boysboysboys..

ja som sagt, igår var älsklings maja på besök!
och inte fanns det någon lugn ro då inte, utan vi erbjöd oss att hjälpa pappa att "städa" för att spana in alla killarna, har nämligen sagt till maja att det finns en det godingar på denna skolan, men hon trodde mig inte så var ju tvungen att besvisa det. Ja, då valde vi att hjälpa pappa att städa, där vi samtidigt kollade in grabbarna, men samtidigt blev det vi som fick städa, huuuh. as jobbbigt! tänker aldrig mera städa en skola asså! när vi var klara och kollat på killarna och sagt godnatt till de flesta, ja då ser man 5 st killar som kommer springandes  mot oss i endast kalsonger och en handduk över axlarna, och ser ut som superman? Haha, herregud vad jag skrattade, de sprang ju inte förbi oss EN gång, utan det var ju flera gånger, och man kan inte göra annat än att kolla på dom! haha. När vi skulle ut och lämna sopporna, tror ni inte att vi ser dessa killarna igen i deras fönser på bottenplan, men bara kalsongerna och vickar på deras rumpor i fönstret! hahaha! sjuka killar, men grymt roliga!
well well, fick sagt godnatt till dom flesta iallafall :)

nu sitter jag här, och mamma och julia vilar sig. Pappa är och jobbar med något annat i dag inom basketen, så honom får jag inte se förens i kväll någon gång!
det har hänt massa kul här nu dom här dagarna, har bl.a träffat folk jag träffade förra året som kom och kramade mig igår, lille david. Haha. så söt!
Annars har man lärt känna lite annat folk från norge, stockholm, lund m.m. alltid kul!
skriver sedan, ska käka lunch!
idag är det tre veckor kvar till spanien, och tre veckor kvar tills vi schteker på stranden, mysigt!

jag älskar min blommiga klänning och mina bruna skor!

Kommentarer
Postat av: mig :)

sexig ;)

2009-05-26 @ 14:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback