Lördag

Tjaatjaa !
Just nu sitter jag och väntar på maja. :)
Idag gick jag upp klockan 8 och duschade, sedan kom farmor&farfar och hämtade mig och julia klockan 10.00, vi åkte till kungsbacka och fikade sedan gick vi in till kungsmässan, mysigt ! , Jag hittade en otroligt söt jacka som jag ska köpa imon när jag är i stan med maja & malin kanske. Idag skulle Viktor och hans kompis komma till göteborg, men tråkig som man är så kom dom inte så jag och maja ska slappa idag , och malin ska kanske vara med oss. Får se vad vi hittar på för kul. Annars har jag inte gjort så mycket mer, köpte lite nya kläder igår också, ganska nice tycker jag (a) , Jag är fruktansvärt trött och jag vill inte börja skolan igen redan på måndag, kan man inte ha två veckor påsklov ? , tyvärr inte..
Och imon ska jag ju till stan, och då kanske TVILLINGARNA FRÅN SKÖVDE kommer till göteborg , SÅÅ BALLT ! . Då lär vi ju träffa dom , hur roliga som helst. Hoppas bara nu att dom kommer och inte ställer in det dom också, vore tråkigt. Men jag tror inte det för dom ska kolla på fotbollen imon Gais-Elfsborg. Så jag tror dom kommer iallafall. En av tvillingarna rakade av sitt hår i danmark till en tuppkam typ ? han blev juuu såååå sööööööööt :D (a). Jag tycker det var tråkigt att inte Viktor kom idag också, för han är verkligen as rolig och jätte snäll och ganska söt om jag ska erkänna., så ett tips tjejer, RAGGA PÅ HAN , HAHA :) fast han har tjej så det kan bli lite svårt, men han är sjukt snäll som kompis också så det är bara att satsa . ( jag tror han inte blir så glad på mig nu om han ser vad jag skrivit ) men det får jag tåla för det stämmer det jag har skrivit om han :) (a)nu kom maja. .. AJAAA JAG OCH MAJA TYCKER IALLAFALL ATT DET ÄR TRÅKIGT ATT HAN DISSADE OSS IDAG . :D , Nuuu ska vi hitta på något kul, skriver igen senare :)

PUSSSPUSSSS // JONNA ( LILLEN ) & LITE MAJA :D ♥





image18

FREDAAAG

Helloo.


Just nu sitter jag & julia och kollar på första sesongen av desperate housewifes, Grymt roligt:)
Idag blir det nog bara att ta det lungt, jag har vart lite förskyld så det kan vara gött och vara hemma idag :) Just nu vill man bara ha sommar, och jag längtar hur mycket som helst, inte bara till sommaren utan till allt skoj som kommer att hända , allra minst Åhus, höjdpunkten på året. Dessutom ska vi vara nere i åhus antagligen i 10 dagar, kan det bli bättre eller ? NEJ :D .
Nu ska jag kolla lite till,

PUSSPUSS // JONNAA ♥




image17


vänner

vänner håller för livet så ta vara på dom. 

Med er har jag alltid kul, och jag kan alltid vara mig själv när jag är tillsammans med er och det är sjukt kul, för vi hittar alltid på roliga saker,  jag saknar er (v



image15


En av dom goa killarna från skövde.

Johan tycker att denna sköna killen från skövde som spelar i samma lag skulle få äran att vara med på min blogg för han lär ju söka in till idol 2009 , (a) Sååååå söööööööööööt :D tur att jag träffade en sån go kille i danmark som du , inga namn.




 // JONNA & JOHAN !

big Brother

Är det bara jag som saknar big brother så himla mycket , man saknar att vara det lilla freaket som satt hemma på kvällarna för att bara kolla på Big Brother. Snälla låt det börja igen.
Här kommer en söt liten video på Anton, och visst är han söt. Ingen kan motstå han ! .





DANMARK !

Hello.

Förlåtförlåtförlåt, att jag inte har skrivit på ett tag, men man  kan säga att jag tog en "paus" från bloggen ett tag och plus att jag var ju i danmark i 5 dagar. SRY ! Men nu kör vi igång igen ! :)

Danmark var underbart kul, en cup jag verkligen kan föredra till andra som inte vart där. Men åker man på en cup i Danmark måste man vara med på att möter ni de danska lagen så lär man inte ha domarna på sin sida, så var det i allafall för oss när vi mötte Fredrikshavn i åttondel ( vinna eller försvinna ) , då var domarna också från Fredrikshamn och det var ett helvete till match om jag får säga så, inte bara för min del utan för hela laget. Vi spelade bättre och var ett bättre lag på plan än vad fredrikshavn var, allting började med att domarna dömde steg för oss hela när det verkligen inte var så, sen när fredrikshavn hade anfall kunde dom ta massa steg utan att bli blåsta för steg, vi fick alltså vara hårdare i försvaret på ett schysst sett då jag skulle täcka ett hoppskott som en spelare från fredrikshavn gjorde, i upphoppet får jag en rak höger rätt på min näsa av spelaren att jag fick så ont att jag ställde mig med händerna för näsan och bara har så ont, då jag ser att domaren håller upp två fingrar till mig ( 2 minuter ) och jag blir arg och går av planen, laget spelade bra 5 mot 6, vi går på genombrott och de danska laget tar stryptag på oss och domaren blåser att det är de danska lagets boll, vi jobbar hem. Två minuter hade gått och jag fick komma in igen, och jag käner att domarna kollar hela tiden på mig om jag gör något fel, de kollar mer på mig än på matchen. När en dansk ska gå igenom står jag bra i försvaret och hon lägger sig ner ? jag åker på min andra utvisning och blir ännu mer förbannad. De får straff för det som hände och gör självklart mål också. Nästa gång jag fick komma in var det inte många minuter kvar till halvlek så jag bytte plats med Carro så att jag fick spela 1a i försvaret där det räcker att bara stå stilla typ och Carro fick ta 3a i försvaret. Jag rör knappt kantspelaren på min sida men jag ser hur båda domarna kollar in mig hela tiden, en av skyttarna skjuter och Emma räddar, vi får då chans att göra mål så det blir lika och det gör vi också. Nu var det halvlek och vi diskuterar med laget om situationerna som hänt under första halvlek. Domarna blåser igång matchen igen och vi är ruggigt taggade och känner att vi kan ta detta. Vi börjar i försvaret och ingenting händer, Emma räddar och vi får chans att gå upp i ledning, då vi gjorde bort oss och en dansk spelare springer på kontring, och jag&maja springer såklart efter, då maja får en knuff av den danska spelaren innan hon skjuter och jag som är typ 1 meter i från allt , då åker jag på RÖTT KORT för ingenting, och maja skriker åt domaren : DET VAR JAG INTE HON , JAG INTE HON !!! Jag hade ingen ork att diskutera med domaren och dra på mig en till utvisning för laget så jag tar mina saker och går av planen, jag är jävligt förbannad, har aldrig vart så arg och domaren ser det och jag sätter mig längst ner på planen där han dömer, han får se mycket arga blickar av mig till han, domarna dömer värre nu än vad dom gjorde första halvleken. 
I slutet av matchen stod det lika och det blev förläggning på 5 minuter , vi gör ett mål, danmark gör ett mål och sen var det kanske 1 minut kvar och danmark har anfall och gör mål av en spelare som tar 6 steg ? och domarena dömer mål.. så vi skyndar  oss och den danska målvakten räddar och danmark har chans att gå upp i två måls ledning, men vårna målvakt Emma räddar och våra kanter är så högt upp ensamma att vi har chans att spela lika denna förläggningen då den danska spelaren inte ger oss bollen utan kastar iväg den ( gör man så här i sverige åker man på minst två minuter ) och det är 4 sekunder kvar och vi hann inte hämta bollen innan klockan hann tjuta och då var vi ute från cupen. Hela laget ställer sig framför domarna och skäller så mycket att dom nästan började gråta. Det är sjukt att ett par domare kan få avgöra en match.
Annars var cupen hur grym som helst.
Vi lärde känna skövde killar  som var hur sköna och roliga som helst , jag vill tillbaka till rödspätte :D


Nu ska jag in i duschen , för jag ska åka med mamma och köpa lite kläder.
Pusspusss // JONNA


If only you- ♥

Music someone ?

Sitter och väntar på att jag ska till farmor, ska strax gå. Jag sitter och trackar folk på msn för jag vill ha lite ny musik på mp3 (A) , förlåt kära människor, men jag ska till danmark imorgon och vill ha lite musik (a) . haha . Jag är lite trött i kroppen nu , så det lär ju inte vara några problem att sova ikväll :) Jag var och växlade pengar med farfar idag bara för en stund sen, självklart träffar man trevligt folk som vanligt, Emelie&Christian, Kitzing & Wallander. Det var trevligttrevligt!
Jag får väl ta och ge mig av nu så skriver jag lite senare kanske, Och snälla give me some music tack ! :)

Hihi, Ha det gött så länge !

PUSS // JONNAA

Packar

Finns det något som är värre än att packa ? de tror inte jag .. Jag har inte packat så myket känns det som, och jag tror att jag kommer att glömma massa saker också.. Imon åker vi till danmark och jag börjar bli stressad. jag vill egentligen vara klar med packningen så att jag kan åka och sola tillsammans med min syster och maja, men det kommer jag inte att hinna för vi ska på middag hos farmor&farfar idag klockan 18.00 så det lär jag ju inte hinna..
Men jag villl vara BRUUUUUN :) image13



Igår var jag och kollade på dam matchen, och min älskade bästa vän maja fick gå in och spela dom sista 5 minuterna, och det bästa av allt var att hon gjorde MÅÅÅÅÅÅÅÅL, och alla, verkligen alla ställde sig upp och apploderade, så FANTASTISKT! .du är grym maja !

Handboll är verkligen sporten jag älskar, utan den vet jag inte vad jag hade gjort, därför tycker jag att det ska bli hur ballt som helst att vi ska på cup imon, även ifall det är sjukt tråkigt att packa så gör jag det ändå för jag vet att det kommer bli kul när vi väl är i danmark, imon går båten halv 10 och vi ska vara vid båten kvart i 9.
Nu måste jag packa, får se om jag hinner skriva lite senare.
p.s JAG ÄLSKAR MAMMA :) (A)

PUSSPUSS // JONNA



image14


RÖDSPÄTTE

snart är det dags att fara iväg till Danmark och spela en cup, det ska bli oerhört kul. :) image12

blogg.se

Hej , jag har inte kunnat skriva blogg på ett tag nu bara därför att det inte funkat att gå in på bloggen den senaste veckan på min dator, FÖRLÅT ! . :) men nu är jag igång igen.
Sitter i skolan idag och väntar på att lektionen ska börja. Vi hade handboll idag som första lektion men jag är ju som sagt skadad så jag gymmade istället, och det gick väl ganska bra. Fick ont men jag körde på endå.
Jag är ganska sur nu för skolan har spärrat bilddagboken på skolans datorer vilket suger för jag gillar verkligen att vara inne på den sidan.
I fredags var vi lediga från gymmet så jag, sandra och maja åkte till kungsbacka tidigt för att möta sofi och mariana där, vi skulle fika på Karma och det var sjuuuuuukt gott, jag tycker verkligen att man ska besöka det cafét :) , sedan efter vi fikat i typ 1,5 timma så gick vi till Aranäs gymnasiumet och var där till 14.00 och mötte Amanda där, sedan åkte vi hem till Amanda i Frillesås, 45 minuter från kungsbacka, ganska segt att åka buss så länge men det var de värt. När vi kom fram till amanda gjorde vi tacos och det var supergott! Sofi, Amanda och Mariana hade match senare så vi följde självklart med. Men det var inte den roligaste matchen att kolla på för dom förlorade matchen med 31 mål mot önnereds 92or som är sjukt duktiga. :)
I lördags var jag hos maja och tog det bara lungt och kollade på melodifestivalen och kollade självklart på Björn Gustavsson, min lover ! .
Och i söndags var jag och maja och solade sen kollade vi på herrjuniorerna som mötte RIK , och dom fick stryk med ganska mycket, efter matchen skulle jag på pilates, och jag skojar inte nu , men det var jäävligt jobbigt, men jag ska fortsätta med det , för jag ska få en sjukt fin kropp till sommaren (A) , får se om jag nu lyckas . haha. lycka mig till !
Nu ska jag på lektion, jag kommer antagligen att skriva lite senare för jag har match sedan.  PUSSS // JONNAimage11

PJÄSEN

Hallååjj!
Idag var det en grym dag i skolan. vi skulle öva en pjäs och vi blev indelade i grupper, och jag kom i samma grupp som Maja, Alexander & Jojje. Vi skulle göra en Pjäs om antikens grekland som ska handla om gudar. Pjäsen handlar om Zeus och en annan gud och pandora. Den är skit bra jag lovar! Jojje ska vara tjejen Pandora och han ska ha peruk på uppvisningen, Alexander är Zeus och Maja är den andra guden, och jag är berättaren :) , Men de har inte vart så kul idag för min grupp stötte ut mig idag när vi skulle skriva pjäsen ( på skoj såklart ) men jag fick inte komma med några ideér för dom tyckte att mina ideér var as kassa, men jag tyckte dom var bra, så jag blev grinig och gick därifrån, och då lurade dom i min grupp mig och sa att jag knapps skulle läsa något, och då bad jag dom att jag skulle få läsa vad de vad jag skulle läsa men det fick jag inte förrens vi skulle gå igenom pjäsen. Så sen när jag fick pappret så skulle jag läsa MEST !, och jag hatar att läsa inför klassen hahah, de kommer inte går bra för mig iallafall, haha . Alla andra i gruppen ska typ få läsa högst 2 meningar medans jag ska få läsa minst 1000 meningar, fan va de kommer suga ! haha . Men när vi väl gick igenom det några gånger så lät det faktist ganska bra, så vi får väl se hur det blir :). HEHE , bjuder på denna bilden ! , haha .
BYEBYE ! // JONNA
                                           image10


Pååskägg

Hej !
Idag är det dags att packa påskägg med laget, så jävla gott ska de bli. Färskt godis, och vi får småäta. De är as gottgottigottgott ! Men nu ska jag dra, loggar in senare och sammanfattar dagen.
BYEBYE // jonna

image8


tisdag. Rödspätte snart

Hejsan Hejsan!
Nu är jag i farten igen (a) .
Idag var det en riktigt chill dag i skolan, vi gick inte så överdrivt länge heller :) Men jag och Maja kom försent, för första gången :O illailla.. Under skoldagen har jag haft jävligt kul, det är så bra att man har en sån trevlig och rolig klass. Men idag var det extra kul, jag vet inte varför men det var de. Jag spelade spel med Kos idag på datan, och jag ägde han som vanligt :D Såå bäst är jag :) Sen höll Jojje på att mobba mig för han tycker att vårat lag suger ? , men det gör de inte !. Men det har vart kul :)
Efter skolan åkte jag hem och bytte om till matchkläder, och sedan la jag mig och kollade på desperatehousewifes , tror de stavas så. Jag har bestämt mig för att jag ska börja om och kolla alla avsnitt igen :) De lär ju bli kul, eftersom det är så bra !. Efter jag kollat några avsnitt var det dags att ge sig av till särö, och spela match. Farfar hade bestämt sig för att han ville köra en minibuss till hallen, och det var sjuuuukt pinsamt ! , vi skulle hämta upp Nicole, och hon tyckte det var ball att åka i den ? haha , kul var det iallafall.
Vi spelade ur uselt på matchen och därför förlorade vi, vi var skit kassa.
När jag kommit hem blev det dags att duscha, och efter det gjorde jag en smoothii hur de nu stavas, till mig och julia, eftersom jag bestämt mig för att vara nyttig och inte äta massa strunt ända fram till Åhus ;) Och nu sitter jag här och skriver lite i min blogg :) Jag måste bara säga att för att göra smoothi för första gången så var jag grym !:D

Snart ger vi oss av till Danmark och ska spela en cup där som heter Rödspätte, det kommer bli sjukligt kul och jag längtar så mycket!, vi fick även veta idag i skolan att efter påsklovet har vi bara tio veckor kvar till SOMMARLOVET! Jiiiiippppi !, fy va nice asså ! .
Nu ska jag ringa maja, hon har en del att berätta för mig nu , vem vet , kanske skriver jag in det senare i bloggen vad vi snackade om ;).

Kiiisses // Jonnaimage7

måndag

En kort sammanfattning om dagen.

Idag började dagen med att jag försovde mig, vilket inte är så ovanligt tyvärr. Men det gjorde förstås ingenting för jag skulle endå inte vara med på handollen idag i skolan. Så jag gjorde ordning mig i mitt egna tempo idag, igen stress utan tog det bara lungt. Idag var min klädsel väldigt slapp, vilket det ofta är på måndagar. Idag hade jag mina underbara Aspero mjukisbyxor, ett gult linne & min gråa munktröja från gina. Det är verkligen hur underbart som helst att gå i chillkläder. Mysigt.. Sedan tog jag spårvagnen mot skolan då jag mötte sofi på centralen. När vi var framme var träningen ännu inte slut och jag gick till Alva och Veronica då vi började snacka lite om helgen. Men då berättade Miss X att hon hade vart på fest och träffat folk från våran skola, och inte minst en flicka som är bi, Miss X hälsade på flickan och frågade ifall hon gick på aspero. Då hade hon svarat ; Jaaaa!, och sen sa hon ; PUSS. och gav Miss X en puss, men Miss x han dra undan munnen lite så pussen kom inte på själva läpparna, vilketvar tur för Miss X, annars hade jag haft kul och skojat lite med Miss X. Det var rätt kul att höra för jag började skratta  sjukt mycket. Väldigt Nice.! Efter handbollen var det dags för lunch, det var ganska gott, men jag tog mest grönsaker för jag ska börja med en diet, tror jag? om jag lyckas, haha :). Sen började estetisk verkasamhet och det var väl sådär kul idag tycker jag. Har vart roligare, men jag blev ju klar med min kalender vilken var riktigtbra för du slipper jag gå nästa måndag :) Sen efter skolan så var det dags för träning nummer 2, och jag & min syster Julia cyklade till hallen idag och sen hade vi ett handbollspass och då kom snyggingarna i a-laget dit. Sen efter träningen cyklade vi hem :)
Nu ska jag käka lite, kanske kommer in pch skriver lite sen , jag har bestämt mig för att blogga mycket ! .
Kisses // Jonna                                                                                                                         image3                                       image5

Estetisk verksamhet

Hejhej!
Nu sitter jag i skolan tillsammans med Sandra, vi sitter på lektion och ska snart börja med att göra klart våra kalender i våran kurs. Det går rätt bra och det är riktigt kul faktist. Jag tror att jag kommer att trivas med att skriva blogg, men jag kommer någ inte komma på så mycket om vad man kan skriva om, så har ni några förslag är det bara att skriva det så det kan bli lite roligare att läsa.
Mitt lag spelade match igår mot Lysekil och det hade visst inte gått så bra, det var inte kul att höra. Men idag kör jag igång ganska lätt med träningen, det känns gött. 
Det här är en av mina bilder som ska vara med i min kalender :) 
image2


Björn


Söndag

Hej , Det här är mitt första inlägg då haha , gjort av felicia för att lära mig hur man gör här  kan bli rätt intressant :)
haha , 

en kort sammanfattning om hur min helg har varit

I fredags åkte jag tidigare till gymmet på min skola för att träna lite , efter det åkte jag och Maja och kollade på Julia när hon spelade handbolls DM med skolan där fanns även en riktig snygging!
Senare tog jag och Maja det bara Lugnt . ♥

Lördag , Jag gick upp halv 7 i morse och var på A- Akuten  Med Maja , där jag kollade min Rygg och svanskotan eftersom jag fick stryk på varbergs matchen jag spelade . Efter vi varit på Akuten cyklade jag och Maja till Göteborgs hamn ( 8 km ) Vi pluggade där och det gick bra . Senare på kvällen kollade jag på Melodifestivalen och efter det ringde Lina mig och jag Gick ner till henne och var hos henne till klockan 1 ungefär och där fick jag träffa hennes pojkvän , sen gick jag hem och sov det har varit en bra helg tycker jag allt !

Söndag , vilket är idag har jag varit på 18 års Kalas , Det var min syssling Anna som fyllde år GRATTIS ANNA .
Nu sitter jag här och bloggar med felicia haha , kanske bloggar senare Puss !image1

Välkommen till min nya blogg!