godnatt

nu ska jag sova, trött som ett as.
godnatt!

godmorgon

Inatt hade jag en sån fruktansvärt bra dröm, jag drömde att jag var med och spelade sm i stockholm i helgen, att jag fick springa utan smärta, de var en bra dröm och drömmen gjorde att jag sovde längre och dessutom för sovde mig.
Så nu sitter jag här och äter frukost och kollar på Smallville, tycker verkligen om det programmet :)
Senare ska jag till Natta, vi ska bara vara hemma idag och mysa, och kolla på Idol och äta massa chips och kladdkaka. Sen ska jag sova över där antagligen för jag orkar inte gå hem efter, ganska lat är jag :)
Nu börjar det.
Skriver sedan :)
Puss♥

DAGS ATT SÄGA GODNATT

På tiden att jag går och lägger mig hyfsat i tid, känner mig ganska trött om jag ska vara ärlig.
Julias match gick kanonbra (y) de vann över Halland med 20 mål och det var riktigt kul att kolla.
Jag avslutar detta inlägget med en låt som jag bara älskar att lyssna på, trots att jag tycker den är lite sorlig och man blir lite deppig tycker jag verkligen om denna låten.
Godnatt, imon är det gymmet som gäller!

torsdag

En dag kvar till fredag och helg, underbart!
Idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan och sen vart på axess akuten för att jag fått någon inflamation. Men det gick bra. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå snabbare, jag ska nämligen åka till aranäs och kolla på handboll, min lillasyster ska spela med stadslaget idag och de möter halland, så alltså göteborg vs halland idag. Jag hoppas verkligen det går bra, ska ta lite bilder som kommer antagligen ut senare eller i morgon. Annars är jag väldigt trött idag också, inte alls ovanligt för mig. Så det ska bli skönt att komma hem sen och sova, och imon är det en ny dag med träning på gymmet.
Musik är något jag lyssnar på just nu, just nu spelas musik från 105,3 nrj gillar verkligen de dom spelar!
Nu ska jag ta mig något att äta, vi hörs imon!
Pussss

KLIPPA MIG I STOCKHOLM NÅGON GÅNG I LIVET!!

Någon gång i mitt liv ska jag åka till stockholm och bara be om att bli klippt av Bobby, han är en jätte duktig frisör, och jag tycker han är så snygg. Så från och med nu, lovar jag att besöka stockholm och klippa mig hos Bobby!
Det finns inte många frisörer som klipper och ser jäkligt bra ut, det ska bli kul!


I'm back!

Nu är jag tillbaka, efter ett långt break!
Det har hänt så mycket, och själva Jonna har inte mått så bra.
Det är en stor andledning till detta enormt långa uppehåll.
Nu är jag tillbaka med nya tag, och ska göra bloggen till något bra.

Nå, hur är det med alla?
Med mig börjar det gå framåt igen, och det är en bra på starten, trots så mycket läxor i skolan försöker jag hänga med. Som jag sagt tidigare kan jag inte påstå att jag är något fan till skolan, så jag försöker. Med mitt knä går det upp och ner, vissa dagar är så bra att jag kan gå utan kryckor, men vissa dagar är totalt värdelösa för knät och smärtan ligger i, snart är det 5veckor sen jag opereras, tänk vad tiden går snabbt endå.




blogg

jag har bara inte haft tid att skriva
det har varit så sjukt mycket denna veckan, och jag har inte haft något intressant att skriva om.
men jag skriver när det kommer något roligt att skriva om.
pusspuss

jag bara gillar det !

jag bara älskar denna arbetsmiljön.
Att vara här är så härligt, att få träffa sånna trevlig och sköna människor. Får mig ett gott skratta hela tiden.
Dessa människor asså, kunde inte världen vara full av positiva och roliga människor som kan göra en annan människas dag bra. Jag älskar detta. Jag tvekar inte en sekund på att jobba här.

black velvet & Poker face

sitter och lyssnar på mina favorit låtar förtillfället.


godmorgon

godmorgon.
sitter just nu på farfars jobb och försöker plugga lite. Gick upp klockan 5,00 och sedan traskade bort till farmor och åt frukost, sen gav vi oss iväg till jobbet, och nu sitter jag här och har ännu inte börjat plugga.
Fruktansvärt trött asså.
Skriver sen, ska somna på skrivbordet nu. Haha.
Pusss

otur

sån otur
trillade idag i trappan i skolan, ajj j*vlar va ont det gjorde.
Tur var att jag skulle till min sjukgymnast senare så hon kunde se vad det var som hade hänt eftersom det gjorde så ont.
Hon sa då att jag fått en bristning i baksidan låret, där läkarna då tagit en sena för att laga korsbandet. Detta var ju inte bra, men det som var bra var att det inte kom någon skada på korsbandet eller minisken. Gjorde därefter en bra genomförd träning. Nu har jag iallafall lärt mig att ta det lugnt i trapporna, för jag vill ju inte ha ont.

första dagen i skolan

Ja, det finns inte så mycket att säga.
Dagen i skolan var seg, men väldigt kul att se alla igen. Tyvärr så tycker jag att det inte är någon höjdare att gå i skolan, kanske beror på att jag är så skoltrött redan. Att börja med matteperioden imorgon redan klockan 8.00 ser jag inte framemot, och då ska vi hålla på fram till lunch.
Idag skulle jag fixa skoltaxi som jag ska åka fram till den 15 december, tror jag får den taxin i slutet av veckan, så tills dess blir det tyvärr spårvagn, vilket känns osäkert eftersom knät är såpass ostabilt som det är.
Jag har börjat planera lite om vad min blogg ska handla om till år 2009, och jag har en del planer. Men har ni någon plan på att göra bloggen bättre är det bara att säga till, är tacksam för allt.
Nu ska jag kila iväg och kolla på min systers stadslagsträning, har inte så mycket annat att göra idag. Sen ikväll är det city akuten och prison break, en riktig myskväll.
Vi hörs senare.
Pusss


höst, och handboll 2009

Höst, höst, höst.
Jag tycker hösten är allt mysig, med löv som faller och det där lilla kyliga i luften.
Att bara känna sig helt avslappnad och inte känna någon stress, att bara ta det lugnt till en film eller en fika i stan med varm choklad. Det är så mysigt.
Till 2009 har jag bestämt mig för att kanske börja skriva mycket mer om handboll istället, olika matcher, resultat m.m, det skulle någ kännas ganska skönt för mig själv som person att få mer handboll i livet. Efter som jag har en skada nu som är så långvarig. Självklart kommer jag att skriva om mig själv också och m ina vänner, men kommer att rikta in mig mer
på handboll runt omkring, och även träningar, som mitt lags träningar, vad de gjort på träningarna oså :)

Nu ska jag sätta mig och kolla på ensam mamma söker,
kommer i pausen :)
Pusss


söndag, dagen innan skolan börjar, fyyy

Hola!!
kunde verkligen inte somna inatt, låg vaken till säkert klockan 5, och bara låg i sängen och hade ångest att skolan börjar imon, och dessutom börjar våran fruktansvärda matteperiod i 6 veckor, alltså fram till nästa lov! Ussch, va segt det kommer gå!
Idag kom min farmor och farfar hem från gällivare, farmor var där i 3 veckor och farfar var där i 10 dagar, har verkligen saknat er, och det är kul att ni är hemma nu , äntligen.
Snart ska vi käka pizza, mums vad gott! Och idag väljer ja nog att äta kebabpizza, den är ju så god från La bella.

Pusss!