fredag morgon

Godmorgon
Idag är det halloween, vilket betyder bus eller godis!
Självklart är det massa roliga saker som händer idag, men då ska ju jag vara hemma eftersom jag får så ont när jag går för mycket. Så idag blir det att vara hemma och kolla på idol! Tänk vad denna veckan har gått fort, det känns som om jag skrev inlägget om kevin för bara två dagar sen,  snabbt går det.
Just nu har min mammas kompis Malin kommit och hälsat på oss idag med sina två underbara barn, Isa & Ella :) Eftersom Malin ska åka och gifta sig i Aouroba ( hur det ni stavas ), åker redan imorgon!
Jag vill också gifta mig, ett sagobröllop hade ju inte vart fel. Men det är en del år kvar tills dess :)
Nu ska jag iallafall vara med Isa & Ella.
Skriver sedan!

Pussss

godnatt

Godnatt allesammans!
Nu tänker jag gå och lägga mig.
Jag vill så gärna ha tillbaka sommaren.
Sommaren gjorde det så mycket lättare, med allt, kärlek, handboll vänner.
Jag längtar till sommaren, men jag kan väl inte vara ensam om den längtan ?


torsdag

Hejsan!
Har vart och hyrt tre filmer idag, sex and the city , step up 2 & i spel och kärlek är allt tillåtet.
Måste ju då säga att step up 2 var grym, men favoriten är fortfarande sex and the city. Den är ju så klockren!
Köpte även massa godis tyvärr. Mår verkligen inte bra efter jag ätit så mycket, jag måste verkligen sluta med det!
Nu väntar jag på att mamma ska prata klart i telefonen, så ska vi sätta på en annan film, mysigt!
Kan inte påstå att detta har varit mitt bästa lov, men det har heller inte varit jätte kasst, jag har ju opererats, umgåts mycket med mamma, sovit och bara tagit det lugnt. Känns då skönt att fått operaras så jag slipper vänta på det mera, men har en sån otrolig smärta som inte kan beskrivas, får därför droga ner mig med värktabletter som är så starka, och jag vill helst inte ta dom, men är ju tvungen.



Pusspuss

operation och bilder (ogillar blod ? tryck inte på bilderna nedan)

Operationen gick kanon, fick ett nytt korsband, och de sydde ihop den biten av minisken som var skadad. Hade tyvärr en sån sjukt jobbig smärta att jag fick ovanligt mycket smärtstillande så läkarna var tvunga att ha ett möte. Jag blev kvar på sjukhuset 9 timmar efter operationen eftersom jag mådde så dåligt och var allmänt kass.
Idag mår jag mycket bättre, har fått i mig ordentligt med mat, och allt som jag fick i mig igår och kommit ut ur kroppen, äter dock minst 10 tabletter alltså från fem olika askar om dagen, så blir rätt trött snabbt. Idag var jag hos en sjukgymnast på sjukhuset och hon gav mig en del övningar. Försökt göra dom efter att jag kom hem, men det gör ju så fruktansvärt ont. Känns som om det aldrig kommer bli bra, men måste träna hårt nu för att det ska bli bra. Men just nu har jag så ont att jag inte vet vad jag ska ta vägen, endå har jag stoppat i mig nyligen 4 olika tabletter, får se om de hjälper. Ajajaj säger jag bara. Dessutom är jag rädd för att ta tabletter, har fått en uppfattning om att det är farligt med för många tabletter. Jag mår förtillfäller urdåligt, är ledsen nästa hela tiden pga av smärta och att det är så lång tid kvar tills jag får spela. Glad att mina vänner och familj stöttar och peppar mig så bra!
Nu ska jag kolla på lite film, vilket resten av mitt lov kommer se ut, film film film. Roligt lov.
Lägger också ut två bilder nu på mitt knä, folk kan uppfatta det som vidrigt, så om ni är känsliga för blod så tryck inte upp bilderna nedanför.

Pusss / Jonna

- mitt knä med plåster    - mitt knä utan plåster

utomlands

Precis ätit en så god pizza från La bella. (onyttigt, men det behöver man).
Sitter just nu och väntar på att Natta ska komma, vilket hon ska göra om 3 timmar.. Tråååkigt att vänta.
När hon kommer ska vi kolla film, och sen ska vi kolla på resor,  eftersom vi ska utomlands till sommaren, antagligen malta eller Sunny Beach :) Vi får se, men utomlands ska vi :)
Jag skriver senare, nu ska jag kolla på tv.
Pussss


idol

Sitter och kollar Idol repriset från i fredags, kan kolla hur mycket som helst på idol, sålänge Kevin är kvar :) haha.
idag ska Nattis sova hos mig, eftersom hon ska med till sjukhuset imon. Så vi ska kolla på Mamma mia och bara ta det lugnt. Idag ska man ställa tillbaka tiden en timma, glöm inte det !
Pusss

bio

Ikväll var det dags för bio med Natta, vi såg ju självklar High School Musical 3 den var ju självklart värd att se, såååå himla bra !! Dessutom är ju Zac ganska snygg så :)
Vi hade så trevligt, och så roligt. Trots att jag blev så oerhört kissinödig när det var 30 min kavr av filmen, och det blev bara värra för jag ville inte gå i slutet av filmen på toa ! Ajaj, ska aldrig mera köpa 1,5 liter coca cola igen. Haha
Just nu sitter jag och kollar lite på datan, och lyssnar på musik :) Ska snart sova, börjar bli väldigt nervös inför måndagen, så det skulle vara skönt att sova lite :)
Men kanske skriver sedan.
Pussss / Jonna


Godmorgon, jobb ?

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan, och har precis ätit lite frukost. Ska börja göra i ordning mig snart, för att sedan åka och kolla på sävhof-heid, sedan ska jag träffa Natta som förtillfället jobbar på något café. Vill också jobba! någon som har några förslag på jobb? skriv isåfall :)
Vi får se vad Natta och jag hittar på idag, ganska härlig dag så det blir nog en bra dag :)
Nu ska jag sätta på lite musik, så hörs vi sedan!
Och glöm inte, har någon förslag på jobb, säg till!

Pusss / Jonna

- jessica & jag

godnatt

Dags att sova? Jag har seriöst ingen aning, är varken trött eller pigg.
Ska ju iofs upp ganska tidigt imon och åka och kolla på mitt lag när dom spelar mot sävehof i öjersjö hallen 14.45
och jag skulle få åka tillsammans med Sandra dit, och hon skulle hämta mig 12.45, så det kanske är dags att sova nu så man inte kommer till matchen som ett nyvaket monster :)
Min syster har ju däremot åkt upp till NORRLAND, alltså till gällivare, för att hälsa på mina kusiner, farbror, farbrors tjej, hennes föräldrar, och resten av gällivare. Jag är ganska avundsjuk på Julia eftersom jag också vill vara där och gosa med dom små gullungarna, men som sagt jag opereras ju på måndag så det är ett stort hinder..
Nää nu ska jag sova, klockan är läggdags för min del.

Puss och godnatt, vi hörs imon :)

Idol !

ooh jag har verkligen inte haft något bra eller vettigt att skriva om, men just nu är det exakt två dagar kvar tills jag opereras:)

Har kollat på idol idag, och jag måste bara säga att Kevin Borg är ju stjärna, han är ju helt underbar att kolla och lyssna på nu på tv, helt underbar är han. Tror och hoppas verkligen på att han vinner! Hoppas alla såg idol idag med temat "abba", sinnes bra asså. Missade ni det tycker jag verkligen det är värt att gå in på www.tv4.se och kolla dagens låtar, eller gå in på www.youtube.com för där kanske det finns några klipp från dagens låtar.
Just nu sitter jag i rummet, och väntar på att scrubs ska börja igen, tycker verkligen det är ett bra och roligt program, nackdelen är väl att det visas så sent även på vardagarna, så då har man ju inte tid att sitta uppe hela natten för att kolla på det när man har skoldag dagen efter, well well man går som man vill :)

- kevin "stjärnan" Borg
Nu börjar det ! Skriver igen innan jag går och lägger mig :)

Puss - Jonna

i love u



hur hade livet varit utan Nathalie Lorentsson ? jo det hade vart en katastrof!
tack för att du finns och alltid finns där för mig när jag behöver det

Jag älskar dig min bästa vän!!

................

Alla tjejer vill ha en kille som uppskattar henne och gör så att hon känner sig betydelsefull

Jaa, idag har jag inte så mycket att säga. Har varit och kollat på handboll idag, det var segt riktigt segt. Sen kilade jag och skulle träna pilates, vilket var en aning roligare. Och just nu sitter jag här och bara tänker på en enda sak, varför är jag så fruktansvärt blyg av mig.. ? usch , orkar inte tänka på det mer.. Så nu tänker jag lägga mig och kolla på en film:)
Pusss


Godnatt

Ikväll har varit en fruktansvärt lugn kväll tillsammans med min mamma, vi har varit ute och gått, kollat på stjärnor på is, och bara haft det trevligt. Det känns skönt att bara kunna slappna av och bara ha trevligt. 
Nu ska iallafall jag gå och lägga mig. Ska ju upp och kolla på handboll imon , trevligt. Känner egentligen tvång till att plugga också, så får väl göra det också.
Puss & Godnatt, vi hörs imon
sorry att jag varit dålig med att uppdatera..


lycka till syster

Idag har jag verkligen inte varit duktig, trodde jag skulle orka plugga idag, men ska jag vara ärlig, så nej jag har inte orkat det. Helt meningslöst att ens gå upp så tidigt för ingenting. Eller lita bra har det ju vart idag när man fått träffa personer man sällan träffar :)
Idag ska min syster på stadslags träning, önskar dig verkligen lycka till. Tycker lite synd om henne samtidigt. När hon inte får träna på linjen på träningarna med klubben, utan får gå ut och träna på skytten, och sen ska hon träna med stadslaget som linjespelare, jag fattar att hon känner sig lite osäker på vad hon vill just nu. Men jag vet att dey kommer gå jätte bra idag 
                                                                                                                                                           .
Pussss

fredag

Gooooooooodmorgon.
Kan tänka mig att flera av er är i skolan just nu , men inte jag. Jag gick upp 05,30 och började göra i ordning mig för att ge mig av ännu en dag till farfars jobb för att plugga. Just nu går det segt, och jag är ganska trött. Får se hur mycket jag får gjort idag, ska senare till stan och möta Lina och Sanna. Det ska bli kul att träffa dom :)
sen får vi se vad som händer idag och i helgen.
Vad har ni för planer ?

Pussss



....



det är ganska segt just nu, jag behöver dig..

Göttmos !!

ÅÅÅÅÅH HURRA !!
Är äntligen klar med min första hemtenta, den inom Svenskan ! Nu är det bara hemtentan kvar inom Historia som jag inte fattar!! Men den tänker jag inte arbeta med nu, för just nu ska jag fokusera på mitt prov jag har i morgon, får väl se hur det går. Hoppas det går bra iallafall. Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt, det är verkligen inte ofta jag pluggar, men nu när jag började i 2an måste man plugga, och jag kan tycka att det är rätt roligt att plugga nu ( är jag sjuk ? ).
Hör av mig senare läsare !

Puss


onsdag

Godmorgon sunshines!
Sitter och nästan sover nu, är på farfars jobboch har varit här i grygt 40 min. Usssch va jag vill egentligen bara ligga hemma och sova, men har ju prov imon så måste verkligen plugga idag, på min lediga dag.. Igår var det träning, ganska segt att sitta och bara kolla, så åkte hem och kollade på Mina jag och Irene med pappa. Sjukt vad vi skrattade, den är ju verkligen hur rolig som helst. Nu ska jag hämta chocklad och snart  börja plugga :)
Hörs senare.
Pusss

Till Julia

Fy fan för dig julia, här har du !



FARMOR & JULIA !

pinsamt

Så sjukt pinsam är min farfar , haha. Han skämmer ut mig inför alla snygga killarna här. Jag sitter och pluggar så kommer alla killarna in, och då säger farfar; se där Jonna, här kommer alla söta pojkarna. Och så började dom busvissla, jag tror jag dör, så sjukt pinsamt!! Sen när vi var och käkade satt dom sig brevid oss och så börjar farfar med; Jaa jonna är ju lite intresserad av er killar;) Åååh haha !!
Men jag tycker endå om att vara här (a) haha !
Puss

somnar snart

Börjar bli riktigt trött nu, har suttit här som  en riktig pluggis och läst tre långa texter med sån liten text att man knappt ser, mina ögon börjar bli trötta och jag har tre texter kvar. USCCCCCCCCH !

Hemtenta

Sitter just nu på farfars jobb, gick upp runt 05.30 idag, riktigt segt!!
Men  måste ju plugga och det gör jag bäst här, skulle jag plugga hemma så skulle det inte blivit något av det.
Medans jag sitter och "slapp-pluggar" lyssnar jag även på lite mucik på youtube, tycker det är rätt skänt att lyssna speciellt nu när jag sitter ensam på jobbet, eller jaa Daniel sitter ju här också, men han kollar på fotbolls klipp på youtube :)
Skriver senare, någon som kan något om judendomen? Skriv isåfall :)


Pusss


sry



Förlåt men jag har verkligen inte haft tid att blogga denna helgen.
Imon har vi hemtenta i svenska, och på onsdag har vi hemtenta i historia, ganska jobbigt. Så då blir det att åka till farfars jobb och plugga, ganska kul faktiskt. Längtar tills jag själv ska börja jobba och tjäna egna pengar :D,
Nu ska jag kila till sjukgymnasten
Pussss

Torsdag


Jonna&Nathalie

Japp, har precis käkat en god middag hos farmor,
Sitter just nu och väntar på att pappa ska hämta mig och köra mir till önnered för att kolla på laget.
Ska bli riktigt kul att kolla, det känns som om det var längesen nu jag kollade på dom. Det blir ju lätt så när man är skadad att man koncentrerar sig mer på annat än på handbollen.
Men som sagt, ska bli riktigt kul. :)

Pusss ; J

torsdag, only 18 dagar kvar


Min syster i en höstkväll


Julia & Jonna

Toooodaay!
Har jag varit hos min sjukgymnast, hjälp vad jobbigt det var idag. Körde mina övningar, men fick två nya övingar som jag och även min sjukgymnast ska göra tillsammans, det är två mag & rygg övningar, kan säga att jag trodde jag var stark i magen och ryggen, men det kan jag säga er att jag inte alls var.
Sedan var det dags för den otroligt roliga skolan, vi gjorde inte så mycket , hade svenska och gick igenom texter och hemtentan som vi ska ha nästa vecka. Göttmos !
Ikväll får jag se vad som hände, ska äta middag hos farmor klockan 18.00 med tanke på att hon åker till mina kusiner i Gällivare imon, efter det ska jag och min mor gå ut och gå hoppas jag, annars åker jag och hejjar på mitt lag som möter Önnered idag, vid halv 9 :) 
 

Pusss; J.

Dagens



ska testa det där med att lägga ut dagens kläder. Får se om jag lyckas lägga ut varje dag :) Upp till bevis.

- Mössa från indiska 79 kr
- Svart Bolero från Esprit 200 kr
- Klänning utan band lånat av min syster.
- Svarta leggings från HM , 79 kr

fixarna

Hittade precis en artikel och bild på min syster och massa andra som jobbade i somras på fixarna.
Deras jobb var då att städa i skolor, dagis, rensa oväxter m.m skit jobb om jag får kalla det, plus dåligt betalt !!
De skulle du skrubba bort klotter och ta bort tuggummi under stolar och bord, och massa tråkiga och vidriga saker som andra inte hade klarat av, usch! 
Här kommer en bild på "fixarna", kan ni hitta min syster eller någon annan ni kanske känner igen :) ?

   


skolfoto



Idag började morgonen med skolfotografering. Jag tycker verkligen inte om skolfoto, för jag lyckas alltid bli sämst på kort. Men alla andra i klassen var väldigt fina. Sen skulle man ta ensamkort, och jag tyckte att fotografen såg så otroligt rolig ut så jag kunde inte hålla mig för att börja skratta, och när han väl börjar prata med mig gör inte det hela bättre, "luta huvudet åt vänster, vrid näsan åt åker" det fick mig att börja skratta högt. Men hoppas korten blev lyckade iallafall.
Påväg hem från skolan sitter jag på spårvagnen 11, och mellan centralstationen och brunnsparken bryter det ut ett stort bråk på spårvagnen, helt sjukt, personerna blödde och en annan person fick försöka avbryta bråket mellan tjejerna.
Jag blev lite rädd när jag satt där som en tyst liten mus. Men hoppas det löste sig sen för tjejerna hoppade av på brunnsparken.

Här kommer lite bilder från dagen,
                        

Kallt ute



Det är verkligen kallt ute nu, har tagit fram vinterjackan nu.
Det går ju verkligen ine att vara ute utan att man fryser jätte mycket. Jag vill verkligen ha tillbaka sommaren igen, så man kan vara ute vid havet och bara ha det skönt i solen. Snälla låt denna vinter gå fort !
Någon mer som vill ha sommar ? :)

Måndag




Upp å nicka sockerdricka.
Träningsvärk idag kan jag säga er, det känns verkligen att jag jobbade med benen igår, även om jag stretchade mycket efter så känner jag smärta idag! haha, det betyder ju bara en sak, att jag verkligen gjorde rätt och tog i. HÄRLIGT! Just nu sitter jag hemma, kommit precis hem från skolan, som varje måndag är det lika segt att vara i skolan. Snart ska jag sätta mig och göra klart min läxa i idrott&hälsa, yees!! .
Vi hörs sen !

Hur har eran dag varit :) ?

Pilates

 

Kom precis hem från min första träning med pilates.
Kan säga för er som inte testat det; TESTA DET ! Det var en helt annan träning än vad jag tidigare jobbat med, man jobbade med muskler jag inte tidigare tränat, Under passat var det jobbigt som sjutton, men kändes jätte skönt efter. Den sista kvarten var det "avkoppling" då fick man ligga med en filt över sig( om man ville ) och bara höra den lugna musiken i öronen. Jag längtar redan till nästa söndag!

Pusss

sladd

HURRAA!
Köpte en ny kamera sladd, så nu kan jag lägga in mina efterlängtade bilder !!!
Hur glad som helst,
Pusss

veckoplanering

Måndag:
- sjukgymnast
-skola
-plugga
-kolla på träningen

Tisdag:
-Inlämning till idrott&hälsa
-skolfoto

Onsdag:
-skola
-träning
Torsdag:
-sjukgymnast
-skola
-träning

Fredag:
-gym
-skola
-ferdinand

Lördag:
-sova
-vara hos emelie klockan 4
-Klockan 17,00 middag hos emelie

Söndag:
-pilates
-plugga
-film


söndagsplugg

Godmorgon bloggen och läsare.
Kan tänka mig att alla ligger och sover vi denna tiden, själv följde man med mamma frivilligt till hennes jobb tidigt i morse, var väl här runt 9 tiden., för att plugga lite. Tyvärr så går det inget bra, ska skriva ett arbete om höftböjarmuskeln, men får inte fram någon fakta om hur man tränar den, om någon vet hur man tränar den så skriv gärna, behöver all hjälp jag kan få. Just nu känns det rätt tråkigt att sitta här när man inte kan hitta någon fakta, så nu längtar jag bara tills vi ska åka hem så kan jag försöka lite hemma. Annars så ska jag på min första pilates träning idag klockan 18,30 det ser jag verkligen framemot, ska försöka få med mig Nathalie, men kan lova att hon inte vill följa med. Nu ska jag fortsätta leta.
Vi hörs sen!

Lycka till Heid ni tar önnered idag :)

Pusspuss

skola

Skolan asså, den tar verkligen kål på en, när helgen är över planerar man redan allt för nästa helg för man hoppas på att skolveckan går snabbare. Uschh säger jag bara. Blir trött bara av att höra ordet skola..
Idag hade jag tänkt att bara vara hemma, kanske åka och köpa lite godis och bara mysa framför tvn, inte vet jag.
Skriver sen.

Puss

p.s natta, nu är det hämnd


Av Jenni <3



Fick av bästaste Jenni.
Älskar dig

Operation

Då var det spikat.
Fick sms av mamma idag
Grattis gumman!
Operation den 27 oktober
Puss.
Hur lycklig tror ni inte att jag är just nu , det betyder att jag snart är på planen igen !!
Nästan så att jag började gråta så glad jag blev, TACK !

Pusss