sol, motorcykel och löpning

Dessa två dagar har jag ägnat en hel del tid åt att bara ligga i sanden och sola och ibland gå i havet och bada, och bara känna hur svalkande det är att ligga i havet . Denna helgen har varit otroligt varm och väldigt härlig, det är något man inte klagar på och bara hoppas detta vädret håller i sig resten av sommaren. Efter vi hade badat var det dags att åka hemåt, då jag åkte motorcykel med mammas kille, och det var första gången jag åkte på en motorcykel, och jag kan bara söga att det var hur härligt som helst och jättekul :) När jag kom hem igår var det bara att sätta på sig löparskorna och ge sig av och gå ut och springa, härligt ! . Jag tycker att det gick bra, men det var så varmt att det knappt gick att andas.
Sen idag gick jag upp sådär vidhalv 10 och gick upp och åt, efter det gick jag ut och sprang igen och det kändes mycket bättre :) Nu sitter jag och väntar på att Nathalie ska sluta sitt jobb, så vi kan åka till kungsmässan och shoppa lite :) Kul kul .

Pusspuss // J
jonnab

Fiskebäck, fyyy

Läppar mot läppar en sommarkväll.

Var nyss och badade i Fiskebäck, usch vad äckligt vattnet var där, helt grumligt och vidrigt. Aldrig mera fiskebäck för mig iallafall. Efter vi hade varit i gick vi bort till ett fik och fikade, jag och Nathalie :)  Väldigt mysigt tycker jag, det jobbade även en snyggis i cafét där, och självklart flörtade Natta med honom ;)
Nu ska jag gå ut med Jennifer, vi får se vad vi hittar på :)

Pusspuss // J ♥

Julia      jonna

mitt och nattas vad

Här sitter man och bara läskas av allt det goda. Jag och min vän Nathalie har slagit vad om vem som kan hålla sig borta från godis längst, än sålänge har vi båda klarat det i 3 dagar, men ska jag vara ärlig tror jag inte att Natta kommer klara det sålänge till (aa) Haha, så jag tror nog att det är jag som blir segrare i denna tävling! :D


      

orättvist

                                    jonana


Några av mina vänner har fått sommarjobb på ett äldreboende, och jag är så avundsjuk på dem! Jag var och hälsade på dom idag och skulle kolla vad dom fick jobba med o.s.v , när jag kommer dit gör dom absolut ingenting, jag låter det gå några minuter och dom gör fortfarande ingenting, utan vi sitter och pratar i personalrummet, och efter varje minut som går tänker jag; ska ni inte gå och jobba snart och tjäna pengar ? Men vi sitter kvar. När vi sitter i personalrummet ser jag någon som går förbi, och jag tyckte jag kände igen henne, och det gjorde jag. Det var Pernilla som också hade fått sommarjobb där, men det roliga var att hon faktiskt jobbade, och städade och var helt enkelt duktig. Hon får bannemig jobba för att få sina pengar medans mina vänner bara sitter där, jag önskar att jag sökte sommarjobb jag med. Så lättförtjänade pengar dom får så hade jag också velat jobba där.


// J ♥


Bestämt !

Nu är det bestämt, vi drar till spanien !
Igår när vi lämnade av Gurra på centralen började vi snacka lite om att vi vill utomlands oså tillsammans, och då bestämde vi det att vi ska åka tillsammans och vi ska till spanien i en månad tillsammans med Mig, Natta , Michan, Gurra, Rasmus & antagligen Danne. Men vi har sagt att vi åker i trean eftersom jag och Natta vill jobba nästa sommar oså. Men det gör ju inget att vi åker då, vi har iallafall något att se fram i mot.

Och jag vill göra min blogg lite roligare, har ni förslag om hur jag ska kunna göra min blogg roligar så skriv !


Trött som en get

Det känns nästan som om jag har bytt plats på dag&natt, eller så är jag bara normalt trött som vilken annan människa är på kvällen. Just nu sitter jag och gör ingenting, eller jo jag skriver ju i min blogg, sitter i sängen och bara kollar in i datan på vad jag skriver, och regnet det bara öser ner utanför mig, vilken härlig sommar, eller vad tycker ni ? Lilla stackars pappa är ute och går i regnet. han lär ju vara blöt sen när han kommer hem ..
Idag vinkade vi av våran Gurra på centralstationen, tänka sig att vi inte kommer klara av tre veckor utan dig . :(


Nu börjar vi igen

Godmorgon eller godeftermiddag ? :)
Idag åker min bästa vän Gurra till örebro, och jag & Nathalie ska vinka av honom idag vid centralen. Kommer verkligen att sakna honom, i tre veckor ska han vara borta. Hur ska vi klara oss egentligen Natta ? Efter vi har varit i stan med Gurra så ska jag & Nathalie på restaurang med min farmor och Farfar och även min syster Julia.

Natta Gurra Jonna Natta Gurra & Jonna <3

ÅHUS / FERDINAD

Igår kom jag hem från Åhus, efter en toppen vecka där nere med sol och bad och massa handboll, träffade mina vänner igår Natta, Michan och Nattis, vi drog till Ferdinand på fest, hur lyckat som helst, undantaget en mystisk kille.. usch.
Hinner inte skriva mera, ska på kalas nu . KUL !

Pusspusss

mys

... Popcorn och juice får bli en avslutning på kvällen, för nu ska jag sova, för jag har en lång vecka framför mig :)

Hinner kanske med att blogga imon innan jag åker, :)

Gymform Duo

Och äntligen har jag och Julia beställt våran Gymform Duo, den ska tydligen vara väldigt bra. Och vi längtar tills den blir levererad hem till oss,  Den ska tydligen vara perfekt för att träna svåråtkommande muskler som tex insidan lår och mycket annat, den ska även kunna ge massage, och det tackar man ju inte direkt nej till, eller vad säger ni ?
Någon som har en sån, kan ju alltid förklara för mig om den har gett resultat :)

gymform duo           jonna


Imon bär det av till Åhus och kommer därför inte ha med mig dator ner så kommer ha en blogg puas från 11-20 juli, kanske kommer hem den 17 juli, beror lite på vissa saker. Men åhus ska ju bli hur kul som helst, har verkligen längtat efter stranden, matcherna, folket, musiken, jaa allting som sker under Åhus Beachhandboll. Dom första dagarna kommer det nog vara lite segt men lite längre fram mot måndag-tisdag kommer allt roligt folk ner , men självklart kommer det vara roligt dagarna innan också, ABSOLUT ! :)


Pussssspussss  // J ♥

well well

Jag ber verkligen om ursäkt att jag inte skrivit något i bloggen på några dagar, men det han vart så mycket ivägen, ska bättre mig .

Snart beger vi oss till Åhus Beachhandboll Festival, kan ni tänka er vad jag har längtat!  Jag , Julia Och Pappa åker redan på fredag så vi är ju där ganska länge, men det kommer bli såå kul :D



jag

Partille cup

Ojojoj, vad jag vill spela, att gå på heden är också kul men det är ju roligare att spela. Specillet nu när det är såå varmt.
Brände mig igår inte så farligt, men idag brände jag mitt ansikte så jag ser ut som en räka, lite roligt, men aj va ont de göt. Vi får hoppas på att vädret håller i sig nu iallafall till Åhus , :)

fernando torres

Mina läppar smakar hallon

Muums, säger jag bara för mitt nya läppglans jag köpte idag på hm, hur gott som helst och inte alls dyrt, ett riktigt fynd.


jonna

sommaren påväg (igen) ?

En dag klarad, nu är det bara alla andra dagar kvar.

Idag var det första dagen jag sov ut ordentligt, alla andra dagarna har jag vaknat jätte tidigt, men idag vakande jag hyfsat sent :) Idag har jag inget bestämt att göra, så det blir väl en slappdag i solen så länge den är är framme. Lite senare ska jag hem till Felicia en stund och hämta en sak, kanske så träffar jag Natta innan hon åker till sätila. Idag verkar de inte komma något bra på tv heller, absolut inte nu när EM är över, tycker det är ganska tråkigt, för jag fastnade verkligen för fotbollen när EM var, lyckligtvis vann spanien men tråkigt att sverige inte gick så långt..

Imon börjar Partille cup  ( handbolls cup ) på heden, tyvärr är inte vårat lag med men de skadar inte eftersom jag endå ska dit och kolla varje dag, men självklart är det tråkigt att bara kolla, man vill ju spela såklart! Imon ska jag gå med Felicia, för  hon ska träffa en kille där imon, sen dom andra dagarna ska jag gå med andra människor, väldigt kul. Älskar verkligen Partille cup !!

Pusspuss // j ♥


jonna  är sommaren påväg igen tro ? 


         jonna jonna julia