jag blir tokig.

hur kul är det när man lämnat in sin iphone och får höra att man får den om 14 dagar och det har gått 16 dagar nu? hur kul är det att man fått lämna in sin kamera och får den om 14 dagar? Hur kul är det när alla ens saker går sönder eller försvinner? Det är då inte så kul som det låter! Jag känner mig helt lost utan min iphone, jag har inga nya bilder utan min kamera? Vad händer? Funderar STARKT på att gå till telia efter skolan och höra vad dom håller på med.. åh skit.


Jag och min fina bästa farfar, you rock!

fredag, valborg

godmorgon sweethearts.

snacka om att jag sov grymt bra inatt. Drömde så bra drömmar att jag nästan inte trodde det var sant! Vaknade dock 05.30 av att det var så sjukt varmt inne på rummet så var såklart tvungen att öppna fönstert, well done miss jonna. Nu sitter jag här halvt påklädd, har datorn i knät och Vecko Revyn brevid mig och ska väl snart klä på mig resten av kläderna. Ska åka till skolan på en lektion och sen åker jag till min mormor som ligger på sahlgrenska.

så vad händer idag på valborg?
jag ska nog bara ta det lugnt med min kära vän Maja. Vi ska nog köpa massa gott, snacka och bara må bra. Senare åker vi till kärra för att kolla på minihandbolls natta som min syster ska medverka i. Kommer nog vara mycket folk där så det ska bli kul. Känner inte för att göra så mycket annat faktiskt..
vad ska ni göra ikväll? jag är nyfiken så berätta! :)

Lägger upp en outfit innan jag kilar.
puss och kram.



Jag och maja i sommras


sanningen gör ont..

Ja faktiskt, ibland gör sanningen ont ja.
men ibland undrar jag ifall jag någon gång har sagt att jag är snyggare än Kenza? Eller om jag ens har sagt att jag är snygg? En stor fråga som snart blir ett I-landsproblem! Men även om jag inte är snyggare än Kenza, vilket jag aldrig har påstått så är det inget som jag bryr mig om. Jag är mig själv, jag ser ut som jag gör om de nu är positivt eller negativt är inget jag heller lägger någon större energi på, that's me! Men kul att få höra att man inte ser förjävlig ut iallafall. Thanks!

Puss och kram.


torsdag

hej hej och sorry för en kass uppdatering igår.
blev för mycket för mig igår och jag var väldigt ledsen hela dagen, så tyckte inte det passade bra att sitta och blogga..

Igår var jag på möte med B-laget. Vi gick igenom hur mycket vi skulle träna osv under försäsongen. Det är tänkt att vi ska träna 2x2x2 pass i veckan. Alltså 2 handbollspass, 2 löppass och 2 gympass. Alltså 6 pass i veckan. Jag tycker det känns mycket, men när man kommer in i det så tror jag inte att det ska vara några problem. Jag har ännu inte heller bestämt mig hur jag vill göra med handbollen eftersom det känns som om jag bara skadar mig hela tiden och jag har ju fått ont i mitt andra knä. Men jag får se vad min sjukis säger idag.

nu ska jag faktiskt vila lite.
Tänker på dig mormor, fortsätt kämpa!!

Puss och kram.


onsdag, slitna jeans


Alannah Myles- black velvet
en av mina favorit låtar

Hej hej bloggen!
Kom precis från skolan, ännu en dag av tråkigheter. Nä men idag var det ju bara en lektion som varje onsdag. Men idag var det tänkt att vi skulle spela kubb på lektionen, men knoppen tyckte det var för kallt ute och tyckte därför att vi skulle spela spel i klassrummet. Det blev ett spel där vi var 6 lag och en i laget skulle förklara ett ord för lagkompisarna som skulle gissa. Inte ett favoritspel för mig eftersom jag rent ut sagt suger på att förklara ord. Men det var kul, många korkade och roliga kommentarer och att spela spel är ju bättre än att göra läxor, right?

Nu väntar jag in min syster och sedan ska vi åka till ÖHK-hallen och kolla på aspero-vittra som spelar två träningsmatcher idag, efter det ska jag på möta med B-laget. Så ser väl min dag ut idag.. Min farmor kommer hem från gällivare och henne ska jag också hälsa på. Jaja.

Skriver sedan.
puss och kram.

 


ABBA - money money money





åh vilken snäll farfar jag och julia har.
kan det vara så att vi fått varsitt guldkort med obegränsat pris?
eller är det så att det är ett grooovt skämt ;) ?
bara vi tre som vet vilket som är sant :)

vilket fall som helst så var middagen vi åt på mykonoz lika god som vanligt. Tyvärr går det bara att äta denna maten max 1 gång i månaden. Den är så himla mättande att man inte kan äta på flera dagar typ. Hur som helst så var det trevligt och mysigt. Fick oss en del goa skratt under middagen.


Five grams of perfection

Jag gör lite reklam för min sysling Robin och hans band; Five grams of perfection.
De har gjort en låt som kan bli utvald till Unicef's låt, låten heter "rise up"
Det är en jättefin låt, och man får sig en tankeställare.
Tycker att alla ska gå in och lyssna på den låten på deras myspace; http://www.myspace.com/fivegramsofperfection
dessa killar förtjänar verkligen detta, dem är grymma. Så gå in och lyssna nu! :)

du är grym robin!


Robin är han utan tröjan.


alice cooper - posion



tudeluu.
sitter här med en kopp kaffe tillsammans med min lillasyster och min farfar. Våran farfar har bjudit ut mig och julia på Mykonoz ikväll för en middag. Det är en grekisk restaurang som har hur god mat som helst. Varje gång farmor är i gällivare och farfar är här hemma i göteborg så bjuder han alltid ut oss på middag. Vet inte om det beror på att han inte är så kunnig i köket eller att han känner sig ensam. Men det ska bli super mysigt som vanligt!

ikväll är dagen som alla längtat efter, det är tisdags kväll och ALLA bänkar sig framför tv för att se våra favoritprogram. Kvällen börjar redan klockan 20.00 med Dating in the dark, följd av Desperate Housewives klockan 21.00 och därefter kommer allas favorit Cougar Town! Åh älskar tisdagar! Det enda negativa är att jag börjar så tidigt på onsdagar att det nästan är försent att kolla på de sista programet, men skit samma!

Vilket är erat favorit program?

skriver innan vi drar och käkar @ mykonoz!


zigge, jag och issa.
linas 18års fest förra året.


tisdag, you name it!

godmorgon.
har ni sovit gott? Jag sov som en prinsessa inatt asså, utan krydd eller nått. Det var tillochmed så att jag inte ville eller orkade gå upp och äta frukost utan bara ville ligga kvar. Tog ett stadigt tag och satt mig på knä, satt upp håret i en bulle och sen satt jag mig normalt på sängen igen, ska jag eller ska jag inte gå upp? Nu sitter jag här, och det är ett tydligt tecken på att jag är vaken!

hade tänkt att springa idag på morgonkvisten, men nej. Det orkar jag inte. Ska istället gå in i duschen och sen åker jag till frölunda torg en snabbis. Sen väntar plugget.

puss och kram.

p.s jag har träningsvärk i magen.


sportlife med felicia

nä nu får det vara nog.
kan inte vara ledig en hel dag och inte göra någonting alls..
Nu drar jag med felicia till sportlife och kör ett score pass.
hörs antingen senare eller imorgon!
Puss på stjärten.


förkväll med gynning



förkväll med sveriges snyggaste kvinna, Carolina Gynning.
Idag är Kissie med i tv, ursäkta mig men fyfan hur hon ser ut!

någon annan som börjar kvällen med förkväll idag?


hämtmat is the shit!

ohyes, älskar det.
inte nog med att jag typ varit as onyttig från i fredags-söndags genom att ha köpt hämtmat varje dag så är faktiskt min farfar och köper en ceasarsallad till mig. Oh vad gott. Jag tyckte faktiskt att jag förtjänade att vara jätte onyttig hela helgen, men nu börjar det "nyttiga" igen. Men i fredags åt jag Kebab i pitabröd, i lördags blev det kebabpizza med pappi, och igår när jag var vrålhungrig och blev riktigt arg så fick det bli thaimat! Jag tycker att alla ska unna sig en onyttig helg lite då och då faktiskt.. Man lever bara en gång!

så nu väntar en jäkligt go ceasarsallad!
Puss och kram.


smaaaaaaaskens.. sugen...

bed of roses




- i'll be there for you.


måndag

godmorgon.
skönt att få sova ut lite efter helgen aktiviteter, men nu återstår en hel pluggdag eftersom det inte blev något plugg i helgen. Så idag är tanken att jag ska sitta och plugga fram till 18.00 ungefär och efter det får jag faktiskt ha en paus. Idag gäller det då att jag pluggar och inte fastnar framför facebook och bloggen. Har ju dock redan läst alla mina 20 bloggar som jag läser dagligen, så nu slipper jag läsa dem på några timmar iallafall! Ganska smart av mig va ;)?

jaja, de är väl bara till att börja.
Ska göra klart Annonsen i Praktisk marknadsföring, och sen läsa i engelska boken och sedan börja med redovisningen i idrottspsykologi b.

skriver sedan, om några timmar eller om en timma.
puss och kram.


jonna bredén- gör det på mitt sätt

läste igenom några inlägg från förra året.
hittade lite bilder också. Ibland kom tårarna när jag såg hur roligt och bra vi hade det, och ibland kom tårarna för att jag blev ledsen och tänker tillbaka. skit samma, här är lite bilder från förra året.





nu är det skärpning som gäller! inget gnäll, bara att köra!

imorgon ska de tränas asså!
Är ledig imorgon pga att vi har friluftsdag med skolan. Men eftesom jag var med i höstas och hade "stationer" för tvåorna och ettorna så är vi som gjorde det i höstas lediga imorgon. Så imorgon vid 10 tiden är jag på gymmet, hade tänkt köra ett ganska "hårt" pass, som säkert inte kommer bli av, men.. det är bra att ha en plan iallafall. Hade tänkt köra kondition i 1h och sen köra ben, mage, rumpa och rehab efteråt i ca 1h också. Tänker inte köra armar mer, efter i fredags då jag gymade med matte så har jag fått en sjuk träningsvärk i bröstmusklerna och i axlarna. Han körde ju slut på mig typ, kan verkligen inte röra mig!

idag tog jag och lina en promenad på 1h kanske? kändes rent ut sagt förjävligt att gå om jag ska vara ärlig, blev helt trött av att bara gå ner till ruddalen, illa. Menar, försäsong 1 börjar om en vecka! Skärpning nu fröken Bredén asså! Annars kommer det inte hända så mycket idag, ska försöka börja med idrottspsykolgi B läxan idag och sen kolla på film. Hoppas på att pappa köper Thaimat idag, för det är jag riktigt sugen på också!

nu ska jag kila, typ.
puss och kram!


söndag, och vad hände igår?



ohyes, godmorgon!
Hoppas allt är bra med alla idag!

vad som hände igår då..
Vi var hemma hos maja och förkrökade och firade våran nyblivna 19åring. Satt och tjötade, lyssnade på musik och åt massa gott! Efter det SPRANG vi till bussen som vi höll på att missa, tacka mig och sandra för våran superkondition som var dom första som kom fram till hållplatsen. Nu var vi påväg in till stan och skulle spendera kvällen på Parken. Vi gick dit och tog våran stämpel, flörtade lite med Christoffer, haha. Sen drog vi till Queen och forstatt med förkröket. Köpte in cider efter cider, vin efter vin (nu talar jag om vad ALLA köpte, och inte vad jag köpte, så ni inte tror att jag drack allt de.. för de gjorde jag inte!) , you name it. Kanske blev lite för mycket för vissa men åh vad kul vi hade. Jag hade en dörrvakt som var trevlig mot mig och sa att jag hade en vältränad kropp, vilken komplimang, han skulle fått spö! haha. Vi har jätte trevligt inne på queen och sms skickas till alla på min mobil listan typ, sorry! När vi skulle dra till Parken igen slapp jag betala garderoben, undra varför? haha. Gick till Parken, maja tog av sig klackarna och börjar springa efter de som är före oss. Jag och sandra kommer lite efter för vi snackar väldigt mycket, ser maja framför oss som springer lite roligt och ser väldigt vilsen ut. Väl inne på Parken tar jag och sandra oss in till dansgolvet, dansar loss och har super kul. Får ett sms av Markus som är på Queen och ett av Victor som också är på Queen.  Jag och sandra lämnar Parken och går tillbaka till Queen. Lite problem uppstår och sandra åker hem till Johan. Jag fryser och får en varm kram av markus och sedan går vi in. Tjejerna och killarna som är kvar på Parken har super kul, och jag får många sms om att jag ska komma tillbaka. När markus och hans kompis ska på efterfest sätter jag mig hos Victor och martin, sitter där ett tag. Går sedan till Järntorget där jag ska ta spårisen till marklandsgatan. Kommer fram till markland, ser att bussen inte kommer förrens om 15 min,känner mig ensam och skickar iväg lite sms. Hoppar på bussen, åker en hållplats och sedan är jag hemma. Går av bussen och hör någon skrika; JOOOOOOOONNA! vänder mig om och ser en liten blond tjej och svarar; LIIIIIINA! tar sällskap dom 20m och sedan skills vi åt. Jag går hem och sover, pappa är vaken och säger godnatt. Och idag är det söndag och jag mår kanon bra!

kort sammanfattning! :D hihi.
skriver om dagen sedan. pussss


idag ska hon firas.

nu väntar jag in pizza som jag ska äta med min pappa. Samma tid som förra lördag. Börjar detta bli en vana? Det hoppas jag inte för jag har gått ner 4kg, och kommer inte gå upp dom! Så det får inte bli en vana. Efter pizzan sticker jag ner till lina och lyssna på skvaller, fixa i ordning oss och sen bär det av hem till maja och fira henne. Sen får vi se vart kvällen bär av.

have a nice day.
love

min tjej blir 19 år nu!

grattis på födelsedagen min bästa vän.
idag är det din dag och den ska firas och minnas.
du är helt klart bäst, de vet du att jag tycker.
du är min andra halva, och kommer alltid vara det.
ha en bra födelsedag min älskling
MAJA BRITA THÉRÉSE STRÅÅT!


min kärlek

saknar min älskling.
den kommer tillbaka den 28 april.
klarar mig ärligt talat inte utan den..
buuuhuuu..


imorgon..

imorgon ska jag på hemligt uppdrag på morgonen! mamma sätter in pengar på kortet och sen är det bara att åka in till stan snabbt som tusan när jag vaknat. Sedan på kvällen ska jag fira min bästa vän som fyller hela 19 år. och nu ska jag träffa pappa och åka och handla.

puss och kram

fredag, facerape

vet inte vad det är med mig just nu, kommit i en period där jag är trött, trött, tråkig och seg bara. Men men, sån är väl alla någon gång också?

Har iallafall varit på gymmet idag med min syster. Körde dock inte med henne, utan var med Mattias idag och gymmade. Efter vi hade kört lite så gick jag upp i hallen med Joe, vi lirade lite fotboll. Och jag var grym! :)

Nu sitter jag och pratar med Christian. Han kommer hit i sommar och då ska vi kolla partille cup tillsammans, ska bli riktigt kul faktiskt. Så alla bara vet så var det han som var inne på min facebook nyss och skrev skit om göteborg.. dumma dig!

nu ska jag duscha och sen äta något.
imorgon fyller min prinsessa år!

puss och kram!

lina spöhlander

skönaste kommentaren..
jag och lina snackade om helgen, vad som hände, vem man inte tycker om oså..
jonna: jag är bara rädd att han ska snacka illa om mig där ute liksom, sen skiter jag i honom.
Lina: döööh, ingen snackar illa om jonna, då får han spöhlander på sig!

HAHAHAHHAAH!!
lina heter öhlander och den smarta lilla flickan kom på Spöhlander, lite roligt faktiskt!
hahaha...

natti natti, ska gymma med jonathan imorgon.
puss och kram


torsdag

idag känner jag mig ganska duktig och kan stryka två saker från min lista. Idag gjorde jag två prov, naturkunskap B och UF. Naturprovet kunde inte gå annat är bra, UF provet gick väl sådär.. Men har iallafall gjort det och det känns skönt.

nu har jag precis tryckt i mig lite god mat och har vilade innan de i 3 timmar. Jag var riktigt trött om jag ska vara ärlig. Var tänkt att jag skulle ut och springa idag men eftersom jag var såpass trött så var de ingen idé. Ska istället ta en långpromenad med Lina ikväll och snacka om allt mellan himmel och jord. Tänkt att jag ska plugga lite ikväll men tror nog bara att jag ska läsa lite i engelska boken.. Fredag och i helgen blir det verkligen plugg.. Kanske besöker stenungsund någon av dagarna också, men det vet man aldrig. Skolan är ju som sagt det viktigaste just nu eftersom studenten närmar sig och många skoldagar försvinner eftersom vi har sm i handboll typ.

nu ska jag, pappa och julia åka på ett möte för basketfestivalen som vi ska jobba på och har jobbat på i ett x antal år, jag LÄNGTAR!! (a)

puss och kram sweethearts.

p.s Jennifer hägg, jag lovar att skriva något mycket snällt om dig senare, hinner inte nu. Men du vet att jag älskar dig.


take me, love me..

precis pluggat klart på naturprovet, känner mig riktigt duktig och kan nog hela provet! Ska läsa några sidor i min engelska bok också, sen får det räcka!

tog mig även tiden att kolla på anna anka! Haha, även hur illa folk och även jag tycker om henne så kan man inte låta bli att kolla på henne! som pappa sa, hon kan faktiskt vara lite rolig ibland, IBLAND!
Nu sitter jag och lyssnar på hög musik, pappa har åkte till jobbet, Julia är och gymmar och jag kör på musiken ikväll!

imorgon är en stressig dag typ. Har skola klockan 10- 14.30. Har två prov under dagen! sen är det bara att åka hem, äta något, läsa lite i boken och sen ska vi på möte. Så kanske sätter mig vid datan på kvällen och skriver lite på mina arbeten som jag ska försöka bli klar med under morgon dagen och fredagen!

nu ska jag kila.
Puss och kram.


jag har sagt det förr och säger det igen...

typ världens snyggaste?


heart of glass

japp, då har man läst 3 kapitel i sin engelska bok. Nu återstår ungefär 24 kapitel! Heja jonna! Nä men känns skönt att ha börjat läsa den, och nu när jag har kommit en bit så börjar jag tycka att den är intressant, sitter nästan och biter på naglarna (haha, nej). Ska iallafall ha som mål att läsa till kapitel 10 idag.. Men måste samtidigt plugga på mina två prov imorgon.. Natur B provet kan jag utantill, men UF provet känns lite sådär.. Kul för alla mina kära klasskompisar och skolkompisar som ska ut och festa idag, och lilla jag som är så seriös i skolan nu ska stanna hemma. Vilken tjej jag är vaa! Haha. Nä men hade gärna följt med om jag inte hade haft två prov imorgon!

jaja, lika bra att fortsätta ska ju kolla på anna anka ikväll så får ligga i lite nu!

Puss och kram..

ett videoklipp på natta från förra året när vi hade våra videoblogg tider, älskar natta!
hon vågar verkligen bjuda på sig själv denna tösen, love it

ONSDAG, men det här är inte okej asså!!

jag orkar inte vara förskyld! Det värsta är att det verkligen inte blir bättre heller, utan de blir bara jobbigare och jobbigare att andas, pluset på det är att jag har feber också. Vad är det som händer? Orkar inte ha en sån här period igen. Var ju ett års sen precis som när jag var som sjukast, orkar inte.. Får väl hoppas på att detta går över snart. Valde att lägga mig och vila förut och det gick knappt att vakna, kändes som om man var nersövd eller nått, precis så man känner när man vaknat efter en operation.

efter min enda lektion idag mellan 8.30-9.30 åkte en hostandes jonna in till stan och bokade tid för uppsättning till balen, naajs! Och sen åkte jag och mötte upp min farfar och pappa på centralstationen för att hämta upp farfar som kom från Gällivare. Vi åkte sedan och köpte varsin sallad som var hur go som helst.

när jag var i skolan fick jag även en engelska bok, en roman, som är på 365 sidor som jag ska läsa! Inte nog med det har jag två prov imorgon, UF och i naturkunskap b. Har även en redovisning i idrottspsykologi b på tisdag och har en sista läxa i naturkunskap b och massa annat skit. fan!

nu ska jag äta något, sen pluggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

puss och kram


storstädning

mår mycket bättre efter en lång dusch.
nu har jag precis städat och röjt undan hemma hos farmor och farfar, för imorgon kommer farfar hem från gällivare och eftersom det inte såg så välkommande ut efter helgen så fick det bli storstädning.
Nu ska jag ner till lina och mysa innan desperate housewives och sen är det natten!

skriver sedan. love


L-love


telephone- lady gaga



tisdag

Hola coca cola.

Jag mår verkligen skit kasst idag, näsan bara rinner, flera hostattacker och ont lite överallt på kroppen. Känns tillochmed som om jag har feber. Jag håller nog helt enkelt på att bli riktigt förskyld.. Jag får nog också skylla mig lite själv eftersom jag sprungit runt halvnaken hela helgen, dumma jonna..

Idag var jag hos mamma och åt lite lunch, eftersom pappa säger att jag ska äta var tredje timme så ska jag göra det :) Fick en ny bh av mamma idag, en vit! Jätte fin, och hur skön som helst. Fick även nya örhängen som är formade som ett hjärta. Älskar dem örhängena. Men tyvärr tappade jag ju bort ett av dem när jag var ute och nu fick jag nya, och kommer alltid att ha på mig dem.

tycker det är jätte tråkigt att min andra kamera är sönder av något slag? De betyder att det inte alls blir några nya bilder här på bloggen. Men imorgon ska jag och pappa åka och höra med dem i affären som vi köpte den i, vad felet är med den? Åh, blir så trött på allt som går sönder.

ska kolla på smallville nu, och sen städa lite..
skriver sedan.

puss och kram


powerwalk

nu ska jag möta felicia för att sedan ta en powerwalk genom stan eller nått.
Ska snacka massa skit och lufta mitt hjärta.
Ha det så bra så hörs vi ikväll.

P.s pappa sa till mig idag att man ska äta var tredje timme, stämmer det?


felicia ohlander, bruden som krigar om titeln ; göteborgs stolthet


jag har underbara vänner

döm mig inte efter det ni får se nu..
men tack mina ÄLSKADE vänner som är så snälla!

och för er som inte heller fattade att ;PpPPPPppp grupperna på facebook var en helt vanlig :P smiley, läs detta och ställ inte samma fråga!


något just du kanske inte visste om

något många inte vet om är att lilla jag har faktiskt glasögon!
börja inte skratta än, för jag har bara LÄSglasögon och avänder dem bara när jag pluggar och när jag läser en bok. Fick dem i början av gymnasiet.
Men vad jag har hört så är dem med glasögon lite smartare än alla andra, tror faktiskt att det stämmer ;) eller vad tror ni?

p.s jag kommer lägga upp en bild på antingen bara brillorna (lila) eller när jag har dem på mig.




måndag

tjena!
idag mår jag sådär, känns som om jag håller antingen på att bli jätte jätte jätte sjuk eller så håller jag bara på att bli lite sjuk. Är iallafall förskyld och det kliar i halsen ständigt, känner mig även trött och seg. Ja, ungefär såhär känner jag mig idag! Kanske är allergisk mot något nu när våren kommer, inte vet jag. Egentligen vill jag ut och springa ikväll, men vet inte om jag kommer orka det, men troligtvis gör jag ett försök.

sitter iallafall och äter lite glass, kollar på smallville och har läxan i pedagogisk ledarskap mitt framför mig. Kanske dags att börja jobba lite på den? Den ska ju iallafall vara på minst 8 sidor, buuhuu. Ska iallfall bli klar med den idag och senast imorgon!

tråkig min blogg är förresten.. inga nya bilder eller nått..
Får försöka lösa det på något sett!

Puss och kram


mitt huvud sprängs

har för mycket tankar och funderingar i mitt lilla huvud nu.
vet inte vad jag gjort för fel osv, åh skit samma.
wallander nu, gymmet imorgon, löpträning imorgon.
ha de


i love this










harrys & HK 17/4


don't look


snygga brudar.

tror att natta är rätt så sugen på att pussa mig!


dagen efter, p.s långt inlägg

godmorgon, tänkte berätta om igår.

började med att mina kära vänner kom hem till mig och förfestade. Det var riktigt kul och musiken var hög. Gjorde oss i ordning, drack och var jättefina. Vi åt även pizza, jordgubbar och chips. Vi tog bussen in till stan och där ser jag ett parishjul. Någon sa då att det var hyddor i parishjulet, och korkad som jag är frågade jag; kan man bo där? Internt skämt, men kul var det. Gick in på toan på centralstationen och kissade, 4 brudar och tre satt och väntade på bussen. Bussen kom ca en kvart senare och väl på bussen börjar festen! Vissa drack mer än andra osv, men kul var det! Dock störande att ha en tant som sitter och glor på oss hela resan. Hoppar av på hållplatsen innan stenungsund centrum och går bort mot HK. När vi kom till Hk var de inte alls mycket folk och det kändes väldigt torrt, men klockan var ju bara runt 22.30 så det var ganska förstående. In på harrys istället och satt där, tog en drink, vin och en cider. Runt 23.30 var det fullt på både harrys och Hk. Massa folk... För vissa gick det bättre än andra, kyss x2 säger det dig något lina ;) träffade även vissa som det blev lite spänt emellan, men det ska jag lösa ikväll. Jag gifte mig med Tobbe, haha! (skämt)


jaja, hur kul som helst.
tack tjejer och killar som gjorde denna kvällen till en minnesvärd kväll.
nu ska jag ta hand om min lilla lina.

ps vi åt en aaaaaas go frulle idag! thihi

gååå löööööös

lina, maja, natta, hanna och jossan & jonna


lördag

godmorgon bloggen, världen och alla goa glada.

vaknade typ för en stund sedan och väntar redan in gäst nr 1, lina öhlander.
Ska duscha, städa och köpa jordgubbar och glass innan alla andra kommer.
vid 16.00 ska jag och min syster köpa oss varsin pizza och sen är festen igång! Bussens långa resa börjar här hos mig och den går runt 20.16 ikväll, då är vi i stenungsund 22.00 och sen är hela kvällen påväg. Får se hur denna kväll slutar, men är nästan säker på att den kommer att sluta hur bra som helst!

Nu måste jag börja fixa mig!
Puss och kram, skriver sedan.

please understand, i'm in love with another man.


en fredags kväll i solen

ska träffa felicia nu, en promenad genom slottsskogen och till linné.
kanske sätter oss på en ute servering eller nått :)
Puss och kram


all i wanna do is make love to you

min favvis.


go rumpa

turn the lights off.

kom precis hem från en go löprunda, lina bangade i sista minuten så jag gick ut själv och sprang! Hyfsat jobbigt idag faktiskt, vet inte varför men de kändes tungt! Fick iallafall gjort det idag så nu kan jag har bra samvete hela kvällen! får se om det kanske blir en joggingtur imorgon på morgonen om jag orkar..

imorgon är det party med goa brudar.
Vi ska vara hemma hos mig innan och jag ska nog överraska med lite jordgubbar och glass! :D åh vad gott, tror nog att dem är sugna på det, för det är iallafall jag! (hoppas dom har jordgubbar i affären) efter vi varit hos mig bär det av till stenungsund och vara med dem goa brudarna som finns där och sen väntas utgång. Tror de blir en grym kväll och vi kommer ha rå kul! :)

Puss och kram.

sommar 2008


britta och jag 2008


arbetsintervjuv, here i come

nu lämnar jag Lina ensam i två timmar typ.
ska på arbetsintervjuv oså.
sen när jag kommer hem ska vi ge oss ut och springa en sträcka och sen är det mys-fredag. Tror att jag ska träffa maja idag också, tycker att vi behöver träffas lite oftare!

Puss och kram, hörs sen!


fredag

hej och godmorgon!

Jag har precis börjat göra i ordning mig, sitter här och dricker lite kaffe och försöker bli av med den nervositet jag har i kroppen. Jag funderar också just nu på varför mitt hår är så fruktansvärt tjockt och tungt att hårspännen inte kan hålla uppe det utan att det ska falla rakt ner? Helt klart ett problem som måste lösas, men hur? Jag vet att man kan använda spray, men helt ärligt så tycker jag inte om att använda hårspray, håret känns så himla konstigt då. Nå ja, vi får se hur detta ska lösa sig.

dags för att lägga på lite smink och sedan lösa detta!
skriver innan jag åker, nu kommer lina.

puss och kram


idag fyller min prinsessa 3 år

grattis världens sötaste kusin.
vill kunna vara uppe hos dig nu och se hur glad du blir för allt du får.
men ringde faktiskt upp till dig nu och du hade fått en rosa handboll som vi ska spela med i sommar när ni kommer ner. Fick inte veta vad du hade fått mer för du sa att du lekte doktor och kollade på Dora.
Älskar dig min prinsessa agnes.





L-love

blev inte så mycket plugg idag..
var ju och fikade med lina och jossan, efter det dog jag när jag kom hem och sov as gött. Lina kommer sedan hem till mig igen efter en go löprunda och sedan gick vi ner till natta och emma och tjötade.. Gick sedan hemåt igen och nu sitter jag här igen. Ska testa lite kläder som jag ska ha på mig på lördag, ska bli riktigt kul faktiskt :)

Jag tycker att alla ska önska mig lycka till imorgon.
jag ska på arbetsintervjuv imorgon klockan 15.00 och jag är super nervös.
Nu ska jag draaa..
Puss och kram


feel the spirit

ciao bella
nu drar jag och lina ner och skrämmer livet ur nathalie.
fast jag tror att hon kommer bli superduper glad av att se oss, för vi ska rocka fett där nere.


this is so truth..

now listen to me baby
before i love and leave you
they call me heart breaker
i don't wanna deceive you

if you fall for me
i'm not easy to please
i'm might tear you apart
told you from the start, baby, from the start..

i'm only gonna break your heart...



thursday and i love it


det kommer vara något som kallat bildtorka i min blogg just nu
Eftersom min skatt är på lagning och min rosa kamera är död och min svarta kamera är knasig.
men ska försöka använda den svarta lite oftare faktist.

idag är det torsdag och gissa om jag haft en bra dag en sålänge?
Imorse var det inte alls jobbigt att gå upp, tror de beror på att jag gick och la mig såpass tidigt. Men när jag väl var i skolan idag kändes det som om jag var död. Åkte osminkad till skolan och de kändes skönt, efter lektionen som slutade 12.00 åkte jag och mötte lina på gamlestads torget. Sedan åkte vi till Condeco och mötte upp Jossan där och sen satt vi där till 14.30. Snackade från allt mellan himmel och jord, och jag tror seriöst att killen som jobbar på condeco la i något i min smoothie för jag blev helt konstig och skrattade åt allt och åt mig själv. Haha. Jaja, hade hur mysigt som helst tills julia smsar; är på brunns nu, bussen går om 4min. Då var det bara för mig och lina att packa ihop allt, sa hejdå till Jossan och sprang ner till brunnsparken, hann precis med den! (tror att det är löpningen från igår som visade resultat ;) )

Nu ska jag börja med min läxa i pedagogisk ledarskap, slutuppgiften som skulle vart inne igår.. inte okej jonna.. Men tror inte den är så svår, ska dock vara på 5 sidor typ, men hallåå? de klarar jag lätt!

Dags att sätta igång.
puss och kram.

p.s satan va kallt det var idag :O


första löprundan på 2 år

Nyss hemkommen från en as go löprunda. okej att vi inte sprang långt, men för att inte ha sprungit på 2 år så tycker jag att 3km räcker gott och väl. Jag blev riktigt förvånad att jag orkade springa och hålla samma tempo hela tiden (var 2,5-3m från lina hela tiden) och att även orka direkt efteråt att köra backträning. Tror att anledningen till att jag orkade var att jag sprang med två personer som verkligen peppar mig och tror på mig, lina och natasja. Kändes iallafall väldigt skönt och de blir nog en löprunda på fredag kväll igen, kanske kan få med mig min kära mor? Annars blir det med Lina igen.

Vilket fall som helst så tyckte jag att det var kul att känna svetten rinna ner och känna att man tar i in i slutet. Nu har jag iallafall fått känna på känslan att ge sig ut i slingan och köra, nu ska detta upprepas minst två gånger i veckan och sen får ni se upp alla ni som springer milen! HAH!

nu är det duschen, sen renskriva naturen och sen natten.
Underbart!

Puss och kram


f-f-f-yfan

tycker det är så sjukt tråkigt att sitta och skriva med egna ord om två miljöproblem och hur vi ska motverka dessa problem! Åh jag orkar inte och jag vill inte mer.


morgonkvisten på en onsdag



Oh godmorgon.
Känner mig ungefär lika trött som jag och julle är på denna bilden precis innan vi skulle klä av oss och hoppa i poolen. Japp, jag är trött. Sitter med naturboken framför mig och SKA bli klar med den sista frågan, och sen är natur A klar! Efter att jag är klar med natur A så ska jag plugga lite på Natur B provet och sedan möta maja och få en till läxa.

Idag är det mycket som händer, min morfar fyller 65 år, grattis! Min farmor och farfar åker till gällivare, jag ska ut och springa med Natasja klockan 18.00. Ja en del saker sker idag.

Ville bara skriva lite nu på morgonen, skriver igen lite senare när jag är klar med naturen!
Puss och kram


kill me softly

time to dinner.
efter det åker jag, julle och pappa till julles match.
Döda mig långsamt för jag är så nervös. Avslöjar hur de går på fredag, innan dess säger jag inget.
Puss och kram


feelings


harder better faster stonger

musik musik musik, tröttnar aldrig!!
Kom precis hem från en långpromenad, visade sig att jag var ledig idag pga av de olika grupperna för redovisningen i idrottspsykologi, och jag ska inte redovisa förrens v. 17 :) blev därför en promenad till torget, fick köpt en döskalle ring, mjaaauu. Ska snart in till stan och möta min syster och lämna in min kärlek, r.i.p. Får väl tillbaka den om 2 veckor eller nått, sålänge kommer jag ha något skräp..

Ikväll var de tänkt att gå ut och springa med Natasja, men julie ville att jag skulle kolla på hennes sista match som a-flicka mot mölndal, och självklart följer jag med henne. Imorgon däremot blir de löpträning, huuuh.


Jag på västerhed skolan.


hiss och diss

HISS

Jag hissar såklart Anna Hibbs! Hon är ursnygg, urskön och har en grym blogg. Och den som inte vet vem anna hibbs är för en smäll! Därför hissar jag henne!



DISS

jag dissar såklart alla fjortisbloggar! Har inte så mycket att skriva om dem, men väx upp!


aftermade

Tjenixen.

Skön dag idag, ellerhur? Älskar dessa dagar, man känner sig så mycket gladare! Var iallafall i skolan idag, hade UF tillsammans med maja. Till våran lättnad hade vi inte alls mycket kvar att göra där och de känns riktigt skönt! Efter det åkte vi till condeco och drack smoothie och efter ett tag gjorde Emma oss sällskap! Satt där ett tag och bara tjötade och skrattade, underbart! Vidare in till MQ för att köpa en present till pappa som fyller 40 idag! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Efter det var vi påväg ner till Telia affären, möter på Patrik och hans vänner och hälsar på dem oså, trevliga killar! In till Telia för att klaga på min mobil som plötsligt stänger av sig? Ska in och lämna in den imorgon och sen ser jag inte den på 2 veckor, buuuh.

Nu har jag precis duschat, ska sätta mig och plugga lite nu hade jag tänkt! Sedan blir de en kvällspromenad med lina, något vi har gjort till en daglig rutin! Men de behövs!!

Skriver sedan, måste börja med plugget!
Puss och kram!


ni ska få lära känna mina bästa vänner

jag tycker att det är på tiden att ni ska få lära känna dem mest omtalade personerna i min blogg, mina närmaste och bästa vänner!!

Maja Strååt:
En person som är värd guld. Denna personen kan man uppfatta som en söt liten blyg tjej, men luras inte av de. De är ofta jag åker på stryk av henne och vi tillsammans brukar få våra såkallade dampanfall. Med maja har jag alltid roligt med och är alltid mig själv när jag är med henne. Hon är en av dem få som känner mig innan till och utan till. Vad jag läser i min dagbok som jag skrev när jag var 10 år så hade jag och maja satt datum på när vi blev bästa vänner, de var någon gång i januari 2001. Äkta vänskap rostar aldrig.

Josefine Bergqvist:
Denna underbara människa har varit min bästa vän i ca 1,5-2 år. Innan hon började på aspero (hon började senare än oss andra) kände jag bara till Jossan genom handbollen och hade henne som en stor konkurrent. När Jossan började på aspero lärde jag känna henne och hon kom snabbt in i mitt liv och är en nu en viktig person i mitt liv. Föralltid J.B, alltid alltid!

Lina Öhlander:
hahaha vart ska jag börja? Första gången jag träffade lina så satt jag i sandlådan och byggde ett sandslott! Mitt uppe i byggandet ser jag en liten intressant tjej gå förbi med sin far. Efter den dagen skulle vi bli nära vänner! 1-5 blev vi bra vänner men umgicks mycket med andra. i 6an- 7an blev vi ovänner som fan. De var krig mellan oss, på riktigt asså! Vi sa mycket fult till varandra, tryckte ner varandra så att både mådde skit efter skolan! Jag kallar denna perioden "Helvetet". I 8an mognade vi till och tog tag i vad som hade hänt och nu byggde vi ett starkt vänskapligt band som jag vet kommer hålla i sig hela livet. Hon har varit en person som funnits hos mig sen vi var4 eller 5 år. Förevigt äkta vänskap!

Julia Bredén:
Lillasyster lillasyster... Var ska jag börja.. När du föddes snodde du all min uppmärksamhet av alla andra, jag ville få tillbaka den uppmärksamheten och jag utnyttjade dig genom att ha dig i mitt knä hela tiden. Ingen fick komma nära dig.. Jag glömde av att det var uppmärksamheten jag ville ha och ville istället alltid ha dig för mig själv. Sittandes i mitt knä när farmor är och hälsar på och vill hålla i dig tar jag tag i farmors kind och nyper henne så hårt och markerar att detta är min lillasyster och ingen ska få hålla henne. Sen den dagen du kom hem från sjukhuset har du varit den viktigaste personen i mitt liv. Jag finns ALLTID hos dig och ingen får såra dig. Ett liv utan dig är otänktbart och jag tänker ofta på, tänk om du inte skulle finnas? Fäller alltid en tår och är glad att du finns. du är de bästa! ALDRIG UTAN MIN SYSTER!

Nathalie Lorentsson:
Ojoj, sen blöjan till pansionat? trots de som hände i höstas ska du veta att du alltid har en plats i mitt hjärta, de är inget man bara kan sudda ut. För vi har så sjukt mycket minnen tillsammans och fler kommer det att bli. Glöm aldrig att du är en del av mig!

Min mamma:
Den finaste, bästaste mamman i hela lvärlden. Kan skriva en hel bok av dig mamma! Du är min förebild och tack för allt mamma!

Sen har jag många många fler som betyder så sjukt mycket för mig, och bara för att ni inte står med så betyder inte det att jag inte älskar er!

falskhet

falskhet suger.
men nu vet jag vilka som står mig närmast!


Veckans planer:
Måndag- Skolan, plugga, springa?
Tisdag- skolan, plugga, kolla julles match.
Onsdag- skolan, sjukis och springa
Torsdag- skolan, plugga
Fredag- ledig
Lördag- HARRYS I STENUNGSUND <3
Söndag- slappisss


ny kategori, summerlove 2010

denna kategori kommer vara om sommaren 2010 och massa bilder.










this is jonna bredén



love in the midnight

godmorgon världen!
Igår träffade jag Lina runt 19.30, vi tog oss en lång promenad genom ruddalen och sen påvägen hem satt vi oss på berget och kollade ut över staden och havet. Väldigt mysigt och väldigt mycket sagt. Älskar kvällspromenader, tror de blir en promenad samma tid ikväll om jag inte sitter och pluggar. Efter promenaden igår gick jag hem till mamma och vi poppade popcorn och drack jucie och kollade på Djävulen bär prada! En av dem bästa filmerna tycker jag, verkligen! Sen var de natten för mig!

Nu har jag precis ätit frukost, klätt på mig och ska åka in till stan om en stund. Lilla julia ska följa med också. Lägger upp bilder från dagen sedan!

Måste kila nu.
puss och kram.


Exakt 2 månader kvar

de närmar sig med stora steg!
Om exakt 60 dagar= 2 månader så tar VI STUDENTEN!


miss blondie?


jag och faffi.

Nu kan ni kalla mig hur blond ni vill, men jag skäms som tusan.
Jag skulle skicka in mitt cv till ett ställe, råkade då skicka iväg det med fel mobilnummer, fick därför panik och var ju bara tvungen att skicka ett till med mitt nya nummer och skrev därför en förklaring till att i förra mailet var mitt nummer felaktigt och att jag har bifogat rätt cv i detta mail, skicka då iväg det och kom på precis då jag tryckt på "sänd" att jag hade glömt att bifoga de nya cv:t ännu en gång och skäms som bara den!! Haha. Skrev ett nytt mail och förklarade att jag bad om ursäkt och gav ut mitt nya nummer och de nya CV:t! HAHAHA! PINSAMT SOM BARA DEN!! hahaha.

jaja, alla gör vi väl våra misstag.


you can't paint my heart!

godmorgon alla stollar ute i världen.
vilken härlig morgon ellerhur? Känns verkligen som om det är dags att ta fram vår kläderna och bara börja njuta av att sommaren är påväg. För visst är den påväg nu?

Jag la upp videoklippen på datorn, men ser nu att jag inte kommer att lägga upp dem på bloggen! Haha, aldrig i livet! Kanske lägger upp videoklippet med "sune", för de är lite roligt faktiskt, men idag blir de inga videoinlägg från mig! Vad händer annars idag? De är två dagar kvar till skolan börjar igen, jag måste bli klar med alla mina läxor på dessa två dagarna, det är de jag prioriterar först just nu faktiskt. Imorgon får de bli stan en snabbis, verkligen en snabbis. Måste köpa prestent till pappa som fyller år på måndag och sen ska jag höra om jag kan få byta min balklänning! huuh, lite att göra.

här är en bild från igår när vi skulle på begravning.
Vila i frid Sonja!

ska även lägga upp lite bilder på mig och min farfar som vi tog igår.


får jag chans på dig?

det här är MIN kärlek.
ingen annans.
får hoppas på att jag varit riktigt snäll så kanske den blir köpt snart!
Älskar verkligen den, och just nu skulle den sitta fint.
och nu är jag seriös, om någon köper denna innan mig så kommer jag inte prata med den personen och inte vara dens vän, för detta är MIN KÄRLEK! jag älskar den!




MIIIIIIIIIIIIN!!


synd, attans!!

gick ju inte att ladda upp videoinlägget på datan :( !
Ska lova att lägga upp det imorgon på en annan dator. Typiskt!

Min kväll i sig är lite boring, har varit lite ledsen nu och är inte alls på humör för tillfället. Ibland vill man bara lägga sig under täcket och somna gråtandes. Jag känner lite så just nu, och vet inte riktigt varför jag är så nere och ledsen. Inte alls likt mig om jag själv får säga det. Men någon gång får denna dagen komma. Alla känslor kommer ur kroppen på en gång, de är jobbigt men får bara köra på!

ligger och kollar på anna anka med ett glas vatten! Imorgon vill jag ut och springa, får se hur de blir med de eftersom mina löparbyxor är borta! Men ska iallafall bli klar med allt i naturen så det är borta, ska in till stan och kolla in en ny balklänning.

aja, kanske skriver sedan! Hoppas ni har en bra kväll.


- om du var ett hav vore jag en våg om du var vidderna skulle jag va vinden, men jag skulle inte va någonting om du inte fanns.  love you mammi


videoinlägg?

rösta nu om ni vill ha ett videoinlägg från idag!
Bara att kommentera så kommer det upp i slutet av dagen, yes or no.
Byeeeeeeeee


åh jag älskar!

tror seriöst att jag köpte världens bästa bok igår! Har redan läst till kapitel 6 och jag vill verkligen inte sluta läsa. Gucci krigen är verkligen värd att läsa!!


for those who are closest to my heart

en god vän sa till mig;
 "de är i den här åldern när vi blir äldre då man inser vilka som är ens riktiga vänner."
Mycket kloka ord!

Sitter här nu med en lillasyster som har fått tandställning där uppe idag och just nu ligger och sover brevid mig. Hon är så söt så, kolla bilden nedan. Inatt hörde jag julia snacka i sömnen, var därför tvungen att gå upp och kolla om hon verkligen snackade i sömnen. Ja de gjorde hon, och högt var de! Hon snackade något annat språk i flera minuter och helt plötsligt hörde jag; poolischh. Tror hon menade polen.. Hahaha. Och idag när jag berättade de för henne så skrattade hon ihjäl sig och bad mig filma de nästa gång!

nu ska jag vila min stackars rygg, har så fruktansvärt ont!
Puss och kram.

mammas flicka.

 


favoriter i repris


Natta, Jonna och julia-spanien 09


Jossan & Jonna- pink night

underbar bild, lycka! -pink night

Jonna och Julle- spanien 09

Jessy, Natta, Julia och jonna


jonna och julia

jossan och jonna- åsabadet

jonna och jossan- min 18års dag

jonna och maja

lina och jonna

julia och jonna

felicia och jonna


mamma och jonna

sweet. Mamma jonna och pappa

jonna och lina


ååååååååååhus


my heart

godmorgon!
Var tänkt att jag och lina skulle ta en långpromenad nu på morgonen innan hon skulle ut och springa med Fanny. Men det blev inte av! Jag åker därför istället med Julia till tandläkaren, hon ska få tandställning där uppe idag så jag ska hålla henne i handen! Haha, skämt o sido men följa med ska jag iallafall göra. Innan vi ska åka så måste jag in i duschen, mitt hår ser förjävligt ut just nu! Så det betyder att jag måste in i duschen t.y.p nu? För vi ska ta bussen om en timma, hehe.

skriver sedan, ska ta lite kort på julia idag så ni får se hennes fina tänder!!
Puss och kram


skön lirare

l.i.n.a gick nyss hem, hon är en go tjej och en lirare.
vi har suttit och pluggat hela kvällen, kollat på greys och sen snackat massa massa skit.
hon är underbar, och killar hon är singel! be om numret om ni är intresserade!

jag ska snart sova, för imorgon ska jag ställa klocka på halv 7.
jag ska gå upp då och vakna sen kommer lina till mig vid 9 och efter det tar vi en lååångpromenad i ruddalen, blir nog tillochmed att vi går slingan också. Innan promenaden ska jag inte äta någon frukost, för man går ner bra i vikt om man inte äter frukost innan men äter en rejäl frulle när man kommer hem. Så nu är mitt mål att gå ner i vikt, har ju en sak som jag ska göra nästa år, som inte är riktigt bestämt än men då måste jag ha en snygg kropp! :) woho, guess what!

jaja, nu är de natten, sängen, kudden och täcket som skriker mitt namn inne i mörkret, tror de är någon typ av saknad eller nått..

puss och kram, ses i en dröm!


my drug


kan inte hjälpa de, men jag gillar den här bilden som är tagen förra året på nyår.
en minnesvärd kväll och en av dem bästa kvällarna.
rasmus var och är en underbar vän.


nu inser jag att jag har tappat bort farmor och farfars hemma nycklar, och jag är så korkad och blond att jag inte har någon aning om var jag kan ha lagt dom, stupid bitch! Kommer inte ens ihåg vad jag hade för jacka på mig igår när jag hade dem med mig, jag är verkligen inte sann! ÅÅÅH heja mig!

p.s ska plugga med lina ikväll och kanske ta en promenad med Gurra.
Åååååååh happy day.


snygga skor!


love is what you make of it


Love is what you make of it


Gucci krigen

Hej alla goa och glada!

idag blev dagen helt annorlunda än vad jag hade planerat. Dagens planer var egentligen att jag skulle lämnat ut mina CV:N på stan med natta, sen efter det skulle vi åka och träna på Sportlife och efter det var de att sätta sig med läxorna. Inget av de blev av idag för min mamma råkade glömma mina cv:n på jobbet igår, men de gjorde ingenting. Jag och natta tar denna dagen på fredag istället. Jag valde istället att sova ut idag och sen gick bort till mamma. Vi hämtade upp Julia sedan och åkte till Frölunda torg och tog en fika tillsammans med min morfar! Mysigt mysigt, blev mycket snack om handboll! Vidare sedan till bokia för att köpa varsin bok. Jag fick Gucci krigen av mamma och julia fick någon bok om någon sexförbrytare och mamma vet jag inte vad hon valde.

Nu sitter jag och väntar på mat, ska sedan sätta mig med Idrottspsykologi B läxan och en i ledarskap. Ikväll väntas "anna anka söker assistent".

Igår fick jag lite smycken av julia och julia visade lite kläder som hon hade köpt i tjeckien. Här kommer lite bilder på allt möjligt! have a nice day, skriver sedan.

Puss och kram!!


kommer bli en favorit!!


Julias rå snygga kläder!! :D

Smycken som jag fick!! JÄTTE FINA!!


äntligen äntligen idag!

nu blev jag klar med min läxa i idrotts psykologi! ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEN!!
godnatt

jag och julle fick varsin...

ROSA MOCKA JACKA!!
Tack så mycket farmor och farfar.

På bilderna ser jackan nästan röd ut, men de beror på att min mobilkamera är kass och ljuset inte är de bästa. Men den är verkligen rosa. Älskar älskar älskar den. Lina blev väldigt glad när jag berättade om den, tror nog hon gillade den också. Kommer vara rååå snygg till sommaren.





känner mig som en sliten råtta

åh vad trött jag är!! Låt mig sova eller nått.
Gick och vilade efter duschen och då var klockan 12.20 och nu vaknade jag! Hade en konstig dröm, men ville verkligen inte vakna! Nu ska jag göra kaffe och jag undrar STORT; VAR ÄR MIN SYSTER?? :(

ska fortsätta med läxorna, mamma sa att jag var duktig så de är lika bra att fortsätta!!
Puss och kram

BILD REGN

Julia



ge mig sommar nu

happy birthday dear johnny


grattis på 38 års dagen farbror!!
Hoppas du får en bra födelsedag!


Inatt hade jag en nattkompis, de var nämligen lina som kom till mig runt 00.20 inatt. Pappa jobbade natten och jag ville verkligen inte sova ensam, tur att jag har en så bra kompis! När lina kom så satt vi på musik, satt och tjötade och bara hade de bra! Runt 01.40 gick vi och käkade lite mat och efter det la vi oss i sängen. Där log vi och snackade engelska tills vi somnade! Vi behöver verkligen öva på engelska så det var riktigt kul! Lina åkte nyss in till stan för att möta Tyra och sen träna, jag väntar in min tjeckiska syster som kommer hem idag. Har saknat henne jätte jätte mycket, Men de är inget jag kommer att erkänna om hon frågar.

Idag, eller snart ska jag börja plugga. Blev inte så mycket plugg igår eftersom jag fick ett oväntat besök av miss lorentsson. Så nu är de bara för mig att sätta mig och bli klar någon gång. Att de kan ta sån tid med en så liten läxa..

Puss och kram


två filmer.

eftersom att jag lärt mig att ladda upp filmer så kan jag lika väl lägga in dessa.
dåligt kvalitet eftersom den är inspelade med min gamla mobil, haha

Första filmen är på min syste som hoppas hoppred, man kan inte!!
HAHAHAHAHA!!

TILL MAJA FRÅN AGNES (min kusin som är tre år, men är två år på filmen)







hittade en go film på natta


påsklov= plugglov

idag börjar lovet kan man säga, nu ska man sitta och läsa i böckerna hela lovet.
Jag var ju lite slapp förra veckan och blev inte klar med naturen så den ska bli klar idag!

igår var jag och pappa och hyrde tre filmer, så olika, Crank och någon med brad pitt. Tre lyckade filmer och de blev film fram till 02.00 inatt. Ska lämna två filmer till mamma ikväll så hon också kan få se dem, kanske att jag kollar tillsammans med henne. Imorgon kommer min älskade lilla syster som jag har saknat jätte mycket. Äntligen kommer hon hem! Ska därför vara med henne hela dagen imorgon och ha lite syster snack med henne, love it. Köpt även en liten "present" till henne. Eller jag och julia fick varsin idag av farmor och farfar, säger inte vad de är än men fint ska de va! hihi. tack!

måste sätta igång med plugget nu, annars ligger jag inte bra till..
Puss och kram


vilka kvällar!!

tack och adjö, nu blir de inget mer för mig.

Gårdagen var mer än lyckad, jäklar va kul de var.
Började dagen hemma hos Lina. De första hon säger när jag kommer är; Jonna jag behöver en återställare, ge mig en cider! Och där startade kvällen, wowowoho. Klockan 7 begav vi oss till lokalen där de väntades fest! Goa och glada bland 40 andra vänner. Sjung, dansade, skrattade och skålade. Tårta fick vi också! Redan här kändes kvällen perfekt. När de ryktas om att vi ska dra till karisma säger jag att vi drar till chez och förkrökar, men vi var ju och förkrökade och till crilles förvåning hörde han mig säga; de här är rena frukosten, vi drar och förkrökar.

tack för en grym kväll..
nu ska jag på lunch.

Puss och kram.

ikväll kör vi.. igen!

hinner inte blogga så mycket.
Igår var de en grym ute kväll, idag blir de en ännu bättre.
imorgon öser jag ner bloggen med bilder och nu ska jag ner och väcka mitt stjärnskott lina öhlander.
ikväll kör vi.

pusssssssissss


nalles stora äventyr



Nu har jag precis varit inne och duschat, har kollat på lite bilder på datan medans jag väntar på att håret ska blir torrt. Ikväll är jag och pappa bjudna på middag hos pappas vän Peter. Kommer även att träffa mina två vänner sen vi sprang runt i blöja. Längesen man träffade André och Pauline men de ska bli kul. Efter de om de inte blir för sent så ska jag bort till mamma en stund och hälsa på henne :)

Vet inte om jag orkar ta upp böckerna och plugga idag.. Ska ju vara hemma hos peter och Nina klockan 17.00 och innan dess ska man ju göra sig i ordning oså. Tror jag skippar läxböckerna fram till söndag och tar de lite lugnt nu. Ska in och kolla på "nalles stora äventyr" nu, haha!

Puss och kram.


jag lovade ju att..

Hej och godmorgon.
igår glömde jag att skriva om några av mina lyckade aprilskämt, de hände nämligen lite saker här igår. Jag åkte till felicia och myste där hela kvällen, fick dock ett samtal av min pappa att farmor blivit hämtad av ambulans. Som tur är så är hon hemma nu, och nu ska jag vara extra snäll mot henne. You rock granny!

några av dom lyckade aprilskämten.

Till min mamma.
Sms: Mamma... Jag är på mölndal nu, jag har brutit foten...
Två minuter senare ringer hon
Mamma: VAAAAAAAA?! Vaad är det du säger?? FOTEN??
Haha, jag kunde inte hålla mig och började generat skratta och säga: Hehe, April April.
I bakgrunden hör jag hela hennes jobb skratta och säger; BRA JONNA, fortsätt så.
Mamma började ju såklart skratta hon med, men säger; de hade inte förvånat mig om du hade brutit foten! Hahaha.

Till Lina Öhlander.
SMS
Jonna- OMG!!! Lina, va ska jag göra??? Jag hittade en väska när jag gick till farmor i morse med massa pengar i, herreguuuud!!
Lina- Vaaaaa?? Hur mkt??:O vems kan de vara
Jonna- Herreguuuuud!! Massa pengar, seriöst!!
Lina- Hur myyyyyckeeeee
Jonna- Flera tusenlappar!! Jag döööööör!! De sjuka var att när jag gick från farmor igår så såg jag en polisbil!! Tänk om de är stulna pengar, jag dööör! Har aldrig sett så mycket pengar!! va ska jag göra? OMG!
Efter detta så ringer lina, men jag svarar inte för jag skulle inte kunna hålla mig. får därför ett sms
Lina- håll käften!!
sen ringer lina igen och vi bara skrattar!! :D haha april april!!

Till Josefine bergqvist.
SMS
Jonna- de är inte sant... Mitt hår är lila typ efter mitt silverschampoo!! Vafaaaan ska jag göra? helvete!
Jossan- Hahahhahaha förlåt gumman! Men va fan? Hur kan de bli det?
Jonna- De är lila!! :( asså lila
Jossan- Oj.. Jag har ingen aning vad man kan göra. Kan du inte ringa din frisör då?
Jonna- Asså jag kan inte gå ut, de går inte :(
Jossan- Men gumman så illa kan de inte vara?:(
Jonna- Hahahaha APRIL APRIL!
Jossan- Fasen hahahaha
Jonna- Hahahaha
Jossan- Hate you :D
Jonna- hahahah jag är sååå bra!
Jossan- Jävlar va du lurade miiiiiiig hahahahaha.

Till Sebastian
SMS
Jonna- Åååhh herregud!! Jag kom med i Robinson, dom ringde mig nu!! Ska åka på möte nu med dom i stan och sen åker jag om 5 dagar!!! Herreeeguuuud!!
Sebastian- Haha. Låter ju roligt för dig om de verkligen är så :D lycka till
Jonna- Hahaha jaaaaa
Sebastian- Skojar du? eller är det redan klart att du är med? :O
Jonna- Hahha april april!!
Sebastian- Att jag kan vara så sjukt dum...
MEN SEN vågade sebastian inte erkänna att han hade blivit lurad av mig! :D haha


jag är nära slutet!

naturkunskap naturkunskap naturkunskap.. tar de aldrig slut?
suttit här nu i ett x antal timmar, huuh. De enda jag har i huvudet just nu är upptäckterna av de nya världsbilderna, vem som kom de och vem som gjorde de och vem som dog de och de årtalet. Visst är de intressant men jag är lite trött på att läsa om Copernicus, Brahe, Kepler och Galilei. Målet idag är att bli klar med alla fyra uppgifterna (SISTA UPPGIFTERNA I NATUREN?) och just nu har jag 2 kvar. Morgondagens mål är att bli klar med Gruppens Effektivitet inom Idrottspsykologin, en av tre uppgifter som återstår. Sen tar jag en break under lördag och söndag och sen kör på som vanligt.

Sen återstår bara
- Idrottspsykologi prov+ redovisning (hatar redovisningar)
- Ledarskaps inlämning (på minst 5 sidor?)
- Naturkunskap b inlämningar  (3st)
- Matte B, bläääääää



Nu måste jag fortsätta om jag ska bli klar i någorlunda tid.
Puss och kram


Copernicus upptäckt av världsbilden om ni undrar....

idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller år!!

inte nog med att jag fyller år snart så är det ju faktiskt första april. En av dom roligaste dagarna på året enligt mig. Nu är klockan 12.03 och jag har redan hunnit lura 7 personer som har gått på allt som jag lurat dom med. I slutet av dagen ska jag berätta allt som jag lurats med, finns en del roliga saker, men tills dess ska jag fortsätta hitta mina offer att lura.

vad händer annars idag liksom? Julia är nog snart framme och möter våren i Prag och jag sitter hemma i sverige och njuter av de få solstrålar som kommer. Ska ta en promenad senare, jag ska plugga och jag ska luras! Mer än så blir de nog inte, imorgon är de ju dags att springa (om de inte regnar).

Men nu ska jag kila, skriver sedan.
Puss och kram, ingen har lyckats lura mig idag!

kass bild


Kass kamera på denna mobil asså!!

ljusa jeans-JC
Tunika- kappahl
Vita converse
Skinnjacka-kajs
Brun väska-kajs