gårdagen var allt möjligt!

trots all den kaos med trägårn så blev det en bra kväll igår.

jag och sandra hittade uddevalla killar, eller dom kanske hittade oss. De ställde sig med oss i kön.
efter det så blev det att vi tillbringade hela, HELA kvällen med dom.
det var mysigt vill jag säga.
detaljer får ni inte reda på, så haah!

nu ska jag hem och ta det lugnt, var hemma vid 5 tiden inatt eller nått.
hoppas ni har en bra kväll, orkar inte skriva mer.

massa kärlek till s


låt mig presentera min man

Robert Pattinson
tror helt seriöst att jag är kär på riktigt!


en vecka kvar

idag är det exakt en vecka kvar till jag ska till mölndals sjukhus och röntga mitt knä och få en ordentlig undersökning! Jag längtar så fruktansvärt mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Hoppas då på att svaret blir positivt och inte negativt!! Nästa helg ska jag äntligen få jobba! ÄNTLIGEN! har väntat på det huur länge som helst, och nu är det äntligen dags!

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har två alternativ..
antingen är jag hemma och kollar på idol, eller så går jag med elin och hennes boys ut, till trädgårn!
jag har ingen aning om hur jag ska göra, så måste bestämma mig snart, för då väntar duschen snart!!

kärlek


tjabba!

kom nyss hem från staden!
jag och simon gick runt i affärerna som vilsna kycklingar, tills maja och max kom till oss.
Efter vi kollat på kläder drog vi till donken, fasiken va gott.
blev inte ett så långt besök i stan, var trött.
Men de var kul att träffa simon och max i allafall, och såklart maja!!

när jag kommer hem hör jag på nyheterna att det är ett bombhot på en av spårvagnarna vid linné! HELVETE! min syster är på linnéplatsen och jag får genast ringa henne. Tur är väl att hon inte var på någon spårvagn.. Vilken idiot som tänker spränga en spårvagn...

nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska skriva om, har inget tråkigt att skriva om..
men gårdagen var jättebra! Mycket folk!
jag och maja hittade också tre engelsmän, och då började jag snacka flytande engelska!! FATTAR NI? jag kan engelska, slå den duuu! haha.
här kommer bilder som får sammanfatta gårdagen.
nu ska jag kolla på inlåst.
kärlek


förlåt

hinner ej blogga om gårdagen nu,
ska fixa i ordning mig och sen åka in till stan och träffa simon :)

hörs sedan.
kärlek!


happy day

precis fått i mig lite mat, och har klätt på mig träningskläder.
skall snart ta bussen till sjukgymnatiken, och göra mina roliga rehabövningar!
efter det åker jag snabbt till frölunda torg och köper mamma och pappas julklapp, och kanske en snygg tröja tills ikväll :)  Ikväll ska nämligen jag och maja till parken på halloween party, ganska najs :) Kommer komma rätt mycket folk vad jag har hört, och det är ju faktiskt väldigt roligt.

nu måste jag skynda mig ser jag, ska möta irma på markland

kärlek.

.

. what a wonderful day .♥

- maja strååt
- josefine bergqvist
- lina öhlander
- sandra simestad
- simon nordh
you make my day


nu är jag trött!

nu är jag trött på att unvika spegeln!
nu blir det ändring i kosten!
hejdå!


hösten i staden göteborg

var i stan idag med maja.
jag visade henne vad jag ska köpa till min mamma och pappa.
sen träffade vi lina, och dom följde med mig till SEB banken så jag fick öppna ett nytt sparkonto till mig. Nu känns de som jag har tagit det här med usa på allvar. Nu ska jag spara pengar och sen drar vi till hösten, så jävla gött! Ska börja skriva mitt cv efter detta blogginlägg:)

ikväll väntar desperate housewifes och sen ska jag lägga mig och kolla på min man, edward i twilight!

Lina och maja, mina bästa vänner.


godmorgon

- jag älskar bara att det är lov! Då får man sova ut precis hur länge man vill, om inte man blir väckt av en person som heter LINA.. 5 meddelanden mottagna, 4 missade samtal och telefonen ringer ännu en gång!
J- (med världens tröttaste röst) Jaaaaaaa? jag sover..
L- men sover du såhär länge gumman?
J- Lina, de är loooov!!
L- Ahaa.. Haha, ring sen.

OFTA man inte vet att det är lov?
Lina är verkligen en rolig prick.. Efter samtalet kunde jag såklart inte somna om, så nu sitter jag här och har precis käkat min frukost och ska börja klä på mig kläder och sedan åka in till stan med maja :)

skriver sedan när jag är hemma igen!
kärlek

allt för henne

- jag brukar verkligen vara emot all film som inte har engelskt eller svenskt tal, men denna film jag och mamma hyrde hade franskt tal. Mot min förväntan var det grymt! Denna filmen var verkligen hur bra som helst, och endå var den på ett språk jag verkligen inte kan se en film på! Detta betyder att jag kan se vilken film som helst med vilket språk som helst, typ. Filmen var kanoners! Den handlade om en man och en kvinna och deras son Oscar. De levde ett bra liv tills polisen stormar in i deras lägenhet mot deras förväntan! De griper kvinnan och anklagar henne för mord på sin chef, och får 20års fängelse. Hennes man vet att hon är oskyldig och gör allt han kan för att få ut henne. Resten får ni se själva vad som händer! Slutet var iallafall huuuuur bra som helst! HYR DEN!

nu tror jag att jag hörde min säng ropa på mig, så det är nog bäst att gå och lägga sig!
imorgon blir det stan med min bästa vän. Tänkte köpa två julklappas ocksåå, men de är en hemlissss!

kärlek!

sov gott.

tack för en underbar dag mamma!

kom precis hem från en heldag med min mamma.
vi började med ett besök hos sjukgymnasten där jag var i en timma. Kändes skönt att ha med mamma dit idag, det peppade mig ordentligt, tillskillnad från tidigare gånger när jag helt plötsligt kan ha börjat gråta.. Efter vårat besök där tog vi bilen ner till Linnéstaden och parkerade bilen. Fick ett samtal av lina; Gå till Johans högtidskläder och kolla. Vi tog en promenad dit och kollade på balklänningar. Herregud asså, så vackra!! Hittade två favoriter som jag inte kan förklara, men någon av dem blir de iallafall, och bild på en av dem klänningarna kommer senare. Man kände sig sååå stor och vuxen när man testade balklänningen. Sen tänkte man; nästa gång ett sånt här tillfälle kommer är när jag ska testa bröllopsklänning.. säger bara hjälp!
När klänningen var uttittad, gick vi till Mykonoz och åt grekiskt. En av mina favoritresturanger vill jag lova!
Sen satt vi oss i bilen och åkte mot frölunda torg för att shoppa lite. Vi fick med oss hem; Ett par stövlar- esprit, lila halsduk- MQ, stickad rosa kofta- MQ, färgglad sjal- MQ, ett svart & ett vitt linne- MQ. Ja det var väl de :)

psssst. När vi var inne på Åhlens passade jag på att gå ifrån mamma en stund, och gissa vad jag hittade? MAMMAS OCH PAPPAS julklapp! jag är så grym!!

bilder från dagen kommer upp imorgon!
nu ska jag och mamma lägga oss och kolla på en film vi hyrde; Allt för henne.

hoppas ni får en trevlig kväll.
Kärlek!!

godmorgon måndag!

- godmorgon!
vaknade för en stund sedan och har precis käkat frukost.
hade världens konstigaste dröm inatt, det var en slags önskedröm där allt gick i uppfyllelse. Visst det var rätt bra ibland, men vissa önskningar hade sina konsekvenser..

nu sitter jag fast i ett spel på facebook, bouncing balls..
Någon annan som har spelat det?
jag är iallafall helt besatt i det spelet, och jag kan säga att jag inte är den enda i min familj/släkt som är det. Nästan alla är besatta, jag, mamma, mormor, morfar, farfar, moster osv. Haha
Så nu passar jag på att spela lite innan jag ska ge mig av till sjukgymnastiken med mamma.

Vad ska ni göra en sån här riktig höst dag? :)

kärlek.

vem kunde ana något annat?

Då var denna dagen slut.
nu är det ca 7 dagar kvar av höstlovet, och dom dagarna kommer jag ta vara på!


imorgon följer mamma med mig till sjukgymnasten, det kommer kännas skönt eftersom jag är nere i en väldigt deppig period när det handlar om träning. Så det känns som ett bra stöd att hon följer med mig! Är det ett hyfsat bra väder imorgon kommer vi att promenera till sjukgymnastiken, annars blir det bilen.. Efter sjukgymnasten så (om de är fint väder) skall vi promenera ner till Linnéstaden och kika runt i affärer. Men den affären vi är ute efter är en affär som säljer balklänningar.. Någon som vet någon affär i Linné där dom säljer balklänningar? Skulle vara till en stor hjälp för oss om någon visste de. Men annars får vi helt enkelt gå runt som turister och leta :) haha.
Skall ta lite bilder imorgon så ni får se våra låånga promenader imorgon också:) That sounds great!

Nu ska jag skicka i väg ett sms som jag gör varje gång det är dags att sova, till mina underbara vänner där de står hur mycket dom betyder osv. Det är en vardaglig syssla som jag fått för mig att göra. Tror att dessa ord stärker mina vänner, och jag vet att dom blir glada. och vem vill inte göra sina närmaste vänner glada? De vill jag iallafall! :)

Nu säger jag godnatt, för jag håller på att somna på tagentbordet! Men jag hoppas ni somnar gött och drömmer sött! (herregud, jag kan rimma!)

Kärlek!!

p.s jag hade VÄRLDENS bästa dröm inatt! hoho, hoppas jag drömmer något liknande!!



tack underbara läsare, ni gjorde min dag!

- Måste bara få säga ; det var verkligen huuur roligt som helst att få så många kommentarer jag fick på det inlägget med min ring! Det uppskattas jätte mycket och gör det roligare att blogga! Jag lovar att gå in på era bloggar och lägga till er på bloglovin så fort jag orkar sitta länge vid datan. Tack så mycket, ni gjorde min dag!

Var och besökte de "nya" frölunda torg idag. Det var riktigt fräscht och snyggt. Dom hade flyttat en del affärer, typ som MQ och din sko. MQ hade två våningar, och det gjorde de hela mycket roligare. De ska även öppna Gina Tricot på frölunda, den 28 november tror jag det var? Då kommer dom få en ny stamkund, nämligen MIG! Är det bara jag som tycker att Gina har väldigt fina kläder? Även om det är många som köper kläder därifrån, så skiter jag i det, för jag tycker de har fina kläder, och de gör min garderob mycket snyggare!

Nu ska jag kolla på Love actually som går på tv3.
skriver ett godnatt inlägg innan jag ska sova.

kärlek


fredagen i bilder!

Johanna, Gina och Emma!

Linas Ego bilder!<3




fredagen i bilder!

Johanna, Gina och Emma!

Linas Ego bilder!<3




titta vad jag fick av min mamma och pappa!

Vaknade nyligen, ska börja göra i ordning mig snart och sedan åka till frölunda och träffa maja! Igår fick jag en röd ask, på den var det skrivet i guld text; Guldfynd. Och i den asken låg..


den här guldringen!!!

Viiiiiiiiiiiisst är den fiiiiiiiiin????????

tack mamma och pappa!

hur ska detta sluta..

kom ju på att i morgon ska jag ut på stan med Lina, Johanna, Emma, Simon och brudarna från stenungsund. Innan vi drar ut på stan ska jag, lina, johannis och emmapemma göra tacos tillsammans och sitta och mysa hemma hos lina. Men har samtidigt kommit på att mitt knä är tejpat i blåfärg och syns igenom mina leggings... Vet inte hur jag ska göra, testade dra en knästrumpa över och se hur mycket det täckte tejpen, det täckte ganska bra och de är så jag kommer få göra imorgon.. Hoppas ingen lägger märke till den lilla tejpbit som kommer synas, haha.



kärlek

.



- i mitt hjärta


igår skissade jag och lina på min studentklänning

Igår kväll var jag hemma hos lina, hon drog snabbt ihop en "kladdskiss" på min klänning. Tror dock vi kommer hinna ändra massa detaljer på den innan, men tycker att hon är jätte duktigt. Ska faktiskt bli kul att ha något ingen annan har.

Idag har det vart skolan, har inte varit så ansträngande, mer segt. Har fått huvudvärk och tänker snart vila. Senare blir det en promenad och sen ta det lugnt och läsa lite i naturboken eller nått.
Ingen träning för mig idag, vilar mig till gymmet imorgon morgon, efter gymmet blir det träning med våtväst. Första gången jag ska träna med de, är lite nervös faktiskt. Känns inte som om knät kommer palla de, men jag håller tummarna.

sitter och har cam med lina nu.
här får ni se hennes stora muskler, passa er för henne!



och här kommer även hennes skiss på min klänning, den är fin!

vad tycker ni?
jag tror detta kan bli jättebra!
kommer bli supernajs!

my friend is so cool, så vad tycker ni om klänningen?

tjenare, här kommer både gårdagens och dagens outfit. pussissss


onsdag, skolfoto
tunika-spanien
grå väst med nitar- spanien
leggings- JC
smycken- Diddi


Torsdag
vitt linne- sunshine/MQ
vit tunika- victoria of sweden
tröja- H&M
gråa jeansleggings- Zoul/MQ
Smycken
Halsband- GEMINI
Örhängen-Pilgrim


blondare

kom precis hem från nästan en heldag hos jessica som har fixat med mitt hår!
jag är jätte nöjd och tycker det ser naturlig blond ut, jag är supernöjd!
tack jessica, jag är din nya stammis!

ska sova nu, imorgon är det skolfoto 8.30 sen slutar jag, tack aspero!
efter det ska jag hem till mormor och morfar, och efter det sjukgymnast

sen på kvällen kommer lina hem till mig (ovanligt), vi ska skissa på min studentklänning och festklänningen jag ska ha på studentdagen, lina ska sy det till mig. Det kommer bli såååå  snyggt, har redan tjuvkikat på hennes skissar som hon fått mvg på, oj vad detta kommer bli bra. Spännande.. sen köper vi nog en godispåse på fyra gott. kanske...

kärlek!

vilken jävla morgon asså!

kan börja med att säga godmorgon!
när jag väl skulle upp ringde inte min mobil (?!) vilket gjorde att jag försovde mig ganska mycket. Men jag försöker endå skynda mig för att kanske hinna till bussen. När jag är mitt uppe i allt och slängt på mig allt som har med kläder att göra känner jag mig illamående och yr, jag slutar stressa, lägger mig på sängen och tänker; De spelar ingen roll om jag hinner med denna bussen, jag kommer endå komma försent och kommer få knacka på dörren till klassrummet som sedan öppnas av Florin som säger, Tyvärr du är sen.. Min nästa lektion är runt 13.00, så nu tar jag det hellre lugnt, tar av mig kläderna jag slängde på mig och sätter på mig något annat. Nu är stressen ur kroppen och jag kan andas! Kändes som stora sår i magen!

efter skolan idag ska jag hem till Jessica som ska slinga och klippa mig idag!
tror de kommer bli riktigt snyggt!
imorgon är de skolfoto.

skriver sedan, ska käka.
kärlek


långpromenix

- ska ut på en långpromenad med Lina och Gurra nu
sen popcorn antagligen hemma hos lina.
ha en bra kväll.
kärlek


långpromenix

- ska ut på en långpromenad med Lina och Gurra nu
sen popcorn antagligen hemma hos lina.
ha en bra kväll.
kärlek


monday morning!

göööödmööörgön!
riktigt pissväder som ni kanske ser att det är ute, det är inte okej!
jag hoppas det blir en omväxling senare, för då ska jag ta med min mamma ut på promenad, och då är det ju inte roligt att gå i regn.. hoppas att de blir någorlunda bättre!

Har precis käkat frukost, det var underbart! Var så fruktansvärt hungrig att jag nästan höll på att dö (okej, kanske inte så dramatisk, men nästan). Har redan satt på mig löparbyxor, tränings t-shirt och allt som har med träning att göra. Ska strax sätta på mig löparskorna också! Och nu tror ni säkert att jag ska ut och springa, inte sant? Men de ska jag dock inte, jag ska bara gå till bussen, sätta mig på bussen, gå av på J A Wettergrensgatan och sedan gå 50m till min sjukgymnast, mer en så blir de inte :) kan ju säga såhär, jag är inte ett dugg taggad på rehab idag, känner mig trött, för trött.. Hoppas de släpper sig..

efter rehaben får vi se vad klockan blir, kanske hinner hem innan jag ska till skolan. Det hoppas jag att jag hinner, för jag behöver byta ut löparbyxorna till mjukisbyxor, men om jag inte hinner så är inte de hela världen de heller. Jag tar de som de kommer helt enkelt!

Nu ska jag fylla vattenflaskan och bege mig till min sjukgymnast som börjar om 25 min!
hörs sedan!

kärlek.

bild från spanien, calella. Tagen av mig!


freedomland!

kollar på freedomland på tv3 just nu!
grym film, har sett den innan!

men snart ska jag sova, imorgon är det sjukgymnast överst på listan.

godnatt, sov så gott.



jag och min prinsessa


Promenad har blivit min vardag

kom nyss hem från min tredje promenad för dagen?
herregud asså, snacka om att man är träningssugen..
som vanligt var det skönt, denna gången var det med lina jag gick.
det är annorlunda att gå med någon och när man går själv.
När man går själv är man ute efter att rensa tankarna, gå snabbare och ja ni vet! När man går med en polare så blir det mycket snack, vilket kan vara väldigt bra! Idag var det väldigt mcyket snack, men de får bli en hemlis om vad vi snackade om ;) men som sagt, promenad har blivit en slags vardags rutin!

imorgon är det detta som står på schemat
- sjukgymnast
- gym
- skola
- promenad
- plugg


Nu ska jag kolla på ensam mamma söker och sedan blir de Freedomland.
kanske hinner ett inlägg senare, annars.. godnatt..

kärlek

outfit- söndag


keps- stadium
skinnjacka- H&M
vitt linne- Gina tricot
vit tunika- Victoria of sweden
Jeans- Replay
skor- din sko
smycken- Gemini & pearls for girls

tog även en promenad tidigare idag, hur skönt som helst!
blir även en promenad med lina och maja sedan, kanske gurra hänger med också
ska höra med honom nu.
Ikväll är det ensam mamma söker, och det finns en sån snygging med i det programet! Höhöh, kolla på det ikväll klockan 20.00.

Nu ska jag skälla på lina som är helt förvirrad!!
kärlek!!


när jag var ute och gick såg jag en död humla som log på en sten, tyckte så synd om den!


myskväll med mamma igår!

Igår var det körslaget som gällde med mamma!
vi hade köpt lite goda saker som vi satt och smaskade i oss igår.
underbart mysig kväll var de.


det är något av de godaste som ni ser just nu på bilden!
tur att det finns lite kvar, för nu ska jag smaska mig i det också!
tjockiiisssss

så gott!
en underbar kväll!


hemma från matchen


Hemma från matchen, och ursäkta mig, men det var en kass match!
vi spelade inte alls bra tyvärr.. Det var inte likt oss om man säger så.
de tog drygt 9 min innan första målet kom!
Visst, vi hade domaren emot oss ett flertal gånger, men man kan inte alltid skylla på de, idag kände jag inte igen er, varken i försvar eller anfall. tråkigt..
förlust blev de.
Jag och pappa åkte hem när de var 10min kvar av matchen, och då log vi under med 13-25..
vi får ta igen detta nästa match tjejer, kämpa på!



vackra höstfärger

nu kom jag hem från en långpromenad med min pappa. Vi var ute och gick i ungefär en timma, och det kändes helt underbart. Man blir så mycket gladare och all stress släpps ur kroppen när man tagit en promenad. Att se alla dessa höstfärger kan inte göra en annat än glad och lugn. Visst kan hösten vara kall, blåsig och helt enkelt förjävlig, men sen finns de ju faktiskt sånna dagar som denna då det verkligen är underbart, och dessa dagarna tycker jag man ska ta väl hand om. De enda man behöver är att klä sig rätt och sen ge sig ut.

Runt tre tiden kommer pappa och hämtar mig, och sedan åker vi och kollar på Heid-Önnered i heidhallen! Nästan som en far&dotter dag känns de som, haha. Jag hoppas verkligen att heid ger önnered en match dom sent ska glömma, typ vinna! Det är alltid något speciellt med matcher mot önnered.

Nu ska jag ta tvätten, sen ikväll väntar körslaget med min mamma

kärlek

p.s tack pappa för en bra dag

höstmorgon

godmorgon godmorgon
idol igår var bra! Alla gjorde ett bra framträdande, och temat för kvällen var Michael Jackson! GRYMT!
Lina var hemma hos oss igår, vi diskuterade usa. Det är 80% säkert på att vi åker dit till hösten. Vi ska på möte den 13 november och träffa Cecilia som håller i detta. Spännande, eller va tycker ni?

Ska ta mig en promenad nu men musik i öronen, och senare ska jag och pappa åka och kolla på Heid-Önnered i heidhallen.



jag hittade två femmor på min gård, lyckopeng!
hoppas bara inte de var någon unges pengar, då får jag ont i magen.

kärlek

outfit- lördag


vitt linne- Gina tricot
stickad grå tröja- Gina tricot
Leggings- JC
Skor- din sko
skinnjacka- H&;
Halsduk- H&M


take on me

en favorit ♥


regn & snö, fan ta friluftsdagar!

Jaaaaaaaaa, det är svin kallt ute.
Speciellt när man varit i skatås/härlanda tjärn som funktioner och fått stå och frysa från klockan 8-12.30. Jag skämtar inte nu, men mina fötter var typ is, och dom är fortfarande jätte kalla! Usssch. Jag hade klätt mig efter vädret "kallt" men inte har man turen på sin sida, vädret blev en blandning av regn och snö, snöö? fattar ni? SNÖÖ! Det är liksom mitten av oktober och det kom snö?, vilket fall som helst så var jag inte klädd till det vädret, och det var så fruktansvärt oskönt att bli så våt och kall! Var flera gånger påväg att dra upp till hållplatsen och åka hem! Som ni fattar, en väldig ovärd dag som jag tycker lärarna kunde ha ställt in pågrund av vädret!

ikväll blir det chips & cola och såklart idol!! (vet att jag ska vara nyttigt, men på fredagar får man unna sig!)

skriver sedan!
kärlek!

outfit för ovanlighetens skull


skinnjacka- h&m
svart kofta- gina tricot
vit klänning med skärp- spanien
legging- typ lindex tror jag.
skor- din sko

"bästa vän halsband"- pearls for girls
örgängen- pearls för girls


dagen idag har vart rätt soft. Vi började med UF, där vi först hade ett möte om gruppens tider, det löse väl sig sådär, olika åsikter. Efter det satt jag och jacob oss vid datan och påbörjade våran aktivitetsplan för ett år framåt, hann inte bli klara med den, så får fortsätta nästa gång. Efter det var det bamba, satt och käkade och sen skulle vi ha prov i naturen, säger bara såhär; jag ångrar att jag inte la mer tid på att plugga, för hade jag pluggat hade det gått bättre.

Skall strax kila hem, mamma är ledig idag så tänker umgås med henne. Kanske ta ut henne på en promenad eller nått i den stilen. Har träning ikväll som jag överväger att gå på, jag blir bara ledsen och deprimerad av att sitta på sidan av planen och se att det går så bra för alla andra och för mig går det helt åt fel håll.. Så får se hur det blir med den grejen.

Ska försöka skärpa mig, måste börja lägga upp mer bilder. Men såhär är det att min "lilla" kamera suger just nu, tycker den är kass. Och den är lättast att ha med sig, men tråkigt att den tar så kassa bilder.. Sen har jag ju min "stora" kamera som jag tycker tar grymt fina bilder och kvaliten är grymt bra på dom bilder, men känner dock inte för att ha med den till skolan osv. sä här är anledningen till att de är så få bilder..

kärlek.


idag är en skit dag

- pallar inte skriva. Är ledsen och skit idag..
men de kommer lösa sig!
hörs imorgon.
Ha en bra kväll...


p.s varför är ni så kassa på att kommentera? :( det är alltid roligt med kommentarer.


studentmössa, beställd!

seriöst, jag har aldrig vart så närvös jag var nu när jag skulle beställa min mössa med mamma. Skrev jag rätt namn? missade jag något i mitt namn? valde jag rätt inriktning? tog jag rätt länskapsmärke? osv.. Herregud, hoppas de blev rätt iallafall! Haha
Här är bild på min fina mössa!!


Vad tycker ni ?
jag är nööjd, och längtar svin mycket nu. Men samtidigt är jag nervös, men det är väl ganska vanligt?
10 juni smäller de!!

kärlek!

Natur=tråkigast i världen just nu

just nu känns det precis som på den vänstra bilden, hur jobbigt som helst med böcker, prov, läxor och allt som har med skolan att göra. Men man får se de positiva, 7 månader kvar drygt, sen kan jag vara som på den högra bilden nästan varje dag, woohooo. Håll ut!

Nu ska jag sätta på mig mina snygga glasögon och börja läsa i naturboken.
ska sitta till minst klockan 9, sen är det paus och då är det DH (desperate housewifes) som gäller!
Ha de gött

Kärlek

Jag vill hoppa och skutta varje dag av lyckan att slippa plugga. Det hade vart så jäkla mycket goare, men nu ska jag ta mig i kragen!


om du har en lika gullig mamma som mig, räck upp handen nu då!


efter en lång dag i skolan och kommer hem och får se en sån här sak på ens spegel, kan man inte annat än att bli hur glad som helst. Min mamma vet precis. Tycker detta var hur gulligt som helst, skriva ett personligt meddelande på min spegel, de är inte varje dag asså. You are the best!
För er som inte ser vad det står så står de; Älskar dig! Puss mamma.

så om du har en lika gullig mamma som mig så är de bara att räcka upp handen med en gång!

kärlek


4 timmars håltimma är inget att hänga i granen

sitter nu i skolan, vi har haft idrott & hälsa..
och nu sitter vi och väntar på våran andra och sista lektion för dagen, nämligen idrottspsykologi.
den börjar klockan 13,20, orkar inte vara kvar!!
fuck..

nu drar vi och käkar i bamba, hoppas verkligen på något gott, för jag är vråååålhungrig!!

kärlek

snygg tejp, tack jag vet!

idag tejpade johanna mitt knä med en rosa vacker tejp.
nu hoppas jag att detta kan lindra smärtan i knät, annars vet jag inte vad jag gör!!

har vart tråkigt seg idag, fattar inte vad det är med mig? Brukar inte vara så här trött annars, går ju och lägger mig varje dag vid 10tiden. så jag vet faktiskt inte. Tror de har med skolan att göra, man känner sig lite stressad att man bara har ett år på sig att rätta till betygen osv. Har ännu inte beställt min studentmössa, väntar på att maja ska göra det så ska hon hjälpa mig med det efteråt :)

Rockmiddagen kommer bli av. Och innan dess ska jag köpa mig ett par LACK-tights och en cool t-shirt!! Jag ska vara riktigt rockig asså! Tycker det ska bli hur ball som helst. Dock har jag och lina inte bestämmt ännu vad vi ska käka, men vi kommer nog på något smarrigt!

Nu ska jag kila hem och läsa lite natur osv. sen kommer ju faktiskt svenska hollywood fruar som man inte får missa! Höhö..

Kärlek

rock is the word

har dragit ihop några tjejer nu till middagen den 23 oktober.
och det finns bara ett ord för sånna som mig, JAG ÄR SÄMSTA PLANERAREN!
jag lyckas verkligen inte med någonting som jag försöker med, men nu jävlar ska jag göra det bästa!
Lina hjälper ju självklart mig eftersom det är vi två som ska hålla i denna middag.
och jag hoppas verkligen att alla brudarna kommer, för det kommer vara skadat roligt!
Temat kommer vara ROOOOCK, så jävla coolt vaa!
ROCK MY WORLD

nu är det natten, imorgon väntar tre träningspass, åh vad jag ser framemot det.
Kärlek!!

P.s ska kanske börja simma på måndagar istället för "handbollsträningen" som resulterar till ett till rehabprogram! Erkänn skoJ?

en middag för gamla tjejklasskamrater från högsboskolan!

- stämmer helt korrekt!

jag och lina ska nu träffas och snacka igenom en "planerad" middag som vi ska hålla i.
hoppas bara de lir av, vilket jag tror de kommer att bli!
skulle vara sjukt roligt att träffa vissa igen och snacka massa skit.
Har inte träffat vissa sen vi slutade 9an, så hoppas verkligen att detta kan bli av.

bilder som sammanfattar halmstadsresan



julia är mycket glad i sin nya tröja, me like!

vi var lite förvirrade om vi verkligen var på rätt tåg!





och vi var på rätt tåg, mot halmstad!


jullan

lisa, carning & jullan

carning och jullan

majsan & maxie

hofsten
 
julia är tuff i försvaret!

happyface, maxie & jag


adde & PH



HEJA SVERIGE!


knäont, trött och funderingar

Då var man hemma igen efter en lååååång promenad på minst 2,5 timma, huuuh.. Fattar ni då hur långt jag har gått, plus hur kallt det var i regnet? Men om sanningen ska komma fram så var det skönt att röra på sig. De tråkiga är att jag får så grymt ont i mitt knä, bara när jag går liksom? måste seriöst vara något fel på de..
När jag var ute och gick så var det mycket funderingar, och jag tänkte på när man ska flytta hemifrån, åka till ikea och köpa inredning till lägenheten osv. jag längtar faktiskt lite, men samtidigt är det lite skrämmande. Eller tycker ni inte de, kanske bara är jag som tycker det. Haha.

kärlek.

p.s bilder kommer senare.


godmorgon sunday!

vaknade för en stund sedan, och har precis käkat frukost!

Igår var jag och majsan i halmstad för att kolla på julia när hon spelade sm med önnered, vi passade även på att träffa max, adde, danne och PH. Det var verkligen längesedan vi träffade dom, men det var allt kul. Efter matchen gick vi hem till max och drog på hög musik och sedan gick ner till vardagsrummet och spelade fifa 10! Jag mötte danne, och jag kan säga att för att det var första gången för mig att lira de spelet så var jag grym! Förlorade bara med ett mål.. Mitt lag var Barcelona såklart och hans var Chelsea. Sen var det sverige-danmark på tv som vi såklart kollade på, men jag och maja hann inte kolla klart, vi tog tåget hem igen i mitten av första halvlek. Vi hade iallafall kul, och nu kommer vi nog åka dit oftare! Man behöver ju lite miljöväxling ;) haha.

Idag är jag jätte trött, tänker ta en långpromenad snart för att vakna till lite. Sen får vi se hur dagen ser ut, har ju inte direkt bestämt något ännu. Men ska nog försöka beställa min studentmössa iallafall, de är typ ett måste!
Jag och lina skulle ju lämna in våra cv:n idag till ica maxi, men det gör vi istället på onsdag :) that sounds great!
justeeeee jaaaa! faan, det är ju söndag idag, betyder- ENGELSKA HELA DAGEN MED LINA! hahaa, nu ska jag plåga henne!

kärlek

halmstad here we come!

Japp, nu drar jag och majsan till halmstad.
tåget går från kungsbacka 14.00, och innan dess ska vi ha köpt våra biljetter.
så nu ska jag kila.
Hoppas ni får en bra lördag, för det ska verkligen vi ha!

kärlek

this is what i call love (stavning, haha)

studentmössor, det närmar sig studenten!

- idol nu, hejar såklart på Erik. Han är bäst!!

Idag var det en slapp dag på aspero, började med gym på morgonen. Var sjukt otaggad och jätte trött, men körde endå. Petter var ju endå på gymmet så idag körde vi tillsammans, kan stolt erkänna att jag var starkare än petter i bänkpress, HAAAH!! Efter det var det till skolan för att pröva studentmössor, och åh vad jag längtar! Längtar tills jag får hem den, ska beställa den imorgon eller senast på söndag, åh studenten♥ men allvarligt så tycker jag det gått alldeles för fort, fan det känns ju som om vi ska börja på gymnasiumet igen, eller att vi typ har 5 år kvar i skolan, herregud :D

imorgon ska jag och maja ta tåget till halmstad för att kolla på min systers SM. Vi åker dock ner tidigare och ska träffa våra vänner nere i halmstad som vi lärde känna i åhus för två års sen. Ska bli riktigt kul att träffa dom. Så imorgon befinner vi oss i halmstad, men kommer blogga innan. Kameran kommer finnas med, så antingen kommer bilderna in i morgon kväll eller på söndag, men shit the same. Huvudsaken är ju att vi inte missar tåget imorgon.. Men de tror jag inte.

Jag är jätte trött och trycker på fel knappar hela tiden, tror det betyder SÄNGEN.
hörs imorgon, ha en kanon kväll.

kärlek

min egna prinsessa


jag har en egen prinsessa, prinsessans namn är Josefine Bergqvist. Att vara hennes vän är något av det bästa jag vet, inte bara att jag är hennes vän utan även hennes bästa vän är något jag skulle kunna betala guld för. you are a star my princess.


crazyy dröm!

Det här vädret är inte okej!
Det började hagla förut, precis efter att jag kommit in! Idag åskade det även och det gjorde mig skiträdd! Skickade iväg ett "tyck-synd-om-mig" sms till simon och sa att jag var jätte rädd för åskan och att det åskade "jättemycket", och det hjälpte! Han tyckte faktiskt synd om mig och sa att jag inte skulle vara rädd för det skulle inte hända mig något. Sötnoooos simon! Men efter ett tag slutade allt som hade med oväder att göra, och tack så hemsk mycket för det. För hade det fortsatt så kan jag lova er att ni inte hade sett röken av mig på träningen... huuh..

Har vilat en stund nu, dock inte ätit än och jag ska åka om 45 min. Drömde att jag var ute och körde i ovädret utan körkort och att jag tyckte det var svin kul, tyvärr hade jag svårt att bromsa och körde därför in i alla bilarna utanför heidhallen och sen fastnade jag i leran, hahaha. Galen dröm, kanske är de så det kommer vara när jag ger mig ut på vägarna? Får väl inte hoppas på de va.

Nu tänker iallafall jag släppa datorn, byta om och sen göra lite mat.
Men här har ni dagens outfit som jag är så duktig med att ladda upp.

Kärlek.



osminkad tjej

rosa/rött hårband- H&M
vitt linne- Gina tricot
Vit tunika- Victoria of sweden
Jeansväst med nitar- från spanien
tjocka leggings med dragkedja- H&M
Smycken till detta- från pearls for girls & Pilgrim
Skor- Vita converse
Skinnjacka- H&M
Halsduk- det är linas, från H&M
väska- Zara

















igår gjorde jag något ni aldrig kunnat ana!

Ja, nu ska ni få höra
Igår efter vi vart på solhuset åkte vi genast hem till mig. Vi var hungriga och bara helt enkelt hungriga. Vi hade även ringt till Ica maxi där vi ska söka jobb, dock ville dom att vi skulle komma in med cv istället, så det är vad våran söndag kommer hänga på. När vi var hemma hos mig var vi jätte hungriga (som sagt) så vi lagade maaaaaat! Haha!! Pinsamt, men jag har aldrig riktigt gjort mat, jag är värdelös.. Men vi gjorde iallafall de, och det blev kanon bra och smakade jätte gott! Så nu ska ni veta att det är inte farligt att smaka på min mat om jag skulle göra de! :D haha.. Efter det blev det en långpromenad som resulterades till en promenad ner till johanna, där vi satt och tjötade med Johanna och emma om morgondagens aktiviteter..

Kort dag idag igen, slutade klockan 12.
tog bussen in och mötte maja i stan, gick runt och drömde oss bort till den 14 november, åhh ;). Kollade lite kläder, smycken oså som vi ska köpa. Tog oss även en fika på condeco och satt där en stund, och påväg ut såg vi en viss person.. Inte okej.
Vidare till en affär, vars namn jag inte kan stava till. Där testade jag min vackra Odd Molly jacka som blir köpt nästa vecka. Åh vad jag längtar! Sedan åkte vi raka vägen hem. Och nu vill jag bara tala om att jag verkligen älskar maja strååt, inte nog med att hon är min bästa vän, och är en person som verkligen gör mig glad och förstår mig i allt och i alla lägen. Hon är bäst. Och vi känner varandra innantill och det är det som gör det så jäkla roligt att vara med henne. Haha, du är stöööörtskön maja, och du är min bästa vän. Nog med det nu.. Haha.

ska vila lite nu, har en träning ikväll som väntar. Behöver ladda krafterna inför mitt cykelprogram som jag ska få idag av L.O. Höhö, får se hur mycket man orkar, men kul ska de bli :)
tar med mig kameran till träningen, så imorgon kommer de lite bilder på mina kära lagkamrater!

kärlek.


christoffer, jag, julia och Johan.
saknar er och spanien!


om en enda önskan kunde slå in...

- jag vill vara älskad av dig.

slapp dag idag, alltid lika gött.
ska snart börja käka lite och sedan träffa Lina. Vi ska ta en sväng till solhuset och sola såklart, har inte så mycket annat att göra. Ska sedan försöka få jobb på Ica Maxi!! Haha. Ska ringa dit idag och snacka lite med dom, känner verkligen att jag behöver ett jobb just nu. När man inte kan träna eller spela handboll så måste man roa sig på annat sätt och då menar jag inte att plugga, utan att jobba istället. Hoppas verkligen att jag kan få ett jobb där. Lina ska ju såklart också söka jobb, och om vi båda skulle få jobb där hade det vart great! :) Man får hoppas på de bästa.

Idag känner jag mig jätte onyttig, jag måste verkligen skärpa mig! Jag tycker endå att jag vart duktig och slutat äta chips och godis, men nu måste jag sluta med läsk också, och onyttig mat. Herregud, hur fan ska jag överleva? Haha. Yeye, jag vill inte se ut som jag gör just nu, och det är enda sättat för mig att gå ner i vikt, är att börja varje nyttig, jätte nyttig! önska mig lycka till!

ingen sjukgymnastik idag heller, min sjukgymnast smsade mig imorse och sa att hon var tvungen att jobba på avdelningen idag och sa att jag skulle komma på måndag klockan 9.00 :) gött.
Funderar på att åka till julias träning idag med önnered och kanske träna lite själv, kan ju som sagt behövas!

kärlek


kärlek till aspero

Inte nog med att vi har tidiga dagar på aspero, idag hade vi inget vatten på skolan vilket resluterade till att vi fick vara hel lediga från skolan idag, wonderful! Vi fick även ett mail av våran naturkunskaps lärare att vi gör vårat prov nästa vecka pga av detta med vattnet! hur gött är inte de då? Jag var helt inställd på att sitta och råplugga idag och imorgon, men icke sa nicke och jag la undan boken efter 2tim och tänker inte ta fram den förens nästa vecka! Mycket kärlek till våran underbara skolan.

sitter nu och inväntar träningen som börjar klockan 20.00.. Innan dess funderar jag på att ta en sväng till solhuset, men har inte riktigt bestämt mig ännu. "tar det som de kommer" säger man väl. Höhöh..
har inte så mycket mer att skriva, så tycker vi slutar här och nu..
Kärlekkk


inte ok

det är inte okej att vara såhär trött som jag är idag! uschh..

Skall alldeles strax börja läsa lite i naturen, har prov på det på torsdag. Får se hur mycket jag pallar, tänker iallafall börja :) ikväll missar jag desperate housewifes, men får se reprisen i helgen. Ska nämligen åka och träna idag, har världens segaste träning idag, 20.00-22.00, wonderful.

nu ska jag börja.
kärlek

Innan träningen

Skall precis ge mig av till träningen, sen blir det en långpromenad med Lina och snacka engelska, sen plugg och vidare till svenska hollywood fruar.

ha en trevlig kväll.
imorgon ska jag stå på svenska mässan med martin och michel och sen doooonken för oss. see ya

kärlek

done!

Hemma från sjukgymnastiken, redan! :D
Idag gick det ganska bra, hade mindre ont osv. Men när Johanna skulle känna på knät så gjorde det skit ont, vilket är ett mycket negativt tecken. "ditt knä är väldigt bråkigt jonna", ja det var precis dom orden min sjukgymnast sa till mig idag, och jag kan inte annat än att hålla med!

nu sitter jag och hoppas tiden kan gå snabbare, ska vara i skolan klockan 13.00, betyder då att jag får ta bussen 12.05 och sedan on my way till skolan. Medans jag "väntar" på att bussen ska gå kan jag göra min mamma, syster och mig själv en stor tjänst, nämligen lägga i en maskin tvätt! det är precis det jag tänker göra, och sedan sova en timma. Så vi hörs sedan hoppas jag.
Ha en bra dag sålänge!!

Kärlek!

godmorgon måndagen den femte oktober

Sovit gott ?
det har iallafall jag, tror tillochmed jag sovit alldeles förlänge, men shit the same, det är ju lika gott de :)

Nu sitter jag här, påklädd och redo för rehabträning klockan 9.00. Innan dess ska jag käka frukost och bara ta det lugnt. Idag ser det inte så kallt ut ute, fast det är det säkert. Har inte riktigt vågat öppna balkongen ännu, ifall jag skulle mötas av en hemsk blåst som gör att jag går direkt in på rummet och bäddar ner mig i sängen igen och förmådligen försover mig till sjukgymnasten, det är inte värt de..

skall faktiskt käka lite frukost nu. Får se när jag hinner att blogga igen, har nämligen träning idag 16.30-19.00 och efter det måste jag plugga innan Svenska Hollywoodfruar börjar. Men har inte riktigt bestämt mig för att gå på träningen idag, får se om jag sitter hemma och pluggar istället, i don't know..

Kärlek.


Ett riktigt höstväder idag kan ni skriva upp, håll i hatten!

Håll i hatten!
det blåser som satan idag, herregud.. Känns som om man ska flyga bort för att det blåser såå..


Idag blev det en tripp till frölunda torg med bästa vän, vi kollade runt lite på kläder, skor, smycken m.m. Pratade även om att i slutet av månaden ska vi köpa varsin klänning, och det längtar jag efter! Vi tog även hand på att vi inte ska festa förens den 14november.. Hand upp om ni tror att vi kan hålla det! (MASSA HÄNDER UPPE) sedan åkte vi till heidhallen för att se Heid-sävehof i juniorelit gruppen, där vann vi med några mål! Skit bra! ÄNTLIGEN! efter det åkte vi hem till mig och chillade. Man behöver inte göra så mycket för att ha så kul jag och maja har utan att behöva anstränga sig, she's a good friend (stavning?).

Nu sitter jag hemma hos lina och snackar engelska, det går kanon bra! Varje sms vi skickat till varandra har varit skrivna på engelska, och det ser faktiskt riktigt ljust ut för oss, vi måste bara fortsätta kämpa!

Ska snart kila hem, pappa här hos oss nu och sätter upp min nya spegel och ljusstakar på väggen, så det vill jag hem och se på :) Sen kommer ensam mamma söker om 25min, och det får man heller inte missa. Sen blir det väl en tidig natt idag, är trött som  bara den!!

Kärlek..

vi tog en fika på david bagare

Majsan och Julia efter matchen påväg hem till oss


jag och majsan.

och ett damp kort från mig till er


den där tråkiga jonna som bara bloggar för att roa sig med något, idag skriver just den jonna

Nu börjar mitt rum att se bra ut, och det var verkligen på tiden tycker jag!
Var verkligen hur trött som helst på rummet tills idag när vi började fixa i ordning det lite, TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA. Ikväll har jag jobbat mycket med rummet, sen kollade jag och mamma på körslaget och drack Apelsinjucie och åt lite oliver, muums. Nu sitter jag här och tycker det har vart super skönt att ha en helg hemma och inte ute på stan, dock får vi se hur länge de håller.. Funderar även på att säga godnatt och lägga mig och sova och sen vakna upp i mitt finfina rum.

Imorgon ska jag träffa Maja, och kommer nog även träffa Lina en stund också, för imorgon ska vi börja snacka engelska med varandra, varje söndag!.. Får väl se hur detta slutar..
Igår hände en del saker, och jag kan säga en sak.. Jag är besviken på dig och tycker inte du ska höra av dig till mig förens du vet vad du vill, för jag blir bara sårad. Det var liksom det jag ville säga bara. Haha!! Plus att jag vet att många kommer grubbla på vem jag menar, men de får ni inte veta just nu iallafall. Höhö bad girl..

Men men, vet inte vad jag ska skriva mera, känner mig inte så rolig och intressant utan mer trög och tråkig. Kanske är det lika bra för mig att säga godnatt, eller vafan ska jag annars göra..
Imorgon är plugg ETT MÅSTE för mig, fatta det nu jonna!

Kärlek



det regnar..

ja som alla göteborgare säkert vet så har det vackra höstvädret kommit! Regn regn regn... åh vad det är så mysigt.. Idag var vi på Ikea och köpte saker till mitt och även till julias rum, så just nu håller vi på här hemma och pysslar. Har då vart med lina hela dagen, och det har varit mer än roligt. Nu ikväll stannar jag hemma, för hur roligt är det när de regnar? Ikväll blir det chips, cola och en go film. Det är sånt man ska göra när det regnar.

Kärlek


fredags mys med lina och mamma

revben, potatissallad, oliver, m.m, cola, chips och IDOL men två fantastiska människor är det jag behöver en fredags kväll.

 

hoppas ni har en bra kväll, hörs imorgon då ska vi till ikea och köpa saker till mitt room, och lina ska också med.

 

kärlek


beautiful morning

Godmorgon godmorgon.
Idag är det fredag (som säkert alla redan vet) och det betyder att efter klockan 14.00 så är det helg för min del, och det är nästan värt att fira. Veckorna går så fruktansvärt fort på aspero och det är så gött va. Jag försovde mig idag till träningen i skolan, så istället för att stressa tog jag det lugnt och gjorde i ordning mig utan stress, sitter nu i skolan och ska plugga lite, duktig jag verkar vara va? :) Min lektion börjar klockan 12.00 med UF lektion, underbart.

Efter skolan ska jag träffa Lina, det blir väl att vi tar en promenad i detta kalla väder. Senare åker vi och kollar lite handboll i önneredshallen där min syster ska träna, och sen vidare hem till mig och äta goda revben som min mamma har lovat idag, åh vad jag längtar! Denna helgen tror jag blir lugn för min del, en del tjötar om att jag ska åka upp till stenungsund för att festa på lördag, men vet dock inte om jag känner för det denna helg, så får se vart det blir av. Kan ju alltid vara gött med en chill helg. Vi får helt enkelt se vad humöret ligget imorgon. Annars ska jag vara med Jossan och kolla handboll, äta godis och kolla film. Men som sagt, jag vet inte hur de blir..

Men nu måste jag faktiskt skriva klart min träningsdagbok som ska lämnas in idag till min lärare över helgen.
Vi hörs senare, ha en bra dag sålänge!

Kärlek


första oktober

Galet otaggad idag assåå.
Försovde mig idag och skyndade mig så fort jag kunde, och sen visar det sig att jag är 20min för tidig, åh happy day! Sen har jag vart oerhört grinig idag känns det som, usch.
Nu sitter jag och väntar på att åka till träningen, men innan dess ska jag ta en sväng förbi solarieöarna och lägga mig. Känner mig fruktansvärt blek så det är pinsamt att visas.

Idag är det första oktober vilket märktes ute idag, SVINIGT kallt ute, brrr. Snart dags att ta fram vinterjackan tycker jag! Frågan är bara, när kan man börja använda den?

Nu ska jag kila, vi hörs imorgon efter skolan, eller under skoltid.

Kärlek