom precis hem från en 4km promenad i ruddalen tillsammans med Felicia, vi möttes vid Affären vid 10 tiden och gick sedan ner till ruddalen och gick i ungefär en timma. Det kändes som en bra start denna veckan, och visst,det var lite jobbigt att gå upp så tidigt men efter man varit ute kändes det jätte skönt. Detta ska jag och felicia göra i morgon också. Även börjar jag med en annan träning nu under vårat uppehåll med handbollen, och jag ska försöka skriva ut hur jag tränar och vad jag ätit, lite som en dagbok om kost och träning kan man säga, så får vi se hur resultatet blir lite längre fram. Idag ska jag inte bara vara nyttig, jag ska även ut och springa lite senare på dagen tillsammans med Nathalie, vilket jag ser framimot. Återkommer om det senare

Något som gör mig fruktansvärt glad är att Spanien vann igår mot Tyskland med 1-0 och gissa vem som gjorde målet?Självklart var det Fernando Torres,  tror ni att jag blev glad eller.  Jag kan verkligen aldrig sluta kolla på han, han är ju inte bara stjärnan utan han är ju hur snygg som helst! Och så är han spanjor, kan det bli bättre ?

Pusspuss/ j ♥

partyprincess

Tjaaa, kom precis hem från felicias Party, det var riktigt trevligt med trevligt folk,
När vi kom till Felicia fick vi god mat, den var verkligen god och jätte nyttig. muuums, sen satt vi oss i vardagsrummet och bara snackade och sedan kom lite mer folk och det blev genast bara bättre och bättre. Jag kan inte sammanfatta kvällen så bra eftersom den var grymt bra.

Igår var jag på Ferdinand med mina närmaste vänner, det var fest där och det var kul de med. Bra musik men tycker att dom skulle kunna varierat med musiken lite, men annars var det jättebra, det var mycket folk och hur kul som helst , vi dansade och hade trevligt till klockan 03.00. Sen var Natta och sara hungriga så dom ville till mc donalds och käka, såklart hängde jag med men jag käkade inget för jag har gått in på min nyttiga period nu så det så.

Men nu ska jag sova är huuuur trött som helst.
 Godnatt allihoppa och sov gott !!

Pusspuss // JONNA

Bilder

Fick lite bilder som natta hade gjort till mig , tack så mycket dom är jättefina :)

jonna

jonna

jonna

jonna

jonna

Gurra är en rolig prick i världen

Helt störd är han , hahaah . Igår kväll när ja och Gurra skulle följa natta hem så börjar jag och natta skojbråka, och helt plötsligt säger gurra

Gurra- Kunde inte ni två varit bi, så skulle jag kunna vara med i ett triangeldrama.

jag och natta tittar på varandra och skrattar svin mycket åt honom,

 du är störd gurra men v tycker om dig endå . HAHAHHAHAH!!!

VAKNAA

Nathalie, hur kan du ligga och sova nu när vi ska in till stan om en timma, vaaaaakkkkknnnnnnaaaaaaaa!

Godmorgon

Idag regnar det jätte mycket, och det är jätte tråkigt, idag när jag vaknade var det jättefint ute och inte ett moln på himlen . Jaja, va ska man göra liksom ? ,
Idag ska jag in till stan med Natta, Gurra, Och Rebecka, vi ska fika lite sen går vi väl lite på stan , kulkul :) Lite senare så ska jag hjälpa natta att städa hennes rum oså, sen ikväll spelar ju SPANIEN- ryssland. Den matchen ska jag verkligen se, kul nog vann Tyskland igår mot Turkiet med 3-2 , jag ser hellre tyskland i final än turkiet faktiskt, och jag hoppashoppas verkligen att spanien vinner idag, men de är nog inte så står chans tyvärr eftersom ryssarna är jätte duktiga. Men man får ju alltid hoppas :)
Nu måste jag skynda mig för jag ska möta gurra om en timma..

Pusspuss // JONNA!!!!


fernando torres


onsdag

Hejsan allihoppaaa!! :D

Idag har jag vart med natta , vi har vart i stan , och jag köpte två kläningar till mig och natta , eftre vi var i stan träffade vi Gurra, och vdet räckte att han såg oss så lämnade han sina kompisar och kom till oss, naaw va gullig han är !! ( tjejer det är en kille för er ) , Sen stack vi till centralstationen och så satt två as snygga killar mittemot mig , och jag började såklart att snacka med dom och dom fick min msn, HAHHAHAH! fan va kul de var. Jaja, nu ska jag kolla klart fotbollen med Natta och Gurra, vi har jätte kul tillsammans, och jag snackar med Rasmus på msn som är lite tänd av sig just nu , hahahaha !
 p.s  natta och gurra är mina bästa vänner,
  (blev tvingad att skriva det gurra slår mig)

Pusspusss // JONNA



None

tisdag

Hejsan och godmorgon :)
Idag ska jag in till stan med Gurra , och kanske att Natta följer med oss. Vi ska iallafall lämna in min systers mobil för den är helt sönder typ, sen kanske vi fikar och går lite i stan . Jag har inte fått tag på natta ännu, men jag ska försöka få tag i henne lite senare :) Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer idag , det är ju helt okej väder, det regnar ju inte iallafall och då kan man vara ute istället för att sitta hemma och inte göra någonting.
Nu ska jag kila , Puss och kram vi ses på stan !! // JONNA


julia och jonna


Lunch på linné

Jag vet att jag nämner detta ofta, men jag klarar tyvärr inte av en sommar utan sol, jag kan väl ändå inte vara den enda människan som vill ha sol och bad på ett sommarlov som går så fort att man knappt hinner med allt det roliga.

Idag vakande jag ganska tidigt vid 10 tiden av att hemtelefonen ringer, eftersom jag är en sån person som är nyfiken på allt så var jag det ju självklart att jag ville veta vem det var som ringde så jag skyndade mig upp för att svara, då det var min farfar som ringde blev jag lite grinig eftersom han vet att jag ligger och sover vid denna tiden, men jag tog det lugnt och frågade vad det var, då farfar frågade ifall jag ville luncha med honom idag. Självklart ville jag det och jag började sakta vakna och började göra mig iordning lite smått. Klockan halv ett hämtade farfar mig och vi åkte ner till linné och åt på en grekisk restaurang. Både jag och farfar åt varsin Gyros tallrik, som består av friterad potatis, kött, tzatsiki, fetaost & sallad. Hur gott låter inte det egentligen, jag kan lova er att det är en av mina favoriträtter. Verkligen ett plus i kanten!

Dagens nyhet:
Em- Spanien vann över Italien i straffar, efter 93 min blev det förlägning och det blev inga mål i förlägingen heller, så det blev straffar, och att spaniens målvakt var så grym på straffar visste jag inte, han räddade två av fem straffar, HÄRLIGT! Hejja spanien!


spanien


fernando torres

Fernando Torres är ju hur snygg som helst !! :)

Pusspuss // Jonna


söndag, blixt och dunder

förlåtförlåt, har inte skrivit på ett tag, har haft en del att göra. Men nu kör vi igång igen!

Idag har det varit en lugn dag med massa regn och åska. Hur tråkigt är inte det då , mitt i sommaren, det ska ju vara sol och bad det är ju därför vi har sommarlov. TRÅKIGT! . Just nu är jag ganska trött, och är hemma hos felicia, men ska gå hem snart hade jag tänkt, behöver sova lite idag :)

Imorgon vet jag inte vad som händer, det får bli det som händer, ska åka och kolla på träningen imon, har skadat mig lite grann, men är snart på fötterna igen ska ni se :) Wiiiihooo !! :D

Ha det gott och Glad midsommar !!

Pusspuss // JONNA


systrar

Julia & Jonna Breden



julia ch jonna

Madonna

Sitter med min syster och lyssnar lite på madonna,
här är två av mina favoriter !




lördag då gäller de

HEJA SVERIGE!
Nu vinner ni över spanien på lördag. HEJJA HEJJA HEJJA!!



sveirge

torsdag

vad är det med vissa människor,
låt folk få skriva vad dom känner för
i deras egna bloggar, ett ex är hur folk
har behandlat "blondinbella", jag tycker
inte heller om vissa saker som hon
skriver i sin blogg, men seriöst
låt tjejen få leva utan massa
onödiga kommentarer....



Idag ska jag på resturang med min farmor och farfar och min syster, vi ska på en grekisk resturang som ligget på linné. Det är absolut inte första gången vi äter där, och det är en av mina favorit resturanger. Det är inte bara en resturang med god mat utan även en trivsam och mysig resturang som jag verkligen tycker att ni måste besöka. Inne i resturangen ser det väldigt grekiskt ut, med många blåa färger som ska likna havet. Helt underbart.! Ska verkligen ta lite kort från kvällen som jag lägger in här antingen senare eller imorgon :)                                                                                                                     



farmor julia farfar & jag, spanien 07    newkmax


EN BETYDELSEFULL PERSON

Min lilla syster Julia, jag vill bara säga tack för att du finns, även ifall det är bråk och tjaffs mellan oss två så ska du alltid veta att du även är en av mina bästa vänner och att jag älskar dej, Ett liv utan dig kan jag inte tänka mig. Du är även inte bara en speciell person för mig, jag vet även att du betyder massa för många andra, den personlighet du har, det är verkligen inte många som har en sån härlig personlighet, du kan få hela vårat lag att börja skratta när det är väldigt deppigt bland vissa. Fortsätt vara den du är för det kommer du komma långt med, det är verkligen inte ofta jag hör "snack bakom ryggen" om dig, jag hör bara en massa härliga kommentarer om hur du är, hur du berättar saker du varit med om, du är helt enkel fantastisk! Nu sitter jag vid datan och undrar vad för bild jag ska lägga upp på just detta inlägg, då jag kollade i din mapp på datan och hittade en bild du hade gjort till mig som jag tänker lägga upp, det är en perfekt bild på hur man kan beskriva hur du är, det är även inte bara en bild det är ett tecken på våran syskonkärlek, Tack julia !

jag och julia 
bilden av ; Julia


JONAS BROTHERS

De tre snygga bröderna från USA är som riktiga sångfåglar. Helt seriöst dom är grymma, De släpper sin första skiva nu i Juni , och jag tycker verkligen att ni borde ägna ett par minuter på att lyssna på dem, helt klockrena är dom! Gruppen är ännu inte superbekant här i sverige men kan lova att det inte tar många veckor innan dom flesta vet vilka dessa killarna är. Killarna är bröder och  är varnadras bästa vänner. Det finns inte mycket de bråkar om, men tjejerna i publiken slåss dom om. Haha, lite roligt.
Ni får avgöra själva vad ni tycker om denna låten, själv tycker jag att den är grym! En låt som passar alla.


Tralallalalaa!

Måste bara få nämna att min älskade kusin Agnes har tagit sina första steg, 1 år och 4 månader. Helt undebart!

kusin

Nu är det drygt 1 års sen jag lämnad IK sävehof, och jag måste bara erkänna att jag saknar er alla jätte mycket och jag hoppas det kommer gå riktigt bra för er i Partille cup. Själv ska jag inte spela så jag kommer att vara med och kolla på era matcher, hoppas nu att ni tar hem guldet!! Ni är allt saknade allihoppa !!

gamal


HEJÅHÅ I DET BLÅ !! // JONNA

SVERIGE

Var det någon som såg matchen igår, sverige-grekland. Som alla säkert vet så vann sverige med 2-0, helt underbart. HEJJA ZLATAN OCH PETTER!! Underbara mål dom gjorde, Petters mål var ju sjukt roligt att kolla på , de såg ut som om han skulle ramla in i målet, haha helt gött asså !! Nu längtar jag bara tills på lördag när sverigen möter spanien. Jag har ingen aning om hur spanien spelar men det känns nästa som om sverige vinner över dom också, och jag hoppas verkligen att dom vinner. !!

HEJA SVERIGE !!


saknarsaknarsaknar

Nu är det bara två jättelånga dagar kvar tills Natta kommer hem från Kreta, jag saknar dig honey!!


None


trött

idag var det en dag som jag bara ville ligga hemma och sova, var riktigt trött i morse när jag vaknade, har ingen aning hur det kommer sig att jag var så trött för det var verkligen längesen nu jag var det, haha . Lite kul var det allt. Idag har jag och min syster fått fritidskort av våran farmor och farfar, tacktack, de kan behövas nu i sommar :)
Idag skulle jag följt med min syster till frölunda torg eller stan för hon skulle köpa avslutningskläder tills imon , men som sagt jag var alldeles för trött så jag orkade inte, så min kära mamma åkte med henne efter mamma hade slutat jobbet, hoppas nu verkligen att hon hittar något fint som hon kan ha imorgon.
Idag har det varit typ storm ute, har typ flugit iväg så mycket det har blåst, tur är väl det att det inte har regnat för då hade det verkligen inte varit kul. :) tur var att det blåste lite så man slapp åka ut till havet idag, behöver ta en paus från havet och solen iallafall en dag :) men sen får det gärna sluta blåsa:) haha.
Idag när jag var med farmor på frölunda tidigt eller ja efter 12 någon gång så såg jag en sååååå  snygg kille, helt stört va snygg han var, först träffade vi honom med sin mamma på apoteket, sen när vi gick till johanssons var han också dääär:D sen när vi skulle till en annan affär var han utanför och väntade på sin mamma, haha :) Han ar blond och ganska lång och jäkligt snygg (a) haha. :D så det var rätt kul iallafall :)

Nu ska jag käka men skriver igen senare :)

PUSSOCHKRAM vi ses på stan // JONNA

TRÄNATRÄNA

Japp, nu kom man hem från träningen efter två veckors paus.
Jäklar va kul och gott det var att vatra på plan igen ! Träningen var ganska jobbig men väldigt rolig.
- Uppvärmning, passa
-Värma upp Emma & Elin.
- Spela resten av träningen.

Det har vart en underbar dag med underbart väder, hoppas bara att det håller i sig nu . Vill verkligen inte att det ska bli samma väder som förra året, vill kunna ligga ute vid havet varje dag och bara bli brun. Vem vill inte ha en sommar med bra väder då  ?, snälla !
Snart ska jag & Julia köra igång med våran egna lilla träning som vi ska köra hela sommaren, hoppas bara att vi klarar det!
- Magövningar, tex sit ups
-Rumpövningar, tex utfall
-Benövningar, julia hade någon övning
- Lite armar också. armhävningar.

Nu ska jag kolla klart på fotbollen Holland-Turkiet, undra vilka som vinner, nu leder iallafall Holland :)

Pusspusss // JONNA

HEJA SVERIGE!

På tisdag gäller det, sverige-grekland, ohhherre, jag är typ jättenervös sverige måste verkligen vinna!! :)



Solskyddsfaktor

Japp, nu sitter man här i köket och har absolut ingenting för sig, sitter och funderar lite på morgondagen och vilken smärta jag har i mitt ansikte efter jag bränt mig , ajajaj. Mitt tips är att smörja in sig ordentligt nu när det är så varmt ute, även fast det blåser lite så tar solen lika bra för det, mitt misstag idag var att jag inte smörjde in mitt ansikte och tänkte mer att solen kommer inte ta så mycket idag , men jag ångrar det skulle ha lyssnat på mamma.. Morgondagen kommer vara en plågsam dag för mig i solen imorgon, ska till Hovås badet tillsammans med Lina imorgon på morgonen :)

Glöm inte smörja in er med solskyddsfaktor imorgon för då gör ni dagens miss kan jag lova :)



summerlove

Nu har sommarlovet snart varat i en vecka, helt underbart. Bara vädret håller i sig sommaren ut så är det verkligen fantastiskt. Veckan har gått fort nästan för fort.
Onsdag- Avslutning, Saltholmen därefter.
Torsdag- Slapp dag, till Amundön och bada
Fredag- Badade i Hovås sen hemmakväll.
Lördag- Tidigt iväg till Åsabadet, var där hela dagen, sen träffa Gurra, Rasmus, Emanuel Och Jenny :)
Söndag- Tidigt till Åsabadet, sen var jag med grabbarna :)

Jag hoppas verkligen inte att sommarlovet går lika fort som denna veckan har gjort för då är de inte kul :)
Sommarens Höjdpunkter och Sommarens Mindre Höjdpunkter.

Höjdpunkt.
- Varberg med Natta
- Partille Cup ( ska tyvärr inte spela )
- Åhus beach handboll, med dom bästa!
- Sol & Bad
- Gött väder !


Mindre Höjdpunkt.
-Kasst väder
- Inte spela partille cup
- Inget sommarjobb




None



Seeegt

Tjaaa!!
Bloggen har krånglat lite för mig så därför jag inte kunnat skriva, men nu kör vi igång igen :D


badabada

Amundön

Kom precis hem från en stund vid havet, hur underbart som helst.
Det var inte alls kallt i vattnet precis lagom och man kunde ligga i hur länge som helst, snart är en dag av sommarlovet över och jag vill bara ha sol hela sommaren så att man kan vara ute hela tiden,


image45

Have it nice // JONNA


BLOGG!!

Vad är det som händer, fattar ingenting ska dom flytta bloggen eller vad menas ?
Skirv en kommentar och förklara tack:)

Pusss


Saltholmen

En underbar start på sommarlovet var igår, det var sjukt mysigt och roligt.

image43


efter en tid kom natta & michan till saltholmen så jag var med dom och vi drog sedan och bara snackade :) älskar er.

image44

jag skriver mer sedan :)
PUSSSPUSSS !! // JONNA

SOMMARLOV

UNDERBART, NU BÖRJAR SOMMARLOVET. OCH SNART GER VI OSS AV TILL SALTHOLMEN OCH HAR TREVLIGT :Dimage42

Måndag

Morsning Korsning!

Igår söndag fyllde jag år, jag vaknade av att min familj kom in med frukost till mig och sjung för mig, lite smågulligt av dom, så fick jag öppna mina morgon packet och jag fick bl.a en bikini som jag är nöjd med, efter jag ätit gjorde jag i ordning mig för att åka till stranden en stund med Farfar&farmor och julia. Vi åkte till fiskebäck och vi var där vid 10 tiden. När vi kom gick jag, julia och farfar och skulle bada, i vattnet var det massa dykare för det var någon övning där, lite små läskigt att dom ska kolla när man badar, haha . det var iallafall sjuuuuuuukt kallt i vattnet men vi doppade oss, sen stannade jag och julia kvar i vattnet och hoppade oså från bryggan så det skulle bli lite varmare, det var iallafall kul. När vi kom upp la vi oss och solade och sedan fikade vi , det var mysigt. Vid tjugo i tolv åkte vi hem så att jag skulle få duscha innan jag och julia skulle ge oss av till heiddagen.

När vi kom till heiddagen var det dags att spela matcher mot dom mindre och dom äldre, jag kunde inte vara med eftersom jag fortfarande är sjuk så det var ju lite tråkigt. Men det var kul att kolla på :) Sen kunde man göra massa saker tex gå på poängpromenad, kasta pil och massa olika saker, jag kastade pil och kom trea i de, ( stoooolt! ) sen kastade jag någonting där man skulle sätta några hål med olika poäng , och satt jag 60p + 10p alltså 70p och jag var etta där, men sen var det dags för någon jäklar final eller vad det var, så då kom jag sist, Haha, men jag vann iallafall snygga tröjor !! haha .

När jag kom hem var det dags för kalas och då var det dags för även tårta och kakor och massa gott, muuums! Jag fick jätte fina presenter och jag är väldigt nöjd för det jag fick . Jag orkar inte skriva mer om kalaset mer en att det var lyckat.

Såå idag måndag hade vi någon fältstaffet i skolan där man skulle göra massa olika saker, springa 1000m ,terränglöpning,  vatten, kubb och gåtor. Våran klass låg etta hela tiden tills det var dags för mig och sandra att köra kubbet, ursäkta men vi sööööög och typ sabbade våran första placering. Haha, iallafall det tog flera minuter för oss att få ner två kubb saker, riktigt dåligt, men när vi väl fick ner dom fick josef och erik springa 1000 m tävlande och vi kom in som två, en ganska bra palcering iallafall :), När jag kom hem satt jag mig ute och solade lite i detta underbara väder!! helt sjukt vad gott det är.. Och snart är det dags att kolla på träningen :)

Tack å Hej !! Pusss // JONNA

p.s imon ska jag klippa & slinga mitt hår, resultatet får ni se imorgon eftermiddag, haha !!