seg

Nu är det dags att sova känner jag, är lite för trött för att vara vaken.
Har bara en lektion imorgon, och sen är det full fart med att plugga !


Hur har eran kväll varit ?

Pusss


träna

Nu drar jag och kollar på träningen, wiiihoo.
På söndag drar jag igång med en annan sorts träning, kanni gissa vilken ?

Pusss

bokprov



Kom just en från skolan, vi började klockan 1 idag med bokprov, och efter det fick vi sluta.
Bokprovet gick väldigt bra tycker jag , hoppas också min lärare tyckte det var bra, tyckte iofs att sista frågan var väldigt svår, men försökte göra det bästa av situationen. Just nu sitter jag hemma med en varm chocklad och hoppas på att förskyldningen släpper. Ikväll är det träning, och då ska jag ner och titta, efter det ska jag på promenad med Lina.  Sen får vi se vad som dyker upp.

Pusss

BOK

Har just nu läst 90 sidor av min bok, och har 50 sidor kvar. Imon har jag nämligen bokprov och jag hoppas det går bra, vilket jag tror också :) Men önska mig lycka till!!

Pusss

Sjuk

Idag var det dags att åka till sjukgymnasten klockan 10.
Mådde inte riktigt bra när jag vaknade, men åkte endå dit och tänkte att det kunde gå över.
Men inte det inte, kände verkligen hur dåligt jag verkliigen mådde, ont i huvudet, i näsan och hade feber. Så min sjukgymnast tyckte inte att jag skulle anstränga mig, så gjorde endast 3 övningar idag, och sedan hem och vila upp mig så jag blir bättre, mår verkligen skit :'(


Pusss


Söndagen

SÖNDAG

I varberg: Spelade vi SM ,och vann alla matcher med ganska mycket. Det betyder att vi har gått vidare till steg 3 som känns skönt ! Sandra, Jojje & Erik följde även med och hejjade fram Heid.

I heidhallen: Spelade min lillasyster handbollbollsmatch mot sävehof. De gick väl sådär dom förlorade ganska stort, och det var en stor besvikelse. Men jag tycker att vissa saker var riktigt bra från oss under matchen.

I Säro: Spelade mina klasskompisar, och jag, sara & maja åkte för att kolla. Nord-särö, vilket slutade med att Nord vann med jäkligt många mål, så det var en rätt långtråkig match att kolla på, efter det gick vi till hemköp i särö medans vi väntade på bussen. Då köpte jag och Sara varsina vindruvor, som kostade endast 10 kr, tror det var något skumt med dom.

Sammanfattning om söndagen: Väldigt mycket handboll, även kul att kolla på . Hade varit roligare om man fått vara med och spela, men jag säger bara; Nästa år då jäklar! .

Pusspusss

Bullar

Nu ska jag kila hem till mamma , för hon har bakat bullar.
Och jag ska möta gurra, för han vill också äta bullar.
Muuuums, va gott!
Vi hörs imon!
Pusss och godkväll!

SM i varberg



Vi är så bra!
Idag spelade laget sm i varberg, första matchen och enda matchen för idag var mot hemmalaget Varberg. Kan inte säga annat än att vi var bäst, det märktes på planen hur kul dom hade det, och det var faktiskt kul att sitta på läktaren och kolla på när ni vann! Matchens lirare för vårat lag blev ju självklart Emelie, som var sjukt bra idag. Tycker verkligen att hon förtjänade matchens lirare pris.:) Lite roligt var det när Emelie tappade skon mitt under matchen, men fråga mig inte hur det gick till? Ser verkligen fram emot att åka och kolla på er imon också :)

Pusss

Ont i fötterna




Den här dagen har varit jobbigare än vad jag skulle kunna tänka mig,
Först började det med gym, uppvärmning i 20 minuter tills svetten bara rann,
efter det var det dags att ta i, och jäklar va många övningar jag gjorde idag, Helt sjukt vad jobbigt, och detta ska jag fortsätta med i flera veckor, jag hoppas verkligen att det blir bättre :) Efter ett tufft gympass var det dags att gör i ordning sig för jag skulle ut på stan med Lina, men det var efter vi gått på våran stadsvandring med klassen. Stadsvandringen var seg men endå tyckte jag man fick veta en del saker man inte visste, men det var segt endå :) SEN träffade jag Lina och vi skulle gå i stan och shoppa lite, jag hade fruktansvärt ont i fötterna, men fick köpt en stickad grå kofta, smycken & knästrumor. Sen åkte vi hem , jag är helt slut i kroppen, och ikväll blir det bara en myskväll med Mamma, :)

Pussss

Roxette



Underbar låt, kan lyssna hur många gånger som helst på den <3

Aspero gymtester



Hejja hejja hejja, vi hade gymtester idag!!
Vi hade tester i bänkpress & benpress.
Kunde ju inte vara med på benpress, men körde bänkpress, och där tyckte jag det gick ganska bra faktiskt,
klarade faktiskt 52,5kg, hyfsat bra tycker jag. Jag hade en chansning på att jag knappt skulle orka 50 kg, men det klarade jag. Till nästa tester har jag ju självklart mål att vara starkar och förhoppningsvis orka 55kg.
Istället för benpress fick jag köra min kära rehab, det gick väl bra med fick ont väldigt snabbt.
Sen var det dags att ha prov i religion, vilket jag hade glömt av! Och det lär nog märkas på provet, jag skämms verkligen, usch. Men Men , bättre lycka nästa gång brukar man väl säga ?
Nu ska jag sätta mig med min redovisning som ska redovisas imorgon, jippi.
Wish me good luck!!

Pusss

Mammma



Så brun var min mamma innan hon åkte till tukiet, ursäkta mig men hon kommer vara svart nu när hon kommer hem ,
Har saknat dig massa. <3

Pusss

Handboll



Handboll hela helgen, herrjuniorerna spelade ju, så det var ju riktigt bra matcher att kolla på.
Men nästa helg är det våran tur att spela, tyvärr så längtar jag inte så överdrivet mycket pga att jag inte kommer få spela en enda minut. Men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för mitt lag :)
Kom precis hem och sitter just nu och lyssnar på musik, och msn. Skulle egentligen behöva plugga lite nu, men det orkar jag inte för tillfället :)

Pussss

...

I'm in love...


träning

Nu ger jag mig av för att kolla på träningen, sen blir det räkor när man kommer hem, muuums !!
Juste , jag får inte sova hemma inatt bara för min syster ska ha massa vänner hemma, stackars mig :(
Puss

...



Sitter och väntar på att Idol ska börja, efter idol ska jag och Lina gå ut och gå lite hade vi tänkt, antagligen sista inlägget idag,  så ha en sån bra kväll :)
Puss

Mammsi

Pratade nyss med min mamma som just nu är i turkiet, hon hade de väldigt bra
sol&bad varje dag, men jag vill bara att du ska komma hem snart
jag saknar dig så. Men det viktigaste är att du har det bra där med Pamela och Mia,
Snart ses vi ju.

Puss

jobbig morgon

kflf


Jippi, så kul att man fick ett sms klockan 9 i morse, och jag börjar 1.
Nyfiken som jag är var jag bara tvungen till att kolla vem det var som väckte mig, självklart är det ingen annan än Sofi som skickar; Hej, kommer du till gymmet eller ?
Ääääh nej det gör jag nog inte, jag sover tänkte jag bara, snäll som jag är svarar jag att jag kommer så fort jag kan ska bara göra i ordning mig, tar bussen redan klockan 10, ser förskräckligt trött ut, men är iallafall framme på gymmet vid halv 11, så när jag kommer in i omklädningsrummet hör jag bara en röst; JONNA VA GÖR DU HÄÄR, VI HAR INGEN SKOLA IDAG JU !! HAHA.
Då trodde jag seriöst jag skulle strypa sofi, men jag tog det lungt och bara började skratta åt det, så åkte vi till skolan och käkade, sedan åkte jag hem. Usch, kunde sovit mycket längre idag ju, typiskt.

Nu ska jag iallafall försöka plugga lite :)

Pusss

ses imon

Nu sticker jag och kollar på laget, hoppas hoppas hoppas ni vinner, ska heja som bara den.
Ha en trevlig kväll, så hörs vi imon :)

Puss

match



Mina älskade bästa vänner och jag på bilden,
Ni betyder mer än alla andra, och jag älskar er.

Snart ska jag ge mig av till Lundbystrand och kolla på mitt lag, när dom möter Hisingen, Vet inte riktigt hur det kan gå i denna matchen, men jag hoppas verkligen att vi vinner. Hisingen är typ ett nytt lag, där några från torslanda, bjurslätt och backa spelare har kommit i ett och samma lag. Tycker dom är rätt duktiga, och det kan bli en jämn match.
Imorgon har vi match med damjunior södra i Borås, jätte kul att åka och kolla på dom i morgon, det ska iallafall jag göra och jag fick med mig Natta till att åka med mig, då ska jag även träffa William, min mammas förra killes son ;) haha , den du :D Det ska bli kul att träffa honom, för jag har inte träffat han på 2 år typ, lite tråkigt. Men men . Nu ska jag sätta mig och läsa lite, har ju prov imon , önska mig lycka till!

Puss

problem



Att jag kunde öppna upp mig så mycket för dig och sen är det skitsamma, det är inte lätt när det är svårt.
Jag får helt enkelt ta och skita i dig och gå framåt, det finns så många andra än bara dig.
Det är såhär jag känner just nu, visst låter jag kanske lite elak, men just nu känner jag bara såhär, men det går väl över.

Grattis

Grattis mormor på 63års dagen !!

Nu ska jag och Julia åka till mormor, och äta tårta.  Mums :)

Puss

Veckan

Den här veckan måste jag

[ ] Plugga
[ ] Prov på romarriket
[ ] Börja läsa boken
[ ] Ringa läkaren
[ ] Sjukgymnastik
[ ] Kolla på Handbolls träningen
[ ] Kolla J-SM

Kan komma mer saker :)

tråkiga måndagar


Alltiid lika segt med måndagar,
Var hos min sjukgymnast nyligen, kan säga att jag var ju inte riktigt vaken när jag kom dit, efter att ha försovit mig och ingen var hemma och kunde köra mig så fick jag gå till min sjukgymnast, kom i tid, väldigt förvånat.
Det gick väldigt bra idag, trots smärtan, fick även testa på en ny övning ( inte så ny egentligen , benpress, det var riktigt tungt för knät och det gjorde lättare ont, där körde jag på 60 kg. Efter det fick min sjukgymnast göra lie "kontroller" på knät, då hon drar lite i korsbandet och känner hur det känns, då säger jag till henne
- slit av korsbandet, nu orkar jag inte med detta mer
sjukgymnasten- Jag kan nog inte slita sönder det mer än vad det är, det är ju av Jonna.
Efter det skrattade jag jätte länge, för jag tyckte det lät så kul, men självklart är det absolut inte kul att det är av..
Senare idag ska jag ringa till herr doktor och höra med dom vilken plats jag är på i väntelistan för operation, hoppas att jag snart får opereras :)

Hör av mig efter jag ringt läkaren:)

Pusss
 

lördag söndag



Igår ( lördag ) Var en rätt seg dag, så min syster bjuder mig på restuarang. på greken, ( mykonoz ). Muums va gott det var, efter det ville hon bjuda på fika på condeco, har man inte världens bästa lillasyster ? Jo det har jag . Efter en hel lyckad kväll med massa gott, så åker vi hem och bara umgås med mamma som åkte till turkiet idag . Och idag ( söndag ) Har jag varit med natta, vi åkte på bio och skulle se mamma mia igen , men precis när vi står i kön ångrar vi oss och ser sex and the city, den var hur bra som helst, älskar den !! , Efter det åker vi hem , och just nu kollar jag på på spaning med bridget jones, sjukt rolig film asså :)

Pusss

Hos lina





Sitter just nu hemma hos Lina, vi har varit och kollat på handboll, Nord - Önnered, då vann ju Nord :) Maja var även med oss :) Sen åkte vi till fyra gott och köpte massa godis, och just nu sitter vi här och käkar, mumsigt.!!!

PUSSS

i will always love you

Japp, jag har ingen aning om varför jag inte kan för det första, inte logga in på msn , och för det andra vet jag inte varför jag inte kan lägga in bilder på bloggen ? Sen hittar jag inte min kamera sladd där jag har massa bilder som jag vill lägga ut . Jaja, hittar väl den snart :) Ska snart åka och kolla på träningen .
Puss

operation

Not good.

Var hos läkaren idag och det ska bli operation så snart som möjligt,  det betyder då att det inte bli någon handboll på ca 8-9 mån :( Alltså är på planen igen om ett år om allt går som det ska. Så vi ses på planen igen snart :)
Usch vad jag inte tycker att detta är roligt . Ska man skratta eller gråta ? :(




( varför kan jag inte lägga in några bilder på bloggen :S? )

lördag




Ikväll har jag varit med Natta, Markus och Markus. Vi var och kollade på innebandy som var "jätte" intressant verkligen. Efter det åkte vi till fyra gott, mumsigt asså ! Där träffade vi även på Jessica, Britta och Amanda, dom hade också köpt godis :) Sen tog vi spårvagnen hem igen, då mina kära vänner lät mig gå helt ensam mitt på kvällen genom en skog och massa saker, det var riktigt läskigt, vem vet vad som kunnat hända ? Tidigar idag var det stadslagsträning, det var väl sådär att bara sitta där och kolla, jag märkte ju verkligen hur mycket jag saknar handbollen. Efter det var det bara snabbt hem , men vi fick litr förhinder då det hände lite läskiga saker orkar inte skriva men gå in på http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=443425 så står det lite om händelserna. Sedan körde mamma hem mig snabbt och jag hade 5 minuter på mig att göra iordning mig för att sedan åka till önneredshallen med Natta och kolla på min syster, tyvärr gick det inte så bra och dom förlorade..

Pusspuss

stadslagsträning

Godmorgon!!

Idag bär det av till lillekärrshallen för att kolla på stadslaget. Verkligen jätte kul att sitta på sidan av planen, tummen upp för det liksom (Y) !!!! Senare idag ska min lilla syster spela match mot önnered, då ska jag och Natta åka och heja på dom! Efter det blir det till att sola med Natta & Gurra, det känns som om denna dagen blir ganska slapp :)

Pusss


torsdag




Japp, idag har jag väl inte gjort så mycket, var hos sjukgymnasten klockan 10 idag ( som vanligt ) , sen var det skolan klockan 13.00, då vi kollade på film i ett jätte litet klassrum där vi skulle vara typ 40 personer i, väldigt trångt men det gick bra endå, skulle ju endå bara vara där i 30 min ,sen gick vi in till vårat klassrum och skulle ha svenska, jättekul. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sitter inne på msn , vilket liv asså ! Nu när man inte kan träna så finns det inte så mycket mer att göra, skulle kunna plugga, men jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på så då kan jag ju slippa de :) hehe .

Pusss

en vän föralltid

   

Tack för att du är världens bästa vän, som alltid finns där för mig, som alltid lyssnar när jag är ledsen, som alltid är med mig och gör mig glad, bara att du finns i min närhet gör mig lycklig. Ända sedan dagis till västerhed, från västerhed till högsbo, från högsbo till gymnasium, från gymnasium till framtid har du alltid varit min bästa vän.


   

att vara borta från handbollen så länge är inget jag har sett fram emot, det är så tråkigt att bara sitta vid sidan av handbollsplanen och bara kolla på hur alla andra har kul, jag hoppas verkligen inte att läkarna kommer med något för negatiivt på onsdag nästa vecka, jag vill bara gå på planen nu och ge järnet, att träna så mycker det bara går! Men tyvärr får jag inte anstränga mig mer än mina övningar jag fått. Får hoppas på att tiden går fort nu :) så ser ni ng mig snart igen på plan :)

Puss♥

Världens bästa kusin Agnes


Du är så söt, Agnes 2007

en blyg jonna



Systrarna i vintras 2007

Usch å fy å blääh va trött jag är nu, sitter fortfarande på farfars jobb, gör inte så mycket sitter här och kollar igenom bilder på hans data, just nu är han på möte, och jag sitter här helt ensam och i rummet brevid finns en massa snygga killar :) Funderar stort på att gå och spela kort med dom, men jag är väl lite för blyg för att komma in där och sätta mig brevid dom och bara vara mig själv, nee jag tror inte jag klarar det, så får sitta kvar här och vara tråkig och trött. När jag kommer härifrån är det en snabbis på sjukgymnasten, sen ska jag dra med mig Natta till solariumet, skulle vara en härlig avslutning på dagen tycker jag, efter allt "slit" här ute så lär jag väl vara ganska trött när jag kommer hem ..

Nu ska jag hämta varm chocklad, pinsamt för där sitter alla killarna.

Pusss

ledig onsdag





Godmorgon.
Sitter nu på min lediga onsdag ute på min farfars jobb och tänkte plugga lite, gick upp klockan 06.00. Just nu går det väldigt trögt med mitt pluggande, men jag tror det går över efter frukosten som vi ska äta klockan 09.00, då ska vi även äta frukost med mamma, för hon jobbar tidigt idag :) Annars har  det inte hänt så mycket just nu, gick och hämtade varm chocklad och såg en riktigt snygg kille, haha :)
Senare idag så ska jag till sjukgymnasten klockan 14,00 , inte för att det känns så himla mycket bättre i mitt knä, men rörligheten är mycket bättre än vad den har varit innan. :)


Puss♥