låt festen börja


inflamation i bröstkorgen, bra jobbat jonna!

var hos läkaren nyss, gjorde lite kontroller med ryggen/nacken och bröstkorgen
har fått en inflamation i bröstkorgen som ska gått ut över ryggen och nacken och därför har jag fått ont i ryggen och nacken samtidigt, och för att inte bröstkorgen ska låsa sig mera fick jag recept på voltaren som jag ska äta i två veckor, och har det inte gått över till dess så ska det bli röntgen. Ganska tråkigt att allt ska drabba en och samma person, jag menar, jag har haft snart allt som går att ha, och jag är alltid sjuk eller skadad, och det suger!

nu ligger jag och kollar på film, väntar på att sandra ska höra av sig så jag vet vad som händer idag.. Börjar bli otaggad på att gå ut idag men men..  skriver sedan!

Pusspuss

dålig uppdatering från min sida

varit jätte upptagen, så ber verkligen om förlåtelse.
orkar heller inte riktigt beskriva vad jag har gjort utan börjar som vanligt nu.


imorgon ska jag till läkaren och antagligen få en remiss till ortopeden på mölndal för jag har så ont i bröstkorgen, ryggen och nacken, det är verkligen illa.. Så hoppas på att jag får en remiss. Känner att jag alltid klagar på att jag har ont överallt, men jag kan inte hjälpa det att jag är alltid skadad, jag är allt en otursfågel..

även imorgon är det schemalagt hela dagen.
efter läkarbesöket möter jag upp sandra för att åka snabbt till stan och köpa present till sofi, sen in på någon affär och kolla ut om det finns något snyggt, vidare hem och käka snabbt och göra i ordning sig. klockan tre åker vi till Åsa/Frillesås och fira sofi med en middag, vidare in till stan och partaja och möta lisa som fyllde år igår, sen är det fest för fulla pengar. Vidare till keybar och hejja på simon som ska spela där i morgon, har inte träffat den grabben på flera månader, ska bli så roligt. Sen kommer Lina Mild och Camilla för att göra oss sällskap och hela kvällen kommer bli lyckad! Ska ha kul även om jag kommer att ha ont antagligen, men men. Vad gör man inte för lite fest ;) Kommer bli mycket bilder imorgon så var med på bilder på bloggen ;)

 nu ska jag sova, har en lååång dag att se framemot imorgon.
och så vill jag säga att maja fortfarade är sjuk och jag är orolig för hennes skull.
saknar dig!

Pusspuss, bilder kommer upp imorgon på vad jag köpt också :)
nattinatti.


världens bästa farfar

grattis till världens bästa farfar som blir 58 år idag
all kärlek till dig, you are the best


fick en rolig nyhet idag, att mina kära småkusiner kommer till göteborg nästa vecka! Har inte träffat dom små sen ett år tillbaka och det svider i hela kroppen hur mycket jag saknat dom, men nu kommer dom äntligen!
Imorgon bär det av till ullared med min kusin sandra och hennes pojkvän, dom har aldrig vart i ullared så det ska bli kul för dom att kolla, själv ska jag bara kolla efter om dom har någon fin tavla eller så, hittar nämligen inga här.. tyvärr..
har fått sån otrolig hemsk och olindrig smärta i bröstet, alltså bröstkorgen, och det har jag haft innan, det kom samtidigt som körtelfebern, men nu har det bara blivit värre, börjar bli ganska orolig faktiskt..
Lägger upp lite bilder i morgon innan jag sticker, har vart dålig på det dära med bilder asså.
 pusspuss, och ännu en gång. Grattis farfar, din dag idag!

nej jag orkar inte

ska kolla film nu
skriver i morgon
jobbat idag och sen shoppat, rygg ont osv..
pusshej


stämmer verkligen det?

kom precis ut från duschen och väntar nu in prison break.
läste i en tidning att efter varje dusch ska man spola av rumpan/benen med iskallt vatten för att musklerna ska dra ihop sig samtidigt som huden drar ihop sig (?) och jag är ingen som inte vågar testa, så efter en varm dusch spolade jag av ben&rumpa med kallt vatten, jäklar va kallt det va. Men jag tänker ge det ett försök! Testa du också, tror det hjälper :)

prison break som sagt, efter det blir det natten direkt eftersom jobbet kallar i morgon. Ska faktiskt bli roligt. Och i morgon kväll blir det filmmys med mamma, benjamin bottons otroliga liv. Jag hyrde filmen förra veckan men fick då fel film så idag när jag skulle lämna tillbaka filmerna sa jag det och snäll som susanne är så lät hon mig låna filmen igen utan att betala, hon är våran ängel på pream.

detta var sista inlägget för idag, hoppas dagens inlägg duger..
imorgon lägger jag upp mitt egna veckoprogram för träning och mat, eller ja som gör att jag inte ska fika så mycket och istället träna och äta nyttigt, jag är väldigt dålig på det. Men det kommer upp i morgon.
Nattinatti ♥


life is a rollercost- livet är en som en bergochdalbana


l-o-v-e

min bästa, min andra halva maja strååt är sjuk
jag har inte träffat stackaren på över en vecka, och det känns tråkigt och rastlöst..
kan du bli frisk och redo för nya äventyr? det skulle vara kanonbra isåfall.

Filmen Ali sög hårt, somnade och sen stängde av skiten.
mamma somnade också och sover fortfarande, och precis innan vi satt på filmen sa jag att denna kommer suga, och jag älskar att säga; vad var det jag sa. Och idag hade jag ännu en gång sagt det, det känns så rätt. Tiden går väldigt segt när man inte gör något, ska väl traska ner till pream och lämna in två filmer, hade jag haft mina löparskor här hos mamma och inte hos pappa hade jag joggat ner, men nu ligger dom hemma hos pappa med mina inlägg i, så det blir inte av. Jag sitter här i mjukisbyxor, tjocktröja och raggstrumpor och har haft det hela dagen, känns verkligen trisst att vara hemma en heldag på sommalovet, speciellt nu när det inte är många dagar kvar, och imorgon är det jobb men bara halva dagen, kanske blir en sväng till stan efter om man pallar, annars blir det träffa kussen.

nä nu tänker jag röra på mig och traska ner till pream, dagens händelse..




that's what friends are for- det är vad vänner är till för


ali

prison break ikväll, som jag har längtat efter denna måndag!
laddat frysen med glass som jag och mammi ska äta idag.
imorgon väntar jobb, och det ska bli svin kul, tror även att isak ska jobba inomhus, lite kul med en jämngammal! Trivs annars jätte bra med mina andra arbetskamrater, det är sköna människor och man kan skämta och ragga tillsammans med dom, grymt bra enligt mig

nu ska jag och mamma kolla på en grym film ; ALI med will smith
Puss


- hon har ett sätt som får alla män, att tro dom är i himlen


gilla läget baby

du kommer ingenstans med att sura, släpp taget och börja om igen?


städ

godmorgon, tjena
har inte egentligen tid att blogga, jag håller på att städa
men tänkte bara skriva att jag skriver sedan när jag är klar
nu ska jag spela hööööööög musik och städa, det gillar jag!

hos mormor och morfar

kom precis hem till mormor och morfar, ska snart sätta mig i min kusins racer bil och sedan åka till stadium XXL och kolla lite där :) Var ju på frölunda torg och kollade en present till farfar, hittade det jag skulle köpa men ska köpa det i veckan, köpte istället tre saker till mig, lägger upp en bild på det i morgon. Nu ska vi kolla träningskläder, grrr!
på frölunda torg kryllade det av babes, och jonna hittade såklart en kille jag vill ha. Riktigt snygg, det kryllar av snygga killar över allt, varför får aldrig jag någon ? :D haha.. den dagen kommer väl antar jag ;) 
puss puss, skriver sedan nu åker vi till stadium xxl.
kärlek!

frölunda torg

nu kilar jag till torget och ska kika lite där, mysigt.
vidare antagligen till mormor och morfar för att säga byebye till min moster och hennes man.
sen blir det hem igen, majsan är sjuk så får träffa henne i veckan istället. Vill att hon ska bli frisk!


hon den dära jonna


svart sjal- MQ
rosa klänning- MQ
blomma i håret- H&M
gladiator skor- Spanien

göteborg är en festfylld stad

godmorgon hjärtebarn.
sovit gott?
precis vaknat och redan hunnit äta frukost. Skall börja göra i ordning mig och sedan gå ut till frölunda torg för att köpa en present till min farfar, vidare till stan med maja efter det tror jag. Stackarn sitter på Axess akuten förtillfället och kollar om hon fått halsfluss, hoppas inte på det. Är sugen på lite nya plagg till garderoben, så tänker verkligen åka till stan och kolla rean, känns som om det var längesen man var i stan, men det var det ju inte! Hade världens bästa dröm inatt, där jag blev tillsammans med min dröm kille, inga namn. Ska jag vara ärlig så tror jag vi kommer bli tillsammans någon gång, haha. Faktiskt, fråga maja hon tror också det! Vilket fall som helst så förstördes drömmen av att någon idiot till säljare ringer och väcker mig och efter det kan jag inte somna om.

Nu ska jag sätta på lite Style och fixa mig, lägger upp en dagens; hon den dära jonna.
Pusspuss


varför..

- om jag inte tar dig nu så tar nån annan dig, bort från mig..

kanske stämmer :( ?

lite bilder


innan utgång



fika med sandra och maja

min maja

min sandra


en tråkig dag på jobbet




en dag med maja och gurra


gurra du är bäst


vänskap - jonna & maja


hon den dära jonna


 
tunika- gina tricot
leggings- gina tricot

bilbingo?

godmorgon!
gårdagens kväll spenderades med ens stor godispåse, chips och coca cola och YES MAN tillsammans med mamma. Och kan bara säga om du inte sett den, SE DEN! Så rolig, skrattade flera gånger länge! Efter filmen somnade jag gott i min säng och det var verkligen superskönt att få sova efter att vart uppe sedan 05.30 och gick och la mig 00.00, snacka om att man var vaken länge igår!

idag skulle jag vart med maja nu på dagen, men eftersom min moster åker hem i morgon ville hon att jag skulle följa med och spela bilbingo (?) med henne, hennes man, kusin och kusins pojkvän. Så nu ska jag skicka iväg ett sms till maja och höra om hon vill ta en dag på stan imorgon istället. Tror hon vill det :) Bilbingo. jag har ingen aning om vad det är och vet inte hur man gör, men det ska bli kul att testa, hoppas bara att jag kan få vinna, tycker inte om att förlora. Haha.
skriver ett inlägg innan jag åker, lägger även upp en dagens ; hon den dära jonna!
/ Jonna

dagens fråga:
har du spelat bilbingo innan?
isåfall, hur fungerar det ?

lämnar jobbet nu

fan va bra dag!
min första riktiga arbets dag, och åh vad roligt det var
och det säger jag inte bara!
massa roligt folk och det gick faktiskt bra för mig idag
lite nervös oså men det gick skit bra
mest nervös blev jag när jag fick se en person, tappade nästan alla sakerna. ojoj ;)
nu ska jag ut till mormor och morfar, skriver kanske när jag är där ute!
pusspusss

nu till arbetet

bye bye, skriver sedan när jag slutar!
have a nice day, förmådligen bättre än min :)
puss

redo för försäsong 2 ?


verkar det som om man är redo inför försäsong 2?
nej det tror jag inte, hur mycket jag än vill vara med tror jag inte att jag kommer vara det.
väntar fortfarande på röntgen och innan dess kan jag fortsätta sväva på moln och drömma om att komma tillbaka till handbollen. Innan träningarna börjar den 10 augusti så ska vi göra någon typ av träning högst varje dag och minst varannan dag. Jag kommer försöka göra någon träning varje dag, men de kommer nog sluta med att det blir varannan dag, men om man ska räkna med rehab träning, ja då är det träning varje dag! 
varför tränar jag?
jo, min kropp  mår bäst av träning och sämst av att inte träna. Nu under ett helt år utan handboll har min kropp vart på botten, och att träna gym har inte hjälpt mig att må bättre. Handbollen är en så stor del av mitt liv, så att inte få göra det jag tycker är roligast är verkligen värdelöst. Man sitter på läktaren till varje match och träning och hoppas bara på att man snart kan få vara där själv, kunna delta i jobbiga situationer, få vara med när laget vinner eller förlorar. Att sitta på läktaren eller på bänken är inget jag föredrar. Varför jag inte mått bättre av att träna gym är att det gör man ensam, och jag trivs inte med det, jag är hellre med på ett löppass än att vara nere på gymmet ensam, jag gör hellre sit ups på sidan av planen än att köra bänkpress på gymmet. Det är lagkänslan jag gillar och inte att vara ensam och försöka biffa till sig. usch vad jag saknar handbollen och laget

-98 : började handboll med 90orna i bk heid
-2000 : 91orna lirar ett bra spel
- 01 : 91orna kommer till final i partillecup med förlust mot lugi
- 02 : handbollen leker, bästa tiden. Vi vinner alla matcher
- 03 : byter lag till IK sävehof
- 04 : vinner partille cup med sävehof
-05 våren : ryggen skadad, vaderna värker
 - 05 hösten : opererar båda vaderna
- 06 : börjar lira som målvakt pga jag inte kan springa som vanligt
- 07 våren : bryter armen och lämnar sävehof, börjar spela med Heid igen
- 07 hösten : tröttnar på målvakts spel, satsar som utespelare
- 08 våren : allt flyter på grymt bra och denna perioden är som bäst!
- 08 hösten : korsbandet och minisken går av
- 09 : ingen handboll på över ett år, kan bli längre...

kortfattat och bra, jag är grym! haha

stanna i Inter zlatan!

hiss eller diss
Zlatan i bareclona?

jag tycker självklart diss.. Tycker inte om Zlatan överhuvudtaget, han är som Cristiano Ronaldo fast en mildare variant. tycker dock att Cristiano är snygg men spelar som ett svin, och Zlatan är en riktig diva på planen som enligt mig kommer dra ner hela laget Barcelona med att diva sig. Tycker att han kunde stannat i Inter..
vad tycker ni?


sista dagen


spanien 2009
en underbar resa med underbara människor

ännu en grå och trist dag i göteborg, nu skulle man gärna vilja ta en restresa och åka tillbaka till spanien till skolan börjar, men istället sitter jag på farfars jobb och väntar på att tiden ska gå snabbare för att sedan bli körd till mitt jobb. Idag är nämligen sista dagen denna veckan, och det är så skönt att ha den känslan i kroppen. Så imorgon blir det en sväng på stan med maja, ska kolla lite saker. Efter jobbet idag ska jag åka och träffa min moster och morbror och min kusin sandra och hennes pojkvän, alla är på besök från umeå så man måste passa på att  umgås med dom nu när dom är här nere, så min fredags kväll blir hos min mormor och morfar, mycket mysigt om ni frågar mig!





du får mig att börja rodna

nu ska jag kila iväg och hämta mobilerna
imorgon är det sista arbetsdagen, och sen är det över.
underbart om ni frågar mig.
Hoppas alla har en bra dag och följ min blogg på bloglovin, även om jag inte vet hur man gör.

varje gång jag ser dig blir jag nervös och magen börjar pirra, vad är det för tecken?

jag behöver hjälp

hur verifierar man sin blogg på http://bloglovin.com ?
så folk kan prenumera på min blogg?
och jag förstår mig inte riktigt på sidan heller
så om någon kan, snälla hjälp mig då

vad vore ett sommarlov i sverige utan regn?

visst kan det vara mysigt med någon dag med regn under sommarlovet, då man bara kan vara hemma med en go film att ligga och kolla på, springa runt i mjukisbyxor och inte alls känna sig tvungen att gå ut.
men efter flera veckor med regn så börjar man faktiskt tröttna, speciellt om man sitter ute och jobbar och kommer in och ser ut som en dränkt katt, det är precis så jag såg ut efter att varit ute i 4 timmar i spöregn, och jag hoppas jag slipper vara ute i morgon i samma väder. För hur kul är det egentligen? Hur kul är det med ett sommarlov som tillbringas inomhus med en film, det är fruktansvärt tråkigt.. Som jag sa förut, visst kan det vara okej med en eller två dagar men f*n inte ett helt sommarlov.. Haha, förlåt men det stämmer väl faktiskt?

strax kommer pappa och hämtar mig, och då ska vi åka och hämta våra mobiler som vart på lagning, sony ericsson kan ta sig i rumpan. Sen ska jag lägga mig och kolla på mina tre filmer jag hyrde igår; Marley och jag, Benjamin Bottons otroliga liv och YES man. Hade planerat att jag skulle ut och springa idag men det är rätt så mycket vatten på gatan att det inte går att springa tyvärr, blir en varm dusch och sen film, det låter väl toppen!

Längtar till mitt besök till läkaren i augusti och äntligen få röntga knät igen, och få berätta lite om hur det känns.. Och jag hoppas verkligen på det bästa efter det besöket, men som sagt jag har ganska ont fortfarande och vi får se hur det blir..
skriver sedan innan jag åker hem, datan är ju som sagt helt trög och cp hemma så det går inte ens att komma in.
Pusspuss// JONNA


blunda om du inte vågar kolla. Men det är efter operationen..

have a nice day babe

nu ska jag kila och äta.
vi hörs i morgon..
har mobilen i fall ni vill något.
massa kärlek från mig till dig
tro det eller ej.
hejdå
p.s en söt bild på min syster efter min bild



julia 2004. är hon inte söt?
jag älskar henne!

skriv en kommentar om vad du tycker om sötnosen!




skiter i allt nu



jonna bredén- det är så hon gör


en värdelös dag

upp och hoppa klockan 8, sedan käka frukost och sen bli körd till jobbet.
började som igår redan klockan 10, inte en enda människa köpte av mig förens vid 14,00 då en kund kom och köpte EN KEXCHOKLAD för 10 kr, snacka om att man blir trött av att bara sitta där och alla feta äckliga gubbar inte köper av mig, jag blir förbannad! Drog därifrån redan vid 3 efter ett snacka med chefen, så nu sitter jag på mammas jobb och får betalt av att inte jobba, eftersom det inte finns något att göra för mig.. Men det är skönt att tjäna pengar när man inte arbetar, så borde det vara jämt tycker jag, eller vad tycker du? På tisdag nästa vecka börjar jag klocka 7, och då ska jag få lära mig att severa frukost och lunch och sedan lära mig kassan, och jag är jätte glad för det! Hoppas dock inte att en viss person kommer för då svimmar jag! Kan inte nämna några namn tyvärr!

Längtar tills datan är fixad, går ju inte en att gå in på den längre, alla säger att det är alla mina 5000 bilder som förstör datan, men då har jag alltid svarat- KÖP ETT STORT USB MINNE DÅ ELLER MASSA SKIVOR OCH BRÄNN ÖVER BILDERNA!! Men då får jag bara som svar; ähh radera skiten, det är ju 4500 bilder på bara dig och 500 bilder på andra.. Haha, kyss mig där jag är som högst när jag plockar lingon säger jag bara! Tänker spara till en egen dator som kan ta hur mycket som helst och massa bilder, det skulle underlätta mitt bloggande endel kan jag lova, för jag tänker inte sluta blogga pga att en dator har problem, sådetså! ( FICK PRECIS ÖGONKONTAKT MED SURFARN!!!! )

gårdagen var bra, träffade maja och gurra. Vi snackade om en del saker, och jag tycker att jag skötte det kanon bra, fråga maja ;) SEN berättade gurra en sak som Alex hade gjort på en fest på Parken, som gjorde att jag tappade hakan, men det får ni absolut inte veta, för det är superduper hemligt! Men det var rätt kul när han berättade det för han trodde inte att jag visste, men jag vet nog lite mer än vad gurra vet, haha!

skriver innan jag åker!
Pusspuss / JONNA

fan va segt det är med jobb...



sitter på mammas jobb idag igen, ska åka hem och käka nu.
sedan kanske kanske ska ut och springa men sen kommer maja hem till mig för att umgås med trevliga mig. Tänk vilken bra vän man är och har, haha. Ska snacka lite skit med maja, men det får inte ni veta om vad det handlar om.. Haha. kan vara både negativ och positivt, det vet man aldrig. Sen ikväll väntar en film klockan 21.00 och sedan natten för att ladda batterierna tills imorgon, ännu en seg arbetsdag. Seriööööst, jag somnar när jag jobbar! Kan det inte vara fint väder så jag kan sola istället? Nä, för då ska det blåsa och regna, me like!  Nä nu måste jag slita mig från datan, hörs senare eller imorgon. Förresten, jag har världens sämsta mobil! SKIT TELEFON! Nu vill jag bara få tillbaka min andra cp mobil, den var bättre!
Pusspuss / JÅNNII

vi mot världen? <3

do you love me ?



ska snart bege mig hem med mamma
lägga mig i soffan och kolla på prison break och sedan i sängen och sova.
hade velat träffa my love, maja strååt idag. Men är för trött och har ändrat min arbetstid imorgon så jag börjar tidigare, men då slutar jag tidigare, och då ska jag vara med maja!
Helgen är fullbokad med en enda person, den som gissar rätt får en puss. Kan väl inte vara så svårt att gissa ;)
annars har jag inte så mycket mer att skriva; Älska mer!
pusselipussan, hörs imorgon kan jag lova!
finns på mobilen, men endast i nödfall!
gud vilken tråkig humor jag har..

do you love me? - älskar du mig?

virus, inte okej

sitter nu på mammas jobb efter att ha jobbat i 7timmar.
gick hit direkt och in på gymmet, körde ganska lugnt idag, tog väl ungefär en timma eller nått. Kände mig i vilket fall som helst riktigt klen, och det mår jag verkligen inte bra av, får faktiskt se till att träna ordentligt, och det räcker inte bara med att gå ut och springa, utan jag får faktiskt slita mig till gymmet också. snart är det ett års sen jag drog korsbandet och minisken, så snart tycker jag att det är dags att ge sig in på planen igen, väntar dock på en röntgen som ska ske i slutet av augusti (låt denna månad gå snabbt...) tror seriöst ingen i hela världen förstår vilken saknad det är, vet att jag har tjötat mycket om handbollen här på bloggen, men det är bara för jag saknar det så sjukt mycket, kan inte beskriva med ord. Men en sak som jag vet är säkert, det är att jag har en låååång uppförsbacke innan jag är där jag var innan jag blev skadad, hjälp.. Tur är väl att mina föräldrar har lovat mig ett par nya handbolls skor och ett par nya inlägg till fötterna när jag är bra i knät igen och kan lira, så nu har jag ännu något att se fram emot när jag kan spela!

snart kommer lönen, haha vad vuxet det lät ;)
då tänker spara minst 2000 till min resa nästa år, och sen tänker jag köpa ett par Hunters, tänkte köpa dom förra året men tänkte då att jag inte skulle få användning av dom, men nu känner jag att jag behöver ha ett par stövlar. Det är alltid bra att ha om det regnar plus att dom är snygga och man kan även ha dom till vanliga kläder, sjuuukt bra, eller vad tycker ni som har hunters, är dom bra eller ? :)
längtar iallafall tills jag kan köpa dom. Sen ska jag spara till massa andra saker, en ny data, ny tv oså. Sen kan jag lova att min mamma eller pappa kommer att bidra en del till det jag ska spara till. äre gött elleeeeh ? :) haha..

datan hemma hos daddy har fått så sjuuuuuukt mycket virus så jag inte kan sitta vid den så har lite svårt att blogga hemifrån nu när jag bor hos pappa denna veckan, men ska försöka! Och gissa vem alla skyller på som har tydligen fixat viruset, JAG, JONNA BREDÉN! Alla säger att det är mitt fel att det är bara för att jag sitter vid datan mest, men det stämmer inte och jag lovar att det inte är jag ;) haha.
Pusspuss, skriver sedan ska köpa glass med in kära mor.
love

bilden är från lina öhlanders fest i januari


bråttom nu

hinner inte skriva om gårdagen, gör det ikväll
ska möta världens bästa maja och sandra om en timma, och ska hinna duscha och sminka mig innan.
vi ska ta en fika och snacka, mysigt!
hörs ikväll. Pussss

utgång ikväll

japp, nu är det bestämt, det blir utgång ikväll.
Jag, nathalie, Julia, Lina mild och Jessi! Vilket gäng asså, bäst att se upp nu ;)
ska ner till natta vid 8tiden och fixa i ordning oss, ska bli så kul. Älskar verkligen att sminka och göra i ordning sig inför fest! Kameran kommer vara laddad och klar också så det blir mycket bilder, gööött! :D
nu ska jag måla naglarna :D

Pusspuss / JONNA


hejåå

precis käkat thaimat, så gott va!
idag blir det typ natten tidigt, stan imorgon och sedan party.
blir en kväll på stan imorgon iallafall, ska bli riktigt ball.
nu är det duschen, hörs imorgon.
love / Jonna..

svininfluensan, överdriven?

har inte så mycket att skriva om just nu känns det som, mer än att jag är trött som ett as, som vanligt typ?
ska strax börja göra i ordning mig inför arbetsdag nummer 2, känns inte så lockande att åka och jobba idag, men visst, vad gör man inte? Kanon fint väder idag, hade legat på stranden nu vid den här tiden om jag inte skulle jobbat, en frukost på stranden är aldrig fel, tycker iallafall inte jag. Och jag vet att just nu ligger min mamma och gottar sig på stranden med god frukost, lyckost. Hoppas att arbetsdagen går fortare idag än igår, inte för att jag ska göra något viktigt, eftersom varberg inte blev av, men det är alltid skönt att komma hem. Blir nog en tripp till ruddalen för att löpträna ikväll, hoppas jag! Gårdagens kväll spenderades hemma med natta och hög där vi sprängde högtalarna med Michael Jackson och massa dans! Det var riktigt kul även om det bara var jag och nathalie, och sedan blev det natten ganska tidigt. Eller jaa, jag var ju tvungen att radera ungefär 1300 bilder från min kamera.. Det tog ungefär 20 min att göra, och det var segt och jag somnade gött efter det!

Påtal om svininfluensan som alla tidningar och nyheter skriver om, jag tycker och tror dom överdriver lite väl mycket, är det meningen att dom ska skrämma upp hela sverige eller vad är deras mål? Jag hatar sånt här eftersom det inte är första "händelsen" som dom överdriver med såhär mycket. Jag hoppas på att det är överdrivet, annars ligger vi ganska risigt till till hösten.  ussschh...

p.s saknar maja strååt och sandra simestad som är nu i åhus och har sjukt roligt och spelar handboll i sanden
love you

boys like you love me forever


dagen i stort sätt plus annat

japp, då var första dagen avklarad
hur underbart är det inte då? :)
har gjort bort mig lite då och då för killarna som jobbar som vakter, frågat korkade frågor och bara gjort bort mig allmänt, men huvudsaken är att jag fick dom att bli glada, för jisses vad dom skrattade åt mig. Haha.
kul var det iallafall, så nu är man hemma efter 7 timmars slit, eller slit och slit sitta stilla..
det är rätt jobbigt att vara ensam tjej för då dras verkligen allas blickar åt en, och det gör det inte bättre att jag är blond heller, alla blickar var på mig, och man kände verkligen att man var i centrum, i like. haha.
Hade velat att en viss person skulle hälsat på lilla mig idag, men inte det.. Där satt man ensam.

imorgon bär det av till varberg hoppas jag
där blir det fest tror jag, hoppas  bara att jag pallar. Jag slutar nämligen 18.30 imorgon och ska direkt till varberg?
jag vill hem och duscha oså innan, men det verkar jag inte hinna så får duscha på stället istället ;)
om det nu inte skulle bli av imorgon så blir det iallafall fest i helgen hoppas jag, kanske en tripp till stenungsund också, det vet man ju aldrig..

man blir ju lite ledsen när man sitter på jobbet och får ett samtal från pappa där han säger att tränaren Kristian sagt; Jonna är allt saknad nu i laget, vi behöver henne. Det känns som ett slag i bröstet eftersom det känns som om det är en evighet kvar innan jag kan lira, jag hade hoppats på i augusti, men det kan jag drömma om det KANSKE blir i september/oktober.. Men ska verkligen träna hårt nu så jag kan komma igång med handbollen igen, saknar det. Firar ett år som skadad den 19 augusti, glöm inte det ;) haha.

Pusspuss, skriver sedan!

en oturs dag?

godmorgon, svin trött? javisst..
konstigt nog vaknade jag med en oerhört jobbig smärta i ryggen, som om jag sträckt mig under natten, och vad jag kan minnas av min natt har jag bara sovit hur skönt som helst. Nu känner jag mig totalt handikappad och har svårt att sätta på mig kläder, strumpor och skor (!) hur ska min första dag på jobbet sluta tänker jag. Inte nog med det, jag har otur idag också, när vi satt oss på cyklarna bort till farmor körde jag in cykeln på mina ben, sådär så det gör svin ont, sen var jag nära på att cykla in i en stolpe, en gubbe och nästan ramlade.. Jag är orolig hur dagen slutar.

nu är det snart dags att åka till jobbet, vi hörs sedan ikväll. slutar 18.30
puss

jobb imorgon, tidig uppgång

är trött idag, inte för att man gjort så mycket.
men vi var uppe sent igår och kollade filmer, youngblood är en favorit:)
nu ska vi hem och kolla på ännu en grym film, sen får vi se vad klockan blir och sen är det natten för min del medans natta ska kolla på paradise hotel, blir väl att jag också kollar.  Men ska ju faktiskt jobba imorgon i göteborgs hamn, så det så :)
Pusspuss, hörs imorgon.


ingen kommentar..

minigolfen gick väl ganska bra, men jag slutar aldrig bättre än andra platsen tyvärr.
något som är positivt är ju att farfar fick 82p och jag fick 83p så det är ganska bra ändå
ettan förlora, tvåan vann, trean tappa byxorna och fyran försvann. sorry natta ;) haha.
nu ska vi fika, sen hem och kolla youngblood och en film på 3an och äta chips och godis..
gott.

Pusspuss / JONNAAAAAAAAAAA

minigolf idag igen

promenerar ner till sandarna och spelar minigolf med farmor och farfar och Nathalie idag.
undra vem som vinner idag egentligen, känner mig rätt sugen på att vinna.
behöver lite stöd så det är bara komma ner och hejja på mig ;) Haha
vad seriös jag är! men det ska man vara, vägrar förlora..
haha.
hörs ikväll.
love / Jonna

bilder från förra omgången ;)
nya bilder ikväll!


mat

mums, nu är det mat.

säger bara en sak

OH MY GOD!
farfar hämtade upp mig från mitt jobb som jag var och hälsade på och sedan skulle vi åka och äta lunch.
och vem träffar man inte på just nu? SURFARN, den killen som man hört mest av! Och jag kan skriva en hel bok om hur snygg han var, och som alla andra sagt så håller jag verkligen med, han är SNYGG! och vem om inte jag fick ögonkontakt med honom och var tvungen att skicka iväg ett sms till mamma;
jag- surfarn är här! jag dör! Han är svin snygg!!
mamma- Ha ha , hos farfar?
jag- Nej där vi äter. Jag dör! Tror jag är svimfärdig!!
mamma- Ha ha!
jag- Vad heter han på facebook ;)
mamma- Glöm det Jonna! skall du lägga till honom ?
jag- säg nu ;)


haha, han jobbar då med min pappa. Men han ser inte ut att vara en dag över 30. vet att det låter lite skumt att jag tycker en äldre kille är svin snygg, men jag säger såhär, han är svin snygg!
och vem om inte mammas lilla flicka fick såklart ögonkontakt flera gånger, om och om igen!
Haha, men jag kan fortsätta drömma, men man får titta men inte röra är väl det man brukar säga ;)
jag kollar gärna på honom. Haha.

nu ska jag hem.
hörs sedan, ska hem och drömma nu. haha.
vad löjlig jag är.

Pusspuss / JONNA


jobb


fått av världens bästa vän
idag flyttar hon hem till mig och håller mig sällskap till på fredag
sen åker vi till varberg fre-sön, underbart


nu ska jag åka till göteborgs hamn och prata med maria som jag ska jobba åt
tar väl ungefär en timma skulle jag tro, sen hämtar farfar mig och då ska jag vara med han tills han kan köra hem mig igen. Har ätit, duschat, klätt på mig och sminkat mig nu, så nu är jag redo för göteborgs hamn! Haha.
idag vet jag dock inte vad som händer, middag hos farmor och farfar blir det och sen åker vi nog och hyr filmer jag och natta och chillar hemma, kanske att lina öhlander kommer på besök också, det vet man ju aldrig.
men nu ska jag kila, pappa ska hämta mig nu. Hörs sedan!
pusspuss!

jonna bredén älskar nathalie lorentsson




idag är jag glad och natta med

natta ligger bredvid mig och klarade just en ruta av en kub, haha
hon är så stolt att hon ligger här och skriker.
imorgon ska jag och natta leva ensamma hemma hos min pappa, för imorgon åker pappa och julia till åhus, och natta flyttar då ner till mig och lever med mig tills på söndag!
 vi var iallafall på ikea idag, och kollade massa saker till våra rum, känns som om jag behöver lite nya saker, börjar faktiskt tröttna, men det ska vi köpa veckan efter jag har jobbat.

imorgon ska jag ut till hamnen och få se vad det är jag ska göra när jag börjar jobba, jag är faktiskt lite nervös av många andledningar, men det ska fixa sig!
tänkte iallafall cykla ut dit imorgon, men vet inte om det är så bra eftersom det känns som om knät håller på att hoppa ur led eller något liknande, annars måste jag åka med farfar till hans jobb och sitta där i några timmar innan jag själv börjar jobba och det orkar jag inte med! haha, så får allt ta cykeln.. segt. blääähh!!

nu ska jag göra i ordning mig inför prison break, som har börjat igen, älskar det.
pusspuss, kärlek!


en kort snabbis om dagen.

godmorgon
laddar inför ikea idag med Natta.
nu ska jag äta frukost och sedan klä på mig!
tjingeling, hörs sedan när vi kommer hem.

godnatt min skatt

imorgon flyttar jag och julia ner till pappa och ska bo där i 1-2 veckor :) Mysigt.
kanske inte blir någon åhus för min del heller, men det får vi se imorgon.
annars bor jag ensam hos pappa medans julia och han är i åhus. Men då flyttar natta in hos mig dom dagarna, så jag inte känner mig allt för ensam ;) gulligt av henne tycker jag allt!

skulle vart ute och sprungit idag, men har fått så sjuuukt ont i mitt knä..
så vet inte om jag verkligen ska göra det. Har fått ont efter att jag har cyklat så mycket, men min sjkgymnast har sagt att det ska gå bra, men får jag ont ska jag ta ett steg tillbaka, och nej jag tänker inte ta ett steg tillbaka. Har tagit så många steg tillbaka nu att jag ligger efter i rehab träningen och löpträning att det känns som om jag aldrig kommer komma tillbaka på banan igen, snart ett års sen allt hände.. skit knä..
plus att jag fick ett brev hemskickat idag av läkarna på sahlgrenska där de skrev; Bästa jonna, bla bla bla. Det växer baktierier i din hals som tyder på en halsfluss, vi har skickat elektroniskt över ett recept för halsfluss som du kan ta t på närmaste apotek. blablabla!
TOPPEN!! min 8onde halsfluss sen i januari, yes göttmos.
haha, ja ni fattar. Jag är ju inte direkt någon lyckofågel. Mer än otursfågel, attans också! haha.

men nu är det natten, ska faktiskt sova nu. ska till ikea imorgon med nattis pattis! :D WIIHOO!! :D
p.s jag och nattis drar till thailand nästa år, slå den duuu!
Pusspuss

syster och sara i spanien


when love takes over

love love love meeeeeee!!

jag har tråkigt

är lite småarg just nu, alla gillar att hetsa mig känns det som...
är iallafall med nattis, hon HETSAR inte mig! tack världens bästa!

vi sitter här i mjukisbyxor och bara chillar, precis fikat med min farmor och farfar, får se vad vi hittar på mer idag.
Är ganska seg och deg. Haha.
har cyklat as långt med julia idag, är helt sluuuuuuuut...

pusspuss, orkar inte skriva mer nu.kanske skriver sedan

lite bilder från januari


du och jag och tystnaden

hörs en låt på radion från den tid det var du och jag

sitter med jullebulle och sjunger, för att vi tycker det är så himla roligt.
kollar igenom alla bilder tillsammans med henne också, och skrattar otrolig mycket åt dom, men men. Man måste våga bjuda på sig!

är ganska seg idag, fick ändå rätt mycket sömn inatt vilket var bra, för då är det party! haha.
ska cykla typ nu till mormor, sen träffa Natta oså:)
Pusselipuss / JONNAA OCH JULIA!!


hon den dära jonna

tralalaa, jag har inget att göra så kan likaväl köra denna idag..

t-shirt- gina tricot
jeans- koola anna
skor- vita converse

sitter och lyssna på lite musik, och jag är verkligen kär i crossfire-lady.
får upp så sjukt många bra minnen av denna låten, haha. GRYYYMT ;)
lite från nyår, lite från linas fest, från spanien, från i torsdags osv, I LIKE IT! ;)
om bara två dagar drar vi till åhus beach handboll festivaaaaaaaaaal!
åh jag bara längtar! hoppas det är fint väder också så man slipper springa runt i massa kläder, går hellre runt i shorts, sporttopp och kanske en t-shirt om det är lite kallt, oh jag längtar!!


Haha, kolla på egen risk

är det fest elleeer?


och sen försvann jonna i 1,5 timma, ingen förutom hon vet vart hon tog vägen
sen mådde natta dåligt och åkte hem
sen mådde jossan dåligt och åkte hem
sen mådde maja dåligt med stannade kvar och väntade/letade efter jonna
jaa, kvällen var allt lyckad!
puss till mina pink ladies
friendship never ends.

morgooon......

godmorgon.
håller nu på att ladda över alla bilderna på datan, och ska snart lägga upp dom från i torsdags ;)
ska bli spännande att kolla på dom idag! :D Haha.
ska snart tillsammans med min syster cykla ut till mormor och morfar och kusinen.
ska vara där en stund, sedan hem och springa, kanske om jag har tur får med mig Nattis, men det är nog inte så säkert. Ska iallafall träffa henne lite senare, kommer nog bara att chilla och ta det lugnt, men vem vet ;)
nu ska jag ladda upp bilderna..
PUSSSS !! / JONNA

ingen rubrik, för vet inte vad jag ska skriva

kom precis hem från en hel dag på liseberg!
vi hade svin kul trots att det regnade.
favoriten var ju såklart och som alltid Gasten, men denna gången var det jag som fick gå först och jäklar vad kul det var, alla andra skrek av rädsla, mitt var mer ett jätte högt skratt och rädd! Haha, så sjuuukt roligt! Måste gå den minst två gånger till i sommar, älskar den!
nu sitter jag hemma, har precis snackat med Lina och Jessi om nästa helg. Men det får ni veta senare i veckan..
mår inte så värst jätte bra känner jag nu när jag kom hem, fick plötsligt ont i huvudet, magen och sen vet jag inte. Tror det är brist på sömn, så får se till att sova ut i morgon..

alla bilder från helgen kommer upp imorgon, pallar verkligen inte just nu, typ 500 bilder eller nått. Haha. ska bli kul att se bilderna från när vi var ute i fredags! haha.. Mmmmhh vad jag längtar ;)

men men, ska äta något nu sen ringa runt till folk och störa:D
pusss / JONNA

everybody loves kisses

godmorgon!

galet trött, helt seriöst.
klockan är 08.30 och jag har precis käkat frukost.
kändes som om jag gick bort i sömnen till farmor, både jag och julia såg helt borta ut när vi traskade bort i mysdress.
känner mig inte alls taggad på liseberg idag, hade hellre legat kvar i min säng. Plus att det inte alls är något speciellt fint väder, och det är faktiskt kallt ute. Men vad gör man inte för andras skull? Man tar på sig mer kläder och åker med!
dock vet jag att jag kommer bli sjuk efter denna dag, och vill man verkligen riskera det, nu när åhus är på tisdag och sen mycket träning.. Tränar jag inte så skjuts handbollen upp hela tiden, och jag ska spela sm..



när man väl är redo för natten så gjorde jag...

hoppade ur mysdressen och satt på mig klänning, gick sedan ner till malin som hade födelsedagsfirande. Stannade dock inte sålänge med tanke på vilket humör man är på. Träffade min klasskamrat Georg och Erik där också, alltid kul att träffa dom. Sitter nu hemma och ska faktiskt ta och sova, har precis tvättat bort sminket, satt upp håret i en hög toffs och är helt klart redo för sängen.
frukost serveras klockan 8.00 borta hos farmor, eftersom jag ringde tidigare och bestämde det.
så nu ropar sängen efter mig och jag känner verkligen hur jag sakta dras till den. Haha.
hoppas på att allt är mycket bättre i morgon, det skulle underlätta dagen lite faktiskt.

gårdagens kväll kan bara beskrivas med ett ord; skandal.
vill ni veta detaljer är det bara att höra av sig så kanske jag berättar ;)

godnatt, skriver innan liseberg imorgon.
kärlek till er / jonnis


vill ha dig igen

Nu har min kusin och hans tjej åkt hem till mormor och morfar igen efter en kväll med film och godis.
det är nu man känner att man vill ha en pojkvän att mysa med istället för att sitta ensam med en dator,
men jag är väl ändå inte vara den ända i världen som har såna tankar kan jag tänka mig?
sitter iallafall här med en godispåse framför ögonen och orkar verkligen inte ta en till godis, lyssnar lite på style, som är sjukt bra, sitter här och funderar och sjunger med. Många låtar stämmer verkligen in på ens eget liv, och vissa låtar får en på andra tankar och man blir faktiskt lite ledsen! Att jag kan vara så känslig för låtar visste jag inte, men det är jag tydligen verkar det som. "vill ha dig hos mig, om igen, i mörkret hos mig ,om igen, du och jag och tystnaden, om och om och om igen" 

imorgon är det iallafall liseberg som gäller, hela dagen!
bäst att gå och lägga sig i tid och ladda batterierna, en hel dag på liseberg tar nog på krafterna kan ni tänka er ;) iallafall med 4 ungdomar som älskar att åka karusell!

skriver ett inlägg innan natten, men lyssna på denna låten, och lyssna på texten!
sen kan ni ta och söka på youtube på Style- det hon vill ha. den låten är grym!
puss, hörs sedan!

känner ni igen min blogg?

vad tycker ni om min nya blogg?
tack till världens bästa emelie som gjort den så fin.
så alla bara vet är det alltid hon som fixar den så fin.
tack emelie!!
här är hennes blogg; http://honheteremelie.blogg.se  <3

that's how we do it, eller nått sånt

hejsan hoppsan
väntar in min kusin som är på besök från umeå.
han är här med sin flickvän, (åh vad jag vill ha pojkvän nu!)
dom ska hämta mig så åker vi till 4-gott och köper godis
sen hem till mig eftersom jag är ensam hemma idag.
lägger oss och kollar en film och skrattar
och sedan åker dom hem till mormor och morfar
och sen är det natten för lilla mig
och imorgon väntar en heldag på liseberg med dom<3
OCH KENT, VI SKA GÅ GASTEN!!

så tack och hej, min mobil är med hela kvällen och imorgon.
puss/ Jånni

jätte kul

Lovar du att vara ärlig? Absout!!
Du heter: Jonna Bredén
Smeknamn: Jånni, Jonnis, Jonna

Beroende av: Träning
Vad tror folk om dig?  ojj! de vet jag inte! ;) något bra hoppas jag (a)
Stämmer det? Asså det beror j på vad folk tror om mig.
Är du blyg? det beror lite på sitationen, men oftast inte.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende och ögonen :)
Vad säger du för att imponera på någon? oj, haha! Det vet jag inte riktigt, kör bara på! :D
Hur imponerar man på dig? Det är inte så svårt faktist, bara vara sig själv typ-
Brukar du skratta för dig själv? HAHA JAAAAAAA!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?  ; Haha, det säger du bara för att du vill att jag ska komma över;)
Var bor du? Göööööteborg vettuu
Trivs du där: Absolut, finns ingen finare stad
Äger du några converse: Japp, ett par vita och ett par blommiga
Sprit, cider, vin eller öl:  cider! haha
Brukar du bli för full: ingen kommentar på denna tack.. 
Vad har du för mobil operatör: Comviq tror jag
Är du allergisk i mot något: tror inte det, men nej
Har du haft sex idag: Niixx
Nästa mål i ditt liv: bli bra i mitt förbaskade knä
Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer; Hej det är jonna. Eller HALLÅÅÅ ELLEEEEHHH!
Vem ringde du senast? jesper
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hinner inte prata nu, vi hörs sen.. typ.
Antal timmar sömn inatt: åh, inte alls många..
Sov du ensam: yeeees
Brukar du komma i tid: Jaa
När mår du bra: när jag får träna, när jag är med folk som gör mig glad
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu: trött, lite småsur, sugen på godis
Vanligaste färg på dina kläder: vit, svart
Vad tycker du om fötter:  ussch
Vad saknar du: handboll osåå...
Hade du en bra kväll igår: för bra
Favorit dryck på morgonen: mjölk såklart!!
Rakar du benen: ja, absolut!
När brukar du oftast gå och lägga dig: väldigt olika, beror på hur dagen sett ut
Sysslar du med någon idrott: japp, Handboll och gym
Vill du hellre ha mail än brev: Nej tvärtom, kollar aldrig min mail 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske faktiskt.
Har du spytt offentligt: nej :D men fråga natta istället
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Haha, lista ut det
Är du nöjd med ditt liv: Absolut,
Är du bortskämd: beror på vad du menar med bortskämd..
Vad gör du i morgon:  Är på liseberg med min kusin och hans tjej!
Vad är det värsta du vet? Att bli sviken..
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? det beror på vad jag gör under veckan..
Vad behöver du just nu? en stor godispåse, film och ett täcke.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Julia Roberts.
Vad längtar du till? Hösten, och nästa sommar
Har du bra vänner och äkta vänskap? kan inte få bättre vänner, dom är guld!
Vad använder du för shampoo? silverschampoo eller något annat
Hur gammal är du: 18 år
Tycker du om någon just nu: det vet man aldrig 
Om fem månader: spelar jag handboll igen, har en underbar pojkvän, går i skolan, sparar pengar till resan.
Gröna eller röda äppeln:  Gröna
Gillar du golf: Nä, gud vad tråkigt! Men minigolf är as kul!! 
Vilken tid gick du upp idag: 11.00
Har du sovit i din egna säng inatt: sii
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vad ska du göra ikväll: kolla film, sova
Är det okej att gråta: Ja, självklart!
Laddar du ner musik och film från Internet: vet inte hur man gör..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: levt livet som om den vore den sist. Nä, men gett mamma och pappa och julia pengar, delat pengarna med dom.
Bär du glasögon eller linser: Hahaha,.. LÄSGLASÖGON!!!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej, man ska ha det man trivs bäst i
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 11
Har du piercing: Öronen
Vill du gifta dig: jaa, det är väl alla flickors dröm?
Vill du ha barn: Men det är klart! Minst 2
Solar du ofta: Är det soligt ute, så är det klart. och på vintern är det solariet
Är du bra på att laga mat: Nej, pinsamt värre!
Gillar du att dansa: JA!!
Är du flygrädd: Nepp, men börjar bli det nu efter allt man hört..
Hur vig är du: Haha, ojdå.
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten eller mjölk
Vilken är din favoritglass: magnum
Tycker du om sushi: nejj..
Vad äter du helst när du ser på film: godis eller popcorn
Har du tandläkarskräck: nejj,
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Röker du: Nej, aldrig ens testat
Hur ofta tränar/motionerar du: minst 3 gånger i veckan, men blir ofta mer
Senaste låt du hörde: vet inte
Vad gör du på helgerna: Umgås med vänner, festar & tränar


göteborg. sveriges skandal stad?

igår var det fest på krogen Parken, ett nytt place!
kan tala om att det var kanoners!
teamat var ju såklart min favoritfärg, rosa!

jag och jossan hade en likadan klänning, och den var jätte fin.
vi var på parken vid 22.30 och då var det inte så mycket folk så vi tog oss en drink Pink lady, svin god för er som tycker om mjölk! Jag tyckte iallafall om den! Barkillen som fixade drinkarna var inte lite snygg, så där hängde man resten av kvällen, ja det kan man nästan tro att jag gjorde, men nej. Vid 12tiden öste det in folk på parken, kom massa folk man kände och mer drinkar blev det. En minnesfull kväll för en del, bl.a mig. Men inga namn nämner jag här ;)
Varför händer det alltid skandaler på alla fester i göteborg, eller iallafall på dom jag vart på. Alltid händer det något, gott som ont. Och efter varje fest undrar man om man verkligen gjorde rätt eller så ångrar man sig.
Det hände massa saker igår, men åh vilket trevligt folk..
När partyt var slut hittade maja mig efter att jag vart bort i ngefär 1h. Maja var ensam och natta och jossan hade precis åkt hem, för en viss person mådde visst inte så bra;)
Precis innan vi skulle dra mötte jag två killar som bor här uppe som jag inte snackat med sen dom gick ut våran skola, dom är nämligen 88or.
en av killarna- NÄÄÄÄÄÄÄMEN ÄR DET INTE JONNAA?:D
jag- hehe, hallååååå!
killen- ska du hem nu eller ?
jag- Japp jag hade tänkt det!
killen- BRA! du åker med oss så vi vet att du kommer hem!!
men så blev det inte, jag åkte hem med min skatt och hon mådde inte såbra.
men gulligt av killarna att fråga, det var så längesedan man träffade dom.


känns som om du har gjort ditt val :( ...

göteborgs hamn

sitter nu på min farfars kontor
jag och nattis har cyklat hit och ska snart cykla hem igen..
det var kul, men natta var 100m bakom mig hela tiden, så fick vänta på henne ganska länge.
men men, vi klarade det.
nu har vi vart ute med roy och han ville visa oss alla snygga kilalr, dock ser vi förjävliga ut för att visas men vi följde såklart med honom.
men men, nu ska vi chilla dilla.
hörs sedan, är trött

i natt i natt är det du och jag

godnatt
nu ska jag bädda ner mig i nathalies mysiga säng
hörs imorgon när vi är i hamnen och raggar ;)
pusselipussan

lilla jonna har blivit vuxen?

tjabbadabbadoo
ligger i min bästa väns säng nu, och åh så mysigt det är!
hon har en av dom skönaste sängarna EVER! :D
lala.. har lite blandade känslor idag, ledsen, glad, sur, och allt.
kan bero lite på vissa saker, men ska inte ta upp det här, bäst så.

vilket fall som helst har jag gjort min familj ochj släkt stolta! och mina vänner såklart!
jag har fått jooooooooooooooobb!! i göteborgs hamn, YESYESYESYES!
börjar nästa fredag och ska jobba i en vecka, och jag är jätte nöjd för vad jag får!
jag längtar så sjukt mycket efter det, wiihoo!:D
ska spara pengar till våran resa nästa år, jag, natta och gurra. Vi ska till Kreta, och det ska bli så roligt!

imorgon sätter jag och natta oss på varsin cykel och cyklar ut till göteborgshamn ( ca 8-9km )
och hälsa på min farfar, mamma och pappa! Sedan cykla hem igen och fixa oss för kvällen, då blir det partyparty.
love it!!
men nu ska jag käka gåådis och ligga i nattas goa säng.
pusspuss, alla sura och glada!


en dag på stan gånger 2 / förbannad!

kom precis hem från löpning, är förbannad på att jag får ont i knät, iofs sprnag jag längre idag än vad jag brukar göra, men jag är arg ändå!!

trevlig dag på stan idag med älsklingen maja.
bilder från idag och igår kommer nu,
vi börjar med gårdagen!

min älskling och jag


NÄÄÄMEN ÄR DET INTE LILLA NATHALIES FAVORIT PLAGG VI HITTADE?:D

trodde nästan att det var du nattis ;) haha,sötnos!
vi skrattade ihjäl oss när jag berättade historien bakom denna dräkt ;)


brown and white,me like <3







party varje kväll, vi gör det om och om igen!

godmorgon kan man väl börja säga..
natten var inte rolig, det åskade! och jag som verkligen hatar åska och blixtrar!
var ju såklart livrädd typ! så var vaken tills det hade slutat!

gårdagen var mer än perfekt! Hade så roligt med jossan igår så det var helt galet.
ska lägga upp bilder senare!
vi gick i stan hela dagen, sen gick vi och satt oss vid lejontrappan, den dära vid brunnsparken och satt där i 1,5 timma och tjötade. Vidare till 4-gott vid lilla bommen och sedan till operan och satt oss där. Vi bestämde även att vi skulle ha likadana kläder på oss imorgon när det är party! Haha, ska bli så skoj!
åh jag kanske inte hade nämt det, men imorgon ska jag, Maja, Natta och Jossan på party på ett nytt ställe kallat Parken!
vi får hoppas på att det är bra, vilket jag tror det är. Vi alla behöver få dansa lite:D

Nu lyssnar jag på musik, ska börja klä på mig kläder och sedan träffa maja för att åka in till stan.
ska först innan det få tag på Nattispattis och fråga om hon ska med ut och springa ikväll, ska nämligen göra det idag..
sen ska jag ringa mamma innan och be henne  anmäla mig och natta till vakten imorgon och säga att vi kommer ut och gymmar imorgon i hamnen. GRYMT! Då hade vi tänkt ta en cykeltr ut till farfar och hälsa på honom och sedan åka till mamma och gymma. Jaja. kommer bli skit bra! Nu har ja inte tid att sitta här mera, måste fixa mig nu..
lägger upp bilder från gårdagen och idag senare (Y)

Pusselipussan / JONNA BREEEEEEEEEEDÉN

kan vi, kan du!


jag älskar att fika!

åååh, fick världens bästa sms igår innan jag skulle sova av Jossan!
det lät ungefär såhär- Hejj gumman! du skulle vart med i lördags! Det var något av det roligaste jag gjort! Vi pratade om att ses i veckan och vädret verkar inte vilja vara med så jag tänkte att vi kunde ses imorgon, ta en fika på stan, sen åka och hyra film och köpa massa godis? Älskar dig!
så idag är min dag såklart fullbokad! Träffar Jossan i stan redan klockan 14.00 och sen hela dagen tillsammans med henne, sjukt bra! :D

vilket fall som helst hade jag en bra dag igår också, trots min smärta i halsen.
blev att jag var med maja och natta efter min cykeltur med min mamma, (ajj vad ont jag har i rumpan idag!!)
Vi gjorde en del saker igår och sen på kvällen blev vi bjudna på fika på ett fik inne i linnéstaden av min farmor och farfar, (jag säger ju att jag har världens bästa farmor och farfar!!)
och såklart är det alltid så att fröken jonna bredén ska alltid ha mest till fika, och min farfar bara skrattar åt mig.
that's me, like it or hate it ;)
men det var i vilket fall hur mysigt som helst, trots att det började regna. Men vi klarade oss rätt bra från att bli blöta trots att vi satt utomhus och fikade.
kvällen blev sedan att spendera med min mamma framför prison break, som vi två har väntat på sedan i höstas!
tycker att det var bra, men är fortfarande besviken på att det var ett sånt stort uppehåll från det.. men men, nu är det tillbaka iallafall, och det är väl bra!!

nu till det årliga fotot med Jossan
Partille cup 2008!


och partille cup 2009



min skatt

här är svaret på vad som fanns i påsarna!








det fina silverhalsbandet med mina småkusiner på. (det är ett halsband)
och dessa smycken är mina absoluta favoriter, mina skatter.. :D

dagens fråga


vad är det som finns i påsarna som betyder så sjukt mycket för mig? :D

(haha, jag har börjat med frågor och sånt nu ;) )

gårdagens köp

igår var jag på kungsmässan och här kommer lite vad jag jag köpte
och även lite av det jag köpte i spanien.


ringar från H&M- pris, kommer jag inte ihåg. haha

örhängen, också från H&M- priset vet jag inte, haha

allt är från gina tricot
rosa body- 199kr
vit kjol- 199kr
tunika- 149kr
nitskärp- 249kr

nu lite saker från spanien, hittade inte allt jag hade köpt, men här är lite iallafall:)

orange barcelona tröja från arenan
svart tunika med dragkedja från europas finaste H&M! (det stämmer faktiskt!!)
vit tunika med skärp på från en affär i spanien..
grå jeansväst från samma affär
bruna gladiatorskor från en annan affär
svart tubtopp från en annan affär
haha, kan inte namnen på affärerna!! :P

cykeltur med mamma

ja, som ni säkert vet var det min farfar som vann ganska överlägset över mig och farmor igår, men det är bara att träna tills nästa gång ;)
 
kom precis hem från en skön cykeltur med mamma ut till mormor och morfar i billdal,
fick en god fika med våfflor, jordgubbsglass, jordgubbar, bullar, chocklad, kaffe och apelsinsaft.
en väldigt trevlig utflyckt blev det!
nu väntar jag på mat, sedan ska jag vara med maja, natta och lina. får se vad som hittas på!

puss / JONNA


dumma dumma hals!

 


blir ingen träning idag
halsen mår inte bra

bäddar ner mig nu och lämnar datan
kanske träffar lina som kom hem från kroatien idag en stund
annars ligger jag bara hemma.
puss / Jonna

bilder, så ni kan få se ungefär hur det låg till

minigolfen, här kommer lite bilder!!


farmor är sååååååååå duktig!!

-ingela, böj på benen, sväng lite lätt med armarna och sedan sikta!

-sluta tjöta..

fika paus, farmor är arg

farfar är glad

osminkad, trött, ful tjej och världens bästa farfar!

fan va bra jag är!!
 en stolt farmor i bakgrunden!

- pelle, sluta tjöta, jag har inte fuskat

koncentration

- attans också!

är hooooon bra ellerrrrrrr

går den i??



nåå, vem tror ni vann? svara på inlägget nedan! :D
puss

nu till en viktig fråga

vem vann på minigolfen?
svara genom att skriva en kommentar!

kan lika väl köra..

... en ; det här visste du inte om mig. eftersom vi inte har åkte ännu till kungsmässan..


 


när jag gick i 7an-9an, blev jag väldigt beroende av is.
det låter helt sjukt det jag tänker berätta, och det var helt sjukt..
jag blev helt beroende av is, det var typ som en drog för mig.
jag åt is som "frukost" för jag tyckte det var så gott och jag blev verkligen mätt av det, jag stack hem på lunch rasten och käkade is för det var så gott. När min mamma fick reda på detta sa hon åt mig att jag skulle sluta och att det inte var bra för hälsan, så hon slängde alla isformar och trodde jag skulle sluta. Men icke det, jag var smart, jag hällde i vatten i frysboxarna och sedan typ hackade is när det hade frusit. Detta visste inte mamma om eftersom jag gjorde det när hon inte var hemma, och tillslut pajades frysen, men hon hade ingen aning om varför.
Under denna tiden tränade jag som mest handboll, hade precis gått från sävehof till bk heid och var målvakt. Ville bli utespelare igen när jag började med heid och då satsade jag, men åt fortfarande is som mättade min mage. det jag inte visste var att jag var sjuk. och det märkte jag under sm då jag orkade spela max 2 min och sen gick jag av, jag trodde det berodde på konditionen eller något annat, typ som astma. Träningarna innan sm var sjukt jobbiga och jag svimmade två gånger av att kroppen inte orkade, den fick alltså ingen näring. Efter sm sa en förälder till mig att kolla om jag hade astma, så det var bara för mig att åka till vårdcentralen för att göra prover. Jag gjorde prover för astma och tig massa blodprover. Innan vi fick veta svaret av blodproverna sa läkaren att jag hade astma och skrev ut ett recept, tills han ringde till min mamma och sa att jag måste komma tillbaka och göra blodprover igen; - de här testerna kan inte stämma sa han. Jag åkte tillbaka med mamma och fick ta blodbrov där dom fyllde 15-20 rör blod och sedan tog dom blodvärde. Då hade jag 72 och hade man 70 skulle man få läggas in på sjukhus. Resten av proverna skulle vi få veta dagen efter. Och när dom ringde dagen efter var det inga roliga besked. Alla mina prover var på botten, så lågt det kunde sjunka. Läkaren sa till mamma att jag hade värden som en anorektiker bara att jag inte spydde.. Detta fick mig att inse att jag måste lägga av med isen, och det gjorde jag. Efter massa järntabletter var jag tillbaka i laget efter 3 veckor och var först i slingan!

kommer aldrig mera äta is som jag gjorde förr, is kan vara gott till en dricka, men kommer aldrig mera käka det som om det skulle vara mat. jag insåg efter 8 månader att jag blev sjuk!
men nu är jag helt frisk, förutom mitt knä då! :D

nu ska jag till kungsmässan!
och ät ingen is för att mätta hungern, det är inte bra.
man blir sjuk av det, fråga mig, jag vet.

puss / JONNA


 


kan väl börja med att säga godmorgon till alla läsare

idag var planen att åka ner till varberg tillsammans med min farmor och farfar för att åka och bada, fika, spela minigolf och gå på stan. Dock är vädret inget bra idag tycker jag, så det blir en sväng till kungsbacka och kungsmässan för att fika och spela minigolf där. Så det gör inte mig något eftersom jag älskar kungsbacka.
humöret idag är väl påväg uppåt, känner mig dock lite småsjuk, as always. Men jag överlever!
idag ska jag visa min farfar att jag är grym i minigolf, förlorar ALLTID över honom, men vinner ALLTID över farmor. Men idag är jag sjukt taggad och tänker inte förlora, för i min familj har ingen lyckats vinna över farfar (inte vad jag kan minnas) och det skulle vara så kul att vinna, för jag vet att han är en dålig förlorare och kommer i sånnafall skylla på att jag fuskade, haha. Men idag tänker jag iallafall vinna! Berättar senare hur det går. I sommar tänker jag även samla ihop alla för en minigolf och det tror jag att alla skulle uppskatta, för visst är det väl kul med minigolf ;) ?

senare idag har jag fått med min mamma på en joggingtur, ska bli jätte kul att springa ihop med henne. Det var väldigt längesen vi sprang ihop, även om jag är lite små sjuk så vill jag springa en sväng. Jag riskerar mycket ;) så det är vad jag ska göra efter kungsmässan. Sen ska vi även fixa med mammas cykel idag, för imorgon ska vi ut på äventyr i billdal, ska bli mysigt!
Senare ikväll efter löpningen väntar en skön hemma kväll, nerbäddad i soffan med täcke och kolla på en film som går på tv idag klockan 9. Och en god middag såklart!

puss, ha en trevlig dag! / Jonna

här kommer en bild på; farmor, julia, farfar och jag. Från spanien 2007

bilden är tagen i spanien efter en lång kväll på stan under midsommarfirandet i spanien.
en mycket trevlig kväll var det iallafall.
julia, farfar och farmor


xoxo

mår inte så bra idag, tror jag håller på att bli förskyld eller få halsflss.
men men, åkte hem tidigare från heden eftersom jag inte mådde så bra, så har tagit det chill.
ska kanske bygga naglar idag med mamma, får se om vi orkar.
vi ligger i varsin soffa och kollar på sing a long eller nått.
blir nog en film ikväll och imorgon blir det havet om jag mår bättre och ska springa imorgon om jag känner mig bättre
hatar att må såhär, speciellt på sommarlovet. Men man kan inte göra så mycket åt det!
hörs imorgon, orkar inte sitta här;)
xoxo

riktigt skit inlägg

hej hej bloggen!
kom hem ganska tidigt, orkade inte vara kvar i stan.
är ganska seg och tråkigt, och då blir jag bara grinig, så det var lika bra att åka hem tyckte jag!
sitter här och skriver på denna data som min syster har förstört så det knappt går att skriva, poäng!
annars händer det inte så mycket, ska sova tidigt idag med tanke på att jag ska till majas match redan klockan 9 imorgon och hejja! Och imorgon kväll blir det antingen krök eller hemma kväll med film med mamma.
så vad ska man säga mer.. har inte så mycket att säga, känns mer som om jag bara skriver skit saker hela tiden, har kommit in i en sån period tror jag.

vilket fall som helst vill jag till kreta eller något och bara koppla av och skita i allt, är så skönt att bara slappa och inte behöva tänka på något annat än sig själv, visst?

kisses.


min syrra rockar,

kärlek på heden

ännu en underbar dag på heden, och hur varmt som helst!
idag var det iofs lite segt att åka in till heden eftersom man gick upp klockan 6 för att sedan åka och träna hos sjukgymnasten, men annars var det kanon bra
nattis kom in en stund och kollade också, riktigt kul!
sedan gick jag och maja till banken och vidare till donken för att äta den goda salladen idag igen, maja dissade såklart den och valde big mac vilket också är väldigt gott!

kollade ju självklart när stjärnan spelade också, och som vanligt var hon jätte duktig!
man blir stolt av att vara hennes vän, för hon är verkligen skit bra!
och grattis till Michis som tagit körkort idag, grymt jobbat gumman!

ikväll ska jag och maja in till stan och träffa Max & Philip som vi inte träffat på ett år, mysigt ska det bli. om man nu orkar åka in, är ju som sagt väldigt trött och seg:)
annars har det inte hänt så mycket mer och kommer inte hända mer, förutom att jag och min syster ska få varsin present av farmor och farfar, ingen aning om vad det kan vara, men det får vi allt se efter! :D
nu kommer lite bilder!


jossan schteker!<3


bilder från partille cup


min älskling är bäst

partille cup

japp, kom precis hem från ännu en lång dag att kolla på handboll!
helt underbart kul!
nu väntar löpning, åh vad kul! sen lite styrka.
ha det gött och hörs imorgon.

löpar kläder.


t-shirt- rix fm
shorts- nike
strumpor- adidas
vita skor- Aasics


nu till riktig bloggning...

dagen började bra, gick upp redan klockan 7 och duschade.
sedan iväg till valhalla och kolla på världens bästa som spelade match, det gick kanon bra.
sedan var det mycket handboll, och jag älskar det!
handboll är en så stor del av mitt liv, och jag längtar verkligen till oktober då man är på planen igen.

kom hem vid 16.00 och bestämde mig för en jogging tur, andra gången nu!
det var grymt skönt, kanske lite för varmt, men man ska inte klaga.
blev i vilketfall som helst skadat trött och kände verkligen vad det tog.
och det känns som fruktansvärt bra, och jag älskar det verkligen.

idag träffade jag även massa som jag inte träffat på jätte länge och det var verkligen så kul att se alla igen.
tycker partille cup är en av årets höjdpunkt och självklart åhus beachhandboll.
tyvärr får jag inte spela någon av dessa cuper vilket suger ordentligt
får se till att kunna spela nästa år, tänker iallafall spela junior SM, vad som än händer!
det är faktiskt mitt mål med denna skit skadan... haha.
bilder från dagen kommer senare tror jag om jag orkar :D

pusshej leverpastej


spanien, calella 2009- dag 12 & 13 + resten



tack för en underbar resa <3

spanien, calella 2009- dag 10 & 11


spanien, calella 2009- dag 8 & 9


dagen

partille cup hela dagen
precis vart ute och sprungit
äta middag nu
lägger upp resten av spanien bilderna efteråt.
sedan lite bilder från idag.
pusshej