väckarklocka

Nu börjar det närma sig natten känner jag, ska upp tidigt imon och träffa snyggingarna Becca och Bea för en hel dag på stan, mysigt.
Nu sitter jag och kollar lite på bilder på datan, på mig och natta. och jag måste bara få säga att vi är grymt lika varandra, man skulle lätt kunna tro att vi var tvillingar eller syskon iallafall, iofs känns natta som en syster för mig, ibland som en lillasyster men oftast som en storasyster som tar hand om mig, jag är glad att du är min vän, min bästa vän.
Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig och sova, om jag verkligen ska kunna orka gå upp imon, när väckarklockan ringer.
uuusch vad jag hatar att ställa klockan asså, men men , va gör man inte :)

Pusss / J


Bilder från kullaberg

 söta kossan, min danspartner denna kväll!

 söta sara, hemma hos nattabästa vän gör i ordning sigjag och sara, ( jag ser cp ut) sjukt bra kväll mina fina vännervi står i kön till garderoben, tack för en sjukt bra kväll tjejer, ni gjorde denna dagen bra,

love it

jag har börjat fundera på att börja dra ner på bilder på bilddagboken, och börja lägga in bilder här istället.
Men vi får se vad som händer!
Just nu sitter jag och får ont i magen när jag tänker på skolan, jag fick några uppgifter jag skulle göra under lovet, men jag kommer inte ihåg vad det var för uppgifter, så jag får väl kolla efter dom senare :)
Jag har lite nyårslöften som jag tänkte tala om, så ni kan skälla på mig när jag ger upp dom
» Plugga, och lämna in läxor i tid
» Få ett jobb
» Spara pengar
» Minska på godis&chips, alltså ett nytt försök till att vara mer nyttig

Jag tror att jag kommer klara att spara pengar och att minska på onyttiga saker, för pengar är något jag behöver.
Men dom två andra löftena kommer vara väldigt mycket jobbigare, men det är bara att ta sig i kragen och utföra dom bra, jag menar, jag vill ju inte gå ut skolan med några ig, iofs har jag 1,5 år kvar, men sak samma.

Nu ska jag iallafall kila hem till mamma och sätta mig vid datan och ladda in lite bilder som kommer in senare på bloggen, eftersom jag har hittat min sladd! :D hurra!


Pusss / J


snigel

det är inte sant
jag har inte klätt på mig ännu, jag är verkligen seg som en snigel!
nu måste jag verkligen rycka upp mig lite,
och det tänker jag göra, för jag tänker gå ut och gå lite, och sen gå ner till Natta!
och detta säger jag inte bara utan tänker göra det också, sådetså!
Jag är en snigel. hoho!

Pusss / J

morgontrött & harrypotter

Godmorgon, eller kanske eftermiddag?
Jag har iallafall ännu inte börjar klä på mig, utan jag har istället vaknat vid 12 tiden, och somnade sedan om på soffan till harry potter filmen som gick på 5an, kan säga att någon var ju trött iallafall!
Nu har jag iallafall tagit mig ut till köket till datan, och satt på musik, så nu börjar jag bli taggad på att klä på mig, och kanske städa mitt rum :O! Idag har jag absolut ingen aning om vad jag ska hitta på, får helt enkelt ta det som det kommer :) det är iallafall inte helt omöjligt att jag tar en promenad och sen går ner till natta, det får vi se:)
Nu känner jag verkligen att jag måste klä på mig andra kläder!
Ha en bra dag sålänge!

Puss / J


löööördag

okejokej, jag vet att min blogg är tråkig utan bilder
men det är bara att bita ihop, för så snabbt jag hittar sladden till kameran så kommer bilder också! :)

sitter helt ensam i mitt kök, och lyssnar på musik, har inte gjort så mycket nu på kvällen. Kom hem från en hel dag med kusin och hennes kille och sen har jag bara slappat till goo musik och film, det är mysigt!
Jag känner verkligen för att gå ut och gå nu , trots kylan. Jag skulle bara behöva röra på mig lite, och rensa alla mina tankar. Men det är alldeles för kallt och jag är alldeles för klen för att gå ut nu i typ 7 minus grader? Jag får väl helt enkelt lägga mig och kolla på beckfilmen som går nu på tv 4+. men jag har ju sett alla dessa filmerna miljontals gånger, så det är inte så kul. Imorgon funderar jag på att åka till Nattas jobb och hälsa på henne, eller så åker jag till stan och shoppar lite, jag behöver verkligen en ny garderob tycker jag allt. Men ska till stan på måndag och träffa Becca och Bea, så får väl hålla mig tills dess :)
Nu ska jag bädda ner mig med en filt och kolla på beck.

Pussss / J

våfflor

tralalaa!
sitter hos min mormor och morfar nu med min kusin och hennes kille. Men mormor och morfar är inte här utan dom är på sjukhuset med mormor.
Just nu gör min kusin våfflor till oss, mums vad gott säger jag bara!
Jag och sandra har vart på ikea hela dagen idag känns det som , och det var väldigt mysigt.
Nu ska jag käka, vi hörs sedan!
Pusss / J


sammanfattning

23 december:
Träffade jag min kära vän Josefine, vi åkte till frölunda torg för att kolla lite och fika. Vi snackade en del om allt möjligt och sedan kollade vi kläder och smycken, kändes verkligen skänt att träffa henne och bara snacka, det är väldigt få personer som jag kan snacka med så som jag snackade med jossan. Känns skönt att ha henne som vän.
Vi hade iallafall en jätte trevlig dag, men inte kändes det som dagen innan julafton, nej verkligen inte. Det kändes mer som en mysig höst dag. Men det var trevligt!

24 december Julafton:
Då var det dags att stiga upp tidigt med mamma, redan klockan 8.00 gick jag upp för att duscha, och sen väckte jag mamma vid halv 9. Vi åkte sedan iväg och köpte massa mat, och dom sista julklapparna. Det sjuka var att det inte fanns NÅGON människa ute typ, så det kan ju vara ett tips till nästa år. Iallafall, efter vi handlat var det dags att åka hem och göra sig i ordning, sen åkte vi ut till mormor och morfar där mina kusiner var. Vi kollade på kalle anka som varje jul, och sedan åt vi massa massa gott ( gick säkert upp 5kg ) efter det var jag jätte pepp på singstar men som vanligt fölorar jag, men vafan gör det ? Bara man har kul liksom :D , sen var det dags för julklappsdelning, och vem om inte jag fick dela ut julklapparna i år igen, efter en diskussion med min morfar som säger att jag inte kan uttala allas namn rätt, haha . Men vi röstade och det var jag som fick dela ut igen :D haaapppppyy!! Jag är verkligen jätte nöjd med mina julklappar, fick massa pengar som jag ska spendera nu under mellandagarna, om man hittar något.
Efter det gick vi upp på övervåningen, jag och mina kusiner och spelade singstar igen , med abba låtarna, de var kul!

25 december Kullaberg:
Idag var jag inte alls peppad på att åka6-7 mil för en fest, men när jag väl hade sminkat mig med mina vänner och satt oss i bilen, började allt kännas redan mycket bättre, när vi väl var framme var det hur bra som helt, jag kan säga att denna kvällen var en av dom bästa kvällarna. Det var mycket folk, trevligt folk och hur bra musik som helst, jag är verklige peppad för nästa. Fanns många många många snygga killar, och det som hände i kullaberg, stannar i kullaberg (a)!
Grymt kul var det iallafall, och när väl rocklåtarna kom var det fullt ös på oss!
Tack alla som var där, speciellt Natta, Sara & Kossan ni är bäst!
När det var slut, kom min kära mamma och hämtade med, vi var väl hemma runt 4. Jag är verkligen tacksam att mamma ville hämta mig trots att hon skulle vara på jobbet klockan 8, alltså fyra timmar efter vi kommit hem, tack mamma!♥

26 december Kungsmässan:
Ja, idag var det bara att kliva upp ur sängen, ca 30 minuter innan mina kusiner skulle hämta mig. Sedan åkte vi iväg till kungsmässan och var där en hel dag, mysigt! Jag köpte en del saker, bla tre nya tunikor, en jätte fin vit bh ( jag är förälskad i den), massa smycken och saker till håret för nyår. verkligen hel nöjd med denna dag!
Imon bär det av till Ikea med kusin Sandra, vi åker vid 12 tror jag!
Nu ska jag lägga mig och kolla klart på Gladiator, sjukt bra film!

Pusss / J

bilder kommer!

22 december,

Vill säga ett STORT grattis till min kusin Alma som blir 3 år idag! Grattis Almis!

Jag har precis duschat och ska börja göra i ordning mig smått, vet inte exakt vad jag ska göra idag, kanske blir en sväng ut till mina kusiner och hälsa på dom, annars vet jag inte :)
Somnade ganska sent igår, runt 2 någon gång.
Så nu har jag vaknat, ätit och kollat på en film Under solen hette den.
Nu ska jag sätta på musik och börja göra i ordning mig
Puss så länge

Alma <3

bloggstart igen

sjukt längesen jag skrev

idag har jag vart hos min mormor och morfar, mina kusiner är där och moster.
så jag och min kusin kollade på lite film oså
sen åkte jag hem  och träffade rasmus :) vi var ute och gick asss länge, det var bara skönt att vara ute med en trevlig person och bara snacka om allt. Du är en av mina bästa vänner ska du veta.
Sen drog vi båda hem för det var kallt. och nu sitter jag här och har skuldkänslor för att jag aldrig skriver.
men ska börja igen.
snart är det jul.
Önskat er något speciellt. ?
Jag har önskat mig massa saker :)
Pusss



nblogg

Jag vet inte vad det är för fel, jag sitter nästan aldrig vid datan längre, vad är det som håller på att hända med mig?
Dessutom har jag nästan inget kul att skriva om,
vi får se när jag skriver nästa gång!