"jag gör hellre en religions uppgift nu än att vara ensam hemma!"

precis som rubriken säger, den diskussionen hade jag och lina nyss.
Jag säger att jag hellre kan göra en uppgift i religionen nu än att vara ensam hemma och behöva släcka ner överallt. de är verkligen något jag hatar och jag inbillar mig saker hela tiden, därför dissar jag "att vara ensam hemma", buuuhuuu :( kollar sista avsnittet av scrubs, sen är de väl att gå och lägga sig...

puss och kram, vi ses imorgon! eller ja menar hörs!

drömkroppen

alla vill väl ha drömkroppen?
Jessica Alba har nog den snyggaste kroppen jag sett!
Nu är de bara att köra hårdträning i slingan, stretcha och äta rätt.
Satsar på denna kroppen nästa sommar, låter ganska smart va? Till sommaren hinner jag inte få denna kroppen, så ett ganska rimligt mål är ju till sommaren 2011! Nu får ni allt peppa mig, woho! :)
NU JÄVLAR ÄR DE TRÄNING SOM GÄLLER!!!
önska mig lycka till, nu börjar de!


nytt

hehe, köpte en ny tröja på MQ för några dagars sen och även en vanlig svart kjol:)
självklart ska man ha strumpbyxor under kjolen, men hittade inga för tillfället :)


fly like you do it


.


ted gärdestad

låtar som verkligen kan få en att tänka om är ju Ted Gärdestads låtar! Jag är glad att jag har både en mamma och en syster som älskar honom, och de gör att de är ofta man får höra hans låtar och hans röst. För kärlekens skull

Nu börjar påsken komma och de märks, nu är det dags att äta massa godis ur sina påskägg! Jag antar att det ligger ett hemma hos farmor och väntar på mig och julia. Sedan blir de middag hos dem, julia åker ju nämligen till Prag idag och därför blir de en middag borta hos farmor och farfar. Alltid lika mysigt faktiskt.
Idag hade jag gjort mig i ordning för ett löppass och var verkligen supertaggad, men vad sker när jag väl ska ut? De börjar ösa ner regn från himlen! Så idag blev de ingen löpning, tog mig istället en dusch och använde mitt nya silverschampoo, så nu hoppas jag på att få se resultat. Löpningen blir framflyttad till på fredag istället!

Puss och kram, skriver sedan!!

Jag och nattis


with or without you

Hej hej hallå!
Kom precis hem från en dag på stan med mitt hjärta! Vi har gjort nästan allt möjligt, vi var inne hos min frisör och diskuterade min uppsättning inför balen, jag köpte ett silverschampoo och ska satsa på de sommarblonda sen gick vi till condeco och tog oss en lång fika och pratade massa hemlisar. Efter det var de presentjackt till Fanny, kom hem med två påsar och där fick vi köpt hennes presenter. Gick in på MQ och kollade efter en student klänning och träffade på stjärnmålvakten Sanna olsson, så snackade med henne lite :) vidare hem mot bussen och träffade på Markus, satt och tjötade med honom och han har ju fått ett x antal sms och samtal av mig när jag har varit ute, lite kul att snacka om, maja dog av skratt.

nu ska jag äta lite och sen åka och kolla på julia när hon spelar match mot hisingen!
Puss och kram, imorgon åker hon till tjeckien. buuuuuhhuuuu :'(

sötaste




hjälp mig, rösta på mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

kom igen nu vänner!


gamla VS unga

ja, idag var det den viktigaste fotbollsmatchen i världshistorien. Idag var sista träningen med handbollen och hela träningen spelade vi fotboll. Vi "gamla" (91:or Vs 92-93) vann matchen med 4-3! De var super viktigt att vinna de här, för vem vill liksom förlora över småttingar? haha, skämt å sido men grymt roligt, tycker dock att de unga borde träna lite mer på sammarbetet om de ska ta oss till hösten. Eftersom de var fotboll idag så kommer man ju aldrig av planen utan att vara skadad, jag och Sibel krockade, huvud mot huvud. De var mitt ögonbryn som fick ta smällen och Sibels öra. De gjorde så sjuuuukt ont att jag tillochmed är blå/röd runt ögat nu. Men som sagt, är de fotboll så är det!

De här med uppehåll kan vissa tolka som "guud va skönt, åh nu ska jag dega under dessa veckor, osv" men jag ser de mer som att ta ett eget ansvar till att vara redo när försäsong 1 börjar och även som en bonus så jag hinner jobba upp denna kassa kondition jag skaffat mig. Jag har lovat mig själv att träna kondition 2-3 gånger i veckan, och de behöver inte alls vara långa sträckor. För att fjäska lite extra med tränaren så sa jag ju självklart min idé för honom, och han blev riktigt imponerad, PLUSPOÄNG till jonna!

nu väntar jag in Svenska Hollywood fruar, ett av mina favoritprogram! Efter det blir det att nöta Naturkunskap och Idrottspsykologi hela natten, eller nästan iallafall.

puss och kram.

jag och min bebis lina


P.S
mina naaaaaglar gick sönder på fotbollen, FAAAAAAAN!! :( :(








sista träningen

tja
nu går jag och tränar och sen är de uppehåll.
Pusshaaaaaaaaaaaaj


and this is my life

går inte så snabbt för mig att skriva med dessa naglar, känner mig helt lost.
kom precis hem från träningen i skolan, blev inte så mycket träning eftersom min lilla syster hade glömt mina handbolls skor, får hoppas att hon hinner hem innan min andra träning..

på tisdag går jag på lov, är ledig på onsdag och sen är de röda dagar och sen är de påsklov! På onsdag ska jag söka jobb, jippi! Behöver ett jobb nu till sommaren! :D

här är lite bilder på mina naglar som mamma gjorde igår:D
skriver sedan, dags för plugg!!
Puss och kram




mina fyra hjärtan som står för massa viktiga saker för mig, ett tag kunde ingen få av mig dessa hjärtan.

den lilla blåa

jag ska ju som sagt alltid vara ute i tid, vad de än gäller.
Jag har redan börjat rota i garderoben efter alternativ som jag kan ha på mig på fannys fest+utgång.
Jag hittade den här blåa tunikan som är från MQ, och jag har ALDRIG använt den.
kanske dags att köra på färg en kväll eller ska man köra på svart?
jag har ingen aning, men tänkte denna och jätte tunna strumpbyxor och snyggt sminkat, nersläppt hår.
ÄÄÄÄÄSCH, jag vet inte.. haha. Kul att testa.


tyvärr vill jag inte visa den framifrån eftersom jag ser ut som stryk.
hahaa


veckans..

att göra:
♥ köpa present till fannys 18års fest, pappas 40års firande, Agnes 3års dag, Majas 19års dag, Morfars 65års dag, fyyyfan någon som vill bidra med några hundalappar? haha
♥ plugga
♥ träna
♥ utgång
♥ gå till frisören och "visa-upp-mitt-hår"
blir en hyyyyyfsat dyr månad, och nästa månad blir då inte bättre.
åh herregud, julia åker till tjeckien på onsdag :O kommer sakna henne, men kommer blir liiite skönt att vara ensam barn i en vecka, haha vad elak jag är!
puss och kram


dags att fräscha till sig!

hej alla goa och glada.
Med tanke på att uppehållet börjar imorgon så känns de på tiden att få sina naglar snygga och fräscha inför vårens start! Ja, ikväll ska min mamma bygga mina naglar! Sist hon gjorde de på mig var när jag skulle ha min 18års middag och efter de höll dom kvar nästan under hela spanien resan, plus att jag fick mycket beröm för naglarna, så detta ska bli kul! Hon är duktig tycker jag! Igår gjorde hon sina egna och de blev ett mycket fint resultat, hoppas på att mina blir lika fina.

Jag lägger upp en bild på mina naglar ikväll eller imorgon så får ni själva bedöma! :D


Hahahahahaha

min pappa i sina bästa dagar


Orginal bilden.


mat

ja då var de dags igen.
Nu ska jonna bli nyttig igen.
Dagens middag


jag är nog cool

Just nu händer de inte mycket i mitt liv, de är liksom de vanliga träna, skola, plugga. Jag försöker undvika utgångar eftersom jag vill verkligen fokusera på skolan nu när de inte alls är många dagar kvar tills de är över. De ska bli både skönt och tråkigt att gå på uppehåll med handbollen nu på måndag! De sköna är att jag bara kan fokusera på skolan och de tråkiga är att de inte kommer att bli lika mycket träning som innan. Jag har lovat mig själv att så fort jag hittar mina löparbyxor så ska jag ut och springa 2-3 gånger i veckan under uppehållet. De behöver inte alls vara långa löprundor men de ska iallafall springas! Och eftersom jag själv har valt att plugga under hela påsklovet så kommer jag också vara en super tråkig Jonna, men så är det! Vänta bara tills jag tagit studenten, ja då ska jag visa er! :D

Ikväll händer de inget speciellt, jag ska inte plugga ikväll utan bara slappa.
Men något som är lite kul är att jag ska städa mitt rum idag, de är faktiskt lite roligt! :D
Imorgon åker jag med mamma till jobbet på morgonen och ska plugga, efter de blir de nog en snabbis på stan med mamma och sen är de bara att plugga igen.

Jag längtar till
Basketfestivalen, då jag ska jobba
Tills mina kusiner kommer ner
Till balen
Till min 19 års dag
Till studenten
Till stockholm
Till turkiet
TILL SOMMAREN


friday night

hejsan hoppsan tralelalelaa

Har fått två samtal och sms av mina kära vänner som är borta från göteborg över helgen. Ett sms av älskade Jossan som befinner sig i sälen(?) och där fick jag veta lite hemliga detaljet, älskar hemlisar! Sen fick jag massa sms och samtal av bästa Lina som befinner sig i stockholm! Imorse fick jag första smset där de stog något liknande med; JOOONNAAA jag kanske får jobb häär!! FLYTTAR DU MEEED MIG ISF??? Haha, hon är så söt och jag svarade SJÄLVKLART! Fick ett samtal från fröken när jag var och hälsade på mormor; JOOONNAA!!, gissa vem som gick förbi mig nyss?? STEFAN från paradise!! Den lille tokan ska festa på White Room ikväll, och ja jag är avundsjuk! Men vi har planer på att åka upp helgen efter påsklovet, då ska jag även lämna ut CV:n i staden och hoppas på jobb!

nu ska jag fixa.
Puss och kram.

p.s saknar Josefine Bergqvist och Lina Öhlander!


everybody loves pictures

våren 2009








music lover

stereo lovee


en plugghäst

ja, nu har jag suttit med min naturläxa sen jag kom hem, och om jag ska vara helt ärlig så tycker jag det är kul. De tror jag nog aldrig ni har hört mig säga. Men de går iallafall bra, dock skriver jag sjukt mycket på varje fråga, någon som vet hur mycket man ska skriva på varje fråga? Iallafall, idag är de våffeldagen, och gissa vem som ska gå upp 5kg idag? :D JONNA BREDÉN! hahah, här ska ätas våfflor idag, en av favoritdagarna på året. Så nu väntar jag på mat, har tagit en break från plugget och sen är de våfflor. Efter de blir de nog lite mer plugg och sen är de träning på g. Rolig dag, jajamenssan! :D

puss och kram solstrålar

Popcorn dieten

har ni hört talas om den nya dieten?
min farmor berättade nyss de för mig!! HAHA
Farmor- Jonna, vill du ha lite popcorn?
Jag- Nej tack, vill du att jag ska gå upp i vikt? :P
Farmor- Men jonna, har du inte hört om den nya Popcorn dieten?
Jag- Hahaha nej de finns ingen sån?!
Farmor- jooo, om du äter popcorn varje dag så går du ner 10kg på en vecka!
Jag- haha skämtar du nu eller, jag vill gärna ha popcorn!! :D

Hahahaha, min farmor är för rolig!! 
nu kör vi på popcorn dieten!!


r.i.p sebastian mattsson

Vila i frid Sebastian Mattsson♥



Lyssna på låten.

- a beautiful angel in heaven


nypon


då var det slut för den här gången.
Idag gick det väl helt okej, fick övningar för fötterna och ryggen. Ryggen var dock värst och jag hade svin ont i varje övning. Inte bra. Nu gäller det att jag sköter dessa övningar varje dag hemma så ska jag nog bli bra snart.
Nu har jag precis ätit lite mat, ingen favoritmat men de gick ner. Det var potatis och fiskbullar. Nu sitter jag och dricker lite nyponsoppa och funderar på att göra något, men vad? Får väl bli en promenad och lite pluggt eller nått, usch va tråkigt. Ännu sämre är ju att de inte kommer några bra program på tv, så kan bara säga, vilken kass onsdag.

Imorgon är de skola som vanligt, börjar 10 och slutar någon gång. Sen är de väl träning på kvällen, men håller på att övertalas av Gurra och Kalle att jag ska följa med dom ut imorgon och hoppa över träningen? Är ju som tur är ledig på fredag, så skulle ju kunna gå ut. Men får se hur de blir med den saken.

Nu ska jag duscha, vi hörs senare.
Puss och kram


planer och måsten

veckans måsten
♥ plugga på massa.
♥ träna
♥ utgång?
♥ match
♥ plugga

idag satt jag och mamma och planerade min student och studentmottagning. Kändes riktigt skönt att planera de, de är ju inte så lång tid kvar. Vi pratade om vad vi skulle servera, och jag hade ju tänkt mig lite lättare saker, men då kom mamma med förslag som nästan lät som en nobelmiddag. Mer säger jag inte för de får bli en överraskning, men åååh vad gott de ska bli! :D Min mamma är en riktigt "hitta-på-brud", hon är bäst! Och åh vad glad jag blev när jag såg henne skina upp av glädje när hon fick se min mössa med tillbehör, underbart!

nu ska jag äta lite och sen åka till sjukgymnastiken.
puss och kram


bästa vänner, för all framtid!

jag ger mig av

Nu ger jag mig av till mamma och kommer antagligen ta en fika där och prata massa mamma och dotter snack, älskar det. Sen åker mamma till jobbet och jag hade tänkt mig ta en promenad i Ruddalen innan jag vänder hem för att plugga och åka till sjukgymnasten. Låter ganska bra va? De tycker jag! 

"de här ska bli den bästa dagen i mitt liv, den första och den största dagen i mitt liv, jag ska hålla kvar den känsla jag har, att jag älskar"

Puss och kram.

everytime i see you

jag älskar att drömma om dig, men jag hatar att sen vakna upp till
 verkligheten och inse att inget av de jag drömde var sant.


Godmorgon!
Hade världens bästa dröm inatt, men om jag berättar den så kommer den aldrig att slå in...
Matchen igår.. Vi förlorade, men vi spelade bra. Jag räddade alla 6 straffar och tog mycket annat som jag inte skulle ha tagit, en ganska så bra insatts av mig fick jag höra. Jag ställer gärna upp för laget igen om de skulle behövas, för så dåligt gick de inte. Ni är grymma tjejer!

Vad händer idag?
Jo, jag ska bort till mamma vid 12.30 någon gång, visa min fina studentmössa som jag fick igår. Sen ska vi nog bara ta de lugnt oså. Sen kanske jag åker med maja, men de beror på om jag hinner. Runt 15.30 ska jag vara hos sjukgymnasten, idag ska vi gå igenom hela min kropp, eller nästan iallafall. Vi ska kolla på mina fötter, knän och rygg, ja de känns som hela kroppen. Efter de blir det till att plugga. De är väl ungefär så som min dag ser ut, kanske inte den roligaste dagen, men man behöver dessa dagar också.

nu ska jag vila lite och sen klä på mig träningskläder.
Puss och kram.


p.s jag tänker på er alla i stenungsund, ni kommer ta er igenom detta så småningom! <3


ikväll smäller de

ja inför kvällens målvakts debut mot serieledarna så har jag fått mycket coachning av min favorit målvakt och min favorit Christian. Han är ju själv målvakt och en riktigt duktig en. Så han har pratat positivt med mig idag och säger att jag bara ska ta bollen, ganska självklart tänker vissa, men snälla ställ er själva då. Hahaha.

nu ska jag vila kroppen lite, de var viktigt sa christian!
hittade lite bilder på han när dom var i steg 5 2008.




haha, titta så liten han är!! söt! Men ja vad tror ni, gör jag några liknande räddningar? Haha

grabbar, läs!

Läs&Lär..

När hon går ifrån dig och är arg- Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar- Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig- Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig- Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig- Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst- Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta- Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå- Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd- Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel- Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg- Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig- Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag- Har det hänt ngt!
När hon tvivlar på dig- Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig- Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand- Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig- "Bump" in i henne också och få henne att skratta
När hon berättar en hemlighet- Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen- Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig- Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta- Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över- Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten- Vill hon att du ska läsa den




Maja skrev ett kärleksbrev till mig en gång i tiden! <3


Jag och Julia var solarienördar ett tag

efter regn kommer sol

godmorgon!
idag är de en riktigt tråkig och grå dag, regnet bara faller ner! Något som kanske är positivt är att regnet får bort snön, men sen när den väl är borta så tycker jag att det kan sluta regna. Igår pratade jag och maja om att tiden går fruktansvärt fort. För exakt ett års sen så var vi ute på saltholmen och satt vid en brasa med massa folk, då var det inte alls överdrivet kallt och vi gick i skinnjackor mitt i natten. Jag och maja hade ett händelserikt år förra året då vi gjorde massa såkallade "bus" om man kan uttrycka de så. Men vi gjorde nästan något knasigt varje dag, och de är många minnen vi kan prata och skratta åt. Men de jag vill säga är att tiden går sjukt fort..

nu ska jag snart åka en sväng och sen till skolan.
Ikväll är de som sagt match för min del, hoho.

hörs sedan.
Puss och Kram

fys och ny målvakt?

dagens träningspass bestod av fys från start! Eller vi fick ju börja värma upp med de bästa som finns, fotboll! Efter de var de bara att ladda om, nu skulle vi svettas. Precis vad vi gjorde också, svetten bara rann och vi fick öppna dörrarna, för de kändes precis som om vi var i en bastu! Nu är vi uppladdade med positiv energi och redo för matchen mot särö imorgon. Något jag fick veta var att JAG kanske ska stå i mål imorgon.. Haha de ska bli spännande. Men jag har ju varit målvakt så lite ska jag nog kunna rädda, men jag gör det för laget! Men f*n ta den som bombar sönder mig, jag vill gärna komma levandes från matchen tack! Så imorgon får de bli en ordentlig uppvärmning för min del, vill ju helst inte sträcka mig! Haha, åh vad nervör jag är nu.. Haha, känns som när jag skulle in och spela min första match juuu. Haha, de går väl bra!!

snälla, önska mig lycka till om jag ska behöva stå!

puss och kram




Måndag

hej hej hallåå!!
Nu ska jag alldeles strax bege mig till gymmet, känner mig inte alls motiverad till det idag men de får gå ändå. Igår kväll kollade jag, julia och pappa på Kärleken Checkar in, en av mina favorit filmer. Men har ni tänkt på en sak att den filmen påminner om två andra filmer också, gissa vilka! Jo nämligen Pretty Woman och Notting hill, de var faktiskt min pappa som såg likheterna med dessa filmer. Dem slutar ungefär likadant och är samma typ av film! Smart va?:D

Hinner inte blogga så mycket mer idag, kanske kan slänga in ett inlägg i skolan men annars åker jag direkt från skolan till handbollen. Jaja, rolig fakta!

Puss och kram.


nu ska vi beställa

nu ska jag och julia få beställa lite kläder från h&m, tack farmor!

åt skogen och håll tyst!

ja var ska jag börja?!
matchen gick som rubriken säger, ÅT SKOGEN OCH HÅLL TYST!
förstår inte vad som händer med laget, för en månad sen var vi helt grymma, och nu en månad senare så kan vi knappt spela handboll? Sen behöver jag inte gå in mer i detalj, men att hålla tyst kanske någon ska ta lärdom av! Även försvaret, ingen vill ta stryk och ingen vill ge stryk. Snälla, handboll är inte för modeller som inte vill ha ett skrapsår, handboll är för att smälla på och ha roligt. Var är glädjen i laget tjejer? Jag vill iallafall få tillbaka de roliga med handbollen, jag har ju inte kämpat med mitt knä i 2 år för att komma tillbaka och känna att jag vill sluta.

Nä, nu har jag skrivit av mig så det räcker och blir över.
Nu är det bara för oss att se framåt och spela som ett lag igen.
Kom igen tjejer, vi är bra!!

puss och kram.


Up an Away


gameday

då var det dags igen, knyta åt skorna, på med matchshortsen och matchtröjan är redo. Ja de är match idag. Matchen börjar 13.45 i heidhallen mot Hisingen, har även hört att lilla Bella ska spela, så de ska bli super! Jag är just nu inte så överdrivet taggad utan mer trött. Men de kommer, de lovar jag! Hade egentligen velat se semifinal 1 i partillebohallen mellan RIK-SÄVEHOF, men den missar jag ju. Men nu måste jag börjaa fokusera på min egna match, annars kommer de inte bli bra! Kanske dyker upp ett ansikte som tillhör lina öhlander idag också, om hon inte är allt för bakis vill säga, men jag håller tummarna på att hon kommer.

nu ska jag lyssna på lite go musik.
Puss och kram!


kusinernas favorit, jajamensan. Ganska mysig bild.





HAHAHA SÖÖÖÖTASTE!!

handboll är en värld

kom precis hem från en hel dag i partillebo. Orkar inte prata så mycket om handbollen, men de var sjukt kul att kolla. Men som vanligt så tar de på krafterna att vara där en hel dag! Nu har jag precis ätit lite, ska bädda ner mig i soffan och bara mysa. Är ensam hemma ikväll så finns ju inte så mycket annat att göra.

skriver sedan.
puss och kram

have a nice day

Godmorgon underbara dag!

såg en grym film igår kväll och blev därför att jag somnade sent. Vilket fall som helst drömde jag en konstig dröm, jag och julia satt och fiskade uppe vid dammen där vi bor, och där satt vi hela drömmen och det var jättefint väder så jag brände mig, och sen var drömmen slut. Nu är jag vaken och håller på att göra i ordning mig, vi ska ta bussen 10.50 mot partille och kolla på SM tillsammans med Markus!

Ska försöka sätta mig och plugga lite idag när jag kommer hem, en liten stund iallafall.
Nu ska jag klä på mig, vi hörs sedan!

Puss och kram

funderar på att...

♥ lägga handbollen på hyllan
♥ skaffa gymkort på sportlife
♥ fixa ett jobb och jobba
♥ ha roligt varje helg när jag inte jobbar
♥ leva livet

kommer detta att hända?
ja de kanske händer efter studenten. Handbollen är mitt liv, men känns som om den tar för mycket tid. Vill kunna leva livet medans jag kan. Just nu kan jag inte de eftersom jag har handbollen varje helg, inget negativt med de men ibland känns de som man går miste om så mycket. Dock tror jag inte att handbollen kommer läggas på hyllan, då får jag nog byta stad om jag ska lägga den på hyllan.

Aja, detta är bara massa tankar och funderingar.
nu ska jag och lina kolla lägenheter och drömma, det är de vi är bäst på.
ha så kul alla som ska ha roligt ikväll!
Puss och kram!!

Lite bilder
Lina och jag!

Jag



leave the world behind you


salve!

Haha, kommer ni ihåg Salve- en medeltidssaga?
haha, jag måste köpa filmerna och sitta och kolla med mina småkusiner!
skrattar ju ihjäl mig av att bara kolla på den. De var ju absolut en favorit!
Filmerna måste köpas innan småkusinerna kommer till Göteborg!


de tre musketörerna

Kom precis hem från en mysig fika på Condeco med Jossan och Julia!
Där satt vi och tjötade ett bra tag, och som vanligt slänger jag ut mig något korkat. Idag blev killen som jobbade på Condeco den drabbade, haha!! Pinsamt! Idag blev de en stor varm choklad med liiiiite grädde i och en kanelbulle, muums! Efter fikan spande vi in kläder och skor, drömde oss bort till den värld vi vill leva, snackade om killar och den stora frågan som kom; Varför får inte jag en kille? de blev mycket snack om just den frågan, men de tänker jag inte ta här.
Har iallafall haft de jätte mysigt med två underbara vänner!

söta tjejer!!

nu ligger jag ner och funderar på att vila lite! Ska ha en hemmakväll idag och bara kolla let's dance eller nått. Dock inget onyttigt eftersom de är fredag! Men imorgon ska jag ladda upp med godis från 4-gott!

Juuuuuste, köpte med mig jordgubbar hem som jag nu ska tugga i mig, mums! :D
Puss och kram!


imorgon är en av dom bästa dagarna

imorgon är det en bästavän dag.
Den spenderar vi på vårat fik, Condeco och snackar massa skit.
Absolut något av de bästa som finns! Efter de blir de nog en sväng på stan och kika.
Vem vet, kanske kommer hem med en påse med något fint. I don't know!




åh, jag måste ha!

så fort dom släpps så ska jag köpa biljetterna till premiären till Eclipse!!
Tror jag vet vem som kommer att följa med mig! ;)

 


jag tror de kallas kärlek

sitter och tittar på lite nya kläder som ska hängas in i garderoben. Har valt ut favortiterna!
Vad tycker ni om dessa?





Första klänningen är ju en solklar favorit asså, den kommer bli min!
sen älskar jag dem andra också! åh!! :D


bad hair

herregud, idag hade jag en sån dag då håret inte ville sammarbeta. Direkt när jag vaknade satt jag upp det i en bulle och lät de vara så hela dagen. Tycker inte om när håret lever sitt egna liv, hatar verkligen det!
Skolan idag var helt okej. Vi hade bara en lektion (förvånade?) och det var Företags lektionen. Idag jobbade jag och maja på bra, och vi blev klara! Grymt av oss, blev tillochmed en High Five på de!

Matchen igår blev en förlust med 4 bollar tyvärr. Var riktigt förbannad på domarna, även om man aldrig ska klaga på dem. Men dom fick allt veta vad jag tyckte efter matchen. Hatar att ha SÄMSTA domare när man spelar, dom kan ta sig! När man flera gånger får armar och händer upptryckta i ansiktet medvetet och domaren reagerar inte, utan reagerar på när man säger ifrån. Skit samma, bra spelat tjejer. Vi var bättre! De roliga man kan se efter en match är när man precis ska in i duschen och kollar på sin kropp och ser alla märken! Haha. Igår hade jag fullt med rivmärken på ryggen, som om de var en katt som hade rivit mig, även armarna var blåa och halsen hade fått märken. Knäna ska vi inte ens tala om! Haha, kul! :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på Glamourama som jag missade igår :(
efter det blir de lite vila och sen antagligen åka och kolla på heid-sävehof.
Puss och kram!


nu drar jag till ulricehamn, ha de!


först till sjukis och sen till ulricehamn, hoppas ni har en kul kväll för de ska jag ha!

önska oss lycka till.
Puss och kram


tre ställen


Menfis

Heaven or hell

uteställe

Fasiken va kul vi hade det.
Sista bilden är ju klockren när vi fick upp alla andra att börja dansa.
Hahahaha


can't help it




de nya

sätt er bänkade, de nya programet Glamourama slår allt.
Lev varje dag som om den vore den sista.


något av de finaste jag sett

Godmorgon allesammans
Onsdag idag och jag känner för att ligga under täcket hela dagen! Hade en sån sjuk dröm inatt asså.. Jag antar att alla har sett Scream? Haha, jag drömde iallafall att det var massa folk i ett varuhus och lekte kurragömma, och den som letade eller dem som letade hade den masken på sig, och det var sjukt läskigt när de ansiktet bara dök upp. Inte nog med det så var halva varuhuset fullt med vatten, som en pool typ. Så i den poolen kunde man också gömma sig på hemliga ställen under vattet, och fråga mig inte hur man kunde hålla andan så länge. Det var iallafall en sjuk dröm och flera personer som jag känner var med i denna dröm. Ibland var den till och med lite läskigt eftersom vissa dog helt plötsligt. Jaja, sjukt vare iallafall.

Idag har jag lite att göra faktiskt, hade tänkt att plugga lite men ska också vara hos sjukgymnasten 15.30 och innan de ska jag ha ätit ordentligt och direkt efter sjukis åker jag till heidhallen och därifrån åker vi till Ulricehamn och ska spela EN seriematch! Allvarligt, helt onödigt och jag känner verkligen inte för det. Kommer vara hemma typ 23.00 eller nått.

Jag har vart inne och kollat på balklänningar på internet, har ju köpt min redan men de var kul att kolla. Och jag hittade en sååå snygg blå klänning. Herregud!! Önskar nästan att jag inte hade köpt min så hade jag kunnat beställa denna istället.

Titta!

Är den inte snygg då eller ???? KÄRLEK i första ögonkastet!

nu ska jag kolla några avsnitt av Glamourama!
puss och kram


är det ett skämt eller?

jag tror varken mina ögon eller öron, jag har både sett och hört att jag har en ledig dag imorgon igen! De är ju inte sant, allvarligt!! Så imorgon ska jag f*n-i-mig plugga!

eftersom jag inte har så överdrivet mycket att göra just nu så kan ni få lära känna mig ordentligt!

OM JUST DIG

Namn: Jonna Bredén
Född: 1 juni, 1991
Bor: Högsbohöjd
Smeknamn: Jonna, Jonny, Jonnis, Jonnisen
Familj: Mamma, Pappa och syster
Jobb: Pluggaaaar 


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

Saknat någon: Ja
Ångrat något: Jaa
Ljugit: Nej de tror jag inte!
Svikit någon: Hoppas jag verkligen inte..
Känt dig sämst: Har hänt!!
Gråtit: OH ja !
Skrattat: Absolut !
Varit sjuk: Nix, göött!
Varit utomlands: Tyvärr inte, åker till Turkiet den 18 augusti!
Träffat någon som du chattat med på datorn: Vännerna såklart.
Kysst någon: haha, njaaa.
Hoppat hopprep: OH YEEES!! :D så himla kul

KÄNSLOR

Gråter du ofta: Inte alls ofta
Skrattar du ofta: Ja det tycker jag.
Hur känner du dig just nu: Glad!
Hur har du mått den senaste tiden: Orolig, stressad och trött. 
Har du funderat på självmord:
Absolut INTE.
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Ja,det har väl alla ?
Blir du lätt förälskad: Nej. 
Är du kär i kärleken: 
Tror inte de 
Tror du på ett för alltid:
Ja men det krävs jobb.
Är du förälskad just nu: Nej de är jag inte
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: noll
Har du blivit sårad av kärleken: Ja.
Har du blivit lycklig av kärleken: Ja då.

UTSEENDET PÅ DIG

Brunett eller blondin: Blondin
Ögonfärg: Blåååå
Långt eller kort hår: Hyfsat långt, vill ha längre!
Stil: Det jag tycker om.
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker: Händer väl Ibland.
Har någon sagt att du borde bli modell: Hahahaha jaaa! :O
Har du långa naglar: Nej,men jag sparar!
Sminkar du dig: Ja
Varför, är du inte vacker utan? Jo,det tycker jag. Men Känner mig fräschare med :)


den nya header, AV MIG!

hoho, vad duktig jag är (a)
vad tycker ni, är den bra eller ? :D


bebisjonna



aldrig utan min syster


wherever I go, I know that I have you with me

godmorgon!
träningen igår var skoj, blev dock ingen träning på kanten! Blev istället att vi fick träna på teknik och olika slags skott! Det är en träning som jag har saknat, och det var sjukt kul! Även om man missade ibland så var det hur kul som helst!

Nu sitter jag här, lyssnar på lite go musik som påminner om sommaren. Sitter även och pluggar lite, kan ju behövas. Ska snart ge mig ut, hade tänkt att besöka min mormor en stund, sen skolan och sen fika med natta på stan. Idag går även skinnjackan på, UNDERBART!

Har kollat lite på Glamourama nu på morgonen, och hur sugen blir man inte på att leva de livet? Åh, har så mycket i mina tankar och hur jag vill göra osv. Och de blir bara bättre och bättre ju mer jag kollar på de programet! Vilka tjejer liksom! Inte alls gamla och har redan startat eget och är ägare till olika nattklubbar, håller i olika modetidningar osv. ååh.. Jaja, drömma går ju..

nu ska jag fortsätta plugga, ciao!
puss och kram .

dagens outfit and facelook.



Skjorta- MQ
Leggings-MQ
Skinnjacka- H&M
Skor- CAT
Halsduk- ingen aning
Solbrillor- Glitter

Nu får ni bestämma!

Jag har två olika header som jag vill ha på min blogg.
Nu får ni säga vilken av dem ni tycker att jag ska ha!!

HEADER NR 1


HEADER NR 2


hjälp mig genom att kommentera vilken ni tycker passar bäst!
Jag har svårt att välja själv, haha (a)

puss och kram!


Det är de här jag mår bra av.

att solen skiner när man vaknar får en att känna sig bättre, piggare och fräschare. Idag är en sån dag, de känns nästan som om våren är här. Jag mår bra av att sätta på mig min keps, ge mig ut och gå och få solen i ansiktet. Äntligen är våren snart här! Idag är de en ledig dag för mig, jag tog mig en promenad och sen gick hem till farmor. Satt mig på deras balkong och bara tog de lungt. Nu väntar jag på att min morfar ska komma och hämta mig och sen åker vi och hälsar på min mormor som ligger på sahlgrenska. Efter det åker jag och tränar i 2,5 tim med mina underbara tjejer. Och gissa vad, jag tänker träna på kanten idag, jag behöver ju testa lite! :D

ha en underbar dag, de ska iallafall jag ha!
puss och kram, jag skriver sedan!


men underbart, som vanligt

aspero.. sveriges slappaste skola. HEL ledig imorgon igen!! Börjar bli trött på denna ledighet vi alltid har!! Va ska jag liksom göra imorgon istället? Har träning 16.30 men innan dess? Funderar på att åka och fika i stan och sen besöka solariet.. ååååh.

nu ska jag kolla på film.
puss och kram

dagens outfit

snart är denna handbollens helg över och vi går tillbaka till vardagen.
sävehof mot skuru i finalen 14.30, jag håller såklart på mina gamla lagkompisar, sävehof! Hoppas dom vinner, för det förtjänar dom verkligen! För min del slutar inte dagen efter finalen, nej nej.. Jag ska vidare och kolla handboll, woho! Tar med mig mina vapendragare Nathalie, Lina och Julia också, så det blir riktigt kul.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Kollade på Julias match, var inte den bästa matchen jag hade sett, det var snarare ett sömnpiller. De vann iallafall mot kärra, bra jobbat! Träffade även på kos (alexander kos), som skulle ha match med sina killar. Haha, kos gick ju i min klass i början av ettan på aspero. Alla tyckte att vi var lika korkade och att vi skulle vara ett bra par, (taskit sagt för jag är smartare än kos!!) hittade nu en bild på en konversation jag och kos hade 2007, hahahaahaha!!

HAHAHAHHAHAHAHHHA!! jaja...

ska typ lägga mig och vila lite nu, här har ni lite bilder på dagens outfit.
puss och kram







en arg jonna som bara vill skrika högt.

matcherna idag behövs inte kommenteras.

nu är jag helt slut i kroppen och behöver egentligen sova! Men ska kolla på melodifestivalen, om jag inte lyckas somna innan. Jag är trött, grinig, sur, ledsen ja you name it. Mycket kan beror på att jag inte ätit något sen klockan 9 imorse, mycket kan beror på matchen och mycket kan bero på annat. 

imorgon är de jsm final som jag självklart ska kolla på. Börjar kolla på sävehof matchen 9.30 och sen hänger de i sig. Hoppas på bra väder imorgon för jag ska använda skinnjacka!

jaja, hörs imorgon

puss och kram

lycka



gameday!!

ja idag är det handboll som står på schemat.
inviger mina nya skor i första matchen mot kungälv klockan 13.00, spelar nästa match redan klockan 14.30 alltså matcher direkt efter första. I andra matchen möter vi våra A-flickor. Hoppas på vinst i båda matcherna. Efter det så är det bara raka vägen till önnered och kolla när Sävehof spelar. De suger att inte vara i steg 5, men va ska jag göra, gråta? nej, jag njuter av att se mina vänner spela istället!

vi hörs senare, kommer inte blogga på ett par timmar, men önska mig lycka till! Kan behövas med den grymma konditionen jag har! Haha!!

puss och kram, ses på stan! :D

galet trött

nu var man hemma igen efter en heldag överallt.
började dagen på löp&sko labbet vid 10 tiden. Mina handbolls skor gick totalt sönder igår och jag hade ruggigt ont i ena foten. Så idag var det dags för nya skor. Gjorde en undersökning på fötterna innan och det visade sig att jag går inåt med fötterna och det är en anledning till min smärta eftersom det töjer på mina ledband och de är inte såå bra... fick därför testa en sko som hade perfekt passform och som "lyfte" upp min fot en aning och kommer höjas ännu mer när jag får i mina inlägg som förövrigt också måste bytas.. Denna sko blev köpt och den invigs imorgon. Har dock ont i foten än och kommer nog vara tvungen att tejpa den imorgon, inte okej!

efter löp&sko mötte jag maja och vi åkte till svenska mässan och kikade på UF företagen! Det var rätt skoj och man träffade många man kände. Vi åkte sedan därifrån med värk i kroppen.

Jag åkte sedan till Önnered och kollade på JSM final steget med becca, leila, julia, bea osv. Riktigt kul att kolla faktiskt, men även surt att vi inte är där. Men men..
Imorgon blir de en hel dag med handboll! Börjar dagen med samling klockan 12.00, match mot kungälv klockan 13.00, efter det så är det match mot Heid 2 klockan 14.30 och efter det åker jag svettig och go för att kolla på sävehof matchen som börjar någon gång. Sååå en heldag med handboll imorgon väntar, UNDERBART!!

nu ska jag vila osv, har ont lite överallt. Massage någon?
puss och kram busfrön!


berättar sen!

berättar om dagen senare, nu åker jag och kollar på jsm i önnered!

skit!

skit skor, skit fot, skit!

lirar två matcher i helgen, båda på lördag!
hejdå


black eye

godmorgon.
gick upp fruktansvärt tidigt på min lediga dag och åkte in till stan en snabbis. Skulle köpa lite grejer till min iphone så den också mår bra. Efter det lovade jag att gå till Gina åt maja och kolla på ett par leggings, ovh självklart fanns dom där :) Sedan raka vägen till bussen och träffade på Rasmus som skulle hem till Gurra. Satt med honom hela vägen och pratade massa skit. Nu är jag hemma och är jätte trött! Borde byta om till träningskläder, för det är det bästa plagget som finns! Ska lägga mig och vila en stund nu, har ju träning ikväll.

idag är det även "våga vara egen" mässan på svenska mässan, där står dom flesta UF företagen, så dit ska jag och maja åka och titta på imorgon, ska bli spännande.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, är något trött nu och jaa..
skriver ju självklart sedan!
Puss och kram!


vill du vara grodan jag kysser som blir min prins?


börja inte gråta nu, men ni måste lyssna på denna låten!




låten är ju hur underbar som helst, får en dock på andra tankar. Tankar som får en att börja gråta eller får en att le. Jag tänker nog bara på en person när jag hör denna låten, och det är på min mamma, Världens bästa mamma genom alla tider! Hon som alltid finns för mig, hon som alltid löser allt åt mig och hon som har uppfostrat mig till den person jag är idag. Inte nog med att hon är världens bästa mamma, så är hon nog den vackraste i mina ögon och jag önskar att jag kan bli en likadan mamma senare. Tankarna jag får upp när jag hör denna låten är en underbar känsla, en känsla som får mig att tänka på allt bra och att jag har den bästa mamman i världen. Vissa börjar nog gråta till denna låten och tänka på krossade hjärtan eller vänskap som krossats. Det gör jag med till en viss del, men tänker hellre på den personen som får mig att må bra,
 i'm everything i am because you loved me




Nu ska iallafall jag in i duschen, sen bara ta det lugnt.
Imorgon är jag hel ledig, och då ska jag in till stan en snabbis på morgonen, sen svänga förbi mormor på sahlgrenska och sen träffa Sandra E och sen dejta johanna i heidhallen med Sandra.
Låter som en ganska bra dag imorgon! Juste, har träning med. Ännu bättre!

Puss och kram!

- jag älskar dig mamma


det är sorligt att det snart är över..

min tid hos sjukgymnasten är snart över, efter 20 månaders rehab fick jag beskedet att de börjar närma sig att jag inte behöver gå dit mer. De känns faktiskt lite sorligt, 20 månader hos johanna har fått ett speciellt band mellan patient och sjukgymnast. Idag sa hon; Ja så ses vi på onsdag nästa vecka och sen kan jag nog släppa dig :)! Både jag och irma som var brevid mig brast ut; VAAAA NEJ!! Jag vill inte sluta.. Hon sa då; Nä det ska bli svårt att släppa en av mina tjejer, men du kan komma hit även fast du spelar handboll:) Tack!! jag vill inte lämna sjukgymnastiken än :(




släkten är bäst

som vanligt kan jag inte sluta säga att min släkt är bäst och roligast från alla håll och kanter.
nu var jag inne på min farbrors facebook och kommenterade en bild på honom.
Hahaha, älskar min farbror/gudfar! han är grym!!


Hahaha, underbara älskade farbror. såå skööööön!!!

Puss och kram!


igår fyllde min blogg 2 år!

herregud, grattis till mig som bloggat i 2 år nu.
Igår var det exakt två års sen jag startade denna bloggen, och det var tack vara felicia som det hela började. Satt hemma hos henne och kikade på blondinbella och tänkte, jag ska också börja blogga!!

Här är lite lite lite bilder från 2008 ;)








j.b love j.b


jag är så trött trött trött.
vill inget annat än att ligga i min säng och bara sova, men snart är det dags för sjukgymnastiken.


frölunda stalkers, yes!

Igår gästade jag och nathalie scandinavium för att kolla på hockeymatchen frölunda-timrå!
TYVÄRR så förlorade frölunda, och om jag ska vara ärlig som spelade dem inte alls bra..
Jag hade då jätte roligt och trevligt med natta, innan matchen träffade vi på våran gamle klasskompis Nicke, som förövrigt höll på timrå! Han slog sig ner vid oss och höll oss sällskap. Innan matchens start så gick jag och natta och målade oss, ja vi målade hela ansiktet i frölundas färger! Haha, ja nästan iallafall. De blev en liten flagga på höger kind! Hade en riktigt störande typ brevid mig hela matchen, och de var riktigt jobbigt faktiskt. Jag, natta och nicke köpte iallafall varsin 50/50 lott, och snacka om att vi blev sura när inte det var vi som vann! Nicke hade 11 nummer från vinsten, ååh! Efter matchen slut så var Nickepicke gullig att köra hem oss, så tack!!


Idag blir det sjukgymnasten och sen ska jag antagligen följa med natta och hennes vänner till något ställe och kolla på en fotbollsmatch! Haha. Får se om jag inte är allt för trött, men de lutar åt att följa med!!

Skriver sedan igen,
OCH tack så mycket för kommentarerna angående balklänningen! <3

puss och kram 


Haha känner ni igen oss?

Hittade en bild på mig och natta och andra brudar.
ser ni mig och natta? fan va snygga, haha ;)

Hahhaha!!
för er som inte ser så är natta den andra från vänster och jag är den som står ytterst från höger!!
hahaha, snygga brudar!


sommar


Jag och maja i patrille cup.
saknar sommaren, och saknar bruna ben och korta shorts.


godmorgon

ny morgon, underbart!
själv börjar jag 12.30 idag med idrottspsykologi, åh vad kul!
ikväll ska jag antagligen gå med natta på frölunda-timrå i scandinavium, så ikväll blir det ingen träning. Men det tar jag igen på torsdag ;)

jaja, vet inte vad jag ska skriva.
puss och kram


dagens outfit, bry er inte om ansiktet, jag är trött som tusan!!
tröja- JC
jeans- JC
Klocka- Jet set
Peace armband- Raglady
Peace örhängen- Glitter
Halsband- från gällivare
skor- Cat boots
Jacka- h&m
väska- kajs


balklänningar, kom och hjälp mig!

hjälp, får panik över balklänningar.
jag hade hittat en balklänning, men ångrade mig efter att jag hade köpt den. Det var något som inte stämde med den, vet inte om det var färgen eller om de var något annat, men nått var det som gjorde att jag inte kände mig bekväm i den. Sen går ju jag på en idrottsskola och jag har ingen aning om vad alla andra ska ha på sig osv, jag vill liksom inte vara den som sticker ut i mängden. Men iallafall så var ju jag och maja och kollade på en annan balklänning till mig, och jag är ute efter någon med snygg rygg och vad tycker ni om denna? är det för mycket med alla detaljer, eller är det fult, eller va tycker ni? skriv precis vad ni vill, om ni är kille eller tjej som kommenterar spelar ingen roll, behöver bara eran hjälp vad ni tycker om denna ryggen.

jag och klänningen!

 bilden är tagen med mobilen.

men skriv nu vad ni tycker!!!


idag kom min lilla älskling

Det har varit en ganska slapp/jobbig dag idag faktiskt. Började dagen på gymmet, körde mest baksida lår och framsida, good! Efter det gick jag upp i hallen och jag och Georg åkte till skolan. Vi satt oss och käkade och sen skyndade oss upp till datasalen! Ja vi hade ett projektarbete att lämna in idag och var tvungna att skriva färdigt det! Jag skrev ca 7 sidor och georg 4 sidor och Oliver 2 :) Så nu tror jag att jojje sitter hemma och sammanställer allt :) Efter det skynda hem och äta och sen bli hämtad av pappa för att sedan åka till träningen.

Väl på träningen gick allt som de skulle, och älskade johanna var nere idag på träningen! Har saknat henne till tusen! underbara flicka! Körde lite handboll osv och sen abslutade med fys. Jag ramlade och slog i rumpan,och det gjorde sjuuuuukt ont, men gick över efter att stretchat ut lite.
Tillbaka in i hallen och få massage av Emma var inte fel de heller, fick dra av mig tröjan och lägga mig ner och fick massage över hela ryggen! TACK emma. Gjorde susen! Skulle behöva massage VARJE DAG, någon som är intresserad av att erbjuda mig det? :D haha.

Nu när jag kom hem fick jag se min kärlek ligga på sängen, min Elle tidning hade kommit!
har även fått en inbjudan till topshop den 25 mars och får ta med mig en kompis, hohoh.

nu ska jag sätta mig och bläddra lite, hörs kanske sedan.

puss och kram






you are my superstar

ohyes! Dagens match var såklart en vinst med resultatet 31-21!
gick riktigt bra för hela laget i sig, och vi sammarbetade jättebra! Många snygga mål blev de från våran sida, och de fick en att lysa som en stjärna.
efter matchen var de bara att packa sina väskor och åka och kolla på andra laget som spelade mot kropps, den matchen var bra med slutade tyvärr lika :( Sen var det ännu en match, men där var jag tyvärr inte så insatt :P haha.

Nu har jag precis ätit lite, och ska lägga mig och kolla på film!
Imorgon väntar gymmet 10.40 och sen en lektion och sen träning..
fullbokad dag imorgon.

Imorgon kommer även MIN ÄLSKLING johanna tillbaka till hallen, har saknat henne jätte jätte jätte mycket, äntligen får jag träffa henne. Måste prata med henne om snygga killar, wowowowww.

puss och kram


testar de nya shortsen till matchtröjan!

Jaa, va ska jag annars göra när jag är ensam?
Jag testar såklart min matchoutfit för morgondagen!
Va tycker ni om mina nya shorts? :D


vilken lördag!

alla är ute och har skoj och jag sitter ensam hemma hela kvällen, vilken lördag!
Julia är med Wilma och Pappa är hos sina vänner, jag sitter ensam och kollar på notting hill. Nu hade jag velat ha en pojkvän som skulle ha varit hos mig nu och hållt mig sällskap, men de har jag tyvärr inte. KUL! Vill ju så gärna gå ut idag, men har match imorgon så de är bäst att stanna hemma. Men nästa helg ska vi nog slå till igen. Vi kommer ju självklart be Emma skriva en ny dikt om de blir utgång, detta kan bli Succé! (STAVNING)

bloggar sedan, nu börjar den kärleksfulla filmen igen..
POJKVÄN SÖKES!

EN DIKT SOM BESKRIVER GÅRDAGEN

Den här dikten har Emma skrivit om mig, natta, emma och johanna och våran kväll! Läs den så inser ni hur kul vi har haft! ;

 

 

  
två blondiner,
en med två apelsiner
och den andra ögon likt rubiner.
två brunetter
en som älskar att göra miner
och den andra som älskar toaletter!
johanna försvinner och hennes hjärta brinner
för alla dessar läppar hon ser, vill hon bara
ha mer och mer!
emma shotar som aldrig förr
och hittar sig ut genom en bakdörr
jonna gillar lappar
som gör oss alla till fattiglappar

gamla ex
sålänge de inte gnäller
men danmark är bäst
där är det alltid fest!
hela kitas är där och alla känner alla
och på schemat står det dans
vem får en chans?
emma hoppar upp och syns vid musiken
och väntar på alla skriken
wwooowww, du är bäst, med dig blir det alltid
fest osv.
men någon ska jobba, dagen efter
är inget fel heller
och ber alla efter en stund hålla käften
glad och spontan har denna tjejen blivit
kanske är det så att en kille fått henne fallit
precis som idag, dagen efter
på jobbet med gäster
ramlar omkull
och det är beviset på att hon snart behöver
ett knull

FAAAAN VAD GRYM OCH DEN STÄMMER IN !


you are the best


eye of the tiger

Precis käkat lite mat, har på mig mina nya matchshorts och dom är underbart sköna, lyssnar lite på musik och tänker bara tillbaka på gårdagen. Snackar med Christian och det är ju alltid kul. Ska snart ner till Natta och Emma, ska hämta min väska som jag lämnade igår och sen ska vi väl tjöta lite. Ingen utgång för mig idag eftersom jag har tidig match imorgon mot önnered, huhuhu.. aja de kommer nog gå bra, hoppas jag inte har en skit dag som i torsdags.

vi hörs senare.
puss och kram

en spontan utgång

igår frågade natta och emma mig om jag ville följa med ut, och jag var lite till och från eftersom jag ville vara hemma. Men de blev iallafall att jag stressade ner till pappa från farmor, hämtade massa kläder, efter det stressade jag hem till mamma och hämtade stövlar och en tunika, vidare hem till Natta och nu kör vi! Vi drog och förkrökade på the queens och där träffade vi trevligt folk, bla Anis. Längesen jag träffade den glada pojken, och han sprang och kramade mig när han såg mig. Dock ville han så gärna berätta om Danmarksresan för mina vänner, och jag var nästan tvungen att hålla för hans mun. Men som Anis sa, Det är något av de roligaste jag varit med om, Kemilabbet. Sedan drog vi till Deep, har aldrig varit där tidigare, men jag visste att kvällen skulle sluta bra. In i dimman som alla säger, de är precis de vi gjorde. Vi satt inte ner en enda sekund, de var dans hela kvällen. Tack Natta, Emma och Johanna för en toppen kväll, och alla andra som fanns på plats.

nu ska jag till frölunda torg och köpa nya shorts till matchen imorgon!! :)
Haha, nu ringde emma så måste snacka med henne.
Puss och kram!!

:)

ikväll går jag till mamma och myser, älskar dom dagarna!
Imorgon tar jag nog de lugnt och på söndag är de match mot önnered!! :D


en tid jag saknar






En av dom bästa dagarna.




igår var en riktig skitdag, idag är en dag jag älskar

gårdagen kan bara beskrivas med två ord, åt helvete! Nu menar inte jag hela dagen, för jag var med maja hela förmiddagen och det var verkligen hur bra som helst, men sen när de var dags för träning sjunk allt. Alltid taggad för träning men igår vet jag inte vad som hände. Jag var sämst, jag var sämst på plan, jag var helt enkelt riktigt kass. Missade allt och lite till, blev jätte deppig och visste inte vart jag skulle ta vägen! Så fort klockan slog 21.00 kastade jag av mig västen och gick bort från alla. Satt mig ner och kände att tårarna bara föll, tänkte på hela träningen, tänkte på hur jag själv var och blev så arg och ledsen. När jag hittade tillbaka till mig själv reste jag mig upp och såg att sandra och kajsa letade efter mig och kom fram till mig.. Då började tårarna komma igen och jag fick snacka ut med dem. Underbara vänner som förstår en. Dom peppsnackade med mig och sa att; för att ha varit borta i 2 år så spelar du jätte bra och bättre än dom flesta. Sen gick Kajsa och sandra och jag satt kvar och snackade, och vi var ganska enade om de vi sa, tack att någon fattar! Sen kom tränarna och sa hur duktig jag var osv, tyvärr tog jag inte till mig det. Ingen idé att snacka med mig när jag är som jag var igår..

Underbar dag, underbart väder och en grym dag på gymmet!
Idag var jag och julia riktigt seriösa på gymmet! Vi ska ta tag i vår träning ordentligt nu och vi började idag. Orkar inte gå igenom om vad vi gjorde men vi var svettiga. Efter det gick vi och duschade och sen åkte till skolan. Julia skulle skriva prov och de skulle även jag. Mitt prov gick riktigt bra tror jag, eller de kändes iallafall så. Fick dock hjärnsläpp och lämnade in provet, men tur var att min lärare är underbar och han se det jag inte svarade på, och då förklarade hon frågan för mig och jag fick sätta mig ner igen och skriva svaret. Lämnade in provet igen och fick höra innan jag gick ut; SKIT BRA SKRIVET JONNA!! haha, då skrattade jag bara, yeah right ;)

Jag är lite orolig över min vän Christian som förövrigt är på en partykryssning nu. Han ringde mig igår och sen smsade vi. De skulle tydligen bli slagsmål på båten :S och idag när jag smsar honom så svarar han inte... Hoppas de inte har hänt honom någonting, den stollen!!

Puss och kram.



träning är underbart

nu är det dags för mat, sedan byta om för ett handbollspass!
Idag är jag sugen på att springa mycket, så hoppas de blir mycket kontringar och mycket kondition och inte de vanliga att träna på att spela uppställt, för det tycker jag redan att vi kan. Men idag vill jag bli riktigt svettig och känna efter träningen "fan va grym jag var idag" och efter det stretcha. Åååh älskar träning!!
Imorgon kör jag med Ebba på gymmet, kommer bli feeett trött. så måste ladda inför imorgon också.

Hörs sedan.
Puss och kram!


världens ballaste

min syster och bella är ju huuuur grymma som helst. Skrattar ihjäl mig när jag såg videon dom gjort igår. Haha, helt sjuka i huvudet. Här är bilder på dom !! :D hahah



jag lovade mamma..

igår lovade jag mamma att inte slösa upp mina pengar, på mer kläder. Men förlåt mamma, jag kunde inte hålla mig! :(<3

 Idag åkte jag till stan med maja, och skulle kolla på en ny balklänning.. Hittade en råsnygg och ska ta med mamma i helgen och visa henne. Sen gick vi in på h&m och jag behöver en ny helt vanlig t-shirt, vit. Jag har ont om vanliga t-shirtar eftersom jag alltid har tunika på mig. Hittade en fin bas t-shirt som jag ska ha till mina västar! Sen gick vi till Tessie, och där köpte jag en snygg tunika typ, skit snygg var den verkligen. Dålig bild nedan, men ni kommer se den på mig FLERA gånger!! Så det blev trots allt två plagg idag, förlåt mamma! :)
Tunikan är kort fram till och lång bak till, visst är den fin ? :D som sagt, kass bild..



Nu ska jag nog försöka att plugga lite natur och marknadsföring, för ikväll har jag träning som väntar! Åh vad kul, ser jag verkligen framemot! :) Ska lura iväg min pappa till stadium idag eller imorgon och be han köpa mina match shorts som jag spanat in, woow! :D

Så här såg jag ut idag :)

Svart kofta- H&M
Svart tunika t-shirt- Gina tricot
Gröna jeans leggings- Gina tricot
Peace armband- Raglady
Klocka- Jet set
Peace örhängen- Glitter
Halsband på mina kusiner- från gällivare
Skor- CAT boots
Jacka- H&M
Pilotbrillor- Glitter

shopping i bilder


Pilotbrillor- Glitter
Örhängen med peacemärket- Glitter
"Indian"örhängen- JC

Svart kofta- Gina tricot
Gröna jeansleggings- Gina tricot

Jeans- JC
Tröja- JC

Dagens inköp!
kommer vara rååå najs till våren ;)


kärlek till pilotbrillor!


älskar dom! Blir ett par nya i veckan igen :)


shopping, i love it.

Idag började dagen med att ha lektion 8.30, men gissa när vi slutade? Vi slutade 9.10, alltså bara i 40min! Ganska skönt, men de kändes så sjukt onödigt! Så åkte hem igen och duschade. Sedan mötte jag upp min farmor och vi tog en promenad genom ruddalen och vidare till frölunda torg. Både jag och julia har fått varsina par jeans, och idag köpte jag mina :) Är mycket nöjd faktiskt. Sen blev de mer shopping för mig. Idag fick jag med mig hem, Jeansen från JC (från farmor och farfar), en tröja med en gammaldags rosa färg, "indian" örhängen, Örhängen med Peace märket på, Pilotbrillor (måste köpa fler par, älskar dom!), Ett par gröna jeansleggings och en stickad svart lång väst :) De var väl de tror jag, är inte säkert på om jag fick med mig allt :) Känns skönt att ha fyllt på garderoben med lite nya kläder! 
Lite bilder tagna idag!
Kolla in mitt hår, de är 7cm kortare!!!
 

 



jag lekte lite med mobilen också och gjorde om bilder på julia, snygga va ;) hahaha.
Älskar detta vädret, älskar att våren är påväg!!
Nu vill man egentligen bara ut och springa typ, eller ta en lååång promenad.
hoppas detta vädret håller i sig imorgon också, för då ska jag ta en lång promenad.


fan va omogna!

ÅHHH! jag riktigt stör mig på dom flesta i paradise hotel. De enda dom skriver om i sina bloggar är hur idotiska dom andra är. De verkar ha något "bloggkrig" och de är så fruktansvärt omoget. Seriöst, väx upp. Blir typ sur när jag läser allt dom skriver om varandra! Inte för att jag ska bry mig eller nått, men de är svårt att inte bli sur. TÖNTIGT!
haha, var bara tvungen att skriva av mig lite efter att ha läst deras bloggar.



jag vet inte om jag hinner äta pizza idag eftersom min träning börjar om 3 timmar. Känns lite stressigt att trycka i sig den, byta om och sen åka till träningen. Sen vet jag heller inte om jag ska träna eller inte, för idag börjar ju desperate housewifes klockan 21.00 och min träning är från 20.00-22.00.. Så får se hur de blir med de :( Är de någon som vet om de går repriser? Isåfall när och vilken tid?

Puss och kram.


de lönar sig att plugga!

åh vad glad jag är!!
gjorde ju mitt idrotts psykologiprov för några veckor sedan och har inte riktigt vågat kolla vad jag fick för resultat. Men idag efter lektionen gick jag fram och pratade med stefan och frågade vad jag hade fått på provet och jag fick VG!! :D GRYYYYYYYYYYMT! trodde typ att jag skulle få ig eller nått. Men jag är iallafall jätte glad och känner verkligen att det lönar sig att plugga.

Nu har vi fått igång interner på våra telefoner så nu håller julia på och ta massa äckelbilder på mig och lägger upp dom på facebook! Så gör er alla en stor tjänst, gå inte in på hennes facebook och kolla. Haha.
Nu ska jag vila lite, sen är de pizzatime!!

Puss och kram!

keep fighting

just nu har jag såå fruktansvärt mycket läxor och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ge mig studenten och bra betyg så är jag nöjd. Idag lämnade jag in min motivationsläxa i idrottspsykologin. Känns riktigt skönt.

Sitter i skolan nu och ska in på lektion snart, vi hörs sen.
Pussss


iphone is my baby

Jag har köpt min bebis. Den är helt underbar och jag älskar den!!

Jag har vart och tränat handboll, det går riktigt bra nu eller det går iallafall framåt. Har ju lirat min första match och det gick riktigt bra, kände dock att konditionen inte ligger på topp och att jag måste jobba på den nu när de blir vår :)

Imorgon är jag ledig vilket är otroligt skönt! Ska vakna när jag vill och sen åka till frölunda och kolla på lite kläder, eller jeansleggings. Efter torget ska jag plugga lite och sen äta pizza med pappa och julia. Blir även ett träningspass på kvällen.
Imorgon är de även premiär för desperate housewifes, vilket är otrooooligt gööött!! :D

Nu ska jag duscha!
puss och kram.

p.s min mamma är bäst!


i do like my best friend

Jag är tillbaka!!
Nu lämnar jag nattstad.se och går över till blogg.se!
Men nu hoppas jag att ni vågar kommentera så som ni gjorde på nattstad, för det är alltid kul med kommentarer, right?

have fun, nu hörs vi varje dag!!
Jonna.