nu är mina krafter slut

nu är det dags att duscha och sedan somna gott.
kroppen är helt slut efter all träning idag.
imorgon har jag fyra viktiga saker att göra
ett, skolan
två, ringa min chef
tre, ringa min sjukgymnast
fyra, träna handboll.
så jag behöver en hel del sömn för att orka detta imorgon!!
så passar på att säga godnatt nu, så kanske jag kan blogga när jag är i skolan.

godnatt!
kärlek

-saknar dig ganska mycket nu C..

så jävla snygg

kom precis hem från träning 2, körde fullt ut idag vilket jag inte får göra men gjorde det ändå. Kändes helt okej och det var roligt, dock var jag nära på att dra till knät igen, men det hände inget. men det gjorde mig rädd men släppte sedan den känslan och körde vidare. Efter det hade a-lags killarna träning, säger bara en sak, jag har hittat min man! jävlar va snygg han var, men han är dock upptagen, men ändåååå! Hur snygg som helst att kolla på, och just nu räcker det. haha.

imorgon är det tidig skola, redan klockan 8 börjar idrott&hälsa och sedan idrottpsykologi. Efter det blir det handbollsträning och sova tidigt. Kommer nog försöka köpa proteinpulvret imorgon också!!

nu ska jag duscha.
kärlek!!


.

- du är i mina tankar dagarna ut, tycker om dig.


allvarligt talat

var fan är min kamerasladd?? hittar den inte, och jag har massa bilder som ska upp på datan och bloggen! attans..

sitter nu och kollar in lite shakes som jag och min syster ska köpa för att bygga mer muskler. Tror att vi köper det redan i veckan och börjar med det nästa vecka. Man ska tydligen ta det efter varje träning, det ska återhämta kroppen, det är som en protien dryck tror jag. Vissa tar det istället för vissa måltider, och det kommer nog jag också att göra tror jag ibland. Så nu ska jag se till att sköta detta och bygga mer muskler, sen är jag tillbaka på planen!

Någon som vet något bra ställe förutom gymgrossisten som man kan köpa shakes/proteindryck?

kärlek!


träningspass ett, avklarad

japp, färdig med gymmet. snart är det handboll på schemat.


.

- ta vara på dina riktiga vänner, det är dom som kommer vara med hela livet ♥


det är inte lätt att vara så trött

efter helgens skojiga upplevelser är jag rent ut sagt skadat trött!
var meningen att jag skulle kolla på män som hatar kvinnor, men kände då att det var för riskabelt att jag skulle somna och ville inte missa filmen, så jag brydde mig inte om att kolla på den utan istället valde att umgås med min käre mor. Nu trillar ögonlocken snart ner och jag ska strax bege mig till min underbara säng och sedan somna! fasiken va gött. Imorgon är det gymmet, underbart! Jossan hade rätt, vi börjar visst 10.40 och jag var inställd på 8.40.. Men får se om jag tar sovmorgonen eller om jag åker tidigt och gymmar med min syster, har inte riktigt bestämt mig ännu, tror det blir tidigt :) skall även försöka hinna med att springa in på gina tricot och köpa jeansleggings, likadana som min farmor hade köpt till sig idag. Jag har en tuff farmor asså, tror inte det är många 60åringar som sätter på sig jeansleggings asså. you rock! ♥

nattinatti,
kärlek till er flesta!

veckoplanering

kom precis hem från att promenerat med lina till solhuset. När vi var påväg ner kom det en skur, blev inte så överdrivet blöta vilket var tur. Tycker om att träffa lina, och är glad att vi träffas så ofta nu, hon är en lätt person att prata med och vi är såpass lika att vi förstår varandra. Pratade mycket med henne idag, behövde lätta på hjärtat lite kände jag. Det som är bra med lina är att hon förstår mig och jag kan verkligen tala om hur arg jag är för henne och hon vet precis vad det är jag snackar om. Iallafall, vi snackade helgen, (jag vet att vi planerar tidigt) att jag skulle ha en litet tjejträff typ som "fredagsmys" med mina närmaste vänner. Jag tycker det låter supermysigt och nu ska jag bara snacka med mamma. Då tänkte jag att vi skulle käka lite gott oså, kanske dra ut efter. Ja bara ha det trevligt :) Isåfall om det blir av så är det, jag, lina, maja, jossan och sandra, och självklart min syster. Det låter väl ganska trevligt ? :) det tycker jag iallafall!

min veckoplanering.
måndag- gym, skola, handboll
tisdag- skola, sjukgymnast, handboll
onsdag- gym, skola
torsdag- skola, handboll
fredag- gym, skola, "fredagsmys"
lördag- stenungsund eller stan
söndag- slappa



ikväll får vi se vad som sker, blir nog en film senare och natten tidigt eftersom gymmet väntar imorgon. Ska även dra iväg ett samtal till jossan senare och snacka lite med henne, måste få veta lite saker och även där få lätta på hjärtat lite..

skriver sedan!!
Kärlek / JONNA


bästa vän, min andra halva, kan du bli frisk snart?!

bli frisk frisk frisk. Jag håller tummarna på att ditt nya påhitt får dig att sluta hosta! Men oftast så fungerar dina påhitt, och jag hoppas att dom fungerar denna gång. Good luck my friend!
klarar inte en dag till utan dig maja strååt!! Jag har massa rolig att berätta för dig, men det får du höra när du är frisk!

kärlek till majsan från jånni


handboll är en fest, en fest som aldrig tar slut, inte ens om man sitter på läktaren!!


jenny&jag i heidhallen<3
bild lånad från : brittac.devote.se


inte okej - var är min kamerasladd??



hohohihooo
grym grym grym kväll igår!!
Var först hos my best friend josefine och åt middag och träffade goa brudar! Var såklart jätte nervös innan för att träffa dom tjejerna, men det släppte ju längre tid man var där, grymma tjejer! Satt och tjötade länge med alla och hade de enormt trevligt. Maten va prima och josefine hade tillochmed bakat en egen efterrätt som var något av det godaste, bra gjooort! Efter det goda vi fått, och lite cider och bål i kroppen drog vi in till stan! Jag, sandra och Janni åkte tidigare bara för något, kommer inte ihåg! Men vi åkte iallafall in och gick till keybar som var bestämt att alla skulle dra till. Där träffar vi Martina, en skåning, vilken brud asså! Och även söta frida, som är allmänt söt. Vi drog in på keybar och träffade mycket folk, även denna kväll träffade vi simon nordh som också döpt om mig till Jånni, och det fick jag höra typ hela kvällen, haha! Jag och martina testade på massa nytt igår, men kommer inte gå in i detalj på det, ni får se på bilderna senare när jag har hittat min kamerasladd! Haha. Blev mycket dans på the dancefloor och mycket annat skoj! Träffade Jesper s-h också som jag senare åkte hem med. Galet mycket folk igår iallafall kan jag sammanfatta. Senare hittade vi inte Jossan och resten, dom hade tydligen gått till blvd, men jossan kom mycket senare till keybar innan jag skulle hem.

Idag är man lagom trött, var hemma vid 4 typ. somnade gött och sedan upp klockan 7 för att kolla påhandboll, snacka om att man var trött! träffade Janni i hallen och vi satt och skrattade om kvällen. Hela laget skrattade åt osss idag, och det fattar jag inte varför dom gjorde det? Vi kanske är roliga janni?

nu är jag svin trött och kommer sova en stund nu, farmor och farfar är på kungsmässan och kollar skinnjacka till mig :) hihi.

hörs sedan, nu måste jag prata med världens bästa vän, maja strååt.
som förövrigt är sjuk men mår bättre, bra maja.

krya på dig Virr, tänker på dig! ♥

kärlek!! / Jånni


.

- du har gjort ditt val!


party

gårdagen var superlyckad, vi blev väldigt vackra och hade mycket ragg senare på kvällen, we like!
träffade även simon nordh igår, haha. Och sedan kom hans vänner och då gjorde jag en typisk jonna grej, jag presenterade mig som Simons flickvän och hade as skoj! Hans vänner sa faktiskt att jag såg ut som en modell och trodde jag var det, tror det har med min sminkning att göra. Dom sa iallafall att simon hade tur som hade en så vacker flickvän, hahahaha. Fan va roligt. Simon är den enda dom fattar mina skämt, tror han tycker dom är roliga!

idag blir det party igen, ska hem till en av mina bästa vänner på middag. och sedan vidare ut på stan. Tror det blir en bra kväll med massa skål och skratt. Har även på mig min nya outfit, som ni får se bild på senare hinner inte lägga upp bilder nu eftersom jag väntar på sandra och hennes pappa som ska köra oss. Kanske blir en kort stund på stan idag, får se hur jag känner mig, just nu är jag trött. Men hoppas på att det släpper senare..

- mitt hjärta slog dubbelt så snabbt och hårt idag när jag fick se dig, samtidigt som mina ögon fylldes av tårar...

jaja, nu ska jag kila,. Hoppas ni har en trevlig kväll för det ska jag ha!

Kärlek!!


blir en party helg!

underbar helg väntar. Och idag  blir det model lab med tvillingarna Jossan&Hanna. Efter det ska vi ut på stan och stöka. Blir väl antagligen Blvd efteråt, vårat place liksom. Lär ju träffa massa idag, vilket ska bli svin sköj. Imorgon är det dam middag hemma hos jossan och hanna, och massa brudar ska komma. Väldigt trevligt! Och jag ska ha på mig min nya snygga klänning som jag är kär i, tack sandra att du valde den åt mig, och mina nya klackskor. Åhh vad jag längtar!! Sedan blir det Blvd igen och träffa Stenungsunds bor som kommer ner och ska parta med oss, wowowowwww. Saknat alla dom verkligen.

men imorgon på morgonen typ halv 9 ska jag kolla på handboll, ska ragga med mig johanna som inte får spela än med heid och be henne hålla mig sällskap, tror hon ställler upp, för hon är så go!

nu ska jag käka sedan åka in och möta jossan och hanna.
ha en bra kväll,

massa kärlek! / JONNA

hi

-träning nu
sedan hem och sova och vakna
sedan skolan och vara med min grymma UF grubb, Lisa, Karin, Martin, Michel och jakob.
yeaah


ingen handboll, åt helvete

brevet man väntat på i flera månadet kom äntligen idag, var man lika glad som man trodde man skulle vara när man öppnade det? nej det var man inte.. Undersökning+röntgen den 6 november.. Ingen handboll innan 6 november!! SERIÖÖÖÖST!! skit! Inte nog med det, min dag har varit piss idag, har haft så ont i min rygg och hade fortfarande att jag har ingen aning om hur jag ska göra! Smörjde precis in hela ryggen med tiger balsam och nu bränns det.. Imorgon ska florre kolla på ryggen..

var iallafall i stan med sandra. Vi köpte en present till hanna och jossan. Sen spenderade jag lite pengar på mig själv, köpte  bla. ett halsband från Diddi, en svart "middagsklänning" från MQ, höga klackskor från din sko, osv. Lägger upp en bild innan helgen :)

kärlek / JONNA

godmorgon skolan och ryggvärk

jättemysigt, jag har världens värk i hela ryggen..
ska snart gå upp till min lärare florin och be han massera mig, jag har såå ont.
så nu orkar jag inte skriva, har haft världens sämsta natt..
skriver när jag är hemma.
ha det gött

hur får man bort alla dåliga tankar?



kom precis hem från att ha vart och sola med min syster, var meningen att maja skulle följa med men hon ångrade sig för att hennes data hade damp, men överraskande nog var hon utanför när vi hade solat färdigt, hon är så söt! Följde oss sedan till spårvagnen och gick sedan hem. Nu känner jag att jag fått lite färg, har iallafall påbörjat min färg. Blir nog att jag solar på lördag morgon också innan det blir heidhallen. Det är ju kortedala cup denna helgen, och lyckligtvis har vårat lag alla sina matcher i heidhallen, nära och bra! så där kommer jag tillbringa lördag förmiddag och hela söndagen. Mycket handboll!! Dock kommer jag inte att spela för alla ni som undrar och frågar hela tiden, nej jag kommer inte spela. För er som tror att mitt knä är bra, så nej. Jag kanske kanske börjar träna ordentligt med handboll+löpning i början av oktober om jag har tur och vad röntgen visar, så här har ni svaret!

det är snart dags att sova, ska upp tidigt imorgon, redan klockan 05.30. Har nämligen mördardagen imorgon och börjar klockan 8.00 och slutar någon gång vid tre? Efter det blir det stan med världens bästa sandra, presenter ska köpas! Och klänningar. Yeah, najsss! Sen hem en snabbis och vidare till hallen för att köra styrketräning för sig själv, åh vad jag gillar lagsporter, speciellt när man är ensam och inte får vara med... jätteskoj.

P.S LINA MILD, SASTA PÅ KILLEN!! säger bara ett ord, snygge..

börjar känna mig ganska uttråkad så ska snart sova. funderar lite över livet och andra saker.. både dålig och bra tankar, ledsna och glada tankar, ja ni fattar. Tänk att man kan förlora så mycket på bara några minuter.. det är helt sjukt.

godnatt, kärlek!! / Jonna

as long as you love me baby



bästa vänner

tjabbaa, gooo skoldag idag asså. Började klockan 8.00 och slutade 9.45!! Ganska gött asså. Drog in till stan med världens bästa Jossan, vi kollade runt lite och sedan gick upp till Gina tricot dit även Sandis kom och höll oss sällskap, jag köpte en tröja kan vi väl kalla det på gina, och sandra köpte en gosig svart stickad tröja. Jag är väldigt nöjd faktiskt, ni ser på bilden nedan. Sen skulle dom tillbaka till skolan för dom hade en lektion till eftersom dom valt att läsa typ engelska C. Då åkte jag hem och var svin trött, somnade gött på soffan och sedan väcks av ett sms.. GISSA VEM ?!?! Maja strååt såklart, som alltid tajmar sina sms med min sömn, haha! Vi bestämde för att träffas och kolla ut våra halsband idag som vi pratat om lääääänge, och idag köpte vi dom. Kommer bild nedan snart... Tycker om dom jätte mycket, väldigt enkla och man kan ha dom till vad som helst.  love !
Sen gick jag och maja till BK och för majsan skulle käka, tror ni inte att smartot själv spillde ut all cola som JAG SOM ÄR SÅ SNÄLL torkade upp bara för att maja skulle få äta sin mat! Visst var det ganska snällt av mig, jag satt mig liksom på knä och torkade upp HENNES COLA, det är snällt!!

Imorgon blir det stan med sandra efter skolan, ska köpta presenter till Jossan och Hanna eftersom vi ska på middag hos dom på lördag. Måste även köpa mig en klänning och skor innan dess, plus lite smycken tror jag, (fan). Ska även ut på fredag, vi ska nämligen bli sminkade på Model Lab på fredag och kommer sedan att gå ut på Park Lane, Yeeeaaaahh! Och på lördag är det också partiie, najs!! Lina mild kommer även in till göteborg på lördagskvällen med sina vänner som vi kommer träffa ute.. åååhhh så bra ! <3

kärlek / Jonna



vit tunika- gina tricot
grå tröja (ny)- gina tricot
jeans väst- MQ
leggings- H&M
brillor- gina tricot
skor- blommiga converse
väska- kajs


världens bästa jossan innan stan.. ( det regnade )

dagens armband!! Pearls for girls!!

våra halsband <3

ofta inte fina ?


en skoldag avklarad, yes!

kom hem för en stund sedan från skolan, har gått hela dagen idag vilket är väldigt ovanligt att göra på aspero, men har gått från klockan 8.00-14.30, alltså hela dagen! Jag tycker egentligen att skolan är jätte tråkig, men nu har jag börjat göra det rolig, jag gillar färger och då har jag börjat skriva i mina anteckningsblock med olika färger, det gör det lite roligare tycker jag, och det har verkligen hjälpt. Hoppas bara att detta kan hålla i sig hela året. Idag hade vi Idrott och hälsa vilket var en ganska rolig lektion faktiskt, fick lära sig hela kroppen på latin, och muskler osv, tyckte om det. Sen hade vi andra lektionen ( vi har bara två lektioner per dag ) idrottpsykologi, vilket jag tycker är lite tråkigt faktiskt och ångrar att jag valde det. Så det var nästan bara segt att sitta där och lyssna, fast vissa saker är ju ganska intressanta men vissa inte.

Nu sitter jag och inväntar mat, har precis hjälpt till lite här hemma, typ städat och vikit tvätten! Ikväll blir det handbollsträning men för min del, egen träning.. Det menas lite styrketräning osv. najs.
Imorgon går jag i skolan mellan 8-10.00, sedan blir det förhoppningsvis stan med någon, och sen solariumet med lina!

skriver sedan, kärlek!!

sista inlägget

yeye, nu ska jag hem och duscha och sedan lägga mig och kolla på prison break.
imorgon blir det tidig uppgång, 06.00 var det jaa! Undebart, eller inte. Fyfan!!
hoppas ni har en mysig måndagskväll, för det ska jag ha.

kärlek


välkommen till aspero syster!

underbart att solat första gången idag, åh vad skönt det var! Haha, blir solning på onsdag och torsdag också med Lina. Åkte till redbergsplatsen och kollade fotboll idag med Lina, alltid roligt att se dom spela, men idag ville dom att jag skulle vara med, haha. Men nej det kunde jag inte men lovade att ställa upp någon dag, kanske nästa vecka. Dock kommer jag säkert sabba för alla, men jag kan ju lika väl göra ett försök! Jag och lina började snacka framtidsplaner, resa till thailand osv. vi hade bestämt oss för en resa nästa höst även nathalie skulle också med på den resan, får väl se om hon inte ångrat sig. Jag och Lina tänker iallafall sticka dit nästa höst, och vi kommer vara borta 2-3 veckor, haha. Och vi snackade om att det är så sjukt långt att åka med flyg och då sa jag; Äschh, jag tar ett sömnpiller och sover hela resan istället.. Lina: Haha, men om vi kraschar och du sover, hur gör vi då? Jag: Haha, fan va najs, då slipper jag drabbas av panik och sover istället, jävligt najs asså! HAHAHAHA, fyfan va sjukt.. Men både jag och lina är lite skrajja för att åka så långt, så några drinkar innan resan blir det allt ! Haha, hoppas ju verkligen på att detta blir av asså..

Nu till något roligt, min syster börjar på Aspero imorgon!! ÄNTLIGEN!!
fasen vad roligt asså, hon är nog väldigt nervös nu, men vad roligt!
säger bara välkommer syster : http://bredenjulia.blogg.se

idag är ännu ett avsnitt av prison break, åh vad spännande. Jag har blivit som besatt av prison break, och idag sägs det vara sista avsnittet, men glöm det! Det är fler än ett avsnitt kvar!! yeaaaaahhh!!

kärlek!!


Hon den dära jonna


slappis idag
innan solhuset!

t-shirt- H&M
shorts- H&M
skor- converse

bilder från i lördags!


farmor och mamma, på mammas dag!

julia och farmor

farfar <3

farfar och julia

jag, farfar och julia

sminkning innan keybar, sandra! och maja på ett hörn!

majsan! <3

någon är seriös

galen


goo sandra!

janni och Jojje!!

hanna, jag och janni!! <3

hahaha, stefan och jag! haha

janni och hanna!

ge mig mer!

lyckliga!

pose babyy

Janni, Sessan och hannis

sötnos

jojje och adam, snygga brillor!

simon, jojjes kompis och jojje!!

jag, ellinor och paulina! <3

ge mig en poose stefan och anton! haha!

otroligt bra kväll!

solhuset- första gången sen 1,5 år tillbaka

ska snart ge mig av till solhuset med maja.
det är första gången på 1,5 år jag ska dit och sola. Jag solade hela 1an på gymnasiumet, minst 2 gånger i veckan. I 2an blev det ingen solning eftersom jag drog korsbandet och fick därför inte sola. Men idag ska jag dit. Ska bli skönt faktiskt!

skriver sedan.
Kärlek

godmorgon måndaaag!

host host..

jag överdriver inte nu, jag sov som en prinsessa inatt!! Det var verkligen en befrielse att få lägga sig i sängen igår. Igår var jag ju som sagt med Maja som kom upp till mig, vi hade mycket att prata om, om då menar jag mycket! Det blev väldigt mycket skratt som man inte kunde sluta skratta åt. Vi gick runt i högsbo i flera timmar och träffade massa folk som vi snackade med i många många minuter.. Tror till och med det blev lite love is in the air för vissa ;) haha. Kanske lite överdrivet.. Sen kom Gurra med bussen som maja skulle ta hem, så sa vi hejdå till maja och gick sedan vidare hemåt. Vi snackade mycket om Bolt och skrattade åt att han verkar vara en riktig glidare, haha. Gurra kom med sina kommentarer hela tiden och jag kunde inte sluta skratta och det kunde nog inte han heller. Vi är dåliga på att ses sa Gurra och det är något vi ska ändra på nu!!

Men iallafall, nu är jag vaken och pigg. Ska precis göra min frukost; Fil och banan! Mums..
sedan idag får vi se vad som händer, inget bestämt just nu, tar det som det kommer!
och imorgon får jag äntligen löööööön! Och då ska jag och majsan till en fin smycke affär och kolla på varsitt halsband. Och sen på ett par nya skor till mig, vi kanske inte gör just detta i morgon, annars blir det i veckan, men tror det blir i morgon!!

kärlek, skriver sedan / jonna

sista inlägget idag?

sii, sista inlägget idag tror jag. Mina ögon orkar inte vara vakna länge till och ändå ska jag träffa maja snart som är påväg upp hit och senare vid halv 11 ska jag möta gurra vid bussen för att vara med han en stund. Tacka gud att vi är lediga i morgon, annars hade jag vart tvungen att sova redan nu! Tidigare idag hade jag sjukt tråkigt, och då snackade jag och jesper s-h  att vi ska hitta på något varje söndag, typ gå ut och gå! Söndagar brukar ju vara skittråkiga och då bestämde vi det ihop att vi ska göra söndagar roliga! haha. Får väl se om vi lyckas, hoppas det. Imorgon ska jag även med Lina och kolla på hennes pojkvän igen när han spelar med korpenlaget ute på redbergsplatsen klockan 18.00. Jag som är en så snäll vän ställer självklart upp och åker med Lina och kollar. Sånt är vänner till för, att ställa upp i tråkiga och roliga situationer. Tycker då att det är kul att kolla på detta korpenlaget för dom är ju så sjukt roliga, slår typ ner varenda en! Haha. kul ska det bli..
Men hörs imorgon när jag vaknat, om jag vaknar! haha..

kärlek!


nu behöver jag eran hjälp!

vad betyder detta på spanska!
kan vara fel stavat, men ungefär?
hjälp så fort som möjligt!!

son tus labios rojos, que yo qiero besar


hungry eyes



jag har världens coolaste kompis!

är hon inte harry potter så är hon något annat.
våran alldelses egna JESSICKA BERNTSSON!
tack gode gud att jag har dig som vän!
en vän som gör en sån glädje i andras liv!
kan man inte annat än att dö av skratt till dessa bilderna.
you rock girl and you rock my world!

här har vi henne!!

som harry potter!


som en prostiturerad svart kvinna



och som sig själv, Jessicka Berntsson, min prinsessa!


ny design, vad tycks?

världens bästa Emelie har gjort det igen!
jag älskar varje ny design som hon gör till mig, galet bra är hon!
tack ännu en gång!  http://honheteremelie.blogg.se

kärlek!


återställd


bed of roses

nu börjar livet återställa sig igen, så underbart!
valde att lägga mig och vila en stund med tanke på den lilla sömn jag fick inatt, en timme! Somnade skönt och kunde inte vakna, jag kunde inte vakna! Jag var djupt inne i en sömn och varje gång jag öppnade ögonen drogs dom lika snabbt ner igen, GALET TRÖTT! Men sen tog jag mig i kragen efter 1,5 timmes vila, och bad farmor göra kaffe till mig och en smörgås, och nu är jag vaken och snart återställd!
Jessi smsar mig stup i kvarten och vill träffa mig innan hon åker till spanien, och självklart tänker jag göra det. Men hon har även insätt att jag är en väldigt upptagen kvinna, haha. Men jag ska klämma in henne i min kalender nu innan hon åker iväg.

kärlek / jonna

uttråkad

Du är utmanad! Så fort du ser detta skall du kopiera den, göra den och klistra in den på din blogg

PERSONLIGT

1. Vad heter du? - Jonna Bredén
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? - Ebba
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Inget annat
4. Vilket stjärntecken är du? - Tvilling
5. Vilken årgång är du? - 1991
6. Bott utomlands? - nix
7. Flyttat antal gånger? - håller inte räkningen
8. Vart skulle du vilja bo? - Spanien

UTSEENDE
1. Hur lång är du? - 1,77
2. Hur mycket väger du? - ....
3. Hårfärg och frisyr? - blond, långt hår
4. Ögonfärg? - Blåa
5. Mest nöjd med? - ögonen
6. Minst nöjd med? - benen
7. Skostorlek? - 40
8. Glasögon? - Jupp, läsglasögon!
9. Har du några piercingar/tatueringar? -nix, eller bara i öronen

FAVORITER

1. Filmer? - Pretty woman,
3. Årstider? - Summer of course
4. Mat/dryck? - spaghetti och köttfärsås
5. Djur? - hund
6. Färg? - rosa, svart
7. Parfym? - Massa
8. Tv-program? - PRISON BREAK!
9. Sysselsättning? - Träning, vänner, fest

KLÄDER


1. Vad använder du just nu för jacka? - Skinnjacka,jeans jacka
2. Vad använder du just nu för skor? - converse, världens bästa sko!
3. Favoritfärg på kläder? - svart
4. Favoritmaterial på kläder? - alla
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? - de mesta
6. Favoritaffärer? - Gina, MQ, h&m och massa
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? - jag håller inte räkningen, men jag är beroende av kläder
8. Favoritmärke? Har inget favorit märke, köper det som är snyggt

GREJER
Plånbok: - en Friis and company
Tandborste: - Rosa såklart
Smycken: - oj, för många, men ändå för lite :O
Mp3: - Nej IPOD
Mobil: sämsta mobilen någonsin, sony ericsson..

bananaaasss

feel good, är väl det man brukar säga dagen efter?

jag hade en kanon kväll, en av dom bästa kvällarna ute asså. Allt folk, helt sannslöst hur grymt det var! Haha. Jag gick till keybar med världens bästa trio, nämligen Maja, Sandra och Jag. Väl där träffade vi så sjukt mycket folk, och så kul vi hade. Janni min lilla partyprinsessa, så kul att festa äntligen med henne, det var på tiden! Sen gick jag, maja och sandra ner till BLVD för att jag skulle presentera mina kära vänner för C som befann sig nere på BLVD. Var med han en stund och snackade osv, väldigt tråkigt att gå ifrån honom sen när vi skulle upp till keybar igen, men vi fick träffas en stund iallafall, och sandra och maja fick träffa honom, bra!

nu är jag bananas trött asså, borde vila mig lite!
ska antagligen träffa bästa vännen Gurra senare, och lilla lina.
måste ju ladda krafterna tills dess, och berätta alla roliga detaljer, mhmmm

kärlek!

party är vår vardag?

ja det kan många tycka, men så är det inte :D Haha.
strax ska vi iväg och käka ute med mamma, sedan blir det party för fullt hus!!
maja kommer in till stan sedan, och sedan ska vi möta resten.
ojojoj ojojojoj.. Haha, det här ska bli grymt roligt.
Ni andra kan sitte hemma i soffan och ruttna, eller så gör ni som oss, drar ut på stan!

Kärlek, ska fixa mig nu!

många födelsedagar på en dag

passar redan på nu att säga grattis till världens bästa mamma som blir 39 år, världens bästa Jossan & Hanna som blir 18 år. Hoppas eran dag blir den bästa någonsin!

Nu väntar jag på att min syster ska bli färdig för att sedan åka in till stan en snabbis, för jag måste köpa en present till mamma vilket jag har glömt av! Senare ska jag, mamma och julia käka på någon resturang på avenyn, vid 8 tiden ikväll. Det ska bli mysigt att umgås med familjen. Skulle ha träffat C idag också, men eftersom jag känner mig hängig, förskyld, hosta osv, tyckte jag det var lika bra att vi inte träffades idag eftersom jag inte vill smitta ner honom så att han också blir sjuk, så C får jag träffa i veckan istället :( hade velat träffa honom idag egentligen, men jag blir ju alltid sjuk vid fel tillfälle!!

här kommer lite bilder jag glömt lägga upp!
kärlek / jonna

syskonkärlek- julia och jonna




See yaa next time

nu drar jag äntligen hem, tror jag?
vart tror ni jag ska?




naturkunskapens första läxa- done!

- jaaabbaaadabbadoooo!!
jag är klar med naturkunskapens först läxa, hoho! Superduper glad är jag, och hoppas på att detta kan hålla i sig hela dagen. (hoppas jag gjorde rätt läxa). wohoo!!

nu kan jag ta det lugnt i helgen och inte behöva tänka på skolan och få ångest, så jäkla gött!!

kärlek / jonna

.

- du sviker, du gör mig ledsen, nu orkar jag inte detta mer..

en ny jonna ?

nu har lilla stella åkt hem med sin pappa igen, och jag har börjar göra min läxa. Känns som om det går bra, men det kommer ta lite tid, vill bli klar med denna läxan idag så jag slipper tänka på den i helgen, så får sätta igång nu och verkligen försöka bli klar! Det är väldigt sällan jag gör mina läxor och tar dom på allvar, men nu har det slagit om till något bra, nu eller idag är det roligt att göra läxan, kan det beror på att det går så bra, eller är det för något annat? Jag vet inte, men jag hoppas att jag kommer tycka det är roligt med läxor längre fram och verkligen sköta detta. Bra jonna!

kärlek

efterlyser- ny design på bloggen!

jag efterlyser emelie!
jag behöver din hjälp att göra om min blogg lite.
om någon annan är intresserad av att hjälpa mig, så är det bara att lämna en kommentar så svarar jag tillbaka :)

kärlek / jonna


sitter med en av dom sötaste ungarna i hela världen nu

Lilla Stella är på besök i hamnen, det är Daniel (Danis) dotter som är 2år.
hon är så gullig så jag tror jag svimmar, snacka om att jag inte kan vara koncentrerad nu, när jag jag egentligen ska plugga. Sitter hellre med Stella och målar Tingeling än att kolla på läxan, iofs hade jag börjat med läxan innan Stella kom, men nu kan jag inte slita mig. Nu målar vi förfullt. Sötnos!!
här är våran teckning vi målade nyss! Och sen får ni se på en annan tingeling!
kom ihåg att det är stella som målat, och inte jag!

kärlek/ jonna och stella

i love you my brownie girl




idag är det min dag

tack vare nathalie hult; http://nathaliehult.blogg.se som påminde mig att idag är det ju faktiskt min namnsdag. Vilket jag hade glömt av!!  Tycker faktiskt att alla ska skriva grattis till mig, namnsdag som namnsdag, men det betyder ändå något. Innan brukade vi få presenter på våran namnsdag, så vet vem det kanska väntar något kul när man kommer hem ;) ?

sitter ju just nu på farfars jobb och ska göra en läxa vi fick i naturkunskapen igår, lika bra att ha den gjord. Så ska alldeles strax sätta igång med den, inte för att den är så överdrivet svår, det är bara att leta fram fakta om Tyco Brahe och sen skriva det på ett A4 papper. Men gick trots allt upp klockan 05,00 idag, på min lediga dag! Det kallar jag att vara duktig! Åkte med farfar redan klockan 05,45 och sitter nu här hela dagen. tyyyp.

senare ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, vi har egentligen träning idag men den tänker jag hoppa över med tanke på att jag vill bli frisk, så hörde jag även att Jessi och c.o kommer ner till göteborg från stenungsund för en ute kväll på stan, det betyder att om jag orkar kommer jag åka in till stan någon gång vid 20 tiden ikväll! yeeeaaaaahh!

kärlek / jonna

p.s imorgon är det en stor dag!
Min mamma fyller 39år, vilket vi kommer fira på en resturang på avenyn vid 8 tiden
josefine & hanna bergqvist blir 18år, vilket kommer att firas nästa lördag och kanske imorgon.
underbar helg med andra ord!!
<3


mobbing i heidhallen!

igår på träningen mådde inte jag så bra, så tänkte lika väl att jag kunde dra hem. Men då är min favorit maja strååt där med världens mysigaste sandra och ska kolla på träningen. Tror ni inte att det blir typ hets direkt för minsta lilla jag säger! Maja påstår att jag kommer lämna  henne, vilket jag kommer göra imon kort tid, och vi som skulle "förlova" oss i våran vänskap.. Maja vägrade låta mig gå hem, och jag som mådde så dåligt. Det var verkligen synd om mig, tillslut säger jag hejdå till alla utan maja, sedan springer jag mot utgången, tror ni inte att den lilla maja kommer snabbt som fan efter mig och inte låter mig gå ut? Jo det var precis det hon gjorde, och jag vet inte hur jag kom ut men jag fick massa idéer på att springa upp i caféet och ta den vägen ut, men maja hindrade mig. Den lilla sockersöta saken ville att jag skulle säga hejdå till henne också, och självklart gjorde jag det. Och nu är allt som vanligt igen, tack gode gud.. Haha. Nä men maja vet att jag aldrig kommer att lämna henne för någon, hon är ju trots allt maja strååt, min vän, min andra halva! Och nu vill jag bara tillägga att jag aldrig kommer att lämna dig heller sandra simestad. you are the angel from heaven.
så detta inlägget är mest för maja och sandra, som påstår att jag kommer lämna dom för att vara med andra, men glöm det!
massa kärlek. / jånni

världens bästa trio, love


p.s vi hade dopingtest idag i laget. jag och Julia slapp göra det testet eftersom vi kom lite sent. thanks!
men lider lite med flickorna som fick göra det, vissa kunde inte ens kissa. hahaaaahahaaaaa

en dag på aspero

japp, då var en riktig skoldag över, och vi är lediga imorgon... aspero asså... haha så skönt!
fick dock två läxor i naturvetenskap A+B som jag ska göra imorgon på min farfars jobb, så det blir en tidig uppgång i morgon trots ledigheten. Men det var rätt kul att komma tillbaka, då fick man se massa nya ansikten och skrattade mycket. Min dag tillbringades mesta dels med jossan, och när vi är tillsammans så händer det alltid saker. Haha. vilket fall som helst, skönt med samtidigt tråkigt att börja skolan igen... Skrev in mig idag i specialidrott C, så kanske blir mer på mitt schema än vad det var innan, men men. Förstår inte ens mitt schema och min lärare har kladdat fel flera gånger på det så har fått be om ett nyss två gånger idag, plus att Georg rev söndet MITT SCHEMA som jag gav honom för att vara snäll och sen ville jag kolla på det och då drog båda så det gick sönder ( men vi säger att det var georg! )

idag skulle jag kollat på när C spelar match, men eftersom dom flesta är upptagna idag så orkar inte jag heller. Men kanske att sötnosen Lina följer med mig, beror på när hon kommer hem från tjörn. Annars blir det att vi träffas på lördag istället vilket jag tycker ska bli kul. Och min dag idag slutar väl i heidhallen med en jobbig handbollsträning, wohoo.. Haha.

skriver sedan!

pusssis

vacker skola, eller vad säger ni?

jobbigt skönt


mitt namn brevid ditt namn med ett hjärta i mitten
det skulle vara perfekt


jobbig träning är ordet. Fasen vad jobbigt det var!
spelade mesta dels under hela träningen, men eftersom min sjukgymnast förbjudit mig från att spela, så fick jag göra mina mycket roliga rehab övningar, som faktisk börjar bli jobbiga. Tränade även mycket rumpa/lår idag med våra grymma målvakter, snacka om jobbigt asså! Helt död efteråt! Och efter det var jag laddad på att börja göra i ordning mig för att dra hem, nä då ropar min kära tränare; Jonna! Kan du lira? Hela hallen sken upp av glädje och jag satt på mig min vackra gula väst som stinker skit och spelade! Haha, gryyyymt! Vårat lag var ju såklart överlägsna och vann varje match, vilket gjorde att vi fick spela mest, och det var inte så skönt efter att man känner hur benen och rumpan bara är jätte trött. Haha, men men, grymt jobbig och rolig träning iallafall!

Nu ska det bli duschen, för i morgon väntar en spännande dag! Skolan börjar!
vi börjar klockan 14.00, och innan dess ska jag möta en av mina bästa vänner Jossan. Och då ska vi kanske ta en fika och snacka massa skit, i like! Sen åka till skolan och få se vårat nya schema för dessa 8 veckor, fyfan! Har hört rykten om att det ska vara ett helvetes schema, vilket jag inte ser fram emot. Får väl tänka positivt att vi får det goa schemat senare under året. yeeeesss..

träningsvärk imorgon, åh så underbart!
hörs imorgon när jag kommit hem från skolan,
får se om jag hinner blogga eftersom min träning börjar 16.30 imorgon (?!)

pusselipussan, ♥

handboll är ju sporten alla borde älska



- tack och hej nu ska jag gå och träna röven av mig..

haha, kanske inte riktigt, men jag tänker träna nu iallafall..
skriver sedan när jag är hemma igen!

pusselipussan

sjukgymnastik- yeaaah!


jag och min älskling Lina Mild, en underbar bild, eller vad tycker ni?
lycka=kärlek

kom precis hem från sjukgymnastiken, yeaaah! Det gick väl ganska bra tycker jag. Kommer inte riktigt ihåg vad johanna sa, men jag ska nog kunna leverera det ganska bra till mina tränare. Hon tyckte jag hade bra rörlighet i knät och att jag fått en hyfsat bra muskel, det saknas bara 1cm i omkrets på båda låren vilket är bra, hon gjorde även tester för korsbandet och minisken, det verkade bra. Hon tyckte det var väldigt konstigt att mitt knä hoppar ur led när jag har jeans på mig, så måste ha med mig jeans nästa gång. Hon blev lite uppröd när jag sa att jag  gått ut på plan och kört fullt ut, och drog då ner det till att jag endast får spela försvar och passa, inte göra några explosiva saker. Hon tyckte att jag skött rehaben väldigt bra i sommar ( vilket jag inte gjort ), jaa sen kommer jag fan inte ihåg mer asså. Hon sa att det verkade gå bra iallafall och gav mig ännu jobbigare övningar! Nu måste jag vänta på röntgen och se vad som är felet i knät när jag har jeans på mig, yeeeah.. Fattar ni ? haha..

Nu väntar jag in träningspass 2 för dagen, ska ju bli himla kul asså. Får se om jag kan hålla mig borta från spelövningar! Attans, det som har gått så grymt bra! Världens bästa Maja ska ha en träningsmatch innan våran träning, vem vet, jag kanske hinner se den? När jag klev av bussen idag såg jag min farmor, så jag smög upp bakom henne och sa; HEEEEEEJ FARMOR i hennes öra. Hon blev ju såklart rädd och sen skrattade jag. Sen ser jag två snygga pojkar komma mot mig, och när jag sedan tittar upp igen står min bästa vän Gurra och hans kompis Alex framför mig! Dregelvarning, men samtidigt en väldigt pinsam situation, ja alla som vet, vet varför det var så pinsamt att träffa Alex. Tjatja på dom liksom och sen frågade alex vad jag skulle göra idag, och då svarade jag. Ojoj... Gurra skulle ju iväg och träna, och jag tror inte att han fattade någonting om vad vi snackade om, riktigt pinsamt med andra ord. Haha.

jaja, skriver sedan innan jag drar mig, jag har väldigt blandade känslor idag och vet inte vad som är rätt och fel känns det som, well well, antar att ni inte fattar!

Pusss ♥

godmorgon

vaknade för en liten stund sen och har redan käkat frukost, och börjar långsamt att klä på mig alla olika träningsplagg. Är verkligen inte taggad på sjukgymasten idag, men men.
Imorgon börjar det vi alla har saknat under hela sommaren, skolan börjar i morgon, åhh vad jag blir glad. Eller inte! Har hört av oliver att vi ska ha värsta hat schemat.. ofta man blir glad av att höra det nu på morgonen? Nej skulle inte tro det va!
nu´måste jag öka!

Puss hörs sedan!

prison break, världsklass

vilka idioter, blir svin arg när man ändrar en träningstid dagen innan på KVÄLLEN! Tänk om jag inte hade kollat datan nu på kvällen, då hade jag inte vetat att vi hade ändrat träningstiden, plus att jag hade tänkt spendera min lediga tid innan träningen med C. Sånt här är inte okej enligt mig. åååhhhh! Haha, inte okej!

kollade precis klart på prison break, helt sannslöst hur bra det är! Jag kan inte tänka mig att det bara är ett avsnitt kvar, glöm det! Det är en hel säsong kvar kan jag lova!
Imorgon blir det att ställa klockan på sin sista lediga dag, ska till sjukgymnasten 13.15, äntligen! Var ett bra tag sen nu. Hon har ju haft semester osv. Hon lär ju få en chock när jag berättar att jag börjat träna/spela handboll igen, ska bli kul att se hennes min, haha.

godnatt, pusss.

lina öhlander



ska träffa den här godingen och sedan vidare och hejja på hennes pojkvän och hans tvillingbror, ska bli riktigt kul faktiskt! Lina har även lovat att berätta hur jag var när vi var på Hamn Krogen i stenungsund, jag ska tydligen ha snackat med fel tvilling, alltså inte snackat med linas pojkvän utan hans tvilling bror, och sedan påstått att linas pojkvän är en player, fast egentligen är det hans tvillingbror, eller nått? Hahaha, fattar inget!  Ska bli kul att lyssna på, nästan värt att åka osminkad eftersom jag kommer att skratta så att tårarna kommer att komma. Haha!!

Nu ska jag käka tacos med min mamma och syster, mums vad gott :)
C spelar match, så lycka till!
Och nu snackar jag med Crille som inte vet hur man kommer in på våran klassfest sidan på facebook, och det är lite svårt att förklara via msn för honom hur han ska anmäla sig, men ska göra mitt bästa! Även att jag vet att jag kommer misslyckas, förvånar mig inte om han tvingat mig att komma hem till han för att visa hur man anmäler sig, haha. Vi får hoppas på det bästa. Nu, käk.

Hörs efter matchen om jag hinner.
sista avsnittet av prison break idag! LADDA!!

puss♥

.

 - remember that I always love you.

fotboll på redbergsplatsen klockan 18.00, kom och kolla!

Tja!!
precis vart i stan och tagit en fika, fikan som bestod av en räksmörgås och en god jucie. Kollade även in ett par svin söta klackskor på Din sko :O som jag verkligen måste ha! Dom var snörande med sidenband. Mmm, nästa veckas köp!
Träffade även Lina, som jag ska åka med klockan 18.00 till redbergsplatsen och sitta och kolla med henne när hennes pojkvän och hans polare spelar fotboll, förvånar mig inte om jag kommer vara med och spela, haha! Lina den mesen kommer inte att spelar iallafall och det vet jag! Haha.

pusselipussan

in the name of love

lite bilder :)


jag och simon

jag och älsklings roos

i wanna sleep with you all night long


bilder

hon den dära jonna

vit klänning- MQ
leggings- H&M
bruna gladiator skor- spanien




sommaren med göran

idag bär det av till biopalatset med min farmor och farfar och Julia, mysigt..
vi tar den tidiga bion, så får vi se vad som händer efteråt.
nu ska jag fixa i ordning mig, hörs efter bion.
puss

lycka


skapa känslan

nyduschad och redo för dagens händelser. 
vet egentligen inte vad det är jag har som jag ska göra idag, åker väl till kungsbacka och köper en present till julia om jag orkar, annars tar jag det i veckan. Väntar på att Jossan ska komma hem från danmark så får vi se om hon orkar träffas, men det tror jag. Kanske träffar C idag också, skulle vara väldigt roligt.  Kanske blir bio ikväll också, men inget som är bestämt. åh roliga söndag asså! Bara jag som älskar söndagar såhär mycket? 3 dagar kvar till skolan också, åh lyckliga oss.. Kommer inte ens ihåg hur det var att gå i skolan, haha.

blir lite sur pga en sak. Men orkar verkligen inte skriva om det här i bloggen..

pusss


en liten tripp på stan

kom nyss hem från staden, har träffat Jenni en stund.
saknat den dära pricken väldigt länge nu.
Gick till min farmor och farfar och bad farmor göra en god sallad till mig, mums vad gott.
goare än godis.

har haft lite tråkigt just nu, så tog massa cp bilder. Skulle vart ute med några vänner egentligen, men vet ni? Jag orkade inte verkligen, ligger hellre hemma ikväll!



hon den dära jonna


klänning- gina tricot
skärp- MQ
leggings- Mammas
knästrumpor- Bik bok
skor- din sko

stenungsund föfaaan! ;)

yeye, ännu en lycka partykväll i stenungsund. Det gillar vi.
grymma tjejer asså, så trevliga!

idag fyller världens bästa lilla syster 16 år, grattis till henne!

vet inte vad jag ska skriva mer, är inte så sugen på något just nu, eftersom det är så sjukt kasst väder..
pusss

skadat trött

vet seriöst inte vad det är med mig, jag är jätte trött och trött i hela kroppen. Kanske såhär det ska kännas efter  jobbigt pass men väldigt roligt. Jessi hetsar mig på msn att jag är en vekling och jag inte sover över i stenungssund, men både jag och sandra har träningspass tidigt på lördag morgon så vi måste ta 1 bussen. Men det är lugnt för både mig och sandra tror jag :) Så imorgon ger vi oss av till stenungssund, jag och sandra. Vi brukar ha en trio, nämligen våran maja brukar vara med, men inte imorgon. Hon har ett gott träningspass att syssla, men vi kommer sakna henne!
Tillbaka till träningen, det gick svin bra. Och vi spelade mest och det var roligt, och en sålänge känns det grymt bra i knät så det är nog ingen fara att träna så som jag gör nu :) yeeaah. Nu väntar en lååång varm dusch och sedan verkligen bara ta det lugnt och sova ut imorgon, mmh vad härligt. Lovade att träffa maja en stund också, men då får hon traska sig upp till mig, haha.
Nä nu är det natten. Nattiii
pusss♥

yeaaaaaaah

helt klart lyckat

idag kom C hem till mig, julia hade gjort mat till oss som vi käkade.
la oss sedan i soffan och snackade och hade något slags kuddkrig, där jag slutade som segrare! Tror ni va, jag förlorade... Hade iallafall en bra dag tillsammans med C, behöver inte gå in i detalj.

Nu väntar handbollsträning idag igen, och det ska bli sååå kul.
längtat hela veckan nästan. Haha.
har inget vettigt att skriva om så tror jag slutar här nu..
Pusss

loooove

- att träna med sandra är det bästa jag vet <3

träningen gick kanon, va ganska tråkigt eftersom det bara var fys. Men imorgon igen är det handboll, rent ut sagt underbart! Är nu med två av mina favoriter, Maja och Lina. Våran älskling sandra är hemma.
Imorgon kommer C hem till mig, får se vad vi hittar på.
Imorgon ska även lilla sandra ha bestämt sig angående fredagen då vi är bjudna på fest på tjörn av Lina och Jessi.
och jag har sagt om sandra följer med, ja då åker vi! Om inte, så åker inte jag heller.
nu ska jag vara social.
hörs kanske senare eller imorgon ;)
höhö

svårt att hålla tillbaka tårarna..

läste nyss på elins blogg om gårdagens träning, där hon sedan hade skrivit lite om mig.
kan bara säga att det värmde att läsa, det betyder så mycket för mig.
nu är jag snart tillbaka i laget igen.
tack elin!

ur elins inlägg;
Måste bara säga ett stort grattis till Jonna också, som kunde vara med på hela träningen igår efter ett år som korsbandsskadad. Härligt att ha dig tillbaka!! Du har varit saknad!

http://elinelfwering.blogg.se

linn lindjern- like a sister

linn är och kommer att förbli som en lillasyster för mig, kännt henne i alla år.
här är hennes blogg; http://lindjern.blogg.se

lycka

gårdagens träning kan bara beskrivas med ett ord; lycka
jag har nog aldrig varit så glad som jag var igår när jag gick på planen, och ni som var där kan väl vara ett bevis på att jag var väldigt glad igår!

det hela började med att jag var helt inställd på en tråkig träning med hopprep och rehabövningar, men inte det. Vi skulle börja passa två och två, och jag började passa med julia. det gick bra, var väldigt otränad i axeln och det märktes men blev bara bättre och bättre för varje pass. Vidare till att värma upp målvakten vilket jag inte gjort på länge så det var värt att testa, tror ni det gick bra eller? det gjorde det verkligen, blev nästan chockad! Sen var det dags att köra "lägen" det betyder att vi ska skjuta från den position vi spelar på, och jag har inte spelat på ett år så tänkte att jag kunde köra från mitt 9, kanske var enklast med mitt knä. Skotten från mitt 9 var inte helt bra i början, men blev bättre till sista skottet. Jag var helt klart bara glad att jag kunde göra det utan att få ont! Sen var det dags att spela tre mot tre, tre försvarare och tre anfallare. jag tänkte; vågar jag verkligen göra detta, är det inte lite för riskabelt? Tillslut sket jag i den tanken och gick fram till tränaren och sa att jag tänker vara med och köra mitt 9 och kan ju "bara" stå och passa fram till dom andra, men så blev det inte, jag gick igenom, jag gjorde mål och jag satsade. Det var helt sjukt!! Efter det var jag så taggad så jag ville aldrig lämna planen, och när jag hör när vi har vattenpaus att vi ska spela uppställt på helplan, alltså en riktig match blev jag jätte glad!! Tränarna frågade; jonna kan du verkligen vara med på detta, vi ska spela nu. Självklart svarade jag och satt på mig den röda västen. Jag kallar mitt lag för dream team, vi var helt klart grymma tycker jag! Och det bästa av allt var att det gick så bra för mig, jag var så glad att jag var nära på att spricka av lycka! Hur trött jag än var så slutade jag inte spela, jag spelade av glädje och sprang som en idiot på plan, fram och tillbaka. Gick igenom, satsade, gjorde mål, spelade in snyggt till linjen och kanten, och sedan hör jag av tränarna som sitter på läktaren; Det är inte bara jonna som är igång, det är liraren i henne som också har vaknat. Snacka om att man blev glad av att höra det, jag kämpade ännu mer och visade att nu jävlar ska jag tillbaka!  Efter träningen var jag dränkt av svett och var bara glad. Då kom båda tränarna fram till mig; Jonna det gick ju riktigt bra idag, härligt att se dig tillbaka på plan, du har vart saknad i detta laget ett bra tag nu.

kan ni fatta ungefär hur glad jag är just nu och vill bara träna varje dag?
tror inte det är någon som fattar faktisk hur jag känner nu
äntligen efter ett jävla år kan jag lira någorlunda även om jag inte är i toppform så gick det riktigt bra igår.
tack alla i laget som har stöttat mig och visade att jag var välkommen tillbaka igår!
love!


ååhus 2008 som målvakt, grymt år!

godmorgon

har massa att berätta, speciellt om igår!
men hinner inte det just nu, för jag ska ut och promenera med lilla Lina nu en sväng.
men lovar att berätta sen när jag är hemma igen, jag är överlycklig rent ut sagt!
pusss

nu blir jag fan ledsen

det börjar närma sig JSM, den 26-27 september
och jag tror inte att jag kan vara med och spela första steget, och det gör mig väldigt ledsen faktisk eftersom det var mitt mål att kunna lira då, men just nu verkar det inte som om jag kan det, liksom det är typ bara en månad kvar tills dess, men som elin sa, kanske kan gå in och göra straffar om mitt knä håller, annars tyckte hon att jag skulle spara mig till steg 3. Jag sparar mig gärna till steg 3 men då vill jag vara fullt spelklar! Nu gäller det för mig att ligga i i träningen och inte bry mig om att jag har ont. Usssssch jag vill spela JSM i ååår!!

vårat steg hålls i Alingsås och i gruppen har vi;

Grupp 14  
 Alingsås HK  
 BK Heid  
 IK Lågan  
 IK Sävehof

ganska bra grupp tycker jag, det jobbiga motståndet kommer ju vara mot sävehof, men det är bara att bita ihop och köra över dom. ska finnas med under hela steg 1, antingen på bänken eller på läktaren, ska peppa mina tjejer så vi vinner gruppen!
nu ska jag träna.
puss

ääääntligeeeen !!!!!



gör mig redo för första träningen
p.s lycka till idag.
puss ♥

- varje gång jag tänker på dig blir min dag bara bättre och bättre

staden

kom precis hem från en snabbis på stan och kikade in bl.a ; skinnjacka, hunter, klackskor och tunikor. Nästa vecka ska jag in till stan och köpa detta tror jag om jag inte ångrar mig tills dess. Åkte iallafall in med julia eftersom gurra var och gymmade och sen möttes vi på bussen påväg hem. Ska väl vara med han ikväll och ta en promenad tror jag, men får se om jag orkar det. Idag är det ju nämligen träningsstart, och det  har jag verkligen längtat efter. Ska bli grymt att träna, även ifall jag inte ska träna handboll ska det bli kul att träna på planen. Idag var det ju tänkt att jag och jossan skulle gå på bio, men var tvungen att åka till träningen så vi ska på bio i slutet av veckan istället. ♥

skriver sedan, puss


en kvällspromenad tillsammans med...

kom nyss hem från en låååång promenad med min bästa vän Gurra och en underbar vän Lina. Vi snackade och skrattade som aldrig förr och vi kom på vad mitt yrke är; Match maker! Haha, gurra kom på idén att jag borde starta en blogg vid namn; Jonnasmatchmaker.blogg.se där jag ska para ihop mina vänner. Jag tror det skulle gått väldigt bra, för just nu går det svin bra rent ut sagt! vad tror ni ?Haha.. Sen pratade vi väldigt mycket skit om alla, okej kanske inte alla, men dom flesta. Och det är rätt roligt för då får man höra andras åsikter om vissa saker, och ibland stämmer det in på ens egna åsikter, vilket är grymt bra! Sedan gjorde vi oss av med Lina för hon skulle hem till Johanna och äta tacos. Då gick jag och gurra vidare och snackade och spanade efter en viss kille som vi inte behöver nämna något namn på ;) Sedan gick vi hem, och nu väntar prison break. Imorgon är det stan med gurra, och sen träning. Helt underbart. Ska också träffa jossan i morgon, tror det blir bio eller nått, får se vad vi hittar på :) har alltid kul med den bruden, hon är en av mina närmaste vänner och en av mina bästa vänner. Hon förstår mig i allt och i alla lägen, känns som en tvillingskäl.
onsdag däremot kan bli en fest för mig, om ni fattar vad jag menar ;) haha. tror inte att någon fattar förutom jag själv, haha vad dålig jag är!!

skriver sedan igen innan prison break,  puss ♥

veckans planer

måndag- vara med gurra och lina
tisdag- vara med jossan, träna och bio med jossan
onsdag- sjukgymnast, träna, gbgkalaset
torsdag- gbgkalaset, träna
fredag- rix fm, gbgkalaset, fest
lördag- träna, fira julia, gbgkalaset, fest
söndag- träna


underbar vecka, men den viktigaste dagen är julias födelsedag!
och maja är ju såklart inräknad i dom flesta dagarna!!

livet är en fest på röda rosor



sitter här och ska nu ut till gurra, äntligen
den gubben har vart och gymmat hela dageeeen!!


världens bästa jossan

du gjorde precis min dag när du ringde
satsa nu, du är bäst!
älskar dig!!


fasiken vad underbart!



hur underbart verkar inte detta vara.
jag längtar och det ska bli så kul
har ju dock sveriges sämsta kondition, men vadårå?
fredag och lördag kommer det även att vara utgång för min del.
ska ha kul under gbg kalaset ska jag lova er! ge gärnet nu föfaaan!


rocka på så hårt det går




godmorgon

har börjat dagen med frukost, en frukost som jag har ändrat på. Den består nu av, filmjölk, 2st ägg och mjölk. Får se om jag klarar mig på det, värt att testa iallafall. Nu var det tänkt att jag skulle ut och träna en stund efter maten, men kom på att jag måste duscha och sen skynda bort till farmor och farfar för att säga hejdå till mina kusiner som åker hem idag, och åh vad jag kommer sakna dom två solstrålarna! och sedan träffa gustav. Alltså ska jag hinna träffa dom innan 14.00 för då ska jag ju in till stan, så egentligen har jag lite bråttom och skiter i att träna idag. Hänger ni med ? :) haha

puss



.

- nattinatti, nu avslutades min kväll väldigt bra.

en grubblande jonna

sitter här igen och grubblar, egentligen inte på någonting utan bara tänker.
msnljudet hörs stup i kvarten, och jag har verkligen inget annat för mig.
har precis sett klart filmen; En riddares historia, obsarvera att det är min man som är huvudrollen.
kan nog se den filmen en miljon gånger till, och det är bara för att den är så bra! Fäller minst en tår varje gång, låter lite klent men så kan det vara! Jag är ju knappast den enda som har gråtit till denna filmen kan jag tänka mig?

Planerna idag blev verkligen ändrade, jag orkade inte träffa varken Lina eller Gustav. Har kommit på att jag måste ladda mina krafter för träningarna och GÖÖÖTEBORGS KALASET SOM BÖRJAR DEN 11 augusti, och då ser ni mig på stan varje kväll!! Men i morgon ska jag gå i stan med Gustav, tänka sig att han är min bästa vän och jag kommer aldrig att släppa taget om honom, vad som än händer! (synd att han inte läser min blogg, då hade jag legat bra till nu, som jag fjäskar!! haha)

Pusss

vilken babe, erkänn nu flickor!


nyttigt gååådis & vänner

medans farmor och alla skulle promenera till 4-gott, svängde jag av vid preem istället och drog med mig farfar in som fick betala min godispåse. Blev sånt där nyttigt godis eftersom jag har börjat bli nyttig, inte för att godis överhuvudtaget är nyttigt, men det är lite nyttigare iallafall. Ska snart till Gurra och sedan ska vi träffa Lina som kommer hem snart. Sen spenderas nog kvällen i soffan hemma hos lina med massa tjöööööt. we like it!
ska försöka lägga mig i någorlunda tid idag eftersom jag och gurris ska in till stan imorgon :) väldigt roligt faktiskt.


ska försöka skriva ett inlägg när jag kommer hem, men är jag för trött så skiter jag faktiskt i det och då kanske jag hinner skriva i morgon, eller så får ni vänta tills jag orkar. Haha, vad kass jag är..

puss



en trött jonna

läs om min och min älskling majas barnpassning på majas blogg; http://gooding.blogg.se
en mycket rolig och händelserik barnpassning.
isa & ella.

sitter nu hemma efter att varit barnvakt ute i partille, mamma hämtade mig och maja och jag var tvungen att köpa med mig en tidning hem som jag kan lägga mig och läsa och sedan somna gott. Behöver lite sömn :) Är egentligen planerat att träffa Mr C idag, men är nog för trött för det idag så blir på torsdag istället :) Resten av dagen kommer jag spendera i min säng, usch vad tråkigt det lät. Okej, resten av dagen kommer att spenderas såhär; vila&läsa tidning, bort till mina älsklingar Alma & Agnes, träffa min bakfulla vän Lina som spenderat en helg i stockholm och festat, och den helgen ska jag med på till höst, och sen hem igen. Låter jätte bra!

Kollade precis våran träningsvecka, försäsong 2 börjar på tisdag.
tisdag- handboll/fys
onsdag- sjukgymnasten/fys
torsdag- handboll/fys
lördag- handboll/fys
söndag- handboll/fys


fyfasen vad kuuuuuuul!! Önskade bara att jag kunde träna handboll med dom andra, men tänker sätta ihop ett eget litet handbolls pass för mig själv, ser verkligen fram emot det. Sen väntar jag på att maja ska sätta ihop ett gymprogram till mig nu när skolan börjar. - maja, jag litar på dig! <3

nu tänker jag vila lite, skriver sedan.
puss 


åsabadet med världens bästa

hinner inte skriva och inte lägga upp några bilder eftersom jag ska kolla på film nu som jag har hyrt, men dagen var fantastisk med mamma och jossan. Hinner kanske kanske att blogga imon innan vi åker till Isa och Ella, men bara kanske. ska nämligen åka och bada igen i morgon, gött.
puss hej <3


pearls for girls

jag erkänner! Jag har fastnat för smycken från Diddi och Pearls for girls!
rent ut sagt är jag förälskad i dessa smycken, dock kan jag tycka att vissa är lite för dyra, typ sånna man kan göra hemma, men vadå i love it.
och nu börjar det närma sig många födelsedagar bl.a Jossan&Hanna, min syster, mamma och några fler. Och vem blir inte glad att få smycket från dessa. Jag blir superglad om jag köper eller får något av dessa.
ett tips, gå in på brothers and sisters och kolla in smyckena, ni kommer bli kära!

seriöst, vem kan motstå dessa smycken. Om du kan det, skriv då en kommentar om vilket smyckemärke du tycker om bäst!!

- Diddi


- Pearls for girls


nu är det faktiskt natten, godnatt.
love from me

redo för i morgon, om jag är!

tog en kvällspromenad med malin nyss, tjötade om massa gamla minnen, alltid lika kul att snacka om. Så mycket man var med om i högsboskolan, alla bus man gjorde för lärarna, ja det tiden var underbar!

Har precis skurit upp vattenmelon och hjälp mamma med matsäcken imorgon, imorgon åker vi till åsabadet tidigt och ska äta frukost och vara där hela dagen, ska bli riktigt kul. vem vet, kanska tar mitt första dopp i sverige imorgon ;) inte värt att missa iallafall, därför kommer kameran att vara med, varnar för blek kropp redan nu så ni inte trillar av stolen när bilderna kommer upp ;) haha. Försöker få tag i Jossan också och höra om hon vill följa med, annars ska jag träffa henne efter jag kommit hem och tränat. Sen vill jag träffa en annan person också, men får se hur det blir med den saken.

i morgon lovar jag att lägga upp morgon dagens bilder, jag har verkligen varit kass på det där med bilder och bloggandet, men ska verkligen ta mig i kragen i morgon och lägga upp dom!

nattinatti, hörs imorgon när jag är hemma.
puss ♥


sunshine baby

ännu en underbar dag med sol och knappt någon vind alls.
idag blev det en dag på stan igen fast med maja, hon ville höra alla detaljer efter igår, hoppas det dög för en dag :)
som vanligt kommer aldrig någon av oss hem tomhänta, och det gjorde vi inte idag heller. Idag blev det två fina tunikor för min del, och likadant för maja. Fast inte likadana kläder :) Skrattar alltid med maja, hon är en toppen tjej, hon är min favorit!
Tog även en lååååång promenad idag och rensade tankarna, köpte med mig thaimat till mig och mamma eftersom lillsyrran är på grillmiddag, ska även snart ut och hoppa hopprep som dagens träning, och det är typ det enda jag kan göra med detta förbaskade knä. Men det är faktiskt kul, tro det eller ej, plus att det ger grym träning, men då ska man inte hoppa tanthopp utan verkligen ta i så man svettas, haha.

jag vill att det ska bli fredag, så kanske jag ska träffa MR c, hoppas på det.
ska även träffa jossan i morgon, får se vad vi hittar på, men det slutar alltid med något bra,

nu kommer gullungarna Isa och Ella och ska äta glass med mig.
sen träffa mina älskade kusiner, Alma och Agnes(essa)
och sen träffa malin, fan va bra dag!

puss på er. skriver ikväll om jag pallar ;)

alma & agnes, favoriter


världens bästa kväll!!!!!

natti

godnatt, hörs imorgon innan stan.
kisses


vackra dag

en underbar dag idag
kunde inte bli så mycket bättre.
sol sol och ännu mera sol
var i stan med Mr C idag, vi fikade och köpte byxor till honom. Sedan vidare till partille och träffa lilla isa och ella som jag och majsan ska passa på lördag-söndag, väldigt mysigt!
Imorgon får jag se vad som väntar, ska fråga maja om hon vill ta en smootie på condeco, hoppas hon vill det :)
annars vet jag inte vad jag ska säga, är väldigt glad och lycklig, och hoppas på att det bara kommer bli bättre.
skriver i morgon.

PussPussssssss <3


kan dagen inte bli tråkigare????

vad ska man göra i ett sånt här skitväder, egentligen?
jag har bara vart hemma idag och en sväng till torget. inget annat har hänt och nu ska jag bort till affären och handla lite, sen bort och kolla på film med min faster och småkusinerna. Imorgon tänker jag verkligen ta och hitta på något, tänker åka in till stan och dejta första bästa killen, (kanske var lite och ta i).
nu ska jag kila och köpa, sen träna något.

pusshej från en singeltjej.

godmorgon

vaknade nyss, ska in till torget en snabbis och fixa så att jag kan ta emot mms ;)
här kommer lite bilder från lördagen


jag och nattis

love it


inne på BLVD, detta kan ha varit min bästa kväll, ni som vet om det vet varför ;)

becca, joanna och natta

GOOOOOOOAAAA

anton

hahahaaa!!


grym kväll med grymt folk, tack för en bra kväll
brillorna- beccas


hos bästa vän, åh vad hon har vart borta länge

ligger hemma hos natta i hennes säng, hon kom hem från helsingborg idag, var där i en vecka. och jag har saknat henne jätte mycket. Nu ligger vi och kollar datan, lyssnar på musik och snackar, det är det vi gör ;) Egentligen behöver inte vi göra så mycket för att inte kunna ha kul, vi skrattar nästan jämt åt vad som helst typ. det tycker jag om.

snart ska jag kila hem och kolla på prison break, som varje måndag!
mina småkusiner är här nu, och det är verkligen jätte roligt!!
kanska ska träffa MR c i morgon, men vi har inte bestämt något än, men förmådligen blir det så.

sorry för den dåliga uppdateringen, men har verkligen inte velat vara inne på datan.
skriver i morgon igen.

pusspuss

she's got the look

trött trött åter trött
gårkvällen var mer än lyckad helt klart. Hade jätte kul, och vi behöver inte gå in i detalj ;)
Nu får vi se vad som händer, skriver senare också och då lägger jag upp bilderna!! :D

pusss