Madonna & Justin

En låt jag verkligen har fastnat för är denna 4 minutes med Madonna & Justin, den är hur skön och go som helst att lyssna på :)


Måndag

Idag var jag i skolan, vi hade träning men ingen handoll, vi fick istället ha SKOJ :D Först började vi spela fotboll och mitt lag vann då med 9-1 eller nått, jag var ZLATAN hahahha! , det var kul. Sen spelade vi basket där vårat lag var bäst igen, och där var jag JORDAN jag dribblade as bra med missade korgen hela tiden, ( SUCK ) sen fick vi spela innebany mot hockeykillarna, grymma som vi handbollstjejer är spelade vi lika mot dessa stackars pojkarna, 4-4 blev det och dom blev ju ganska griniga kan man säga (a), och nästa vecka ska vi spela handboll mot hpcket grabbarna, de ska bli skoj! :D Efter skolan åkte jag och Natta till frölunda för jag skulle ta ett LEGKORT, de blev ju inte så bra men de gör ingenting. Sen gick jag och Natta in och raggade på REBELLSNYGGINGEN som jag hittade igår när jag köpte mina nya skor. Han var där idag och såååååå snygg han är ! JAG DÖÖR! jag vill ha han, och det vill natta också. :)  Hon fick låtsas att hon skulle köpa ett par skor och hon frågade efter storleken för att jag skulle komma närmare kassan där han stod, och vi lyckades! GÖTT!. Efter vi var där gick vi och fikade på David Bagare, mumma vad gott det var . Efter det åkte vi och solade, jag blev inte särskillt brun men de blev natta. Nu ska jag börja packa :)
Skriver senare, PUSSPUSS // JONNA


image25  image26

image27  image28

Hair spray

TJAAAA!!!!
Nu sitter jag i soffan tillsammans med Linn, Idag har varit en lång dag, Julia har konfermerats så det var kulkulkul :D Nu är vi trötta och ska snart kolla på film, pappa och mammas kompisar ska ut nu , kul för dom. :D , Idag var jag även hos min morfar och mormor, dom hade date på sjukhuset eftersom båda ligger inne :( Men dom var såå söta :D Älskar er !
Imon är det värsta deeeeegdagen för mig, så trött :P kanske träffar natta imon..
Nu ska jag kolla på Hair Spray!!

PUSSPUSS! // J.B

Roxette

Min favoritlåt, kan höra den tusenmiljontals gånger till, jag bara älskar denna låten! Kommer aldrig tröttna på den !!
Värsta kärlekslåten




PRETTY WOMAN

IDAAAAAG KOMMER DEN ! VÄRLDENS VÄRLDENS VÄRLDENS BÄSTA FILM !!




Triumfglass

Idag gick vi upp ganska tidigt jag och Natta. Satt oss i soffan och kollade desperate housewives, klockan 12 började vi göra i ordning oss och skulle träffa Gurra halv 1. Vi gick till triumfglass och skulle köpa glass, så snäll som jag är bjöd jag mina kära vänner på varsin glass, ett plus till mig (Y). Efter vi köpte glass gick vi bort till en fotbollsplan och satt oss där och kollade på när dom spelade fotboll. Självklart som vanligt hittade natta en babe hon spanade in, inte vilken babe som helst, han var tillochmed en pappa, bra där natta!. Vi åt och snackade och hade helt klart trevligt. Sedan gick vi hem igenom kyrkogården, natta orkade inte gå så Gurra fick ta henne på ryggen en bit, vilken latmask hon är.! När vi kommit hem skulle Gurra åka och träna, så jag och natta gick till min farmor och farfar, Julia var även hos dom. Efter 1 timme typ skulle natta dra hem och plugga SOM ALLTID, så nu sitter jag här ensam, julia är ute och springer.. Vi ska till morfar snart. :)

Puss // J.B

SOMMAR

Nu är sommaren äntligen påväg, sncka om gött väder det varit i helgen :D Ska börja göra i ordning mig nu, sen ska jag och natta ut i solen och steka med Gurra. Fan va gött.
 PUSS&KRAM VI SES PÅ STAN!! // J.B





image24

Matte

HAHAH , yeeeeees första matteprovet avklarat! Känns nog gött, gick inte så bra tror jag inte . SKit svårt (a)
Just nu sitter jag och snackar med Natta i telefonen, försöker ragga med mig henne till solariumet, men nejdå den pluggisen ska sitta hemma och plugga! Haha, Natta! Men jag känner verkligen att jag måste sola idag , ska ju på något grillparty imon ;) Hihi, får se hur de blir, kanske blir skojigt ..
Något som är sjuuukt tråkigt är uppehållet nu med handbollen, det känns jäkligt jobbigt att ha uppehåll i 4 veckor. Men jag får väl ta mig i kragen och gå ut och springa eller nått, iofs har jag ju handboll och gym i skolan så jag håller mig i form iallafall inför starten :)


image23

DAGEN TYP!

Baby when the light...

Jag längtar till spanien nu med er tjejer, de kommer bli ett minne för livet och jag ser verkligen fram imot att vara med er i en månad, så kul vi kommer ha (v

Oh den 1 maj ska jag jobba på basketfestivalen :D SÅÅÅÅÅÅ SKOJ ! , jag och malin ska jobba tillsammans med mikael, och det kommer bli jätte kul, sen är det bara en månad kvar till den 1 juni och då fyller jag år, så det så ! .

Jag hoppas verkligen du blir bra snart moffi, det var inte kul att se dig bara ligga där på en säng sovande. Jag kommer inte ihåg när jag var såhär ledsen som jag var idag när jag såg dig , Hoppas verkligen du blir bra !
ÄLSKAR DIG MOFFI !!

Puss&Kram vi ses på stan ;) // J,B

morfar

morfar du klarar dig !!  :'( <3<3<3

HELGEN!!

Helgen har varit kul, vi har lirat GM, och det gick väl sådär för vårat lag, men det var sjuuuuuuuukt skoj att spela. När det var färdigspelat för oss var det dags att kolla på de lag som gick vidare, det är verkligen hur kul som helst. Natta & Michan var där också och det var jätte kul, Michan hittade en SNYGGING , som jag ska erkänna är snygg :P fast killen är ju tyvärr yngre, synd michan gullunge :) Söndagen var till för att kolla på alla finaler, där vi blandannat kollade på RIK, som är ett grymt handbollslag, sedan kollade vi på massa andra lag, och jag kan bara säga en sak, det är livet att kolla på handboll!
Jag skriver mera sedan ska äta nu . PUSPSUSSPUSS

solhuset

Så härligt, idag var jag helt slut efter coopertesten så jag åkte och solade med min syster. Huuuuuur gött som helst. Något jag verkligen tycker om är att vara brun :) så varför inte lägga sig i solariumet i 20 minuter och få lite färg ? :) , dags att käka mat mat mat nu , sen match !

Pusselipuss


Coopertest!!

Idag gick jag upp runt klockan 6, gjorde mig i ordning i ett bra tempo :) Sedan var det dags för att åka till angeredsvallen, där vi skulle springa 3 km med aspero. Starten började halv 9, och jag tycker att det gick ganska bra, men det kunde ha gått bättre, var hemma igen klockan 10 och nu väntar jag på att natta ska komma hem så ska vi åka och hälsa på våran gamla skola sedan sola ! , Och idag och i helgen har vi GM så det blir till att vinna över önnered ikväll då . :)

image22

THAIMAAAT

NU KOM ÄNTLIGEN MAJA & JULIA MED VÅRAN FANTASTISKA GODA THAIMAT. FYYY VAD GOTT. SKA SÄTTA MIG OCH KÄKA DET NU ! OCH KOLLA PÅ DESPERATE HOUSEWIVES !!


PUSSPUSSPUSSS// JONNA

MATCH MATCH MATCH !!!

Idag gäller det att krossa RIK , och inte bara det , ÄLSKLINGS natta kommer och kollar och hon tar med sig Sara ! :D TREVLIGT TREVLIGT!.

Idag på träningen i skolan var det ganska kul, vi pratade om våran grupp i skol SM , vi har katrinelund, ett från lund och något annat lag från värmland. Och jag råkade säga om det värmländska laget; Är inte dom tjejerna jäkligt biffiga, dom är ju liksom från värmland ? Alla andra ; men vaa ? Jag ; Jaaa, alla där uppe jobbar ju typ i gruvan, fattar hur biffiga dom tjejerna kommer vara . Alla; HAHHAHAHAHH :D

DET VAR KUL !

image21

Onsdag

I know there's something in the wake of your smile
I get a notion from the look in your eyes, yeah
You've built a love but that love falls apart
Your little piece of heaven turns to dark

Listen to your heart
when he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before you tell him goodbye

Sometimes you wonder if this fight is worthwhile
The precious moments are all lost in the tide, yeah
They're swept away and nothing is what it seems
The feeling of belonging to your dreams

Listen to your heart
When he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before you tell him goodbye

And there are voices
That want to be heard
So much to mention
But you can't find the words
The scent of magic
The beauty that's been
When love was wilder than the wind

Listen to your heart
When he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before you tell him goodbye

Uhm uhm oh
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before... You tell him goodbye


Tisdag

HEJHEJ!

Idag ska jag inte göra så mycket, ska till ÄLSKADE natta som hon vill att jag ska kalla henne. VI ska plugga, jag har aldrig lyckats "plugga" när jag är hos natta, för som alla säkert vet så älskar jag att prata, och då pratar jag mest när jag är där. Vi får se om jag lyckas idag :)

HAHHAHAHHAHAHA nu fick jag en video från youtube av jonas, hahah, as rolig. Kolla på den och ni får er ett skratt det fick iallafall jag ! , hahahah ! , sjuuuukt rolig :D




PUSSPUSS / J.B

Måndag

TJAAA !!!

Idag har varit en ganska go dag. Började dagen med att vi skulle vare i ruddalen halv 9 men jag råkade vara där 9, vi skulle ha någon samarbetsgrej med våran klass och 1a7 :) det var ganska kul lite då och då :) men vi slutade ju tidigt så det var gott, var hemma typ halv 12 :D ÄLSKA ASPERO LIKSOM! Sedan när jag kom hem gjorde jag en typ frukttallrik som jag skulle äta, det var gottgottigottgott. Sedan kollade jag på favorit serien, desperate housewifes medan jag väntade på att Nicole skulle komma. Det var bestämt att jag skulle sola idag, men jag hoppade över det och tar det imon.
När nicole kom hade min syster gjort mat till oss, vilken syster liksom. :) Efter vi ätit var det dags att ge sig av till träningen, och jag & Julia cyklar alltid till träningen, men nicole hade ingen cykel med sig eftersom hon kom efter skolan till mig, så hon joggade bredvid mig och julia till träningen, DUKTIG FLICKA !, när vi kom fram till träningen fick vi veta av småflickornas tränare att vi inte hade någon träning.... Och vi blev ganska sura så vi bestämde oss för att gå ut och springa, så vi tog en tur på 4 km och när vi var framme igen tog vi det lungt och kollade på herrarna när dom tränade, vi var duktiga när vi sprang!. Sen kom Nicoles pappa och hämtade henne så jag och julia cyklade hem för dom as långa backarna ! , jäkligt jobbigt !, Men vi har vart riktigt duktiga idag tycker jag iallafall.
Och just nu sitter jag och väntar på att prison break ska börja, sjuuukt spännande idag :D,
Juste ja , vi mötte vanessa idag när vi cyklade hem, gullungen har blivit tillsammans med min sysslings kompis :D naaw, så gulligt. Detvar ganska längesen jag träffade Vanessa, men det var alltid lika kul att se henne :) Så snackade vi lite och så, mycket trevligt !
Jag måste bara få säga att vädret har varit hur gött som helst idag ! , sommaren kommer nuuuuuuu ! :D:D:D

Nu ska jag in i duschen.. Kanske skriver senare.

Julia&Jonna: Tomater är som människor, om man suger ut saften blir dom rynkiga precis som gamlingar :D KUUUL !! HAHAHHA !!!

BYEBYE PUSSPUSS// J.B





image20


SYSTER ÄR BÄST I ALLA LÄGEN !! HAHA ; SPAIN 07 , NÅGON SOM KOMMER IHÅG ? :D


söndag

Hellu .

Dagen började med att jag vaknade upp hemma hos natta, jag har sovit där. Var hemma hos henne igår och vi var och hyrde två filmer, en romantisk film som jag inte kan namnet på , sen american pie naked mile, jag har sett båda men det hade inte natta. Det var trevligt och vi köpte godis, det var ju lärdag och då får man faktist äta godis (a), sen när jag kom hem satt jag mig vad datan och bara var inne på bdb och msn typ, tills jag blev sugen på att göra en kladdkaka som skulle bli så mycket bättre än min förra, den förra kladdkakan var den första jag någonsin gjort i hela mitt liv och jag visste inte vad strösocker var och jag trodde strösocker var desamma som ströbröd, så istället för att tagit i 2,5 dl strösocker så tog jag i ströbrö, och hela smeten om man kan kalla det för de blev helt sandig och jag undrade om den skulle se ut såhär eller om jag lagt i fel saker. Mamma kom hem och kollade på smeten och frågade vad jag hade haft i och jag visade henne allt då vi upptäkte att jag tagit ströbröd. Men idag lyckades jag! Den blev hur god som helst! Efter jag ätit den goda kladdkakan ( absolut inte hela ) fick jag dåligt samveta och gjorde ett schema för en nyttig vecka som jag börjar med imorgon och ska fortsätta med, jag hoppas verkligen att jag klarar det! Men sedan ringde min mamma och sa att vi skulle äta pizza idag , men jag tackade först nej, och efter vi lagt på ringde jag upp igen och ändrade mig . Men som sagt, mitt program börjar ju faktist i morgon. Efter jag har ätit så ska jag hem till Malin, det ska bli mysigt, vi ska bara snacka oså :)
Juste ! , igår gjorde jag om mitt rum :D Såååååå fint :D mycket nöjd !

Men nu ska jag hem och kääkkkaaa. Skriver imon igen.

PUSS&KRAM SES PÅ STAN // J.B




image19