man gör många misstag i livet

jag gjorde ett misstag, och nu ser jag vad jag missat..


saknar blogg.se

de känns sorligt att inte blogga lika mycket här på blogg.se
så länge som jag har bloggat så är de något som saknas.
men ska försöka uppdatera denna så mycket jag orkar, och jag kommer aldrig tabort den!

KÄRLEK FRÅN MIG!!!

Ny blogg!

jag har börjat blogga på nattstad.se
men håll koll här också, här dyker upp inlägg lite då och då.
kul med lite byte.

http://nattstad.se/jonnabreden

sova hos min bebis

är hemma hos min bebis lina.
ska sova här inatt för att vara helt säker på att jag inte blir sjuk av magsjukan.

nu ska vi kolla på paradise. har gjort lite smycken tillsammans med hennes syster sara som är 14år.
hon kan verkligen göra fina smycken, lägger upp en bild imorgon eller ikväll..

love from me, miss j

this is my friday



Känner mig varm och go, hoppas inte på att de är feber. Jag tror de är för att de är varmt inne, och åker därför till frölunda torg med lina och köper lite kläder. Inatt sover jag inte hemma eftersom magsjukan drabbat min familj. Märker även att min farmor är sjuk, så jag måste bort härifrån nu. Haha, låter som om jag flyr från allt. Men som jag sa förut, jag vägrar att bli sjuk. Paul ringde nyss och vi snackade lite om paradise! Jag är glad att jag har paul att snacka med om paradise. Han är lika insatt som jag är och de är alltid kul att snacka med honom om de.

Bilderna är tagna för snart precis ett år sen, hemma hos nathalie innan vi skulle till Linas 18års fest. En mycket lyckad kväll enligt mig :) Men tänk att man kan förändras så mycket på ett år? de är sjukt..

Nu när vi åker till torget ska jag kolla på kläder tills på fredag. På fredag ska jag fira två vänner på två olika sätt. Först börjar vi med att fira lina. Hon har bokat bord för ca 15 personer på Mykonoz på Linné. Där börjar min och majas kväll. Där ska vi äta en god middag och bara umgås och prata. Efter de drar vi till Chez eller the queens och tjötar vidare där. Efter de bär det av till Nivå och Park Lane. Lina och hennes vänner drar till Nivå där även vi kommer vara uppskrivna. På Park Lane firar vi älsklings Johanna som redan är på plats efter en förfest hemma hos henne. Kvällen kommer bli galen men jävligt rolig. Kvällen kommer samtidigt bli lång eftersom de inte bara är dessa två raringar som fyller år, utan de finns fler som fyller år och ska firas. kvällen blir lååååååååååång. Och fråga mig inte hur den kommer att sluta!! :D

detta ska köpas idag.
» något att ha på mig
» smycken
» smink
» lösögonfransar

hoppas jag hittar allt idag, för imorgon ska jag bli blondare.

måste fixa mig nu.
love from me, miss j

































maginfluensa?

jag har tagit skydd!
min syster har drabbats av maginfluensan och jag flydde fort som fan hem till min farmor.
vet inte säkert om de är maginfluensan, men de lät så. Så nu är jag i en skyddszoon och stannar här tills de är över. TÄNKER INTE BLI SJUK! Sen snackade jag med markus nu, han är också magsjuk och spyr! bra jobbat! Verkar som om alla håller på att bli sjuka, och nu håller jag mig inne. Tack aspero för att jag är ledig idag!



tycker lite synd om jullan och mackan.. Julia har match ikväll mot backa och både jullan och mackan har sm i helgen.. Hoppas dom hinner bli bättre tills dess :)

nu ska jag läsa lite psykologi.
love from me, miss j



jag och mina bästa vänner, av mig @ paint


Jag, Jossan, Maja, Sandra och Lina.

här har jag anstängt mig och målat så fint mina bästa vänner.
visst är jag kung på paint ? :D hahhahaha

älskar er, ni är mitt allt

jag vill bort

jag vill bort från kalla sverige, jag vill inte gå i skolan och jag vill bara komma bort där jag inte behöver bry mig hur jag ser ut. Där jag kan gå som en trött människa och inte behöva kleta på smink till stan. Jag vill till något varmt ställe och gå i bikini dagarna ut med en gå keps och ta långa strandpromenader och inte behöva sova med tusen täcken och flera lager kläder, hade hellre sovit i ett tunt lakan.

de är så jag vill ha de just nu. Den här kylan tar kol på mig.

jag och julia i spanien, calella.

natta, jag och julia

jag och julia

vem hade tackat nej till en promenad här på morgonen?

HAHAHAHAHA, bjuder på den. snyggtjej

Nä julia får inte alls färg, nejdååå.. Julias färg..

nattis och jag

Handbolls Ben VS modell ben!


nere i spanien trodde folk att jag och natta var tvillingar. de är även folk här hemma i sverige som kan tycka att vi är skadat lika. Tycker själv att vi är ganska lika :)

peace and love

kom precis hem från en riktigt slapp dag i skolan, är hyfsat trött i kroppen också.
började dagen med sjukis, från 9-10. Idag fick jag veta något mycket roligt!!
min matchtröja kommer att åka på snart, jag får börja vara med på matcher, men får bara spela försvarsspel, men de är ju alltid något! de gjorde hela min dag, har nästan varit glad hela dagen!
Åkte sedan till gymmet och körde lite lugnt där och sen gick upp och kollade på handbollsträningen. Satt och pratade med skåningen Johan som går i min systers klass. Han säger att han inte hör skillnaden på våra röster (?) knasig kille han.. Skolan sen, jag och maja degade igenom hela lektionen och åkte hem med trötta ansikten.

Nu sitter jag här och skriver, har lekt lite i paint och visar mina talanger för min syster. Hon blir riktigt imponerad vill jag säga. Tänkte snart ta en promenad eftersom jag väljer att inte gå på handbollsträningen ikväll för jag känner att tre pass på en dag tar på energin och väljer istället att sitta hemma och plugga och vänta in paradise!:D

imorgon har jag ingen lektion, har egentligen idrottspyskologi men vi har handledning och de betyder att vi ska jobba hemma. Därför blir de en snabbis till stan och ska köpa något snyggt som jag kan ha på fredag!

nu ska jag vila, hoho.

love from me, miss j



KOLLAAAAAA!!
JAG KAN MÅLA!

på onsdag blir jag...

BRUNETT!! va tycker ni om de?

Nä, som vanligt ett av mina jätte dåliga skämt som ingen skrattar åt, men jag försöker!
på onsdag blir jag blondare!! Ska till jess efter min sjukgymnast och blondera mig.
måste se fräsh ut till helgens händelser.


måndag- sjukis, gym, skolan, handboll
tisdag- skola, handboll, kolla på min syster
onsdag- skolan, sjukis, slinga håret
torsdag- skolan, handboll, plugg
fredag- gym, skolan, middag på mykonoz, utgång
lördag- sova, plugga, promenad
söndag- sova, plugga, film



sjukt otaggad

har inte pallat att skriva under helgen, har inte haft orken och lusten till de. Men nu kör vi på igen som vanligt!!

Smaken av steg 5 var nära, vi spelade sjukt bra mot skuru första matchen, men som alla vet är skuru ett skickligt lag med bra spelare, framför allt Nathalie Hagman som var riktigt duktig. Dom drog ifrån dom sista tio minuterna och där förlorade vi första matchen. Tjejerna var jätte duktiga och gav dom en match! Nästa match var mot göksten, en match vi helst glömmer. Göksten är bra, men vi är bättre. Tyvärr visade inte vi de och förlorade med två mål, illa. Detta gjorde de svårare och tuffare för oss. Dagens första match var mot Önnered, även denna matchen visade vi dom att vi kan spela riktig bra handboll! Vi gav dom är äckligt bra match och de kändes flera gånger som om vi skulle ta hem den matchen. Vi hade lite otur med insläppta mål osv, och förlorade matchen. Önnered såg mer lättade än glada ut när matchen var över, vilket bara betyder att de kämpade och fick en match, så till er som underskattar oss kan ta er där bak! Sista matchen var mot eslöv, ett bra lag. Även denna matchen kunde vi tagit hem, men gjorde inte. Tjejerna verkade trötta dom sista 20 min och de blev några fel pass. Men tycker som sagt att vi visat att vi är duktiga!

Händelse:
Under önnereds matchen i första halvlek skadar sog lisa knät. De såg ut som om knät veck sig, och de såg inte alls trevligt ut. Jag fick rysningar och blev tårögd, jag vet hur den smärtan är. Höll alla mina tummar på att de inte var korsbandet, och lisa fördes till sjukhuset. Kom tillbaka på kryckor och berättade att de var en liten menisken skada, tur i oturen!

Matchen lirare:
Skuru matchen- Maja bästa vän Strååt (skytt)
Göksten- Elin Elfwering (målvakt)
Önnered-Caroline Forslund (skytt)
Eslöv- Maja strååt (skytt)

grym insatts i helgen tjejer!
men vi i hejarklacken var lagom bra också ;)

j-sm i heidhallen

ska sova gå och lägga mig om en stund, är jätte trött.
imorgon får ni komma till heidhallen och kolla första matchen, Heid-skuru klockan 14.00!!

jävlar vilket ös de kommer bli!!

love from me

ibland undrar jag om statistiken på bloggen stämmer?

de är sån skillnad ibland på statistiken att de är helt sjukt..

nu ska jag dra och sola med syster min.
efter de blir de en slapp hemmakväll och kolla på lite tv.

hörs ikväll..
love from me, miss j

får väl se om man pallar denna kategorin också


sådär ja, nu ska man försöka följa upp denna kategorin också..

Dagens Mat, en så länge.

Frukost- Jag är alltid vrål hungrig på morgonen och behöver då få i mig så mycket som möjlig, annars blir jag sjuk som mamma säger. Jag får typ feber och mår dåligt. Frukosten idag blev gröt med lite socker och kanel, tre mackor mörkt bröd med leverpastej och smörgåsgurka. Dricka till de blev två glas mjölk och kaffe med 3 sockerbitar i, och mjölk (viktigt!). Jag satsar på att äta en ordentlig frukost för att klara av ett träningspass och slippa känna att magen behöver mat. Sen håller sig frukosten i till lunchen och då är man inte lika hungrig. Så ät en rejäl frukost!
Lunch- Ojoj, jag nämnde att jag inte brukar vara hungrig efter jag ätit en rejäl frukost, och de stämmer faktiskt.. Men idag, herregud vet inte om jag vill säga detta.. Men vi fick hambugare och bröd och potatismos idag i skolan, och nej, jag tackade inte nej. Började med två hamburgare, sallad och dressing. Och efter de var jag mätt, men de lockande ändå med en till, så de fick de bli. Tre hamburgare till lunch.. Till de drack jag tre glas vatten :) okej, jag brukar inte vara hungrig efter frukosten, men idag blev jag sugen. Och de har gjort att jag inte alls känner suget efter någonting alls nu när jag kommit hem, så lunchen resulterade till att jag inte känner mig hungrig. Men de var ingen nyttig lunch, BÄTTRING!

det är vad jag ätit en sålänge. Senare blir de tacos och sen får vi se om de blir något mer.
alltså idag blev de 3mål mat och sen har jag käkat tre frukter.

Träning/gym
började värma upp genom att gå snabbt i ca 12 min. Kändes verkligen att jag behöver bygga på min kondition. Efter de ökade jag takten och började springa i ca 10 min.
Sen var de dags för styrkepasset.
Körde baksida lår i tre olika maskiner idag, och de tog verkligen. Körde de 3x10 per övning.
efter körde jag rumpa och insida lår, i den maskinen som ser helt knäpp ut. de var jobbigt..
sen blev de dags för kondition igen, och denna gången på crosstrainen. Där körde jag 15 min typ, och jävlar var jobbigt de var!! Men ska köra längre nästa fredag.
Sen kom jonathan och körde med mig och julia.
då körde vi mage, rygg, bänkpress och utfallssteg.

orkar inte berätta mer, men de var jobbigt.. hahaa
bättre beskrivning nästa gång.


fredag morgon

satan va trött jag är.
nu åker vi till gymmet
ha de göttt, ska sova på vagnen..


skyltfönster, what?

läxan tills imorgon är, skissa på ett skyltfönster?
jag har då inte riktigt börjat, men har lite idéer. Ska skissa upp då "fönstret" sen tänkte jag ha en röd eller lila text mitt på fönstret, fast de vinklas lite, "HOT NIGHTS UF". Sedan skissa upp skyltdockor och underkläder. Är ingen konstnär, så detta ska bli grymt kul att se hur de slutar. De roliga är att Marie (våran lärare) ska visa upp skissen inför hela klassen, och de är ju lagom pinsamt. Hatar sånt! Så därför måste jag lägga kraft och insperation på just detta skyltfönster, jag ska ha bra betyg.

så nu ska jag släppa datan, så hörs vi imorgon..

love from me, miss j


huvudvärk huvudvärk huvudvärk

idag har jag en oerhört störande huvudvärk, och de hjälper varken med värktabletter eller vatten. Känner mig också lite varm, så hoppas jag inte håller på att bli sjuk..

Har precis varit hemma hos maja med sandra. Säger bara att jag älskar dom så sjukt mycket. De finns inget finare än en fin vänskap. Vi höll på med min och majas logga till vårat uf företag och sen tog vi massa snygga bilder som kommer upp någon dag :)

nu ska jag äta mat och sen åker bilen upp till uddevalla och ska kolla på julia när hon ska lira med stadslaget mot kropps..

love from me, miss j

odd molly, nästa köp?



då är snart dagen här så man kan få slösa lite pengar.
lönen närmar sig och jag håller sakta på att välja ut vad som ska bli mina nästa offer.
är inne på en Odd Molly mjukis dress, alltså byxor och hood tröja. Väldigt inne på de.
Pratade med amandas mamma, Camilla som har affären Millami. Och hon får in dessa mjukiskläder nästa vecka, och jag är ganska sugen nu. Hon bad mig kolla ut färg oså tills vi ses igen (imorgon antagligen).

Men frågan är, vilken färg tycker ni?
rosa, blå, lila eller svart?


måste ju tänka på att jag ska trivas i den färgen också! :D

Nu ska jag kolla handbolls em, sverige-polen!

love from me, miss j


dags för träning,

nu åker jag och tränar hos sjukgymnasten med irma!
ha de så bra så hörs vi sen..

bilder







love my sister

vi bredénare..

kikade in på min sysslings facebook och kollade runt på lite bilder. Hittade då en bild på hennes pappa, stefan. När han gjorde reklam för ginomax. Inte dåligt liten han var på den här tiden. Men som amanda har sagt; vi bredénare är träningsnarkomaner. Haha.

här har vi han, Stefan Jonsson.


trött på allt!

- vad händer??

Jag är seriöst trött på allt!! jag är trött på handbollen, skolan, bloggen, jobbet och all denna stress!
Idag och även igår kväll har jag haft tanken i huvudet; är de dags att lägga ner handbollen? Helt seriöst, jag kämpar som bara den, och har gjort de i 18 månader.. Mitt test gick bra men jag får inte träna handboll? Jag förstår mig inte på allt.. Jag vill spela denna säsongen och känner mig stark i knät och benen, men varför? Jag överväger att lägga ner handbollen och köpa ett gymkort och köra olika pass. Men endå, handbollen är mitt liv och jag älskar de. Skulle jag klara av att leva utan den vid min sida? don't think so. Men jag kanske behöver en förändring i mitt liv? Jag överväger iallafall detta nu ett tag till.. 


i lived in a dream


denna klänningen blev jag påtvingad av min käre vän lina öhlander.
hon nästan tvingade på mig den, och när den väl var på, kändes de som om jag var askungen. (snyggt med svarta bhband, i like) den är blå, den är stor och den är sagolik, men den passar inte in på asperos bal. Däremot hittade jag en annan, som var lite enklare, men grymt snygg i ryggen. Och de är precis så jag vill ha de, en enklare sort men as snygg i ryggen. Men ska till en annan affär nästa vecka och kolla också.. Men frågan är ju bara, vilken färg är de jag ska ha. Aja, hittar nog den där perfekta. Men hittade en snygg igår också.. Men den får ni inte se :)

balen och studenten börjar närma sig...

love from me, miss j


tror jag är kär..

patrik i paradise, finns de någon som är så go eller?
stöööört va han är underbar!!
i love him.

ska gå och sova nu, vi hörs imorgon.
har lektion mellan 8-10 imorgon. gött

love from me, miss j

listen to me baby


i'm gonna break your heart, sorry.
bilden är från juli 2008

sitter och kollar på handbolls EM, sverigen-slovenien!
just nu är dom inne i 38minuten och sverige leder med 18-13, BRA!
tycker då att Doder är bäst, och han är bara så grym!
sen finns de ju en del snygga killar man kan spana in på ;) Men de känns som en säker vinst.
ska kolla på paradise ikväll också, de är liksom ett måste.
sen sitter jag här och lyssnar på musik, som förövrigt är som terapi ibland. Just nu spelas Taio Crauz i högtalarna, och jag säger bara att jag är galet laddad på party och bara få dansa av sig allt. Men de blir inte förens nästa helg :)

skriver sedan.

love from me, miss j


jag känner stressen i halsen..

de kniper i bröstet och andningen blir jobbig.
sista terminen är här nu, och jag känner mig stressad till tusen.
känns inte som om jag har riktigt koll på allt, men ändå verkar jag ha de. Idag lämnade jag in min religionsläxa, och de kändes lite lättare. Imorgon tar jag tag i matten och snygg ted ska undervisa mig, får hoppas på att han är bättre än morgan! De känns som om man inte hinner träna, och även om jag hinner de består mitt liv av tre saker just nu, träning, skolan och jobb..

Något jag blir sur på med aspero är upplägget..
att dom ger oss alla stora sakerna i trean och att vi inte har ett piss i ettan! tyckte dom kunde varit smartare och spridit ut mellan ettan och trean, inte allt på en gång. dåligt aspero, mycket dåligt.. Nu har alla i skolan en stress som inte går att beskriva, well well.

nu ska jag sura på paul som sviker mig...
sen är de paradise hotel ikväll, love love love!
!

shit pommes


har varit med världens bästa lina
ska snart träna :)


kass outfit



tunika- fiorucci
leggings med läderlapp- MQ
halsband- edblad
Armband- baglady
klocka- jet set

till detta har jag
jacka- odd molly
skor- CAT boots
pälsmössa- svea
brun skinnväska- kajs

nu drar jag till skolan, ha de gött


tisdag

godmorgon.
härligt avsnitt av paradise hotel igår, catja åkte ut. Jag känner mig verkligen glad.
idag har jag en slapp dag, börjar vid 12.30 och slutar senast 14.30. Är inte alls säkert på att vi går hela lektionen idag eftersom vi bara ska ha handledning. Så förvånar mig inte om vi slutar redan vid 13.15. Man får ju hoppas på de bästa! Efter skolan möter jag upp lina i linné. Vi ska kika lite i affärer och bara snacka ut. De hände så grymt mycket igår och man behöver få lätta hjärtat, både jag och lina. Så de ska allt bli mysigt.

senare ikväll har jag en go träning mellan 20-22, men tänker gå tidigare, för jag tänker inte missa paradise hotel :) haha. Nu ska jag byta om och göra mig i ordning.
Lägger upp en outfit innan jag går :)

love from me, miss j


planer efter studenten



idag har jag kollat runt på lite skolor som jag skulle kunna tänka mig att plugga vidare på.
som vissa kanske inte vet, så är jag inne på att läsa vidare till sjukgymnast, inte så konstigt med tanke på alla skador jag haft tänker ni. Men jag tror de hade passat mig bäst. Så i dagsläget lutar de åt sjukgymnast, men vem vet.. Jag kanske kommer på något annat senare? Iallafall så pratade jag med min sjukgymnast, vilken skola och stad hon föredrar, där hon själv pluggat osv.. Hon pluggade tre år uppe i stockholm och hänvisade till de. Hon sa att de hade bäst sjukhus där uppe där man får vara på praktik. Jag gick in och läste lite på vad man måste plugga på. De låter lockande, men då gäller de verkligen att jag satsar, de går inte att ligga på latsidan.. Men då är nästa fråga, stockholm? Jag tror säkert att jag skulle trivas där, men självklart skulle jag ha hemlängtan. Sen är nästa, boende? Johanna sa att de var lätt att fixa boende, men att kön är lång på studentlägenheterna men att de inte alls var svårt att få ett andrahands kontrakt. Visst, grymt skönt att bo ensamn, men tänk dom stunderna då de verkligen är ensamt. Frågan är om jag hade klarat av de? don't think so. Sen finns de ju skolor i göteborg och i linköping.. Jag har ingen aning just nu, men de kommer väl. Sen har jag bestämt mig för att börja plugga i januari 2011, så jag har ett halvår på mig att jobba..

Ni som ska ta studenten, vad har ni för planer efter studenten?


time to.



idag kör jag ingen vanlig hiss och diss.
idag kommer en fråga istället som ni ska svara på.

Hiss eller diss med en ny kategori "mat och träning"?
där kommer jag skriva mina mål om dagen, träningspass osv.
men även denna kategori kan ni ha nytta av, där ni kommenterar era synpunkter vad som är rätt och fel som man ska äta. jag vill också veta vad ni äter om dagen och hur mycket ni tränar osv. De blir som en liten träningsdagbok.

vad tycker ni om de?


i'm gonna break your heart

idag är en typisk dag för solning!
kom precis hem från en 20minutare i solariumet tillsammans med min syster.
efter skolan stack dom flesta till ett solarium, så imorgon är vi alla pepparkakor.
hade även mitt efterlängtade test som jag nu inte vill tala om, men hade de idag iallafall :)

nu hade jag tänk att vila lite, eller läsa min bok :)
men jag skriver sedan.

love from me, miss j

snygg julia och snygg amanda i matsalen

två sötnosar

bästa vän



kör en hiss & diss snart. stay home


frank wagner

shit shit shit, love the movie.
såg även nu att herr brandin är delaktig i filmen "Johan Falk".
rätt roligt att se någon man känner i den filmen, najs.

nu är de dags för sängen som väntar, imorgon har jag mitt styrketest för mitt knä, hoppas verkligen att jag har förbättrats, vill ju bara komma tillbaka nu.

love from me, miss J

christian brandin

break your heart

http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst

går inte att bädda in låten, men lyssna här.
sjukt jävla bra!

sluta kladda ner

sitter nu hemma hos lina, vi har snackat lite om vad hon har gjort för stolle saker i helgen.
ska strax gå hem och kolla på filmen, längtar som ett as för att få se den :)

här kommer lite goa bilder på oss just nu
jonna och lina som naturliga flickor utan smink och spackel.
"du är så vacker utan spackel att du inte kan förstå"
tänk på den meningen nu när ni ser oss, och lyssna på denna låten.



love from us, miss J and miss L






har en go söndagskväll med min sångfågel

kilar in i duschen nu, sen ner till lina och tar de lugnt.
ikväll är de JOHAN FALK såklart.
tycker att alla ska kolla på den, för där är snyggingen Joel Kinnaman med. Raaauwr.



love from me, miss J


Froosh, blåbär och hallon

god eftermiddag!
hoppas ni inte vaknat med en go bakisfylla, utan att ni vaknade grymt bra!
själv sitter man på mammas jobb nu, har precis vart och jobbat själv mellan 9.30- 15.00.
var inte alls en tuff dag som de var igår, igår hade vi en försäljning på 10.000 kr, och nu när jag gick var vi bara uppe i 4.000 kr, vilken skillnad ellerhur?

jag har inga stora planer på vad jag ska göra när jag kommer hem, blir väl en fika hos farmor oh sen traska mig ner till lina och umgås med henne :) Tycker allt att de kan vara skönt att inte göra mer än att sitta vid datan, snacka och lyssna på musik. De är precis de jag och lina ska göra idag.

jag funderar på att göra en matdagbok här i bloggen, eller som en ny kategori.
får se om emelie kan fixa det så kan den kategorin heta mat & träning. Hur låter det?
i think it sounds great!

nu ska jag dricka upp min smoothie som är från ett nytt märker "Froosh" blåbär och hallon.
något jag verkligen rekomenderar strakt.

have a fun day
vi hörs senare.

love from me, miss J


akta er

VARNING!!
en trött, sleten och grinig tjej vid namn jonna, ska snart ta en promenad.
håll er på avstånd, hon bits!

skriv en rolig kommentar och få mig på bättre humör.
love.




jag och jesper


massage någon



någon som kan massera min onda kropp?
får helt enkelt tvinga min syster att massera.
Har sjukt ont i kroppen idag efter jobbet, och även efter gymmet igår.
de värker och värker..

ska träffa natta sen och ta en promenad sedan
sen får vi se vad jag ska göra, blir nog en slapp dag idag också.
somnade inte förens vid 3 tiden inatt.
hade en av mina sämre nätter idag, och skulle upp halv 6.

nu ska jag vila.
love from me.

dagens mat, en sålänge
- frukost, två mackor/mörkt bröd
- en macka ljustbröd
- 3 glas vatten
- två koppar kaffe.

Nyttigt? NEJ.


good night



säger godnatt nu.
för fler inlägg blir de inte ikväll.
hoppas att alla har en trevlig kväll.

love from me, J


the best i have



första bilden är på mig som mini.
andra bilden är på mig och julia.
hur vore mitt liv utan min underbara syster?
de vore inte alls roligt.

så nu får ni bestämma vilket som verkar finast att tatuera in.

1. Aldrig utan min syster
2. Never without my sister
3. bilden nedan.
 

time to..


då var det dags igen.

Hiss
dagens hiss går självklart till snyggingen Joel Kinnaman!
han ser vi bla. i Johan Falk filmerna och den nya filmen Snabba Cash.
för er som inte visste har han även vart med i andra avenyn och i Tjenare kungen.
han är en riktig läckerbit enligt mig.
har jag rätt?



Diss
dagens diss är till människor som är wanna be someone else.
var nöjda med er själva, ni är bra som ni är.
hur kul är de med en värld som ser likadan ut? De hade inte jag tyckt va kul.
stå på er och var den ni är, ni är bäst så!


vilken avkoppling.

kom precis upp från att ha legat i badet ett x antal minuter.
och hur skönt var inte de på en skala? de var himelsk skönt, bara tänka bort från alla jobbiga tankar på skolan och på att hur tidigt man ska upp imorgon. Grymt skönt.

idag ska dom flesta ut på stan och göra den osäker. Något jag själv hade velat, men nej, jag har ett jobb att sköta :) men ska ha jävligt kul den 29 :)

nu ska jag take it easy.

love from me, J


en liten träningsutvärdering

idag blev de gymmet tidigt som tusan, redan klockan 9. Började träna med Julia och Petter och detta körde vi.

• började värma upp med löpning i 10min
• sedan baksida lår 3x12 / 20kg
• framsida lår 3x10 / 25 kg
• bänkpress 3x10 / 40kg
sen lämnade jag julia och petter och gymmade med joe.
då körde vi
• armar med skivstång 3x10/arm
• rumpa 3x 10
• lår 3x10
• nacke (konstig övning)
• mage 3x10

nästa fredag blir de ungefär samma, men ska köra mer kondition!
Efter gymmet åkte jag och julia till frölunda en snabbis och sen vidare till solhuset :)
måste få lite färg nu..
chill out.

love from me.


uptown girl


play the game you love
nu drar jag och tränar, satan va skoj.
hoppas på mycket löpning och mycket försvar.


idag är en sån dag då jag vill..

.. sluta blogga och aldrig mera nämna ordet blogg och aldrig mera behöva lägga tid på att blogga..
har ni haft en sån dag någon gång?



en fråga jag alltid har haft till denna bilden..
varför är det bara jag som ser sjuuuuuuukt trött/ full ut?
NATTA! SVARA PÅ DE! :D haha

just face it baby.

♥ då var dagens skola över, och nu kan vi nästan säga att det är helg, ellerhur? :) Imorgon har vi nämligen gym och en lektion sen är de över för denna veckan. Vissa har bara morgonträning och sen slutar dem, men de har inte jag.

idag fick jag min julklapp av Jossan!! och jag säger bara, tack du är bäst!
ska ta kort på de jag fick så ska ni få se. Jag blev iallafall väldigt glad över det, och blev lite gråtladdad när jag läste texten hon skrivit om mig. " Bästa vänner är inget man är en period, de varar hela livet" en av de fina meningarna hon har skrivit. Och den meningen stämmer faktiskt, man är inte bästa vänner i bara en period då allt är bra, man är även bästa vänner då de är jobbigt. Jag vet att jag alltid kommer ha jossan med mig i mitt liv, och de känns tryggt. Jag vet även att maja och lina också kommer finnas hos mig. Tänka er, jag och maja har vart bästa vänner sedan 2001, de är liksom många år nu. Lina och jag har kännt varandra hela livet nästan, och vi har hållt ihop.

vad händer nu till helgen då?
själv ska man väl antagligen jobba, men är grymt sugen på att säga att jag är magsjuk. Men de kommer jag inte att göra, de blir jobb i helgen :)

skriver sedan.


one love, en kärlek


hemkommen nyligen från sjukgymnasten.
idag gick de helt okej, var ensam tjej  bland massa killar och vissa gubbar.
dom är alltid så trevliga och snälla, och de är många samtal som kommer på tal.
min "kompis" david och jag snackar en hel del. Han är inte så mycket äldre än mig, drygt 4 år skulle jag tro. Han är stört skön och jätte snäll. Han har samma skada som mig, så vi peppar varandra. Han är grym. Han är fotbollsspelare men som sagt, skadad nu. Det är tur att de finns personer som gör en så glad när man är på så tråkiga ställen, thanks!

nu ska jag och min syster göra något ni inte får veta, för då tror ni att vi är nördar
skriver innan jag ska sova.

love from me.


time to..


då kör vi igång med detta också..

Dagens hiss
Dagens hiss går till Markus Larssons nya frisyr.
like it or not, men jag tycker han är mycket snyggare i det.
Bra markus!!


Dagens diss
eller ska kanske säga, veckans diss..
dagens diss går verkligen till francesca i paradise hotel! Seriöst, varför kom hon in igen i programet? Henne tycker jag verkligen inte om, blev ju typ ledsen när jag såg henne.. därför blir hon dagens diss.


känner mig duktig

idag blev jag klar med årets första läxa.
känns riktigt bra att jag tagit tag i de. Det är inte alls kul att börja plugga, men när man väl sitter och pluggar och förstår va man håller på med, så är det faktiskt riktigt roligt!

måste göras denna månaden:
» jobba
» träna
» beställa bal klänning
» parta
» spendera lönen på något, väska typ
» fira lina
» ha jävligt skoj


gissa vad jag ska roa mig med innan sjukgymnasten?


Japp, precis detta ska jag syssla med..
har framme mina LÄSglasögon, två anteckningsblock (ett grönt och ett rosa, men rosa bandet) två kalendrar, en träningskalender och en vanlig rosa som också är från rosa bandet, och sen min favorit penna där det står " gillar dig" som jag fick av någon kille i tre butiken. I de gröna anteckningsblocket ligger mina roliga läxor (fyfan) och i den rosa så har Jennifer målat så fint på min första sidan.


visst är hon en konstnär?
sånt här gör en så mycket gladare när man sitter på lektionen. Och helt plötsligt försvinner ens antckningsblock och får tillbaka det så här. Då kan man inte göra annat än att brista ut i ett skratt anfall och läraren undrar vad man skrattar åt (tur att vi hade stefan). 

nu måste jag börja plugga, vi hörs sedan.
(kommer nog skriva snart igen, jag är ingen pluggmänniska)

love from me. 


this morning.

nu är klockan 07.59 när jag skriver detta. Det är väldigt tidigt och mörkt ute och jag har bara lust att bädda ner mig i sängen igen och ligga hela dagen! Jag och julia somnade inte riktigt igår.. Vi hittade vårat gamla playstation som vi inte användt på flera år.. De resulterade till att vi satt uppe till 01.30 och spelade, snacka om nördar.. Idag har jag egentligen bara en lektion mellan 8-10 men jag ska till vårdcentralen nu 8.45 så missar tyvärr den lektionen. Får helt enkelt sitta och plugga idag istället, innan sjukgymnasten. Blev faktiskt klar med min religions uppgift igår, det är faktiskt bra för mig. Och nu sitter jag här och blädrar i min nya Elle tidning och kollar på en naturdiet sak som jag fick av lina igår. Hon tycker att jag ska köpa sånna saker och käka dom till frukost, men får se hur de blir med den saken.

nu måste jag börja logga ut, skriver sedan.
blir nog en hiss och diss sedan.

love from me.


vem fan är pontus i paradise?

seriöst, vem är denne mystiske pontus som går efter djur och spanar efter fjärilar?
han måste vara inbetald av tv6 till att göra dessa saker, eller va tror ni?

dagens avsnitt var blandat, men mycket bra.
cimon spelade otroligt bra tillsammans med sina vapendragare.
men fortfarande, jag är nästan 100% säker på att de är jackie eller patrik som vinner, och det är just dom två jag håller på, så go for it!

nu ska jag sova, imorgon ska jag till läkaren och sen till skolan och plugga med Paul.
sen köpa lite saker.

ses imorgon.
love from me.


fröken öhlander har skaffat blogg

ett mirakel, jag har övertalat lina att skaffa blogg, de var helt omöjligt men jag lyckades.
nu är det bara för er söta läsare att klicka er in på hennes blogg och läsa om mode bl.a
njut och läs.

Lina Öhlander


ego pics @ linas place


drar ner till fröken öhlander


sun house?


funderar på att ta mig en tripp ner till solhuset.
har ju inte solat sen i september, och de är ganska duktigt för att vara mig som solade 2-3 gånger i veckan för ett tag sedan.  Men nått i mig säger att "nej jonna, du ska inte sola." Men fundera på att skita i det och sola.. Ska se om jag kan ragga med mig någon, annars får de bli i veckan med sandra.

måste få lite färg innan balen och studenten.
vill ju kunna vara snygg i klänningarna.
men då måste jag typ börja nu, så jag får en snygg färg.
men jag är rädd.
skit också.


vad ska de bli av oss tre- citerat av jonna bredén

en mycket rolig diskussion i hallen idag
och jag kunde inte sluta skratta. Tyvärr får jag inte nämna någonting av vad vi snackade om, men det handlar om mig, maja och sandra. Och ämnet är sex & kärlek. Inget mer kan jag säga. Men jag lovar er, de gick inte att sluta å skratta, dom tankarna man fick mitt i allt var sinnes sjuka. Men vi är trion och vi går hur långt som helst. Jag älskar er flickor, ni är bäst. Lovely trio.

helt plötsligt säger jag
"vad ska de bli av oss tre?"

tänk på den du ;)

nyduschad

paradise om två timmar
va ska jag göra tills dess?
vill träna, men har redan gjort de
vill äta massa gott, men har ett nyårslöfte

äsch jag gör ingentingf

walk, walk fashion baby, work it, move that bitch crazy

någon mer än jag som är total såld på Lady Gagas Bad romance?
galet bra.


nu startar de nya året

nu börjar verkligheten igen. De känns precis som om de nya året börjar just idag, när skolan går igång, när man ska träna hos sjukgymnasten, när handbollsträningarna väntar efter skolan. Ja nu börjar de!
och seriöst, de känns sjukt skönt att verkligheten har tagit fart. Visst, de är gött som fan att ha lov, men liksom va gör man om man inte jobbar? man slänger iväg alla pengar på party, man tränar inte och man äter massa gott, that's life. Nu låter jag säkert som värsta nörden, men lite rätt har jag väl (a)?

idag var det iallafall besök hos sjukgymnasten vid 10 tiden.
men innan bussen gick från marklandsgatan sprang jag in på pressbyrån och köpte mig en vitamin care dricka, mums så gott. Efter att ha köpt den så ser jag två killar bakom mig, och när dom kommer ut från pressbyrån, va tror ni dom också köpte? jo samma dricka som mig, grymt! Innan har man fått höra av dom flesta killarna typ; vad är de för dricka alla tjejer går runt och dricker på? Men nu har killarna tagit tag i kragen och också börjat köpa den, bra jobbat!
Sjukgymnasten i sig gick bra, kändes skönt. Gjorde dock inget test idag utan får göra de nästa vecka. Det är för att jag känner att jag vill träna upp musklerna igen. Men johanna sa att om de visar sig att jag bara är lite lite starkare denna gången, ja då får jag träna anfall nästa vecka!! :D förstår ni hur nära jag är nu?

ska vila en stund nu, sen till frölunda och lämna in mina leggings och sen börjar träningen 16.30-19.00 :)
men skriver sen.

love from me.

 
mums för drickan, såå god. Men även, kolla snyggingen på bilden till höger!
han är ju grymt snygg, Joel Kinnaman i johan falk filmerna som Frank Wagner.
SNYGG!


berätta en pinsamhet för mig, så berättar jag en för dig!



jag vill få skratta lite åt lite misstag och pinsamheter.
dela med er och skriv en kommentar, så kan vi skratta tillsammans.
jag sammanfattar allt i ett inlägg, så att alla andra kan få läsa!
LÅT OSS SKRATTA TILLSAMMANS!
bjud på er själva nu .
love me hate me.


hell yeah!

jag laddar, jag taggar och jag slappar.
jag är helt igång på att börja skolan imorgon! seriöööööst, sista terminen på gymnastiet, herregud.
jag vill inte sluta, jag vill inte bli vuxen..
denna terminen har jag lovat inte bara mig själv, utan hela min familj och släkt att jag ska bli seriös i skolan. Nu är skolan mitt liv, och tillsammans med handbollen så finns de inte mycket tid till annat! Jag ska lägga all tid på detta. Herregud, tror inte jag klarar detta..

vill meddela också att än sålänge har jag hållt mina nyårslöften, och de är jag stolt över, för dom brukar spricka i första veckan. Men som sagt, många månader kvar... Men jag ska hålla dom.

nu längtar jag tills min lön kommer. Jag ska nämligen göra en sak som jag inte brukar göra ofta och som jag inte är riktigt kung på att göra.. Jag ska göra en middag och en efterrätt till min familj, och jag ska köpa in allt för mina egna pengar.. Vet inte om dom vågar smaka, för som mamma säger, jag kan inte ens koka ägg, eller ens koka pasta. Men nu ska jag ge de ett försök. Ska göra en äppelkaka, och de ska bli riktigt spännande. Får nog även köpa mig en redig kokbok om de bli något av mig.. Haha..

tips på bloggar.
Amanda Bredén

Maja bästa vän Strååt

Felicia och Anna

Emelie, mitt novemberbarn

Lova

Christian Kappen



stackars min farmor

när jag skulle ringa till min farfar från jobbet och höra om han kunde hämta mig fick jag veta att han och farmor var påväg till sjukhuset. Jag frågade vad som hade hänt och fick tala med henne. Då hade hon torkat av köksbordet hemma med levande ljus på och kommit nära ljusen, då de tog eld i håret och på kragen på morgonrocken och de gick snabbt allt, hon slängde sig under kranen och lät vattnet släcka elden och sen drar med fingrarna  genom håret och får tag i fullt av svarta långa hår, och där försvann en del av håret. Hon fick bedömingen att det var 3de gradens brännskador och nu har hon skador på örat och back i nacken!
tycker så synd om henne..
tur att inget annat hände, men detta är hemskt...


promenad genom stan



ska ut på promenad med bästa vän gurra.
vi ska ut och vandra i kylan, har inte träffat honom på jätte länge.
och seriöst, jag saknar honom..

love from me babes.

egoist jonna


shorta i flanell-MQ
leggings med läderlapp (för övrigt går dom sönder hela tiden)- MQ




hahaha, passar jag i glasögon eller ? :D
svar: nej de gör jag inte?

this is me


denna bilden är tagen 06.50 idag.
precis innan jag skulle börja klä om och börja jobba.
ser jag jätte död ut eller ?
Idag var det en jobbig dag, trots att jag gick och la mig tidigare än vad jag brukar.
jag sov bra, men ändå mådde jag otroligt dåligt på förmiddag, och kände mig sjuk. Precis som om jag skulle bli jätte sjuk nu innan skolan, men de gick över efter att ha slukat i mig mycket vatten. Imorgon är sista dagen på denna veckan, och åh vad skönt de ska bli. Seriöst, jag har inte saknat skolan så mycket som jag gjort när jag jobbat, skolan är en befrielse, seriöst. Och på måndag börjar skolan, och då börjar allvaret igen.

nästa vecka
måndag- sjukgymnastik, skola, träning
tisdag- skola från  13.00-15.00, sen träning
onsdag- skolan mellan 8-10, sen plugga med paul, sen sjukgymnast
torsdag- heldag i skolan, 10- 15.00, träning
fredag- gym, skola
lördag- jobb, plugg?
söndag- jobb, plugg?

nu börjar de!!


t.r.ö.t.t

orkar inte jobba nu.
men vi hörs sen efteråt.
pusspuss

skriver av mig lite


Nilses Alma, min älskade kusin.
Nilses blev alma döpt till efter en gård i dalarna. Nilses kommer från almas mammas farfar. Även mamma anna är döpt till nilses Anna lika så agnes är döpt till Nilses Agnes.
men man tilltalar dom inte till Nilses, utan de är själva namnet man tilltalar dom.
tycker de är rätt häftigt faktiskt, som om jag skulle bli döpt till Jonna robertsdotter Bredén.
lite häftigt asså!

nu är de bara tre dagar kvar tills mitt styrketest ska bli av. själv funderar jag grovt på att flytta fram testet en vecka eftersom jag varit riktigt kass på att styrketräna och seriöst inte kört någon löpning alls typ. känner mig för övrigt klen i kroppen, vilket är väldigt ovanligt och inget jag känner igen. Men man kanske har visa dagar då man är klen och bara trött. Tanken med att skjuta fram testet en vecka är att då hinner jag gå för fullt på gymmet, handbollen och rehaben och hinna få "tillbaka" musklerna igen, om man nu kan säga så.

har även bestämt med både paul och maja att bli seriösa nu i skolan den sista terminen.
jag och paul ska sitta kvar efter vår enda lektion på onsdagen mellan 8-10 och efter den så sitter vi då kvar och gör klart idrotts psykologiläxan och peppar varandra. Jag och maja ska plugga på matten, engelskan och vårat uf denna terminen. Tror vi lyckas, och de kommer vi !

vilket meningslöst inlägg, men måste få skriva av mig ibland annars vet jag inte hur jag ska bli av med all skit i huvudet, haha.

nu ska jag käka mat, sen åka och kolla på handboll med min syster och se på markus som ska spela :)

love from me.

idag är det ingen vanlig dag, för det är världens bästa sandras födelsedag


idag blir min flicka 19 hela år, helt galet vad tiden går fort.
idag är de meningen att fira prinsessan, men jag har jobb imorgon och de suger bokstavligen ba**e.
men jag ska gottgöra sandra med en present och en fika tror jag.

jossan åkte för en stund sen hem, de tog tid att väcka henne i morse asså.
hon sover som en prinsessa och väcks inte av någonting. Jag hostade, vred på mig, reste mig, och massa, men hon rörde sig inte ens. Sen gav jag upp och la mig igen, tillslut vaknade hon!
sen har vi legat och kollat på paradise, och jag har lyckats få henne att börja kolla, jag är bäst!

ikväll blir de en lugn kväll
mysigt.

love from me.


världens bästa josefine bergqvist

kom nyss hem med en vacker dam vid namn josefine.
vi har varit å bio, konstigt nog hade vi två ar på varsin sida av oss under hela bion som satt och pussades hela filmen, haha. Jag var bokstavligen kissinödig halva filmen och vägrade gå och kissa, jossan sa att jag skulle kissa i cola muggen, men jag föredrog att dom skulle skaffa en toalett inne i salen så man kan sätta sig där och samtidigt kolla å filmen, de är väl ingen dålig idé va?
vi kollade iallafall på luftslottet som sprängdes. Jag hatar läskiga filmer, och jag tyckte faktiskt den var lite läskig, så satt med händerna för ansiktet halva filmen typ.

nu är vi hemma hos pappa och stirrar på min syster som beter sig som en manlig datanörd. Jossan smygfotar med sin kamera, och de är inga bilder jag föredrar att kolla på, ser helt ärlig förjävlig ut. går runt i pappas tröja och trosor, väldigt smarrigt att kolla på, not. vet inte när vi ska sova, men vi börjar ju inte skolan förens på måndag så de är skit samma, men snart blir de nog för jag börjar bli trött. mohahahahah.

nu ska jag hjälpa mina lovelys att stänga ett fönster som dom inte lyckas med, sämst är dom men jag tycker om dom ändå.

love from me.


björne

idag blev de iallafall stan med min lillasyster.
de var meningen att julia skulle köpa sina hunters, men när vi väl kom in på yoko yap ändrade hon sig då hon fick se ett par ur snygga stövlar med klack på, vet inte hur jag ska förklara dom, men jävlar va snygga dom var. Och priset var värt för skorna.
sedan var de meningen att vi skulle kila hem, för jag ska städa lite hemma idag eftersom jag får finbesök av världens bästa jossan idag, men då slank vi in på svea en snabbis och skulle kolla på en mössa, som sedan blev min. Var lite osäker på den eftersom jag tyckte jag såg ut som björne i björnes magasin, men jag får väl helt enkelt vänja mig, för mina vänner tyckte jag passade i den och även hon som jobbade i affären tyckte jag passade bra i den! så nu är den min :)

här är tre bilder :)
vad tycker ni? är jag jätte lik björne eller ? :P

kärlek.


röd dag idag = affärerna är stängda= två blondiner fattar inte de

affärerna var stängda idag, eller iallafall de affärer jag och jullan skulle till.
vi köpte istället nya skolblock, jag köpte en kalender i rosa (för rosa bandet) ett anteckningsblock i rosa (också från rosa bandet) och ett svart kollage block. Julia köpte likadant fast ingen kalender, och så var hennes kollage block lila :) sen gick vi in på ica och köpte varsin vitamin dricka :) vi väljer istället att åka in till stan på dagen imorgon och fixa de vi skulle idag, och då ska även maja följa med :)

ikväll blir de handboll, klockan 19.00 i heidhallen möter heid sävehof.
vi hoppas på de bästa!


mogen skitunge inne på ica.
hon är ju min syster ♥


f-y-f-a-n
men jag bjuder.

good morning

paradise igår var awesome!
stackars lilla patrik som var tvungen att göra ett så svårt beslut, men de är ett spel och han gjorde rätt val!

drömmen inatt var grym! drömde en blandning av kärlek och handboll.
handbollen var att jag drömde att min syster kom med i landslaget och spelade skiten ur alla andra.
och de med kärleken kommer jag inte riktigt ihåg vad de handlade om, men vet att de var en bra dröm iallafall, så det så :)

idag blir de en tripp på stan, julia ska antagligen köpa sina hunters idag, vi ska lämna in ett smycke som gått sönder och sen ta en fika. Jag ska försöka hitta en gosig mössa eller en ny väska. Men de där med väskan, jag funderar på att vänta tills lönen kommer så att jag kan köpa en riktigt fin väska. Ska ju även beställa balklänning denna månaden, och jag vet redan vilken jag ska ha! måste bara ta mått oså :) kommer bli grymt.

nu ska jag åka till stan med syster, maja skulle följt  med men hon har inte hört av sig!
och nu hoppas vi inte på att västtrafik är sena som vanligt när de kommer minst 1 cm snö till göteborg!


min bästa vän är hemma

välkommen hem älsklings maja strååt.
har saknat dig jätte mycket!
du är bäst


äntligen över, men fan va sämst

inte nog med att man bangade paradise hotel igår för att vara helt säker på att de skulle lägga upp avsnittet från igår på tv6 hemsida.. jag var as taggad på att kolla på de efter jobbet idag (anledningen till att jag inte såg de igår) , men när man väl kommer in på hemsidan och läser att dom ska lägga upp de ikväll efter kvällens avsnitt, SÄMST! de som är bra är väl att dom visar två avsnitt varje måndag och tisdag, men annars är de sjukt dåligt.

idag var sista arbetsdagen under de här veckodagarna, ska jobba igen på lördag..
är inte så taggad på de, men ska sova ut imorgon och hämta krafterna.
ska bli riktigt skönt faktiskt, något jag längtat efter iallafall.

idag fick jag två smeknamn av två kunder.
första var en söt liten kanin, mycket sött sagt.
sen fick jag ett annat som heter papalina, nu tänker ni säkert, vafan är en papalina?
precis så tänkte iallafall jag, så jag var bara tvungen att fråga vad de var för något.
de var då, enligt honom en söt liten fisk som lever i medelhavet som man bara vill äta upp:) cuute!
så nu är jag kallad för papalina på jobbet, great!


min fina bästa vän josefine

bild från typ nu, en sleten tjej och en tandlös brud, de är inget att ha

julia- varför tar man vatten när de finns läsk?
hon halsar en coca cola flaska! sköööön bruuddd!!
julia efteråt
julia- nu behöver dom inte dra några fler tänder, dom lär ju ramla ut nu av sig själv efter colan!



tandlös syster



tandställningen kommer snart!

paradise hotel

ikväll missar jag årets första paradise hotel..
ska sova tidigt idag eftersom jag har en dag på jobbet imorgon, så får se avsnitten imorgon efter jobbet..

nu ska jag lämna datan,
hörs imorgon.

loveheart.

p.s min tandlösa syster mobbar mig och säger att jag var ett fult barn när jag hade tappat mina första tänder, och de var framtänderna, hon är elak. förövrigt är hon just nu tandlös för tandläkarna drog en av hennes tänder (hade hoppats på att de var en framtand dom drog), hon ska få tandställning, hoho!!


vem drömmer INTE om den perfekta kroppen?

- de kan jag lova er att jag gör.
jag hade inte tackat nej till en sån kropp som victoria secret modellerna har.
men samtidigt tänker jag, skulle jag kunna lira handboll i en sån kropp? ärligt talat så tror jag absolut inte att min kropp hade klarat av de. Så jag säger såhär, när handbollskarriären är slut för min del, ja då hade jag lätt strävat efter en sån kropp och tränat på ett annat sett än som jag gör nu. Och jag kan lova, när väl den karriären är över så kommer ingen se mig på flera månader, för då är gymmet min bästa vän. Haha, kommer nog inte lyckas, men önsketänkande får man ha. Men frågan är då, hur äter man för att få en sån kropp? äter man ens? jag hade inte klarat av att inte äta någonting, eller typ bara leva på kaffe, never! jag hade gått under! De märker jag nu efter att ha jobbat hela helgen och inte ätit på hela helgen. de enda jag ätit har varit en snabb macka på morgonen och sen inte ätit något på hela dagen, de har resulterat till att jag vart sjukt trött efter arbetet.

jag kan inte fatta egentligen hur vikt, utseende och kroppen kan vara ett så stort ämne och hur man kan vara så missnöjd med sig själv. Jag säger inte att jag inte är missnöjd, för de finns mycket med min kropp som jag vill ändra på, men ändå allt handlar om hur man ser ut.

vad hade ni ändrat på om ni fick ändra på någonting på kroppen/ansiktet?

jag hade ändrat på mina ben/lår och hade inte tackat nej till lite större bröst!




ondskan

har precis kollar färdigt på filmen ondskan, kanske inte en favoritfilm men de var den enda filmen jag orkade se på nu innan jag ska sova. tänker sova ganska tidigt idag eftersom jobbet väntar imorgon redan klockan 7. Dock börjar min mamma jobba halv 7, och hon jobbar nära mig så då får jag åka med tidigare. Men de är ju bara en halvtimma, de orkar jag nog :)
inte för att låta värsta nördig eller så nu, men jag ska faktiskt lägga mig i sängen och läsa min bok! har börjat läsa twilight (jag vet, jag har redan sett filmen, men so what? boken verkar bättre!) och känner suget efter boken hela tiden, haha. 

imorgon kommer min bästa vän maja hem ifrån lanzarote!
även om hon bara varit borta i en vecka så har jag saknat henne väldigt mycket.
tur är väl att jag har jobbat så mycket så jag haft något att göra.
men ska nog träffa maja innan nästa helg iallafall, har ju jobb antagligen till på onsdag om vi ska ha öppet då, annars är de bara tills på tisdag.
onsdag ska jag träffa Bea, som jag inte träffat på flera månader, blir nog en fika.
sen på torsdagen ska jag och jossan antagligen på bio, men kanske hinner träffa maja innan?
sen hela helgen ska jag också jobba, herregud..
sandra älskling fyller ju 19 på fredag(!) och jag ska jobba på lördag (?)
får höra med sandra om vi kan ta en fika veckan efter istället så hon kan få sin födelsedagspresent då, sen ska jag tvinga med henne ut på krogen i slutet av månaden! så ja, jag hinner nog fira henne också ska ni se! Och ja, jag hinner absolut träffa maja denna veckan.

vilket långt och ointressant inlägg de blev, njut och läs.
nu väntar sängen, boken och natten!
sleep tight.

kärlek.


she dancing like she's never dance before.

trött som en gorilla idag, vet inte varför men somnade nog inte riktigt inatt.
men skit samma, nu är jag hemma igen efter en seg dag.
men idag var de riktigt roligt under vissa tider.
vi serverade pudding till efterrätt idag och då passar jag på att fråga en hyfsat snygg kille
jag- smakade puddingen bra ? :)
han- ne, du hade smakar godare!
jag- hahaha, jasså tack!

kunde verkligen inte hålla mig..
sen besökte jag min pappa idag eftersom jag skulle åka med han hem idag.
och då har en gubbe som min pappa jobbar med en mössa med päls på.
och helt plötsligt kommer de in en annan gubbe och säger
han- ta av dig den f*ttmössan, jag blir ju fan kåt!
seriöst, jag dog av skratt!! men var tvungen att hålla mig för visste inte om han skulle dra ännu fler snuskskämt. Helt plötsligt snackar vi om löpning eftersom jag sa att jag funderar på att dra ut och springa när jag kom hem. då säger ena gubben
gubben: men vadå, är de inte lite för kallt för de nu?
jag: nejdå, de är bara att sätta på sig ordentligt med kläder!

då säger han gubben som kommenterade mössan
gubben: men vadå? du kan ju inte direkt sätta på dig själv?
SERIÖST! vafaaaaan, hahahhaha!!
efter detta berättade jag allt för pappa för han var och bytte om när detta hände.
och han gjorde precis som jag, började as garva!! :D:D

nu ska jag nog ut och springa, ska iallafall slänga av mig dessa kläderna och klä på mig något mer bekvämt som en t-shirt :)



heeeeeeeeey baberibbaaaaaa

she dancing like she's never dance before.

trött som en gorilla idag, vet inte varför men somnade nog inte riktigt inatt.
men skit samma, nu är jag hemma igen efter en seg dag.
men idag var de riktigt roligt under vissa tider.
vi serverade pudding till efterrätt idag och då passar jag på att fråga en hyfsat snygg kille
jag- smakade puddingen bra ? :)
han- ne, du hade smakar godare!
jag- hahaha, jasså tack!

kunde verkligen inte hålla mig..
sen besökte jag min pappa idag eftersom jag skulle åka med han hem idag.
och då har en gubbe som min pappa jobbar med en mössa med päls på.
och helt plötsligt kommer de in en annan gubbe och säger
han- ta av dig den f*ttmössan, jag blir ju fan kåt!
seriöst, jag dog av skratt!! men var tvungen att hålla mig för visste inte om han skulle dra ännu fler snuskskämt. Helt plötsligt snackar vi om löpning eftersom jag sa att jag funderar på att dra ut och springa när jag kom hem. då säger ena gubben
gubben: men vadå, är de inte lite för kallt för de nu?
jag: nejdå, de är bara att sätta på sig ordentligt med kläder!

då säger han gubben som kommenterade mössan
gubben: men vadå? du kan ju inte direkt sätta på dig själv?
SERIÖST! vafaaaaan, hahahhaha!!
efter detta berättade jag allt för pappa för han var och bytte om när detta hände.
och han gjorde precis som jag, började as garva!! :D:D

nu ska jag nog ut och springa, ska iallafall slänga av mig dessa kläderna och klä på mig något mer bekvämt som en t-shirt :)



heeeeeeeeey baberibbaaaaaa

partysugen

jag är så galet partysugen just nu, men de slår emot när jag vet att jag har jobb imorgon..
jag ska jobba nästa helg också, den är de meningen att jag är ledig helgen där på.
men funderar på att jobba den helgen också så att jag är ledig den helgen då vi lirar sm i heidhallen.
så de blir antagligen 3 helger i rad nu, bara för handbollens skull.

nu ska jag kolla på robinson.
hörs sedan eller imorgon

kärlekk


brun utan sol!

andra dagen på de nya året, härligt!
detta året känns som mitt år, med tanke på allt de roliga som ska ske!


mina knän värker som in i tusan! Har jobbar från 7.30-15.00 idag.
fanns inte så överdrivet mycket att göra, men de resulterade till att de blev mycket att göra på något konstigt vänster. Som jag alltid säger är de grymt jobbigt att gå upp så fruktansvärt tidigt som 05.30, men när jag väl är uppe, ätit lite och sen klätt på mig och har bara sminket kvar, ja då känns de bra! Väl på jobbet kan jag bara skatta mig lycklig, eftersom de finns så sjukt mycket snygga killar som kommer och käkar hos oss. Allvarligt, de går inte att se ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" när dessa killar dyker upp! Idag var jag även lite brun i ansiktet, jag kletade på brun utan sol igår i ansiktet, och de visade sig idag att jag lyckades få lite färg, underbart! Där försvann den likbleka färgen i ansiktet (ja, nästan så vit var jag) haha.
idag fick jag även besök av en gubbe som kände min mamma och pappa, jag kommer såklart inte ihåg namnet men han var väldigt rolig och hetsade mig som tusan. När han skulle köpa lite godis idag så sa han
gubben- tack så mycket :)
jag- inget att tacka för, de är ju du som ha pengarna ;)
gubben- ja det är de, men du vet inte hur mycket jag tog ;)
hahahahah, okej ni fattar såklart inte skämtet, men jag lovar! Hade ni varit där så hade ni börjat skratta lika mycket som jag och hans kompis gjorde, herregud asså!! :D haha

that was my day ;)
hur har eran dag varit?

 


ny hearder, va tycks ?

ny header, tack så mycket emelie 

Jonna Heidi Bredén


new year

världens bästa pappa


världens bästa mamma


världens bästa farmor


världens bästa farfar








första inlägget den första januari tvåtusentio




då har de nya året fått sin start, och nu ser jag framemot ett år med många nya händelser.
min kväll igår var väldigt mysig. Jag valde att fira nyår hemma hos min farmor och farfar med en middag som innehöll förrätt, huvudrätt och efterrätt, sen en fika. Tillsammans med min mamma och pappa såklart. Jag tycker det var mysigt att umgås tillsammans, och när tolvslaget var inne skålade vi in de nya året. Jag lägger in lite bilder efter detta inlägg.

hur var eran nyår?

kärlek.