i need some help.

Från en prinsessa på slottet till en tjej som knyter sina skor hårt och börjar studsa med det hon tycker allra bäst om, handbollen.
Ja nu är det dags att börja byta om för ett långt och härligt handbollspass. Kan behövas i dessa tider och jag behöver verkligen röra på mig! Från i Februari till då vi åker till turkiet har/ska jag gå på en hård diet och hårda träningar. Ja, jag ska få kroppen jag drömmer om.

Har en sålänge gått ner 7kg. Men dom kilorna har jag tappat på det stället jag ville minst gå ner i vikt på, brösten och magen.. Jag är inte ute efter en spinkig kropp utan mer en vältränad kropp. Men jag har ett problem som är ett mysterium. Hur mycket jag än tränar och äter nyttigt så tappar jag inte där jag vill. Jag vill tappa på rumpan och låren, inte magen och brösten.. Så om någon är duktig på sånt här kan den personen gärna hjälpa mig! För jag går INTE ner några som helst kilon över rumpan och låren. Seriöst, har gått ner två storlekar på överkroppen.. Måste ha blivit något fel..

Hur som helst så ska jag fortsätta vara nyttig och träna bra fram till turkiet, 18 augusti!

Nu måste jag byta om, kanske hörs senare. Annars blir det någon gång under morgondagen förhoppningsvis.
Pusss




åt helvete med allt just nu

.

idag, fast för ett års sen.


för exakt ett års sen idag så satt jag och natta och åt en go glass vid preem som nu är stängt.
miss that.

imorgon fyller jag år.. Känns fruktansvärt konstigt om jag själv får säga det. Tidigare år så har man planerat min födelsedag in i minsta detalj, i år är den nästan helt bortglömd. Det var för en vecka sedan som tanken slog mig att jag faktiskt fyller år snart. Bara att komma på det en vecka innan jag fyller år är konstigt. Jag brukar alltid från den 1 maj till den 1 juni räkna ner dagarna.. Men inte den här gången! Jag skyller på att det är balen och studenten som får all uppmärksamhet och att min födelsedag får komma åt sidan. Därför tycker jag det känns underligt att fylla år imorgon.

nu hade jag tänkt att sätta mig ute och få lite go färg.
sen får vi se hur dagen slutar.. Ska kolla jobb i norge och sen ikväll ska jag träna.
love


bort från göteborg, någon som har några tips?

jag känner bara en sak, jag måste bort från antingen sverige eller göteborg! Vet inte varför, men just nu vill jag bara här ifrån. Någon som har några tips på vart man kan ta vägen? Funderar på att söka jobb i norge, är inne på lite olika hemsidor och kollar lägenheter och jobb, kanske dags?

fyyy...


försök inte krossa mitt hjärta

igår blev det en galen och rolig kväll. Gick ner till Felicia vid 19.30 tiden och började göra i ordning mig. En spontan utekväll väntade och det var bara att höja volymen och tagga. Åkte in till Chez och satt oss, träffade Felicias vän Hannes med alla hans vänner, Filip, Stefan, Hannes och två till. Kvällen slutade i allafall hur bra som helst!!

var hemma ganska tidigt men gick upp lika tidigt. Hade bestämt mig för att åka med till skövde och kolla på min syster när hon lirade någon turnering med stadslaget. Dem slutade etta och sen var det bara att åka hem. Sitter nu här, har precis ätit kebabpizza, så sjuukt onyttigt och jag känner mig helt svullen! Det får tränas bort imorgon!

förresten så är det faktiskt morsdag, och det hoppas jag INGEN har glömt!
min kära mor fick sin present igår med tanke på att jag skulle vara borta hela dagen. Hon gick smycken från DIDDI av mig (a)

2 dagar kvar tills jag fyller år.

puss och kram.


hemma hos felicia.

hannes i bakgrunden och filip :)

inne på toan, jag fanny och felicia

vi som gillar sommar

hejsan!

hoppas allt är bra med er! Med mig är det kanon, solen skiner och jag kan inte må bättre! Har fått mycket färg i ansiktet och har nästan bränt mig känns det som!
Idag blev det en tidig uppgång för mig, åkte till frölunda torg tillsammans med min farmor och hittade min studentkvälls klänning! WOHO! Tänker inte säga hur den ser ut, men fin är den allt!! Känner mig som en sommardag i den, då kanske ni kan tänka er hur den ser ut ;)?

imorgon bär det av till skövde för att se på när lillsyrran lirar någon tunering med stadslaget! Hoppas verkligen det går bra för henne och inte att hon får ont i vaderna!
så vad händer ikväll? Ska nog bara ta de lungt, finns risk för att jag drar ut på stan men med tanke på att jag ska upp så tidigt så är det ingen risk! HOPPAS det är fint väder imorgon så jag kan ha en tunika och bara ben.

nu ska jag kila.
pussss


have been

hej hej hallå i brallan.

kom precis hem från solarieöarna, var bara där i 20 min sen längtade jag hem! Är hemma nu, sitter och funderar lite på vad jag ska göra idag. Igår firade vi ju linas student med massa folk och massa roligt hände. Det blev alltså party. Den stora frågan idag är då, party idag igen eller inte? Ja du. Blev ju inte så mycket party för mig igår utan det var mer att fira lina vilket var hur kul som helst.

men som sagt, jag har ingen aning vad jag vill göra ikväll. Har sprungit som en idiot i stan idag och letat efter en studentkvällsklänning (vilket ord?). Inte långt kvar nu iallafall!!

your love is my drug!

löpning

sitter här med datorn lätt över benen, värmer gott. Har precis skrivit klart mitt sista arbete inom pedagogisk ledarskap och nu är den inlämnad. Jag känner en pirrig känsla i kroppen som nästan är jobbig. En känsla av tveksamhet, osäkerhet och kärlek. Efter en lång och go löprunda är kroppen stel och tung, skall därför in i duschen och nästan somna.

jag är glad över att alla mina läxor är klara och att jag bara har en redovisning och ett prov imorgon, sen kan jag bara vänta in studenten den 10 juni. Funderar på att gå ut och sätta på mig på någon uteservering imorgon med vänner och bara njuta av att betygen är satta.

nu väntar duschen och sen sängen.
jag hoppas att det blir lite inlägg i morgon, i värsta fall på fredag.
kärlek.

lite bal bilder

här är några få bilder som är tagna av fotografer.
mina bilder kommer upp någon gång.




jag och georg

bästa vän och jag

jag och världens bästa!

Jag, olle, Emma och Sofie!


jag och snygg olle!


now listen to me baby

now if I wrote you a love note
and make you smile with every word I wrote.
would that make you wanna change your scene
and wanna be the one in my scene? ♥

sitter här med min sista läxa på gymnasiet och bara funderar över livet, kärlek och vänner. Vad jag vill göra i livet är ännu oklart, självklart vill jag ha familj och bo fint oså, men innan det? Vad vill jag egentligen göra? Jag har tankar om att gå lite kurser, jobba ett år och sen resa runt i 4-6 månader. Ja, jag vet helt enkelt inte hur jag vill göra. Med kärleken så vet jag inte om det står stilla eller om det går framåt. Är inte säker på vilka känslor jag har och för vem, men det finns en där ute som känslorna brinner lite extra för. Vi får se hur det slutar.. Mina vänner kan jag skriva en hel bok om, så där behövs ingenting ändras.

imorgon tar mitt lilla stjärntroll studenten, detta skall firas såklart! Imorgon sätts även våra betyg men jag har fortfarande ett prov och en redovisning imorgon. Men direkt efter åker jag och firar lina! På fredag blir det säkert en liten utgång, är riktigt sugen på det nu. Men vi får se vart de hela leder.

jag fyller förresten år på tisdag, hihi!
GLÖM INTE DET!!

Pusss.


vad hände där?

ber verkligen om ursäkt! Har haft massa som klagat på att jag inte har skrivit något, och det är verkligen dålig stil av mig! Men till mitt försvar så har datorerna hemma pajjat typ och jag har inte kunnat använda datorn utan har fått sitta vid iphonen hela tiden.

men vad har hänt?
jag har jobbat under baskerfestivalen
jag har varit på bal
och jag har pluggat.

det är det som har hänt så ni har inte missat så mycket.
men ska fanimig börja skärpa mig!!

men nu ska jag plugga!!
pusssss

last night

säger godnatt nu, även ifall jag inte ska än på ett tag. Men är alldeles för grinig och trött för att sitta kvar här. bajs. skit samma. Trött nu. Ha de gött


one day in my bed

Hey
hade nyss besök här inne från två stockholmare, två brudar! Har fått uppfattningen av att stockholmare är dryga och tröga, men glöm det! De är helt tvärtom, dessa tjejer är roliga och lite korkade asså. Haha. Nä men jag tror man ska få en egen uppfattning om stockholmare och inte lyssna på alla andra. Men så är det väl med allt, man ska bilda sig en egen uppfattning och inte lyssna på allt runt omkring. Hur som helst så har vi ett stockholmslag här, Polisen heter dem. Hur trevliga som helst när man gett dom en chans! :)

fick besök av bästa maja idag och även lilla lina. Underbara tjejer asså. Ni gjorde min dag kan jag lova! Behövde träffa mina vänner och snacka av sig massa. Funkar inte riktigt så nu när man bor med två grabbar. Det blir liksom inte samma snack som med sina kompisar oså.  Väntar även in Natta som ska besöka mig ikvälltyp vid 18:00 eller nått. Farmor och Farfar kommer även vid 6 tiden och ska hälsa på. Köpt med sig lite drickyoghurtar och massa gott till mig. Köttbulle macka är beställt av farmor också! :)

nu ska jag läsa lite läxa, love it.
bara typ två veckor kvar innan betygen sätts. Plus att balen är på onsdag! :)

Pusss.


Godmorgon everybody

usch va trött jag är. Vill lägga mig och sova igen..
sovit 4 timmar inatt och nu är jag den enda som är vaken. Inte så kul men får gå.
idag är sista dagen, imorgon får vi komma hem. ÄNTLIGEN!

blir att sova imorgon när jag kommit hem, sen ta ett löppass och sen gå en promenad med Jesper. Blir en go dag att se framemot, right? Vill bara komma hem, pallar inte mera.
mina ögon vill bara slocka till nu när jag sitter och skriver, alla på skolan sover och det är bara jag som är vaken! ÅH

skriver sedan.
puss


hey loser

sitter på basketfestivalen nu och jobbar. Basket är inte sporten jag föredrar, men as najs folk! Sköna gubbar hela gänget liksom, från stockholm, lund osv. Har även Kenzas kompis på denna skolan, han är en go prick han! Orkar egentligen inte skriva om basketen eftersom jag är så trött och har bara sovit 6timmar på två dagar. Känns som om jag är i koma. Har hittat en äckligt snygg kille på denna skolan, lite ögongodis förtjänar man faktiskt.

gjorde klart min läxa i idrottspsykologin igår, idag skulle jag egentligen gjort klart läxan i pedagogisk ledarskap, men eftersom något pucko har snott min läxa så kan jag inte göra den idag. Skulle fått hjälp av en stockholms tjej med den läxan så det är bäst att jag hittar den innan basketen är slut. Men ska iallafall försöka att plugga något sedan om jag inte är allt för trött.

jag bor med två killar, ensam tjej asså! Jag ligger i underläge men kan tala för mig själv och stå på mig! Det som vi gör på dagarna när alla lagen är ute och lirar, då är det FIFA som gäller och det är ju inte det roligaste, men efter denna helgen kan jag lova att INGEN absolut INGEN kommer kunna vinna över mig i fifa. Dock har jag förlorat varje match, men man lär sig av sina misstag!

nu ska vi spelaaaaaaaa..
dotanörd

kissssssses


in i huset

nu drar jag snart, stänger av datorn nu.
kommer antagligen inte kunna blogga på några dagar för jag vet inte hur man bloggar från mobilen. Kanske bryter mig in i någon datasal eller nått.

dags att kila, men först lite brieost!
pusspusssssssssss

MOBILEN ÄR MED!


onsdag, stop play games with my heart

godmorgon!
inatt jag drömde något som jag aaaaaaaaldrig drömt förut, osv. Sov as gott inatt, var dock vaken väldigt länge inatt eftersom jag verkligen ville klara ett spel på mobilen! klarade jag det? NEJ! sämsta spelet, plus att spelet fuskar hela tiden och jag blir tokig!! Skitsamma, jag ska klara det där jävla spelet nu när jag ska jobba, om jag så måste sitta dygnet runt!

var tänkt att jag skulle åka och sola nu klockan 12.00, men hinner inte det utan blir istället för stressad eftersom jag ska vara på hvitfeldska klockan 15.00. Igår var jag tvungen att massera julias stackars vadet, herregud vad stora och hårda dom är. Tycker verkligen synd om henne och jag har lovat att massera henne varje dag. Har ju själv gott igenom detta med vaderna och det slutade ju med operation. Hoppas julia slipper det, hon brinner ju verkligen för handbollen. Älskar dig syster, du är bäst! Iallafall har jag precis ätit frukost och ska snart kila ut en snabbis..

så här ser jag ut just nu!

mjukis byxor är sååå sköna!
tunika från åhlens, mjukis brallor från stadium.
Goo morron frilla.

ska ut typ nu, sen hem och sätta på mig mina ursnygga jeans och sen är jag nog klar för att jobba. Kommer vara osminkad hela cupen. Och vem vet, någon kanske tycker att mitt osminkade jag är så vackert att jag snart blir någons flickvän.. haha nee.. Men osminkad ska jag vara och visa mitt riktiga jag!

puss och kram.
skriver sedan!

bara man får doppa.

 


Luka- Suzanne Vega

Ja, hur doppar ni den nya goda ballerina kladdkaka?
Jag doppar den såklart i mjölk, och fasiken va gott det är. Nästan farligt gott, kommer se ut som en ballerina om jag fortsätter vräka i mig denna godsak!




tisdag, dödsrop

hejsan!
kom precis hem från sjukhuset, var och hälsade på min stackars lilla mormor som fortfarande ligger kvar där hon är. När man sitter inne hos mormor hör jag ofta en stackars tant på 50+ ligga och skrika. Dom säger att hon väntar in döden och ligger i cancer. Jag blir riktigt ledsen när jag hör henne skrika. Det är ord som; Hjälp, snälla hjälp mig. Mamma, jag vill va med mamma. Åh Birgitta, birgitta snälla hjälp mig. Dessa ord hör jag ofta när jag är och hälsar på. Det som är det mest sorliga är att jag inte en enda gång sätt någon anhörig till denna stackars dam. Jag har kikat in i rummet ibland och sett att dem bara lämnat av en digital fotoram som spelar upp olika bilder. Tycker det är väldigt sorligt och man får sig en riktig tankeställare. Tänk att bara ligga och vänta, och ingen kan göra något. Hemskt!

Nu väntar jag på mat, har egentligen träning ikväll men hinner inte gå på den tyvärr. Måste packa inför dessa dagar och det hinner jag inte göra imorgon eftersom jag har skola och sen ska sola. Måste därför hoppa över träningen ikväll, men funderar på att gå ut och hoppa lite hopprep senare och ta en promenad. Imorgon kliver jag och resten av min familj in i det som jag kallar "big brother huset". Inte riktigt så men jag ska jobba på basketfestivalen (nej jag spelar inte basket och nej jag kan ingenting om sporten.) som jag, mamma, pappa och julia har gjort nu i ett x antal år. Jag ska jobba med Calle och någon kille som heter rolf, jag är alltså ensam tjej.. Underläge.. Vi ska jobba på hvitfeldska norra. Kommer därför inte vara hemma förrens på söndag, utan näst intill bor på skolan. Men men, as goa pengar som kommer in på måndag på kontot iallafall! Mamma kommer jobba på samskolan och pappa och julia jobbar tillsammans på munkebäck eller vad den heter.. Tycker att mina vänner ska komma och hälsa på mig, men det kanske finns någon snygg basket kille, who knows?

Puss och kram.

DET HÄR HAR JAG HAFT PÅ MIG IDAG!

TUNIKA FRÅN GARDEN COLLECITION FRÅN H&M, ÖRHÄNGEN FRÅN BAGLADY.

LEGGINGS MED LÄDERLAPP, MQ. VITA CONVERSE, JOHANSSON.

KLOCKA, JETSET. HALSBAND MED KRONA, FRIIS AND COMPANY. STOR RING, GINA TRICOT. CARPE DIEM RING, PEARLS FOR GIRLS. DÖDSKALLE RING, GLITTER. NITARMBAND, PRAG.


i'll see you again




westlife- i'll see you again.


my love to my sister never ends


True love never ends.

Nu åker jag och tränar, hörs imorgon.
Puss och kram.

duktig tjej.

har precis gjort klart sisa läxan i praktisk marknadförning B, ska nu göra klart den sista läxan i Idrottspsykologi B. Efter det ska jag byta om och sen plugga på mitt prov som jag har imorgon!

ikväll är det ju första träningen på försäsong 1 med B-laget. Blir ganska otaggad på träningen när jag vet att den är slut så sent. Men sen är det ju alltid kul att träna handboll så det ska nog inte vara några problem.

nu ska jag faktiskt plugga, skriver ett inlägg innan jag drar till träningen!
Puss och kram


vackra knä, 1 månad efter operationen.
har varit mycket strul med detta knä asså, tur är väl att det känns bra nu.

måndag, kort vecka

Godmorgon i stugan!
Börjar veckan med samma dag som vanligt, måndag. Var och solade nyss, kan inte påstå att jag fått någon färg. Men bokade en tid för mig och Julia på onsdag klockan 12, innan vi ska jobba. Som sagt, kort vecka.

Idag ska jag plugga hela dagen, alltså plugga på riktigt! Ikväll klockan 20.00 börjar försäsong 1 med handboll och sen löpning. Är hemma någon gång vid 22.30 skulle jag gissa på.

nu ska jag lägga mig och vila.
Puss och kram.

Said I loved you... but I lied


cause i said i loved you..


2010's SKÄMT!

skämt skämt skämt skämt!
Seriöst, vad är det jag ser?? Hur kan snygga Robert vara tillsammans med Kristen?
ÅÅÅH, DISS!!


sunhouse

åker och solar med syster.
hörs ikväll.


söndag, bikini flicka

hej och goddag!
igår var det en riktig mysig dag med mamma, vi åt massa gott, skrattade, kollade på film och snackade skit! Mamma är den bästa och henne kan man lita på!

idag blev det en promenad ut till frölunda torg, jag skulle köpa 10 kuvert men kom hem med två andra påsar. Idag köpte jag två nya bikinisar, en till mig och en till min syster. Vi ska dela på dem. Sen köpte jag en döskalle påse, as cool. Blev även en utsprings klänning och ett tjockt nitbälte till. Kollade även på klänning till festen på kvällen av studenten och ett par skor! Nu är det liksom bara en månad kvar imorgon.

 
- Min bikini, älskar det.                    - Julias bikini, love it!
Kommer bli super snyggt när vi är i turkiet och på stranden här i sverige. Men ska köpa en svart bikini med nitar på och en med en rosa tror jag.

Idag ska jag iallafall göra klart min sista läxa i idrottspsykologi B. Och plugga på ett prov i Praktisk marknadsföring B. Sen hem till mamma och visa klänningen och prova den till mössan, hihi. Guuud va snabbt det går nu. Om två veckor springer lilla lina ut!

puss och kram.


feelings

upp och ner, ner och upp. Kom precis hem från sjukhuset med min syster. Vi var och hälsade på våran mormor och tog en fika med henne, morfar och våran moster. Det var en trevlig fika stund och mycket skratt och skämt kom. Skönt att det går framåt och inte bakåt med mormor.



ikväll var det tänkt att vara med lina, vi skulle firat Anna som fyllde 18 i veckan. Blev inte av, utan jag ska istället vara hemma och ta det lugnt med min kära mor, vi ska äta massa gott och bara umgås. Imorgon blir det mycket plugg och maybe baby vara med lina.

stenungsund den 22a maj iallafall, och jag sparar och laddar mig tills dess! Ska bli super kul! (a). Jobbar även på basketfestivalen onsdag-söndag, wohoo!!

nu ska jag kila!
Puss och kram.


lördag, regn

hej!
Igår var det grillning, en mycket trevlig kväll! Åkte hem tidigt för jag var alldeles för trött.
Nu är jag vaken, nyduschad och ska åka till mormor snart. Sedan blir det myskväll med mamma!!
Drömde sjuka drömmar inatt, både goda och onda.

här kommer gårdagens outfit och dagens.
puss och kram


Jeansskjorta- gina, jeansleggings- gina, skinnjacka H&M, boots- CAT, väska- Prag, smycken från bl.a pearls for girls, bag lady, glitter, prag m.m

gina tricot girl!

fredag, och jag vet att du älskar mig.

hoho!
Kom precis hem, har varit med mamma på sjukhuset och hälsat på min stackars lilla mormor som ligger där. Men det som var bra är att hon verkar vara på bättringsväg! Efter besöket gick jag och mamma och lunchade. Jag var inte så överdrivet hungrig men det blev iallafall en kyckling/curry macka. Mums, älskar det! Sedan körde mamma hem mig och nu sitter jag här!

ska lägga mig och vila en stund, sen byta om, sminka mig och sedan är det grillning!
ska bli superkul, tvivlar dock på vädret, men det ska nog funka!

puss och kram

riktigt ful och äcklig bild asså, från spanien när vi dampar på rummet.
hoho hahahahahah. snyggis. ser ut som ett efterblivet troll

pianot

det blev visst en tripp till lundbystrand för att kolla matchen mellan aspero-katrinelund. Därefter åkte jag till frölunda, mötte min farmor, tog en fika och sedan köpte massa frimärken. Har precis vaknat upp efter min långa vilostund, satan va trött jag var då! Alldeles strax ska jag äta lite pasta sallad, byta om och sedan åka till fyspasset. KUUUUL..


skinnjacka h&m, klänning okänd,leggings,vita converse, smycken och brun väska


goooooooooooottt


när jag kom hem hade denna favoriten kommit hem till mig, som varje månad!
Älskar.

Torsdag, summerfeelings.

Att vakna upp av att solstrålarna lyser in genom fönstret är något jag skulle bli arg av mitt i sommaren, men idag var det något annat. Det var skönt att vakna upp och känna att sommaren verkligen är påväg. I love it!

Igår spelades gymnasie SM som även spelas idag. Idag åker jag inte och kollar pga vissa skäl. Idag ska jag istället posta mina inbjudningar till min student, jag ska sola utomhus, jag ska kanske sola inomhus och jag ska verkligen vara med på fyspasset ikväll vid 18.00. Mellan allt detta så ska jag försöka få in frölunda/stan, plugga på provet imorgon och göra klart Annons uppgiften. Känns som en del att göra men det kommer jag klara!

Puss och kram.

- har jag någon gång nämt att jag har världens finaste och bästa mamma? Isåfall nämner jag det igen! Finns ingen annan person som jag kan lita på till 100% än min mamma. Hon är bäst.

nyårsafton 09/10


onsdag, gymnasie SM

Godmorgon godmooooooorgon.
jag har f*nimig träningsvärk i hela kroppen! Igår blev det ännu ett fyspass, styrketräning och 8km. Ajjajj.. Men men, nu är det inte träning förrens på tordag, thanks! Behöver vila kroppen känner jag, känns som om min kropp ska gå av.

nu har jag precis ätit frukost, ska klä på mig och sedan ta bussen 10.37 och åka till lundbystrand och kolla på gymnasie sm i handboll. Ska nog inte vara där hela dagen, kommer nog åka hem igen vid 3 tiden eller tidigare. Behöver plugga och sola lite känns det som, hehe. Lägger upp dagens outfit sedan när jag är hemma, för nu är min iphone hemma igen och det betyder BILDER! LOVE.

nu måste jag fixa mig.
puss och kram!


bild regn från när julle sprang i skatås














min bebis

jaaaa, nu åker jag in till stan och hämtar min bebis som jag inte haft på tre veckor tack vare dumma telia! Får en helt ny iphone och det betyder massa jobb!! Ska kila nu men jag skriver sen! woho!

LOOOOOOOVEE

tisdag, träningsvärk i hela kroppen

ohyes, jag har träningsvärk i hela kroppen efter fysen igår. Kan inte röra mig!
igår körde vi:
- Uppvärminig 2,5km
- tester, hoppa jämnfota, styrka och snabbhet
- coopertest 3km
- nerjoggning 1,5 km.
hyfsad jobbig träning tycker jag, men är nöjd med mina resultat.
Hoppa jämnfota: 2,04m
Styrka (man kastade en 3kg boll baklänges): 7,60m
Snabbhet 40m: 5,5sek

idag är det fys igen, vet dock inte vilken tid men jag måste dit.
nu ska jag vila kroppen lite.
puss och kram

tyvärr, men jag gillar inte falska vänner..

nu väntar jag in maten och sen bär det av till första träningen under försäsong 1. Idag har jag hört rykten om att det är coopertest som står på listan. Jaja, får se vad det blir men jag ska klara det iallafall.
ikväll blir det en promenad med lina.

puss på stjärten.


jag saknar denna tiden. allt var perfekt och alltid roligt.


enligt mig.

enligt mig är Lionel Messi världens bästa fotbollsspelare!
seriöst, han är ju hur grym som helst! Inte nog med det, han är snygg också.
jag gifter mig gärna med honom.
Barcelona



måndag, with or without you

Oj, se där ja. Jag hann visst gå upp och blogga innan skolan. Trodde faktiskt inte att jag skulle hinna det, men det gjorde jag faktiskt, grymt! Nu väntar jag bara tills klockan blir 11.30 så jag kan ringa min sjukgymnast och snacka lite med henne. Efter det åker jag och har lektion i max en timma för sen måste jag till träningen. Huuh stressig dag faktiskt.

igår hade jag faktiskt besöksrekord på bloggen, typ grattis till mig :)
förresten känns det som om jag fått nackspärr på höger sida, kan typ inte röra mig heller.
Den här veckan blir en såkallad "kort" vecka i skolan. Måndag (idag) har jag en lektion, Tisdag är jag ledig, Onsdag- torsdag är det gymnasie SM och på fredag har jag bara en lektion! Herreguuud vad tiden går fort nu, stanna tiden snälla?

nu ska jag göra mig klar.
Puss och kram .

Natta och julia, spanien 09

time to change my mind.

säger väl hejdå och godnatt.
ska inte sitta vid datorn mer ikväll.
blir lite film och annat nu ikväll.
Imorgon bloggar jag från skolan för direkt efter skolan är det dags att börja försäsong 1!
Önska mig lycka till typ.

puss och kram.


jeans girl.

Hiss eller diss?
Klippte av mina gamla replay byxor till ett par shorts.
jag är rätt nöjd faktiskt. hihi.
Kommer bli snyggt till sommaren iallafall med en vit tunika och vita convers, i like.



söndag, askungen


Hey soulsister.

kom precis hem från sjukhuset, har varit där sen 12.00 och hälsat på mormor. Blir så himla ledsen av att se henne bara ligga där och missa de fina vädret som är påväg nu. Men hon är en riktig kämpe och det här kan bara sluta bra.

jag hade tänkt att skriva ganska mycket idag, men tappade sugen. Jag ska nu åka till skatås och ta en långpromenad med farmor och farfar, julia ska nämligen ge sig ut i slingan och springa 8km. Duktig tjej asså! Men jag kommer ta lite bilder av de som jag lägger upp sedan när jag är hemma igen.

vi hörs sedan.
Puss och kram


HISS eller DISS?

tungpiercing?
Jag är grymt sugen på att ta hål i tungan.
Men är rätt osäker eftersom jag är rädd för smärtan.
men jag tycker ju att det är så otroligt snyggt!

Vad tycker ni?

 


lördag, 1 maj

hoho, exakt EN månad kvar tills jag fyller år (a).
bara så att ni vet liksom.

valborg igår, var inte så sugen på att festa eller något liknande utan bara ta det lugnt! Maja kom till mig runt halv 6, då satt vi på Youngblood och åt chips, brieost och coca cola. Efter det åkte vi till kärra och kollade på handboll hela natten. Det var kul och man blev sugen på att lira själv. Efter ett tag blev man riktigt trött och pappa hämtade oss 01.10.

nu kom jag och min syster nyss hem från frölunda torg med vår farmor och farfar. Blev lite shopping där, bl.a smycken, tunikor, löparbyxor m.m. Behövde fylla ut garderoben lite. Nu är vi hemma och jag ska lägga mig och vila och kolla på sävehof-lugi som spelas nu.

skriver sedan..
puss och kram