påväg

Jag är kär i detta underbara väder, synd bara att jag inte lyckats bli brun, men det kommer väl under sommaren , snart är det avslutning på Aspero Idrottsgymnasium och jag längtar verkligen till sommarlovet, något jag därimot inte längtar till är att börja i 2an, har nämligen hört att det är en sjukt jobbig matte som jag inte kommer att klara av , men får väl plugga hårt i höst :)

image40

Drygt två år gamal bild :)

image41

Mina älsklings skor, i love it !!


Badade idag :)

Wiiihooo!
Idag var det dags för årets första dopp, jäklar va kallt det var första doppet, men sen var det skönt när man väl kom i vattnet, annars har det varit en underbar dag med ett härligt väder.

Igår var jag med Lina hela dagen, vi gick i stan från klockan 12 till klockan 17.00, det var kul men ganska varmt tycker jag, så vi tog en paus och käkade glass, och det var gott :) Sen när vi kom hem skulle jag äta och sedan bytte jag om och gick till Lina, och vi satt vi datorn en stund och kollade på bilder och bara snackade, sen gick vi hem till Johanna och där var även Anna, Richard och Jens, det var trevligt och jag&Lina hade med oss varsin godispåse från fyra gott, jätteee gott :) När vi var hos johanna kollade vi först på Talang 2008, och sååå braaa att zara vann :D Grattis :) Efter det satt vi bara och snackade och hade trevligt :) Sedan kom mamma och hämtade mig för jag mådde inte så himla bra, men det var en oerhört trevlig kväll i vilket fall som helst :)
Haa de gott !!

Pusspussspusss // JONNA

torsdag

Love is a mystery


Idag var jag hemma från skolan eftersom jag inte alls mådde bra.
Men jag följde med min farmor in till stan och skulle köpa mina
avslutningsskor, och dom var jättejätte fina och passade jätte bra
till min klänning. Ett lyckat köp! Lite senare idag har vi träning men
jag ska inte vara med men jag kommer nog att gå ner till ruddalen
och kolla på dom när dom springer. Sedan när Julia kommer hem
ska hon, pappa och jag åka och kolla på en ny tv till julia, kanske
en till mig med om jag hittar någon :) Annar har det inte hänt så
mycket mer idag , det har varit underbart väder, var lite mulet i
morse men blev underbart vid 12, härligt då vet man att sommaren
är påväg :) snart är det helg och jag har inga planer för helgen mer
än att jag fyller år på söndag och det är heiddagen som jag vill vara
med på, men får se hur jag mår. Annars kommer jag antagligen
ligga ute och sola eller något, vill så gärna att natta kommer hem
från frankrike nu, saknar henne så nu :(
Nu ska jag äta glass och jordgubbar, muuums :) skriver sedan !

Pussspussss // jonna



image39


värdelöst

Hela dagen har jag vart i kungsmässan och köpt kläder oså, men hittade inte ett enda par skor, är as sur för detta...
Och inte bara det , jag är otroligt sjuk också och det är ett problem för jag kan knappt snacka så ont jag har.
Det är iallafall tråkigt...

Pusspuss // J,b      :(

Tisdag

Jag har aldrig träffat en människa med ett utseende som lyser som ditt

Idag är jag sjuksjuksjuk, var endå i skolan sista veckan nu så lär ju behöva vara med . Annars har jag inte gjort så mycket mer, vart hemma och försökt plugga, går väl sådär.
Så snart ska jag käka, sen ska vi åka ner till triumfglass och käka glass, muuuums. Ibland är det bra att vara sjuk (aa) haha .
Jag är så himla trött på skolan , tur att det bara är 1 vecka kvar nu .:)  Och snart närmar det sig min födelsedag också :) Göttt !!

Pusspuss // Jonnaa

image38


tainted love

träffade nyss Lina, det var verkligen ett tag sen, var underbart att se dig igen :)
Nu närmar det sig min födelsedag och jag hoppas att vi ska ut och käka på fredagen tjejor :)

Har för ont i min axel nu , vet inte vad jag ska göra, får väl köra på bara eller nått... :(

Pusss


image37

Lina sötnos, en gamal bild från högsboskolan

Måndag

Goddagens!!

Spelade fotboll idag mot fotbollstjejerna idag i skolan, fyfan säger jag bara, behöver inte nämna något mer. Efter fotbollsmatchen, stack vi och käkade i skolan sen följde Sandra med mig för att jag skulle hämta mitt legg ( haha ) . Vi var jäkligt trötta efter helgen :) I helgen spelade vi järnvägen cup och vi vann b slutspelet, :P men vi hade kuul och det var ju det viktigaste, det var sjukt varmt och dom allra flesta brände sig :P Nu denna veckan har jag lite mycket att lämna in i skolan eftersom detta är sista skolveckan  hur gott som helst!! Har köpt min underbara avslutningsklänning, jag liksom bara älskar den ! (aa)

Ciao


image35

Hallsberg

Tralalalaa!

Nu drar vi till hallsberg för att spela cup. Förhoppningsvis i ett underbart väder så att man kan bli brun samtidigt. Idag har det varit lite stressigt, packade idag och köpte mat till tåget. Och snart ska vi åka, vi ska ses nere vid centralstaionen halv 4 och då ska jag även möta Nicole där :D Kul kommer det nog att bli och jag hoppas att vi kommer långt i denna cupen :)

Snat åker Natta till frankrike, OH Va jag kommer sakna dig gumman , tur är väl att du kommer hem snart igen , men det kommer vara en fruktansvärt saknad. :)

PUSSPUSS !♥


Sunes sommar

Hur rolig är inte denna filmen på en skala, den är ju lätt en 10a. Hahaha , sjukt rolig film :)


torsdag

TJAAAAAAA!!

Idag har det varit en slapp dag , vaknade upp i min nya säng, hur gott som helst! , sen gav jag mig iväg till skolan för att ha nationella prov i matte, nervös som bara den var jag . Men vi började iallafall med del 2 på morgonen för vi hade mer tid då, del 2 gick väl sådär det var ganska svårt men tror endå att jag klarade de, efter lunch skulle vi ha del 1, vilket gick svin bra , svarade på alla frågorna och tror att dom flesta var rätt :D YEEES!
När jag kom hem var det dags att ge sig av att handla lite kläder, köpte en klänning som jag ska ha på avslutningen , underbar är den, sen köpte jag en kofta, skor smycken och lite saker till. När jag kom hem igen var det bara till att börja packa inför hallsberg imorgonen, orkade inte packa så mycket utan gör det imon då jag är ledig :)

Som säkert alla redan vet vann ju Manchester United på straffar igår och hur gott var inte det då ! AS GOTT !!!

image34

onsdag

Hallo i stugan!

Sitter här och väntar på att träffa Natta, och sen dra till träningen. Vet inte riktigt om jag kan vara med på träningen idag för jag har fruktansvärt ont i min axel, helt sjuukt ont :( !!
Imon har vi nationella prov i matte, vi får se hur det går är inte särskillt taggad för det, men hoppas det går bra iallafall. Nu ska jag göra i ordning mig för träning.

Ha de bra så länge! Pusspusss

Måndag

Haaalllååååj !!

Ganska slapp dag idag dåå, började skolan med handboll och slutade skolan med en lektion på 30 minuter. Sitter hemma nu och väntar på att träningen ska börja, men ska inte vara med eftersom jag är lite småsjuk och har ganska så ont i min axel, men kommer ändåå att vara där :) Annars har det inte hänt så mycket mer idag än sålänge.

Snart är det skolavslutning den 4 juni och jag ska köpa skolavslutningskläder denna veckan , GÖÖÖTTMOS!!

Pusspusss // J.b

Söndag

Tjabba tjena hallåå

Har en fruktansvärt värk i hela kroppen nu efter helgens cup , ajajaj!
I lördags gick det väl sådär med matcherna, spelade lika mot särö förlorade mot aranäs med 4 ( fast vi spelade grymt) förlorde med 1 boll mot kungälv, sen idag kom vi ju till B-slutspel då tillsammans med Aranäs från våran grupp. Vi spelade hyfsat bra imorse mot ett annat aranäs läg och vi vann med 10-17, sen mötte vi Sport och dom spelade inte så schysst och domarna var helt klart betalda , så tråkigt att spela när domaren bestämmer hur det ska gå.! Men vi vann iallafall den matchen även ifall inte domarna ville det . Sen var det dags för final mot aranäs det lagetvi hade i gruppen , Matchen var jämn hela tiden från att vi började tills matchen var slut, när det var en minut kvar var ställningen 10-10 och vi hade anfall, Evve går igenom men en aranäs tar stryptag om henne och hon faller rätt ner på marken och aranäs spelaren fick rött kort, evve klarade sig men hade en otrolig smärta, vi fick straff och min syster skulle ta den , och hon sätter den! vi leder nu med 11-10 och det är 40 minuter kvar och aranäs tappar bollen och vi tar det lugnt uppåt, tills domaren blåser av matchen då vi vann med 1 boll!! SJUKT KUL ! okej att vi vann b men kul var det iallafall.


Nu sitter jag och väntar och väntar på att bodyguard ska börja. :) Jättebra film !
 2 v kvar tills jag blir 17 år !!
PUSSPUSSS / J.B♥

image33

Fredag

Faith, Hope , Love


Fredagen började med en underbar sovmorgon som alla andra fredagar på Aspero, sedan var det dags att byta om till träningskläder och ge sig av till gymmet. Som vanligt fick jag springa mitt snabbaste från bussen till spårvagnen för att hinna med 8an där sandra satt :) Som tyr var hann jag med den :)
När vi kom till gymmet körde vi igång direkt, vi startade med en lugn uppvärming och sen hörde vi med marie om några övningar för ben och rumpa:) Vi startade med en övning för benen när man skulle gå ner i 90 grader och sen upp igen med en skivstång, och man skulle stå isär med benen, och det var Tuuuuuuungt kan jag lova. Men det gick bra, och det gjorde vi 4 gånger per man då. Sen gick vi över till baksida lår där man satt i en slags "stol" och tryckte ner benen och sen långsamt upp, snacka om att det var jobbigt men vi utförde övningen bra :), sen gjorde vi ljumskarna och det var inte så jobbigt men den hade vi ju gjort tidigar så, och det gick bra. Efter det så skulle vi träna rumpan och då visade bella oss ett par övningar som var sjuuuuuuukt jobbiga, och snacka om träningsvärk imorgon liksom, kan inte förklara hur vi gjorde men jobbigt var det iallafall.
Nu ska jag snart äta, och denna fredagen blir en lugn och skön dag hoppas jag , vi har nämligen cup hela helgen så man måste ju tagga för det måste gå bra :D 


Pussspusss J.B    <3


image32

sola

solat hela dagen vid ängen idag, tycker att jag fått lite färg iallafall :) Goott är det. ska snart sova är ganska trött.


Pusspuss. J.B♥

hahahah

min farmor är bäst ! ,

vi var ute och gick idag, så när vi kom vid affären så kollar hon bort mot en bil och säger; Nääämen där är ju farfar med sin bil med lampan på, Jag och julia; nej farmor det är väl inte den bilen ? Farmor; jo men det är det ju, ni ser ju den gula lampan på bilen ?
Så kommer vi mot bilen så kollar farmor och då visade det sig att det var en man som var flintskallig som farmor trodde var en lampa!! hahahha , det var kul :D

Fotboll

Idag gick jag och julia upp ganska tidigt, gick och åt frukost och sedan stack vi till ängen och solade och bara hade det gött, efter en stund började vi spela fotboll, hur kul som helst. Vi var säkert på ängen i 4 timmar och bara hade det skoj :) Strax ska vi gå till triumfglass och ikväll ska vi grilla med pappa :) Mysigt ! .

Pusspuss!! // J.B

Helgen

Helgen kommer att vara ganska lugn men ändå rolig

Träffa Maja&Bea ( fredag )
♦ Slottskogen med Nicole och sola och ha mysigt ( lördag )
♦ Sola och vara med Natta
♦ Antagligen bada med Gurra, Rasmus & Natta  ( söndag, kanske )
♦ Eventuellt andra saker

fredag

Hallooj!
Idag har det vart en skön och slapp dag, dagen började med att man skulle upp och åka och gymma, redan i morse var det underbart väder :) När jag var påväg till gymmet hoppade jag av vid brunnsparken och mötte Jossan där :) När vi kom fram till gymmet värmde vi upp i seeegt tempo, men sedan bestämde vi oss för att vi skulle köra järnet sedan, tror ni att vi gjorde de ? NEEEEEEJ det gjorde vi inte . Vi slappade ännu mera vid maskinerna och tillslut när Sandra kom bestämde jag och sandra att vi skulle åka hem, Vi åkte först till ifkshopen för sandra skulle köpa ett telefon smycke där till hennes lillasyster, efter det drog jag och sandra till mc donalds vid scandinavium och käkade en hambugare var och coca cola sedan glass.  Efter det åkte vi hem till var och en :) När jag kom hem satt jag mig ute i solen och det var as gött. Och nu väntar jag på att Maja ska komma och sen ska jag vänta på att Bea ska komma :) Det kommer bli kul, vi ska spela fotboll men Maja får väl stå i mål eller nått eftersom hon är skadad :(:(  Så alla bara vet är jag grym på fotboll så det ska bli kul att spela sen ( NOOOOT ) hahah .

Huuuuur gott var det inte när Ifk göteborg vann över Kalmar i onsdags dåå ? Det var sjukt bra ju , Ifk spelade väl inte sitt bästa spel i första halvlek, men som tur var att dom spelade bättre i andra halvlek, för dom låg under med 0-2 i första halvlek, men vann slutligen med 3-2 ! GRYYMT!  Tyvärr fick inte Niclas Alexandersson spela , det var tråkigt. Hade hoppats få se honom spela . Men de får bli en annan gång :)



image31

Pusspuss // J.B


tisdag

Nu vill jag inget hellre ha sommarlov med en härlig sommar.

Dagen började med att jag råkade försova mig lite granna, men snabb som jag är så hann jag såklart till skolan. När jag hoppar på spårvagnen vid brunnsparken träffar jag Emma, då vi hoppar på sitter Maja där och bara ser söt ut, När jag satt mig ner visade hon mig en mobil hon hade hittat, så vi lämnade in den hos spårvagnsföraren som var en grinig tant, så om någon har tappat sin mobil har vi hittat den fast lämnat in den! :D
Som vanligt var det segt att ta sig från hållplatsen till skolan, men idag var der extra segt och jag ville verkligen inte in i skolan, då matteprovet väntade. KUL eller inte. Vi fick först öva på provet fram till klockan 12 sen började det. Jag har ingen aning om hur det gick men det kändes inte så bra iallafall, var verkligen helt oförberedd... Efter provet fick man sluta och jag och Sofi var klara först ( inte alls konstigt ) , så vi väntade på Maja och egentligen Sandra men hon var så seg ( förlåt sandra <3 ) Så vi drog till mc donalds väldigt onyttigt vi vet , självklart följde Kos med oss. När vi kom till mc donalds ser Kos en vän till honom som är en konstig person om jag får uttrycka mig så . Men verkade väl ganska snäll. Efter vi ätit åkte alla hem och jag och maja mötte Nathalie på kapellplatsen för hon skulle med mig hem. När vi kommit till marklandsgatan skulle maja gå av, och jag&natta fortsatt hem till mig. Vi gick hem till min Farmor och käkade pannkakor det var riktigt gott. Sen hittade vi en film hemma hos farmor, en eva&adam film och Sunes sommar, så vi drog hem till mig och kollade på film och bara skrattade igenom filmerna, det var riktigt kul. Nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem :)
I Helgen ska jag vara hos Sofi i Åsa, det ska bli riktigt kul. Och vi ska BADA om jag nu vågar det (aa) Veem vet, liksom ? :P .

PUSSPUSS // Jonna Bredén


image29       image30


SUNSHINE!

OCH JADDDÅÅÅ, VISST VANN VI ÖVER HOCKEYKILLARNA IDAG I HANDBOLL. :D GÖÖÖÖTTTTTTTTTT !