Söndag

Tjabba tjena hallåå

Har en fruktansvärt värk i hela kroppen nu efter helgens cup , ajajaj!
I lördags gick det väl sådär med matcherna, spelade lika mot särö förlorade mot aranäs med 4 ( fast vi spelade grymt) förlorde med 1 boll mot kungälv, sen idag kom vi ju till B-slutspel då tillsammans med Aranäs från våran grupp. Vi spelade hyfsat bra imorse mot ett annat aranäs läg och vi vann med 10-17, sen mötte vi Sport och dom spelade inte så schysst och domarna var helt klart betalda , så tråkigt att spela när domaren bestämmer hur det ska gå.! Men vi vann iallafall den matchen även ifall inte domarna ville det . Sen var det dags för final mot aranäs det lagetvi hade i gruppen , Matchen var jämn hela tiden från att vi började tills matchen var slut, när det var en minut kvar var ställningen 10-10 och vi hade anfall, Evve går igenom men en aranäs tar stryptag om henne och hon faller rätt ner på marken och aranäs spelaren fick rött kort, evve klarade sig men hade en otrolig smärta, vi fick straff och min syster skulle ta den , och hon sätter den! vi leder nu med 11-10 och det är 40 minuter kvar och aranäs tappar bollen och vi tar det lugnt uppåt, tills domaren blåser av matchen då vi vann med 1 boll!! SJUKT KUL ! okej att vi vann b men kul var det iallafall.

Nu sitter jag och väntar och väntar på att bodyguard ska börja. :) Jättebra film !